-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Παίδες, ψυχραιμία!Αυτό είναι που όλο και περισσότερο λείπει από τους εποχούμενους.
Καταλαβαίνω την οργή του kacey, αλλά συμφωνώ με τον taurus. Αν το ρίχναμε όλοι στην αυτοδικία, τότε σωθήκαμε....
Και τι να περιμενουμε;;;
Την Θεια Δικη;;;
Προκαλεσε ζημιες και την εκανε.
Δεν εχει πινακιδα πισω....
Τρεχα γυρευε μετα. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε συ... ο άλλος είναι ανεγκέφαλος, μαζί σου! Εσύ όμως τι είδους θεός είσαι, για να αποφασίσεις ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει?Σου ξαναλεω, θεωρω ιδιαιτερα απιθανο να παθει οτιδηποτε σοβαρο αμα τον κλεισω ενω αυτος ξεκιναει απο σταματημενος και εγω μαλιστα να τον προλαβω πριν περασει απο διπλα μου και εγω και τα αλλα αυτοκινητα ειμαστε σχεδον ακινητα κλπ κλπ κλπ.
Το προβλημα μου με την πιο πανω μλκια ειναι οχι η ζημια προφανως, αλλα
α) το οτι παει να την κανει
β) ΚΥΡΙΩΣ το οτι παει να την κανει γιατι πονταρει στο οτι δεν μπορουν να τον πιασουν επειδη εχει μηχανη ή/και δεν εχει πινακιδα. Η ιδια μηχανη που του επιτρεπει να σκεφτεται και να πραττει ετσι, του προκαλει και τον κινδυνο να τσακιστει οταν ΕΚΕΙΝΟΣ επιλεγει να κανει αυτες τις μλκιες.Απο κει και περα το εχω γραψει πολλες φορες, αμα ο ιδιος ο μηχανακιας βαζει τον εαυτο του σε τετοιες καταστασεις, δεν θα σκιστω εγω να τον προσεξω. Μου θυμιζει ολους αυτους που φωναζουν στο αυτοκινητο που τους εκλεισε κατα λαθος (και πιθανως τους εριξε) ενω περναγαν αναμεσα απο κινουμενα αυτοκινητα με +50χαω. Tough luck μεγαλε, ας προσεχες να μην προκαλεις κινδυνο στον εαυτο σου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε συ... ο άλλος είναι ανεγκέφαλος, μαζί σου! Εσύ όμως τι είδους θεός είσαι, για να αποφασίσεις ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει?
Σου ξαναλεω, θεωρω ιδιαιτερα απιθανο να παθει οτιδηποτε σοβαρο αμα τον κλεισω ενω αυτος ξεκιναει απο σταματημενος και εγω μαλιστα να τον προλαβω πριν περασει απο διπλα μου και εγω και τα αλλα αυτοκινητα ειμαστε σχεδον ακινητα κλπ κλπ κλπ.
Μάλλον
α) Δεν έχεις κυκλοφορήσει αρκετά με μηχανή
ή
β) Δεν έχεις δει ατυχήματα με ΜΗΔΕΝ χλμ με μηχανή
ή
γ) Δεν έχεις ακούσει περιπτώσεις γνωστών με παρόμοια ατυχήματαή μπορεί να ισχύει και συνδυασμός των παραπάνω.
Ξέρω παρίπτωση με παληκαράκι που σκοτώθηκε ενώ ηταν σταματημένος, επειδή γλίστρισε το πόδι του και έσκασε άσχημα σε πεζούλι.
Τώρα αν εσύ μπορείς να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ο άλλος δε θα πάθει τπτ, τι να πω...
edit: και εσύ ποιος Θεός νομίζεις οτι είσαι για να μπορείς να κρίνεις ποιος πρέπει να ζήσει και ποιος να πεθάνει στην τελική? Έίσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τον προστατέψεις, θες-δε θες... Ακόμα και νομικά αν το πάρεις, αν υπήρχε η δυνατότητα να τον γλιτώσεις και δεν το έκανες, τότε σε παίρνει και εσένα η μπάλα.
