Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν με πειράζει μια να μου κολλάνε στον προφυλακτήρα όταν είμαι με το αυτοκίνητο, εκνευρίζομαι εκατό, όταν μου κολλάνε στο φτερό όταν είμαι με τη μηχανή. Σήμερα στο ποτάμι μου το έκαναν 3 (!!!) φορές, τη μια μάλιστα κοίταξα ξαφνικά στον καθρέπτη και είδα ένα φανάρι (!!!) να τον γεμίζει.
Και να πεις οτι ήμουν στην αριστερή και αργοπορούσα...
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα φρενάρεις με το μπουρδέλο σου καλύτερα από street 600άρα?
Παραπλήσιου τρόμου σκηνικό την προηγούμενη Τετάρτη: είμαι με το μηχανάκι κατά τις 8 παρά το βράδυ, στην άνοδο της Πειραιώς και ξεκινάμε από το φανάρι της γέφυρας του Μοσχάτου. Μπροστά μου (στη δεξιά λωρίδα) δύο τράκτορες κι άλλος ένας (τράκτορας) δίπλα μου. Οι μπροστά φεύγουν με φουλ γκάζια . Ο δίπλα μου, μόλις πιάνουμε καμμιά 70άρα, μου κάνει σφήνα και μπαίνει μπροστά μου (φλας είπατε;; ) και συνεχίζει να 'πλακώνεται' για να πιάσει τον σχηματισμό των εμπρός ( ) !! Επιτάχυνα λίγο για να δω την πινακίδα του 'δικού μου' (κίνηση άνευ νοήματος, θα μου πείτε) και μιλάμε ότι, με το σκουτεράκι, οι τύποι δεν πιάνονταν! Πρέπει ν' ανέβαιναν τη 'δεξιά' της Πειραιώς με 90+ ... Ήθελα να 'ξερα, τί θα γινόταν αν 'ξεμύτιζε' κανένας από κανένα ΣΤΟΠ, μόνο και μόνο για καλύτερη ορατότητα ...
Εντάξει, άδεια η Πειραιώς τεταρτιάτικα, αλλά πού πάτε έτσι, ρε καραγκιοζάκια ;