-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
[...]
Σύμφωνα με τον ΚΟΚ, αν κρατήσεις πινακίδες, υπάρχει πρόστιμο γι'αυτό.
Σύμφωνα με τον WAG, αν κρατήσεις πινακίδες, υπάρχει περιπτωση να στηθεις εξω απο το σπιτι του με κουβα νερο......
Εγω την πατησα 2 φορες ετσι.
Μια φορα πολυ παλια στην Γλυφαδα οπου περπατουσα αφηριμενος και ο πουστις επιτιδες ηρθε κοντα στο πεζοδρομιο και με πνιξε.
Τον κινυγησα με τα ποδια και συγκρατησα την πινακιδα του.
Τηλεφωνακι, διευθυνση και πηγα σπιτι του για τα ρεστα με 2 φιλους απο το Kick-boxing.
Κουδουνι και
'Ναι γεια σας ψαχνω τον πουστι οδιγο του μαυρου Audi που μ εκανε λουτσα πριν απο μιση ωρα' καμια απαντιση.....
Καλα πειτε του, οτι κατα λαθος εκανα ζημια στο αμαξι του....
Μου πεσε ενα τουβλο που κρατουσα για το κεφαλι του, πανω στο παρμπριζ του αυτοκινητου.....Περιμενα κανα τεταρτο και δεν κατεβηκε... οποτε πηγαμε σπιτια μας.
Και δευτερη φορα, παλι Γλυφαδα αλλα προλαβα και κρυφτικα πισω απο τεντα περιπτερου.
Ο περιπτερας πηρε τους μπατσους, εδωσε την πινακιδα του τυπου και ειπε οτι περασε και του γεμησε νερο το περιπτερο και του κανε μεγαλη ζημια κ οτι θελει να του κανει μυνηση......Παλι ξυλο ηθελες να μοιρασεις?
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
[...]
Σύμφωνα με τον ΚΟΚ, αν κρατήσεις πινακίδες, υπάρχει πρόστιμο γι'αυτό.
Σύμφωνα με τον WAG, αν κρατήσεις πινακίδες, υπάρχει περιπτωση να στηθεις εξω απο το σπιτι του με κουβα νερο......
Εγω την πατησα 2 φορες ετσι.
Μια φορα πολυ παλια στην Γλυφαδα οπου περπατουσα αφηριμενος και ο πουστις επιτιδες ηρθε κοντα στο πεζοδρομιο και με πνιξε.
Τον κινυγησα με τα ποδια και συγκρατησα την πινακιδα του.
Τηλεφωνακι, διευθυνση και πηγα σπιτι του για τα ρεστα με 2 φιλους απο το Kick-boxing.
Κουδουνι και
'Ναι γεια σας ψαχνω τον πουστι οδιγο του μαυρου Audi που μ εκανε λουτσα πριν απο μιση ωρα' καμια απαντιση.....
Καλα πειτε του, οτι κατα λαθος εκανα ζημια στο αμαξι του....
Μου πεσε ενα τουβλο που κρατουσα για το κεφαλι του, πανω στο παρμπριζ του αυτοκινητου.....Περιμενα κανα τεταρτο και δεν κατεβηκε... οποτε πηγαμε σπιτια μας.
Και δευτερη φορα, παλι Γλυφαδα αλλα προλαβα και κρυφτικα πισω απο τεντα περιπτερου.
Ο περιπτερας πηρε τους μπατσους, εδωσε την πινακιδα του τυπου και ειπε οτι περασε και του γεμησε νερο το περιπτερο και του κανε μεγαλη ζημια κ οτι θελει να του κανει μυνηση......Παλι ξυλο ηθελες να μοιρασεις?
Παλι.... Νταξ...μου τυχαινει μια στις τοσες, να ειμαι αναγκασμενος να λυσω τις διαφορες με καποιον με ξηλο... Μια φορα το χρονο π.χ.
Το 2004 πηγαν να με ληστεψουν και φαγαν ΠΟΛΥ ξηλο!
