-
Συνέχεια από εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 03#1089003
-
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
αξίζει να το βάψεις ίσως αν σκέφτεσαι να το πουλήσεις.
Εγώ ως υποψήφιος αγοραστής πάντως θα προτιμούσα ένα αμάξι με τις γρατσουνιές και τα βουλώματά του, παρά ένα τέλειο αλλά ξαναβαμμένο...
+0,5
Προσωπικά θα το ήθελα είτε με τα μικροχτυπήματα/μικρογδαρσίματα είτε επισκευασμένο και βαμμένο τοπικά.
To θέμα είναι πώς το θέλει και ο ίδιος. Σε τόσο καινούργιο αμάξι εγώ θα τα επισκεύαζα όλα. Στο δικό μου τα έχω αφήσει όπως είναι και δεν είναι και λίγα. Για ένα διάστημα είχα 2 χτυπημένες πίσω πόρτες ( με αρκετά άσχημη ζημιά εμφανισιακά ) τώρα έχω μόνο 1 αφού χάρη σε ένα ζώο που παραβίασε STOP η 1 επισκευάστηκε δωρεάν από την ασφάλεια του
-
Που θα παει, βολτα στη βολτα, πολλα τα ζωα, καποιος θα πληρωσει τα σπασμενα των αλλων ζωων. Και που ξερεις, αυτος που παραβιασε το στοπ και στο 'φτιαξε μπορει να ηταν ο ιδιος που σε ειχε χτυπησει την πρωτη φορα
-
Mπά δεν νομίζω, το χτύπημα είχε γίνει σε parking του Carrefour και το ζώο που παραβίασε το Stop οδηγούσε μεγάλο σάρωθρο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πάντως το ατύχημα συνέβη καμια 500μέτρα πιο πρίν απο το Carrefour που με είχαν χτυπήσει αρχικά
-
Ζώο τρισμέγιστο εγώ χτες το βράδυ.
Η πλάκα είναι ότι ήμουνα τόσο ζώο που ντρέπομαι να γράψω τα 'κατορθώματα' μου... -
Tελικά πήρα απόφαση να μην τα φτιάξω μάλλον...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tελικά πήρα απόφαση να μην τα φτιάξω μάλλον...και αυτο ειναι το σωστο
-
To λες για να έχεις πιο τζιτζι αμάξι από το δικό μου.
-
Εγώ προσωπικά στο κλιό μου, τις γρατζουνιές δεν τις βάφω. Προτιμώ να τις περνάω πολλε ς στρώσεις γυαλιστικά που λένε και καλά ότι απομακρύνουν τις γρατσουνιές. Μόνο για τα βαθουλώματα πηγαίνω στο Γιακούμπ και μου το σιδερώνει. ούτε στόκοι, ούτε μπογίες...Βγήκα πολύ οφ τόπικ.
-
Απίστευτο ζώο εγώ χθες που ξεχασμένος πήγαινα με 140 στη Βουλιαγμένης και άναψε ένα συγκεκριμένο φανάρι που ξέρω πως δεν κρατάει αρκετή ώρα το πορτοκαλί, φυσικά δεν προλάβαινα να φρενάρω και πέρασα με πολύ ... βαθύ κόκκινο όταν τα αμάξια που είχαν πράσινο είχαν ήδη ξεκινήσει Πάλι καλά που δεν ξεκίνησε πολύ γρήγορα κανείς γιατί...
Αλλά πολύ ΖΩΟ ο τύπος με το Jetta που χθες βράδυ κατέβαινε αντίθετα ένα στενό 100 μέτρων με σκοπό να βγει σε κεντρικό δρόμο από τον οποίο εγώ νόμιμα έμπαινα στο στενό... τελικά με ανάγκασε ενώ είχα μισοστρίψει να κάνω οπισθογωνία προς τον κεντρικό δρόμο με μηδενική ορατότητα και μεγάλο κίνδυνο για τράκα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αλλά πολύ ΖΩΟ ο τύπος με το Jetta που χθες βράδυ κατέβαινε αντίθετα ένα στενό 100 μέτρων με σκοπό να βγει σε κεντρικό δρόμο από τον οποίο εγώ νόμιμα έμπαινα στο στενό... τελικά με ανάγκασε ενώ είχα μισοστρίψει να κάνω οπισθογωνία προς τον κεντρικό δρόμο με μηδενική ορατότητα και μεγάλο κίνδυνο για τράκα
Eγώ πάντως στη θέση σου δε θα έκανα πίσω με τίποτα...