-
500 ζώα (ήταν κοπάδι μάλλον) στις 27 Δεκ. 2007 που ενώ είχε γίνει ατύχημα 20+ χλμ μετά τον Α.Κωνσταντίνο με κατεύθυνση την Αθήνα άρχισαν να μπαίνουν στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης με τους υπόλοιπους οδηγούς στις άλλες λωρίδες να τους θαυμάζουμε. θα ήθελα να μάθω πως θα αισθάνονταν αν είχαν πάθει τροχαίο και το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να τους φτάσει.Θα έτρεχαν στα κανάλια να μιλησουν για τους ασυνείδητους οδηγούς. ΖΩΑ..... και μάλιστα πολλά.....
-
Να στο πω αλλιως. Στον αλλο που εστειλε στην μπαριερα επιτηδες τον μηχανακια επειδη βριστηκαν, ειχα πει οτι πρεπει να τον εκτελεσουν. Στο δικο μου σκηνικο με την μηχανη που πηγε να περασει απο εκει που δεν χωραγε και επρεπε να κινδυνεψω εγω να σκασω στις μπαριερες για να χωρεσει, απλα δεν εκανα ακρη και ας καταφερει εκεινος ή να περασει ή να το σωσει. Δεν θα εβαζα τον εαυτο μου σε κινδυνο με την λογικη 'αυτος ειναι μηχανη οποτε θα φαω εγω το κεφαλι μου για να κανει την μλκια του'.
Αυτη ειναι η διαφορα των δυο περιπτωσεων.
Στην προκειμενη περιπτωση τωρα, μου εκανε ζημια και παει να φυγει? Και μαλιστα νιωθοντας και μαγκας επειδη δεν εχει πινακιδα ή επειδη εχει μηχανη? Ε τοτε ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τι θα παθει. Θεωρω οτι δεν θα παθει τιποτα, αλλα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ στην τελικη. Απαξιω να ενδιαφερθω για τετοια ατομα. Χεστηκα ρε παιδι μου. Και αν με παρει και εμενα η μπαλα, ειναι δικο μου προβλημα αυτο. Τουλαχιστον εγω υπομενω τις συνεπειες των πραξεων μου, δεν την κανω με ελαφρα πηδηματακια. Ακομα και παλια που στην εθνικη κυκλοφορουσα χωρις πινακιδα για τις καμερες (τωρα με τον νεο ΚΟΚ τα κοψαμε αυτα), αμα εκανα κατι θα σταματαγα και θα το αντιμετωπιζα, οτι και αν ηταν αυτο. Δεν θα την εκανα για να περηφανευομαι μετα στους φιλους μου.
-
Είμαι σε κόκκινο φανάρι σε κάθετο της Κηφισίας που ανοίγει μια φορά κάθε πέντε λεπτά και είμαι το πέμπτο αυτοκίνητο στην σειρά και ξέρω ότι το περνάω αν πάνε όλα καλά!!!!
Έλα όμως που δεν πήγαν!!!!!
Μισό λεπτό πριν ανοίξει το φανάρι η γιαγιά του τετάρτου αυτοκινήτου αποφασίζει να αγοράσει λέλουδα από τον παρακείμενο πακιστανό!!!!!!!!!
Ανοίγει το φανάρι μέχρι να κάνει το deal πέρνει τα λέλουδα και περνάει το φανάρι τελευταία με κόκκινο και εγώ έμεινα μαζί με τον πακιστανό για το επόμενο φανάρι!!!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είμαι σε κόκκινο φανάρι σε κάθετο της Κηφισίας που ανοίγει μια φορά κάθε πέντε λεπτά και είμαι το πέμπτο αυτοκίνητο στην σειρά και ξέρω ότι το περνάω αν πάνε όλα καλά!!!!