Το 2006 τσακωθηκα με δυο παπακουλες στην Αγ.Παρασκευη γιατι εβαλαν αυτοκωλλυτο του συνδεσμου τους, πανω σε κατοπτρο, τοποθετιμενο σε τυφλη διασταυροση... Και μου επιτεθικαν φραστικα αρχικα οταν σταματησα και το βγαλα... Και μετα.... Πολυ ξυλο! -
Αν με πειράζει μια να μου κολλάνε στον προφυλακτήρα όταν είμαι με το αυτοκίνητο, εκνευρίζομαι εκατό, όταν μου κολλάνε στο φτερό όταν είμαι με τη μηχανή. Σήμερα στο ποτάμι μου το έκαναν 3 (!!!) φορές, τη μια μάλιστα κοίταξα ξαφνικά στον καθρέπτη και είδα ένα φανάρι (!!!) να τον γεμίζει.
Και να πεις οτι ήμουν στην αριστερή και αργοπορούσα...ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα φρενάρεις με το μπουρδέλο σου καλύτερα από street 600άρα?
-
Παίδες,όταν βρέχει και οι δρόμοι είναι σαν τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ας δείχνουμε λίγο σεβασμό στους πεζούς που περπατάνε στα πεζοδρόμια.
Ειδικά όσοι έχουν πολύ φαρδύ λάστιχο πολλές φορές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Ακόμα και με 50 να πηγαίνεις σηκώνεται συντριβάνι αν έχει πολύ νερό κάτω. Χτες έφτασα να πηγαίνω με 30-40 σε ένα σημείο στη Λαυρίου (Πλατεία Βασιλόπουλου) και φοβήθηκα ότι σκότωσα ένα παπί γιατί παρότι τσούλαγα σηκωνόταν συντριβάνι. Πρέπει να την ψιλιάστηκε και αυτός και να σταμάτησε.
-
Φανάρι στη Γ. Αγγέλου στη Θεσ/νίκη. Στο ρεύμα προς Παπαναστασίου, αρχαίο διπλοπαρκαρισμένο. Το ρεύμα προς Αναξιμάνδρου είχε κινησούλα οπότε οι απέναντι περίμεναν να αδειάσει για να περάσουν γύρω από τη διπλοσειρά....
Εγώ ανέβαινα...και σταματάω στο 1ο κόκκινο. Ανάβει πράσινο και πρόλαβαν όλα και όλα δυο αυτοκίνητα, εγώ βλέπω το πορτοκαλί και μιας που ήμουν σταματημένος αποφασίζω να μην κάνω την ελληνική ερμηνεία του θερμού αυτού χρώματος. Τσουλάω λοιπόν λίγο για να σταματήσω πριν τη διάβαση και να περιμένω το επόμενο πράσινο.
Τύπος με μικρό κόκκινο παλαιό Fiat (Seicento/Cinquecento, κάτι απ' τα δυο) προσπερνάει από το αντίθετο ρεύμα και σταματάει μπροστά μου, πάνω στη διάβαση. Τον ακολουθεί, στο πλάι μου πλέον, ασημί Focus I. Καθώς προχωρούσα όμως μάλλον ξεμένει από χώρο και αποφασίζει να μπει πίσω μου. Μάλλον όμως ο άνθρωπος βιαζόταν υπερβολικά: βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα, προσπερνάει και εμένα και το Fiat και τελικά περνάει με κόκκινο. Κι όλα αυτά για να φτάσει στην Αναξιμάνδρου 1 μήκος αυτοκινήτου νωρίτερα από εμάς...
-
τωρα καταλαβαινω απο που επυρεαστηκαν μερικοι
Youtube Video -
funkyreverend
Με Photoshop αφαίρεσαν τα διπλοπαρκαρισμένα;
Aφου ειπαμε δεν υπαρχουν διπλοπαρκαρισμενα!
-
Ναι, είναι απλά ψευδαίσθηση!