-
πριν από λίγο , στη λεωφόρο ποσειδώνος , μετα τη διασταύρωση της με την βουλιαγμένης , κατεύθυνση προς βουλιαγμένη.Είχα βγεί χαλαρή βολτίτσα με την κοπελιά μου με το κόρσα μου , με τελειωμένα αμορτισέρ , ελατήρια κτλ. Πήγαινα στην αριστερή λωρίδα χαλαρά με 80 χλμ/ωρα και από μακριά βλέπω πίσω αυτοκίνητο να παίζει την μεγάλη σκάλα και κάποια στιγμή πλησιάζοντας να την αφήνει αναμένη.Μπροστά μου αλλο αυτοκίνητο κινούμενο με την ίδια ταχύτητα με μένα και δεξιά μου τουριστικό λεωφορείο , με λιγα λόγια έπρεπε να κάνω διαδικασία σφήνας , για να περάσω και να αφήσω χώρο στο καγκούρι να κάνει σφήνες.Μετα από λίγο ,μετά το μεσον της απόστασης φαναρι λεωφ. βουλιαγμένης-φανάρι Λαιμού ανοίγει ο δρόμος , περνά από αριστερά , μπαίνει μπροστά μου και ως άλλος τιμωρός αποφασίζει να φρενάρει από τα 100 στα 40 μέχρι να μην βλέπω την πινακίδα του .Αφου το γλίτωσα στο τσάκ με το κορσάκι να βουτά από τα φρένα , βγάζω φλας και περναώ στη δεξιά λωρίδα ,και αυτός το ίδιο , δεξιά , μετα φλάς εγω αριστερα , αριστερα και αυτος.Την ταραχή μου δεν την καταλαβαίνετε , καθότι η ανάρτηση του είναι πραγματικά στα τελευταία του.Για την ιστορία , ήταν ένα πράσινο ανοιχτο στο χρώμα PUNTO πρώτης γενιάς , μάλλον οχι τουρμπο διότι νομίζω δεν ακουγόταν κάποια τουρμπίνα , με μπουρί της σόμπας της γιαγιας μου και τεράστιο αυτοκόλλητο 'GTC' στο πίσω παρμπρίζ και πινακίδα ΥΧΗ χωρις να συγκρατήσω και τα νούμερα....Τί θέλω ο βλάκας και επιστρέφω στην Ελλάδα?
-
Προσωπικά όσοι μπαίνουν ανάποδα σε στενό δρόμο και είμαι κανονικά...απλά πηγαίνω προς τα πάνω τους...και σταματώ και τους κοιτάω, όσπου να κάνουν πίσω ή να με αφήσουν να περάσω.
Μερικοί θέλουν τον τρόπο τους.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Προσωπικά όσοι μπαίνουν ανάποδα σε στενό δρόμο και είμαι κανονικά...απλά πηγαίνω προς τα πάνω τους...και σταματώ και τους κοιτάω, όσπου να κάνουν πίσω ή να με αφήσουν να περάσω.Μερικοί θέλουν τον τρόπο τους.
+1... αυτό ακριβώς θέλουν.