Μισό λεπτό πριν ανοίξει το φανάρι η γιαγιά του τετάρτου αυτοκινήτου αποφασίζει να αγοράσει λέλουδα από τον παρακείμενο πακιστανό!!!!!!!!!
Ανοίγει το φανάρι μέχρι να κάνει το deal πέρνει τα λέλουδα και περνάει το φανάρι τελευταία με κόκκινο και εγώ έμεινα μαζί με τον πακιστανό για το επόμενο φανάρι!!!!!!τρομερα σκηνικα!
Πηρες και εσυ κανα λελουδικο τουλαχιστον??
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
παρολα αυτα το οτι με τοση ευκολια κληνεις λιγο την πορεια σου να ριξεις την μηχανη κατω επι τουτου με τρομαζει για την κοινωνια μας.+1389cc
Πας καλα;;;
Εκανε διηθηση, επεσε στον πισω σου και θα σου πουν οτι εφταιγες κιωλας;;;;;
Εχασε την ισοροποια του ... ΤΕΛΟΣΞεκόλλα, δεν μιλάμε για το πόσο εύκολα ή δύσκολα αποδεικνύεται νομικά αλλά το πόσο αλόγιστα πάμε από το 'μου γρατζούνισε τη πόρτα' στο 'θα τον τραυματίσω'!
Και για να το ξεκαθαρίσουμε: δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση τον συγκεκριμένο 2τροχο. Είναι ένας θρασύδειλος μαλάκας που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του και την ευκολία του να ξεφύγει.Στην προκειμενη περιπτωση τωρα, μου εκανε ζημια και παει να φυγει? Και μαλιστα νιωθοντας και μαγκας επειδη δεν εχει πινακιδα ή επειδη εχει μηχανη? Ε τοτε ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τι θα παθει. Θεωρω οτι δεν θα παθει τιποτα, αλλα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ στην τελικη. Απαξιω να ενδιαφερθω για τετοια ατομα. Χεστηκα ρε παιδι μου.
Το καλοκαίρι ήμουν σε ορεινό δρόμο (1+1 λωρίδα) στη Χαλκιδική (με αυτοκίνητο), 2ος-3ος σε τρενάκι ~10 αυτοκινήτων. Στο τέλος μιας μικρής ευθείας ακολουθεί κλειστή, τυφλή δεξιά. Καθώς μπαίνει ο πρώτος στη στροφή, μου τραβάνε τη προσοχή προβολάκια από τον αριστερό καθρέφτη. Κοιτάζω και βλέπω C-Class (τη προηγούμενη) να προσπερνάει με πολλά ολόκληρη τη σειρά των αυτοκινήτων, να πλησιάζει επικίνδυνα στη στροφή αλλά να μην κόβει. 'Τι ΜΑΛΑΚΑΣ, θα σκοτώσει κανέναν' σκέφτομαι και τσιμπάω το φρένο, ανοίγω μπροστά μου (ακριβώς πριν την είσοδο της στροφής) λίγο χώρο και τελικά το ζώο επιστρέφει δεξιά την τελευταία στιγμή.
Φαντάζομαι ότι στη θέση μου δεν θα του άφηνες χώρο για να πάει να γκρεμοτσακιστεί το κάθαρμα κλπ. Αν όμως από απέναντι ερχόταν ένα νοικιασμένο Cinquecento με ένα ζευγαράκι μέσα και γινόντουσαν αλοιφή χωρίς να φταίνε; Ποιός θα έφταιγε; Όχι μόνο το ζώο... -
zorz μόνο αυτό; Μπορούσε να έπαιρνε και εσένα η μπάλα. Να το έκοβε απότομα δεξιά ή από την σύγκρουση να εκτινασσόταν πάνω σου.