-
Ζωο μεγαλο, ο ηλιθιος με το ασημι Audi A4, που πηγε αριστερα σε κυκλικη πλατεια επειδη ο μπροστινος του ηταν Σχολη οδηγων και δεν ηθελε να μεινει απο πισω του
Αναγκαστηκα να μαζευτω τερμα δεξια στα παρκαρισμενα, να φρεναρω πολυ και καθως περναγε συριζα απο εμενα μουρμουραγε κιολας κατι σε στυλ 'Τι θες και εσυ' επειδη του κορναρα. Με συγχησε μεσημεριατικα
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Άραγε η τροχαία δεν μπορεί να ρίξει μερικά πρόστιμα;
Πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή και με αυτό το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ.
Αυτό το βιολί με τα αυτοκόλλητα έχει παραγίνει εδώ και καιρό. Το είχα γράψει και εδώ μέσα. Λύση αν θέλουν θα βρεθεί.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν με πειράζει μια να μου κολλάνε στον προφυλακτήρα όταν είμαι με το αυτοκίνητο, εκνευρίζομαι εκατό, όταν μου κολλάνε στο φτερό όταν είμαι με τη μηχανή. Σήμερα στο ποτάμι μου το έκαναν 3 (!!!) φορές, τη μια μάλιστα κοίταξα ξαφνικά στον καθρέπτη και είδα ένα φανάρι (!!!) να τον γεμίζει.
Και να πεις οτι ήμουν στην αριστερή και αργοπορούσα...ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα φρενάρεις με το μπουρδέλο σου καλύτερα από street 600άρα?
Παραπλήσιου τρόμου σκηνικό την προηγούμενη Τετάρτη: είμαι με το μηχανάκι κατά τις 8 παρά το βράδυ, στην άνοδο της Πειραιώς και ξεκινάμε από το φανάρι της γέφυρας του Μοσχάτου. Μπροστά μου (στη δεξιά λωρίδα) δύο τράκτορες κι άλλος ένας (τράκτορας) δίπλα μου. Οι μπροστά φεύγουν με φουλ γκάζια . Ο δίπλα μου, μόλις πιάνουμε καμμιά 70άρα, μου κάνει σφήνα και μπαίνει μπροστά μου (φλας είπατε;; ) και συνεχίζει να 'πλακώνεται' για να πιάσει τον σχηματισμό των εμπρός ( ) !! Επιτάχυνα λίγο για να δω την πινακίδα του 'δικού μου' (κίνηση άνευ νοήματος, θα μου πείτε) και μιλάμε ότι, με το σκουτεράκι, οι τύποι δεν πιάνονταν! Πρέπει ν' ανέβαιναν τη 'δεξιά' της Πειραιώς με 90+ ... Ήθελα να 'ξερα, τί θα γινόταν αν 'ξεμύτιζε' κανένας από κανένα ΣΤΟΠ, μόνο και μόνο για καλύτερη ορατότητα ...
Εντάξει, άδεια η Πειραιώς τεταρτιάτικα, αλλά πού πάτε έτσι, ρε καραγκιοζάκια ; -
ο παππούς απέναντι απ'το γραφείο που βάζει κουβά μπροστά απ'το σπίτι του, ενώ δεν έχει αυτοκίνητο!
-
Ε, πάρτον.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ο παππούς απέναντι απ'το γραφείο που βάζει κουβά μπροστά απ'το σπίτι του, ενώ δεν έχει αυτοκίνητο!προχτες εψαχνα θεση για παρκινγκ μια ωρα στη γειτονια
Δεν φτανει που εχουμε ενα συνεργειο που καταλαμβανει 6-7 θεσεις με παρατημενα(το εχω ξανααναφερει)οι γνωστοι καραγκιοζηδες της γειτονιας ποιανουν θεσεις μπροστα απο τα μαγαζια τους
Ημουν ετοιμος να κατεβω να τραβηξω τις κορινες,καρεκλες,κουβαδες και οτι αλλο βαζουν,αλλα για καλη μου τυχη εφυγε ενας τυπος και το εβαλακαι λεω για καλη μου τυχη,γιατι θεωρω μεγαλη βλακεια να μαλωνεις με ανθωπους της γειτονιας για το αυτονοητο και το νομιμο,ανθρωπους που καλημεριζεις καθημερινα ,εχεις πελατειακη σχεση,αλλα παρολο αυτα δεν καταλαβαινουν οτι αυτο που κανουν ειναι παρανομο και κυριως εκνευριστικο για ολους
-
ο παππούς απέναντι απ'το γραφείο που βάζει κουβά μπροστά απ'το σπίτι του, ενώ δεν έχει αυτοκίνητο!