πριν από λίγο , στη λεωφόρο ποσειδώνος , μετα τη διασταύρωση της με την βουλιαγμένης , κατεύθυνση προς βουλιαγμένη.Είχα βγεί χαλαρή βολτίτσα με την κοπελιά μου με το κόρσα μου , με τελειωμένα αμορτισέρ , ελατήρια κτλ. Πήγαινα στην αριστερή λωρίδα χαλαρά με 80 χλμ/ωρα και από μακριά βλέπω πίσω αυτοκίνητο να παίζει την μεγάλη σκάλα και κάποια στιγμή πλησιάζοντας να την αφήνει αναμένη.Μπροστά μου αλλο αυτοκίνητο κινούμενο με την ίδια ταχύτητα με μένα και δεξιά μου τουριστικό λεωφορείο , με λιγα λόγια έπρεπε να κάνω διαδικασία σφήνας , για να περάσω και να αφήσω χώρο στο καγκούρι να κάνει σφήνες.Μετα από λίγο ,μετά το μεσον της απόστασης φαναρι λεωφ. βουλιαγμένης-φανάρι Λαιμού ανοίγει ο δρόμος , περνά από αριστερά , μπαίνει μπροστά μου και ως άλλος τιμωρός αποφασίζει να φρενάρει από τα 100 στα 40 μέχρι να μην βλέπω την πινακίδα του .Αφου το γλίτωσα στο τσάκ με το κορσάκι να βουτά από τα φρένα , βγάζω φλας και περναώ στη δεξιά λωρίδα ,και αυτός το ίδιο , δεξιά , μετα φλάς εγω αριστερα , αριστερα και αυτος.Την ταραχή μου δεν την καταλαβαίνετε , καθότι η ανάρτηση του είναι πραγματικά στα τελευταία του.Για την ιστορία , ήταν ένα πράσινο ανοιχτο στο χρώμα PUNTO πρώτης γενιάς , μάλλον οχι τουρμπο διότι νομίζω δεν ακουγόταν κάποια τουρμπίνα , με μπουρί της σόμπας της γιαγιας μου και τεράστιο αυτοκόλλητο 'GTC' στο πίσω παρμπρίζ και πινακίδα ΥΧΗ χωρις να συγκρατήσω και τα νούμερα....Τί θέλω ο βλάκας και επιστρέφω στην Ελλάδα?
1ον κανείς δεν αντιλέγει ότι ο κάγκουρας ήταν μαλάκας μεγάλος...
Αλλά, είναι λάθος να κυκλοφορούμε με 'τελειωμένες' αναρτήσεις και γενικά οτιδήποτε θα μας θέσει σε κίνδυνο, δηλαδή με κακοσυντηρημένο αυτοκίνητο.
Για μένα είναι λάθος και να κινούμαι χαλαρά με 80 στην αριστερή λωρίδα, όταν έχω την επιλογή να κινηθώ στη μεσαία ή δεξιά (δλδ όταν δεν έχει μποτιλιάρισμα). Και έτσι αφήνεις την αριστερή ελεύθερη για πιο γρήγορους, κάγκουρες, βιαστικούς ή όποιον τη χρειάζεται και δε βάζεις σε κίνδυνο και τον εαυτό σου.. -
ναι , δεν αντιλέγω, αλλά , σε ένα νωχελικό κυριακάτικο βράδυ , με σχετική κίνηση και με όλα τα αυτοκίνητα να κινούνται στην αριστερή και μεσαία λωρίδα με περίππου 80 χλμ/ωρα ,δεν μπορεί ο κάθε έχων σεξουαλικά προβλήματα , να απαιτεί από τους νομίμως κινούμενους και μη έχοντες ανάγκην εκρίσεως ανδρεναλίνης , να θέσουν σε κίνδυνο τη δική τους ζωή για να μπορεί πιό γρήγορα να γκρεμοτσακιστεί το κάθε ζώον που ξέφυγε απο το Αττικό Πάρκο!!! Επαυξάνω για την κακή συντήρηση , απλά λογω συνθηκών και μη διαμονής μονίμου στο ελλαντα, με πέτυχε στην περίπτωση.Πάντως πραγματικά , αν δε υπήρχε η κοπέλα μου μέσα στο αυτοκίνητο ,πραγματικά , εφτασα στο όριο να τον στουκάρω!!!