Μας περιβάλλουν ΗΛΙΘΙΟΙ. Αν δεν κάνεις και τέτοιες προληπτικές ενέργειες όπως σωστά έκανες εσύ, κάηκες!
-
Εγώ γιατί έχω την αίσθηση, πως όταν κυκλοφορείς με δίτροχο ΔΕΝ είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι παράνομο, για στραβώσει ο 'τετράτροχος' και να σου την 'κάτσει' ??
Μας έχουν 'γραμμένους' έτσι κι αλλιώς, εξ' άλλου όλα είναι θέμα 'μεγέθους' (και της μ@λ@κίας συμπεριλαμβανομένης...) .
Τώρα που τα γράφω αυτά, θυμήθηκα μια 'κερά' με Matiz χθες: ήμουν στη παλιά παραλιακή (Τζιτζιφιές) με κατεύθυνση προς Πειραιά. Λίγο πριν το φανάρι με τη Θησέως έχει ένα παράδρομο που βγαίνει στην παραλιακή κι έχει 'φυσικά' STOP... Με βλέπει, τη βλέπω και όμως βγαίνει. Εντάξει δεν έτρεχα, κόβω και τι κάνει το βόιδι ?? ΚΟΚΚΑΛΩΝΕΙ λίγο αφού ξεκίνησε, για ν' ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο και να παρκάρει !! Εντάξει, τα 'χω δει όλα πια ... -
θα εκοβα ακριβως για να μην παρει μαζι του κανεναν απο απεναντι που δεν φταιει σε τιποτα. Το τελευταιο ειναι ακριβως και αυτο που κανει την διαφορα στο πως θα αντιμετωπιζα τις δυο καταστασεις.
Και για να μην νομιζει κανεις οτι το παιζω μαγκας επειδη ο αλλος ειναι με μηχανη, εχω κλεισει ετσι και λεωφορειο, και μπετονιερα, οπως επισης και τους μπραβους του Σταθοκωστοπουλου μαζι με το αφεντικο τους παρεα που ειχαν την απαιτηση να ανοιξει ολη η πηγμενη παραλιακη για να περασει η αφεντια του.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ανοίγει το φανάρι μέχρι να κάνει το deal πέρνει τα λέλουδα και περνάει το φανάρι τελευταία με κόκκινο και εγώ έμεινα μαζί με τον πακιστανό για το επόμενο φανάρι!!!!!!Στην Ελικωνος εισουνα? Στο υψος του Π.Ψυχικου, το φαναρι που ηταν το κτηριο του BCA?
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εγώ γιατί έχω την αίσθηση, πως όταν κυκλοφορείς με δίτροχο ΔΕΝ είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι παράνομο, για στραβώσει ο 'τετράτροχος' και να σου την 'κάτσει' ??
Μας έχουν 'γραμμένους' έτσι κι αλλιώς, εξ' άλλου όλα είναι θέμα 'μεγέθους' (και της μ@λ@κίας συμπεριλαμβανομένης...) .
Τώρα που τα γράφω αυτά, θυμήθηκα μια 'κερά' με Matiz χθες: ήμουν στη παλιά παραλιακή (Τζιτζιφιές) με κατεύθυνση προς Πειραιά. Λίγο πριν το φανάρι με τη Θησέως έχει ένα παράδρομο που βγαίνει στην παραλιακή κι έχει 'φυσικά' STOP... Με βλέπει, τη βλέπω και όμως [b]βγαίνει. Εντάξει δεν έτρεχα, κόβω και τι κάνει το βόιδι ?? ΚΟΚΚΑΛΩΝΕΙ λίγο αφού ξεκίνησε, για ν' ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο και να παρκάρει !! Εντάξει, τα 'χω δει όλα πια ...[/b]δεν χρειάζεται να είσαι με 2κυκλο για να στο κάνουν αυτό...στην περιοχή της καλλιθέας όπου και κινούμαι συχνά, το συγκεκριμένο σκηνικό μου το έχει κάνει όχι μόνο αυτοκίνητο καιφορτηγο, αλλά ακόμα και παπάκι και πετάχτηκε και στα 2m (ενώ είχε στοπ).