προχτες εψαχνα θεση για παρκινγκ μια ωρα στη γειτονια
Δεν φτανει που εχουμε ενα συνεργειο που καταλαμβανει 6-7 θεσεις με παρατημενα(το εχω ξανααναφερει)οι γνωστοι καραγκιοζηδες της γειτονιας ποιανουν θεσεις μπροστα απο τα μαγαζια τους
Ημουν ετοιμος να κατεβω να τραβηξω τις κορινες,καρεκλες,κουβαδες και οτι αλλο βαζουν,αλλα για καλη μου τυχη εφυγε ενας τυπος και το εβαλακαι λεω για καλη μου τυχη,γιατι θεωρω μεγαλη βλακεια να μαλωνεις με ανθωπους της γειτονιας για το αυτονοητο και το νομιμο,ανθρωπους που καλημεριζεις καθημερινα ,εχεις πελατειακη σχεση,αλλα παρολο αυτα δεν καταλαβαινουν οτι αυτο που κανουν ειναι παρανομο και κυριως εκνευριστικο για ολους
Καλουμε την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειναι παρανομη καταλυψη οδοστροματος!
ΤΕΛΟΣ -
προχτες εψαχνα θεση για παρκινγκ μια ωρα στη γειτονια
Και συνήθως αυτοί είναι που στο χαράζουν όταν παρκάρεις στην 'θέση τους' ...
-
Πάντως οι δύο πλαστικές καρεκλίτσες που σήκωσα τις προάλες από το Χαλάνδρι, μία χαρά 'κάθονται' στον κήπο μου...
-
Αν αντιμετωπιζα τετοιο σκηνικο καθημερινα, δεν ξερω πως θα αντιδρουσα. Καποια στιγμη παντως ο παππους θα ετρωγε τις μαπες του. Αυτο ειναι το σιγουρο
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Πάντως οι δύο πλαστικές καρεκλίτσες που σήκωσα τις προάλες από το Χαλάνδρι, μία χαρά 'κάθονται' στον κήπο μου...Ωραίος
-
Είχα καιρό να συμβάλλω στο θέμα ελέω της απουσίας μου στη Ρόδο. 'Ευτυχώς', 2-3 μέρες στην Αθήνα είναι αρκετές για να δώσουν υλικό:
(1) Σήμερα το πρωί πιάνω τη Λ. Συγγρού με κατεύθυνση προς Πειραιά. Με το που αφήνω τη Συγγρού και βγαίνω στην παραλιακή πέφτω σε μποτιλιάρισμα: οι δύο αριστερές λωρίδες κινούνταν με 30-40χαώ. Κι ενώ έχω απελπιστεί, σιγά-σιγά ο δρόμος μπροστά μου αδειάζει και τότε συνειδητοποιώ ότι ο πανικός οφείλεται σε μία κοπελίτσα με 'Ν' κολλημένο στο τζάμι της που κινείται στην αριστερή λωρίδα με την τρομακτική ταχύτητα των 40χαώ.
(2) Επιστροφή πριν λίγο προς το σπίτι και 200μέτρα αφού αφήνω την παραλιακή προς Πειραιά και πιάνω τη Συγγρού, και ενώ κινούμαι με καμιά 100χαώ στην αριστερή λωρίδα, εμφανίζεται ένας νεαρός στα αριστερά μου σε ύψος 3 μέτρων Μέσα σε κλάσματα συνειδητοποιώ ότι πρόκειται περί ΜΑΛΆΚΑ ο οποίος, αφού διέσχισε το ένα ρεύμα της λεωφόρου, σκαρφάλωσε και σηκώθηκε όρθιος πάνω στο προστατευτικό κικλίδωμα για να το περάσει Κι όλα αυτά έχοντας περασμένο κι ένα σακίδιο στον ώμο για καλύτερη ισορροπία.
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]