-
Ο χρήστης ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
ναι , δεν αντιλέγω, αλλά , σε ένα νωχελικό κυριακάτικο βράδυ , με σχετική κίνηση και με όλα τα αυτοκίνητα να κινούνται στην αριστερή και μεσαία λωρίδα με περίππου 80 χλμ/ωρα ,δεν μπορεί ο κάθε έχων σεξουαλικά προβλήματα , να απαιτεί από τους νομίμως κινούμενους και μη έχοντες ανάγκην εκρίσεως ανδρεναλίνης , να θέσουν σε κίνδυνο τη δική τους ζωή για να μπορεί πιό γρήγορα να γκρεμοτσακιστεί το κάθε ζώον που ξέφυγε απο το Αττικό Πάρκο!!! Επαυξάνω για την κακή συντήρηση , απλά λογω συνθηκών και μη διαμονής μονίμου στο ελλαντα, με πέτυχε στην περίπτωση.Πάντως πραγματικά , αν δε υπήρχε η κοπέλα μου μέσα στο αυτοκίνητο ,πραγματικά , εφτασα στο όριο να τον στουκάρω!!!Συμφωνώ μαζί σου γενικά και για τα εν λόγω ζώα...
Η διαφωνία μου είναι στα bold. Είναι σύνηθες φαινόμενο αυτό που περιγράφεις, δηλαδή όλοι να πηγαίνουν μεσαία και αριστερή και η δεξιά να είναι άδεια... αυτό κατά τη γνώμη μου είναι λάθος.
Την αριστερή δεν πρέπει να την κρατάμε χωρίς λόγο.
Στη τελική δε θα επιβάλλουμε εμείς στον άλλο πως θα κινείται.
Αν θέλει να τρέξει και τη βρίσκει δε θα σταθώ εμπόδιο.
Άσε που μπορεί κάποια στιγμή να βρεθείς στη θέση του. -
Aν όμως ήταν τελείως γεμάτος (μποτιλιαρισμένος) ο δρόμος και η ταχύτητα κίνησης ήταν αυτή?
Σκηνικό νωρίτερα: Άνοδος Καβάλας στο ύψος του Δαφνιου. Αριστερή λωρίδα εγώ σταματημένος στο φανάρι, 3η-4η σειρά. Υπάρχει και έξτρα λωρίδα για να στρίβουν. Και εκείνο το φανάρι κόκκινο και άδειο. Οι απέναντι επίσης κόκκινο, πράσινο είχε ο κάθετος δρόμος.
Βλέπω κάποιον με ένα Άστρα να έρχεται από την έξτρα λωρίδα με όσα.
'Κοίτα να δεις που ο μαλάκας θα μπει μπροστά μας και θα το παίξει και έξυπνος' σκέφτηκα και πριν ολοκληρώσω τη σκέψη μου τι κάνει το άτομο?
Όπως έρχεται, τραβάει χειρόφρενο, στρίβει επιτόπου αριστερά, γκαζώνει και εξαφανίζεται!
Έγινε τόσο γρήγορα το σκηνικό και το έκανε τόσο αβίαστα που κοιτούσα τον καθρέπτη μου μετά μπας και δω κανένα περιπολικό να ακολουθεί, ο τύπος έδινε την εντύπωση οτι τον κυνηγούσαν... -
Η διαφωνία μου είναι στα bold. Είναι σύνηθες φαινόμενο αυτό που περιγράφεις, δηλαδή όλοι να πηγαίνουν μεσαία και αριστερή και η δεξιά να είναι άδεια... αυτό κατά τη γνώμη μου είναι λάθος.
Αν ας πούμε , κινηθείς σε ώρα στην παραλιακή , από τη διασταύρωση της Αλίμου μέχρι και το Φλοίσβο , είναι καθαρή ανοησία , διότι η κάθε κυράτσα που δεν κατέχει και πόλύ , βγαίνει στην λεωφόρο από το καλαμάκι ή απότο φάληρο χωρις να πολυκοιτάει , ε , κινείσαι και εσύ με 60 τουλάχιστον και όπως καταλαβαίνεις το κοκτέηλ είναι εκρηκτικό .Συνήθως η δεξιά λωρίδα , στο ρεύμα που αναφέρω , έχει τη μισή κίνηση από τις άλλες 2 , δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]