Δεν πιστεύω ότι συμβαίνει μόνο στα μηχανάκια το 'ανάποδο', απλά όταν είσαι πάνω σε 2κυκλο δίνεις περισσότερη σημασία στα γεγονότα που μπορει να σε κάνουν να καταλήξεις στο κρεβάτι (ακόμα και για πάντα) κι άρα τα θυμάσαι και περισσότερο.Ζώο τυπάς με τζιπάκι μέσα στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας που επειδή βαριέται να περπατήσει, το βάζει μπροστά στην είσοδο του πάρκινγκ και πάρα πολλές φορές καβαλά και το πεζοδρομιάκι που βγαίνει 'έξω' από την είσοδο για να βάζουμε το χαλάκι. Αν το πετύχω καμιά μέρα θα του τα χώσω άσχημα γιατί εκτός του ότι δεν μπορούμε να βγούμε-μπούμε στο πάρκινγκ, όταν βρέχει αρχίζει το μεγάλο πάρτυ όπου δεν χωράς και εσύ και η ομπρέλα σου να περάσετε για να μπείτε ή να βγείτε από την πολυκατοικεία.
-
Χτες το πρωϊ χάρηκα ιδιαίτερα το εξής σκηνικό...
Φεύγοντας ο αδερφός μου το πρωϊ είδε μια BMW έξω από ένα κτίριο της Eurolife στη Ν. Σμύρνη που ήταν παρκαρισμένο κάθετα πάνω στο πεζοδρόμιο και το είχε κλείσει ολόκληρο. Μπήκε μέσα στο κτίριο και είπε στις securit-άδες που ήταν εκεί να φωνάξουν τον ιδιοκτήτη του να το πάρει αλλιώς θα καλέσει την τροχαία.
Φεύγοντας εγώ μετά από καμια ώρα (και αφού είχα ενημερωθεί) είδα ότι η BMW ήταν ακόμα εκεί. Μπήκα λοιπόν και γω μέσα και τους είπα ότι έχετε μια δεύτερη ευκαιρία αλλιώς θα καλούσα εκεί μπροστά τους την τροχαία. Μου είπαν ότι πλήρωσαν για να έχουν δικαίωμα να παρκάρουν στο πεζοδρόμιο και ότι τους πλέον ανήκει ολόκληρο το πεζοδρόμιο γύρω από το κτίριο (είναι και γωνιακό). Τους είπα ότι αυτό αποκλείεται (εξηγώντας τους ότι ιδιόκτητο 'πεζοδρόμιο' υφίσταται μόνο σε πολύ φαρδιά πεζοδρόμια που ΑΛΛΟ είναι το πραγματικό πεζοδρόμιο και ΑΛΛΟ το 'ιδιωτικό πεζοδρόμιο' που ανήκει στο κτίριο) και ότι αν έτσι νομίζουν ας καλέσουμε την τροχαία να αποφασίσει εκείνη. Μου είπαν ότι θα βρω τον μπελά μου και τους απάντησα ας τον βρω. Τελικά πείστηκαν, πήραν τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη και κατέβηκε να το μετακινήσει.
Αφενός ξέρω ότι δεν κέρδισα και πολλά μιας και από σήμερα είτε η BMW, είτε μια Porsche θα συνεχίσουν να παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο, την επόμενη φορά όμως θα καλέσω απευθείας την τροχαία και θα κάτσω και εκεί να την περιμένω (για όσους απορείτε ΝΑΙ έχω όρεξη). Ε δε μπορεί... τα 67,5
-
[quote='aserf']Ε δε μπορεί... τα 67,5
-
Ζώο από τα λίγα (κρίμα που υποτιμώ τα ζώα αυτά στο επίπεδο αυτού του ανεγκέφαλου) αυτό που πέρασε 3ος με κόκκινο το φανάρι στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης, στον Φοίνικα, ερχόμενος από δυτικά στον περιφερειακό...
Άναψε το πράσινο για μενα, ξεκινώ, πατινάρω να περάσουν οι 2 κ μετά αυτός ξεχασμένος κ γκαζωμένος μετα από 2'' από τον 2ο περνάει κ αυτός φουνταριστός...
οπότε αφήνω τον συμπλέκτη κ πατώντας κόρνα ξεκινώ κ λέω ' ας τρακάρω ρε γμτ, λίγο τον προφυλακτήρα θα μου πάρει, ενώ αυτός θα φάει όλη την πλευρά του... κ θα μου τον βάψει'. ο τύπος βλέποντας ότι πήγαινα κατά πάνω του, στρίβει το τιμόνι πολύ κ την παίρνει πολύ ανοιχτά τη στροφή, με εμφανέστατη μετατόπιση... α ρε ζώο που έκλ@σες μέντες... να δεις που αν γινόταν κάτι θα μου ζητούσε κ τα ρέστα το άτομο...
έλεος με αυτούς που εκμεταλλεύονται την ανοχή των άλλων στα φανάρια κ παιρνούν με κόκκινο...
-
Εγώ πάντως θεωρώ ότι το κόκκινο δεν είναι ξεκάθαρη παραβίαση... θες δηλαδή και μάρτυρες να πουν ότι εσύ είχες πράσινο και αυτός κόκκινο, αλλιώς είναι ο λόγος σου εναντίον του δικού του
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δεν πιστεύω ότι συμβαίνει μόνο στα μηχανάκια το 'ανάποδο', απλά όταν είσαι πάνω σε 2κυκλο δίνεις περισσότερη σημασία στα γεγονότα που μπορει να σε κάνουν να καταλήξεις στο κρεβάτι (ακόμα και για πάντα) κι άρα τα θυμάσαι και περισσότερο.
Δυστυχώς συμβαίνει πραγματικά πιο συχνά στα δίκυκλα αυτό (το να πετάγονται μπροστά σου). Το έχουν δείξει οι έρευνες του Hurt Report, αυτή του ACEM κ.α. Δυστυχώς η αντίληψη μας για τη κίνηση αντικειμένων στον άξονα Ζ (κάθετα σε εμάς) γίνεται με τη μεταβολή στο μέγεθος τους, που μεταξύ άλλων είναι ανάλογη με το αρχικό μέγεθος του αντικειμένου. Δηλαδή περιμένοντας σε μια διασταύρωση, όχι μόνο θα δούμε αργότερα μια μοτοσυκλέτα από ένα φορτηγό (αναμενόμενο ως ένα σημείο) αλλά και υποεκτιμούμε τη ταχύτητα της μηχανής, ακόμα και αν πηγαίνει εξίσου γρήγορα με το φορτηγό.
Επίσης, σε 2τροχο φόρουμ κάποιοι υποστήριζαν ότι και ο τρόπος που είναι γραμμένος ο ΚΟΚ (την εκπαίδευση που κάνουν οι σχολές οδηγών, τη φρασεολογία που χρησιμοποιούν τα βιβλία κλπ) είναι προσανατολισμένος προς τους χρήστες αυτοκινήτων. Το θεωρούσα υπερβολικό, αλλά τώρα που ο αδερφός μου δίνει για δίπλωμα αυτοκινήτου κι έχω την ευκαιρία να ξαναδώ τις ερωτήσεις κλπ, διαπιστώνω ότι μάλλον έχουν δίκιο. Ο μέσος οδηγός γαλουχείται με την ψευδαίσθηση ότι στους δρόμους κυκλοφορούν μόνο αυτοκίνητα οπότε και μαθαίνει να ελέγχει στις διασταυρώσεις μόνο γι αυτά (υποσυνείδητα). Οπότε φανταστείτε, όταν πετάγονται τόσο απερίσκεπτα ακόμα και σε αυτοκίνητα, τι κάνουν όταν σε κοιτάνε αλλά δεν σε βλέπουν... Το ίδιο πρόβλημα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν στην Αγγλία με τη καμπάνια 'Think'.@ PeterPan: Στο φανάρι Εθν.Αντιστάσεως --> Περιφερειακός που κάθε φορά το περνάνε 5-6 με κόκκινο τι να κάνεις;
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
....
Ζώο τυπάς με τζιπάκι μέσα στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας που επειδή βαριέται να περπατήσει, το βάζει μπροστά στην είσοδο του πάρκινγκ και πάρα πολλές φορές καβαλά και το πεζοδρομιάκι που βγαίνει 'έξω' από την είσοδο για να βάζουμε το χαλάκι. Αν το πετύχω καμιά μέρα θα του τα χώσω άσχημα γιατί εκτός του ότι δεν μπορούμε να βγούμε-μπούμε στο πάρκινγκ, όταν βρέχει αρχίζει το μεγάλο πάρτυ όπου δεν χωράς και εσύ και η ομπρέλα σου να περάσετε για να μπείτε ή να βγείτε από την πολυκατοικεία.Εγω λεω να 'χωρεσεις' με το ζορι 2-3 φορες, με την ομπρελα αναμεσα στην πορτα, να δεις για ποτε 8α πιασει το νοημα. Ειπαμε, τα ζωα τα αντιμετωπιζεις μονο με τον τροπο που καταλαβαινουν.
[quote='aserf']..... την επόμενη φορά όμως θα καλέσω απευθείας την τροχαία και θα κάτσω και εκεί να την περιμένω (για όσους απορείτε ΝΑΙ έχω όρεξη). Ε δε μπορεί... τα 67,5
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ζώο από τα λίγα (κρίμα που υποτιμώ τα ζώα αυτά στο επίπεδο αυτού του ανεγκέφαλου) αυτό που πέρασε 3ος με κόκκινο το φανάρι στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης, στον Φοίνικα, ερχόμενος από δυτικά στον περιφερειακό...Άναψε το πράσινο για μενα, ξεκινώ, πατινάρω να περάσουν οι 2 κ μετά αυτός ξεχασμένος κ γκαζωμένος μετα από 2'' από τον 2ο περνάει κ αυτός φουνταριστός...
οπότε αφήνω τον συμπλέκτη κ πατώντας κόρνα ξεκινώ κ λέω ' ας τρακάρω ρε γμτ, λίγο τον προφυλακτήρα θα μου πάρει, ενώ αυτός θα φάει όλη την πλευρά του... κ θα μου τον βάψει'. ο τύπος βλέποντας ότι πήγαινα κατά πάνω του, στρίβει το τιμόνι πολύ κ την παίρνει πολύ ανοιχτά τη στροφή, με εμφανέστατη μετατόπιση... α ρε ζώο που έκλ@σες μέντες... να δεις που αν γινόταν κάτι θα μου ζητούσε κ τα ρέστα το άτομο...
έλεος με αυτούς που εκμεταλλεύονται την ανοχή των άλλων στα φανάρια κ παιρνούν με κόκκινο...
Αυτόν αν τον βγάλεις 2 φωτογραφίες εκείνη τη στιγμή, μια που να φαίνεται πράσινο το φανάρι σου και εκείνον να διασχίζει τη διασταύρωση παραβιάζοντας το δικό του (αν φαίνεται το δικό του κόκκινο φανάρι υπό την γωνία που είσαι ακόμα καλύτερα) και μια από πίσω όταν θα έχει περάσει να φανεί η πινακίδα του, και την στείλεις στην τροχαία τι γίνεται άραγε;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]