-
Καλώς ήρθες στον κατά τ'άλλα πολιτισμό
Υπάρχουν μπόλικες θέσεις γύρω, αλλά εγώ θέλω να το παρκάρω εκεί που είναι απέναντι απ'το γραφείο και υπάρχει θέση να είχε και αμάξι ο γέρος να πω πάει στο διάολο, αλλά τι τον ενοχλεί ??
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ο παππούς απέναντι απ'το γραφείο που βάζει κουβά μπροστά απ'το σπίτι του, ενώ δεν έχει αυτοκίνητο!
προχτες εψαχνα θεση για παρκινγκ μια ωρα στη γειτονια
Δεν φτανει που εχουμε ενα συνεργειο που καταλαμβανει 6-7 θεσεις με παρατημενα(το εχω ξανααναφερει)οι γνωστοι καραγκιοζηδες της γειτονιας ποιανουν θεσεις μπροστα απο τα μαγαζια τους
Ημουν ετοιμος να κατεβω να τραβηξω τις κορινες,καρεκλες,κουβαδες και οτι αλλο βαζουν,αλλα για καλη μου τυχη εφυγε ενας τυπος και το εβαλακαι λεω για καλη μου τυχη,γιατι θεωρω μεγαλη βλακεια να μαλωνεις με ανθωπους της γειτονιας για το αυτονοητο και το νομιμο,ανθρωπους που καλημεριζεις καθημερινα ,εχεις πελατειακη σχεση,αλλα παρολο αυτα δεν καταλαβαινουν οτι αυτο που κανουν ειναι παρανομο και κυριως εκνευριστικο για ολους
Και συνήθως αυτοί είναι που στο χαράζουν όταν παρκάρεις στην 'θέση τους' ...
εχετε δικαιο
Να καλεσω αστυνομια,θα ερθει ,θα κανει μια παρατηρηση και το επομενο λεπτο παλι τα ιδια
Εχει ερθει αστυνομια 2-3 φορες για το θεμα αυτο,απο αλλους αγανακτισμενους μαλλονΕχω ακουσει πως για να ερθει ειτε δημοτικη αστυνομια,ειτε τροχαια,πρεπει να κανεις επωνυμη καταγγελια αλλιως δεν κατοχυρωνεται η καταγγελια
Μονο ονομα ζητανε?Και σε προστατευουν μετα ?Εννοω ειναι απορρητο το ονομα σου,μπορει καποιος να δει ποιος εκανε την καταγγελια?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Είχα καιρό να συμβάλλω στο θέμα ελέω της απουσίας μου στη Ρόδο. 'Ευτυχώς', 2-3 μέρες στην Αθήνα είναι αρκετές για να δώσουν υλικό:Έτσι όπως το θέτεις, υπονοείς οτι εδώ οδηγούμε καλά;
-
Eχθές το βράδυ τσακώθηκα άσχημα με έναν συνταξιούχο ο οποίος αφού πούλησε το χρέπι του και με το εφάπαξ αγόρασε καινούργιο Opel Astra.
Αποτέλεσμα είναι όποτε δεν βρίσκει θέση να το βάζει μπροστά στις εισόδους των γκαράζ της πολυκατοικίας μας.
Και ναι μεν το πεζοδρόμιο είναι πολύ μεγάλο και μπορούμε να βγούμε από τα πάρκινγκ, είναι πρόβλημα όμως να βγούμε στο δρόμο γιατί μόνο με την όπισθεν μπορούμε να το κάνουμε αφού δεν έχει χώρο πια να γυρίσουμε, ο δρόμος έχει πάρα πολύ κίνηση και είμαστε και πάνω σε διασταύρωση.Βασικά το πρόβλημα ΔΕΝ είναι να το αφήσει εκεί μια στις τόσες αλλά το είχε από το πρωϊ του Σαββάτου.
Η πρώτη του κουβέντα ήταν ότι η πολυκατοικία είναι παράνομη αφού έχει πολλές εξόδους και δεν δικαιούμαι να μιλάω...
Όταν του τόνισα ότι η πολυκατοικία είναι ποιό παλιά από τον εν λόγο νόμο γυρνάει και μου λέει ότι το υπόγειο γκαράζ ΔΕΝ έχει το γνωστό σήμα Ρ και έτσι δεν θεωρείτε ότι είναι γκαράζ.
Του λέω θα καλέσω την τροχαία και απαντά ότι θα πάει στην πολεοδομία (η πολυκατοικία είναι ήδη 9 ετών εντωμεταξύ). :whatever.gif:
Τελικά ΔΕΝ έκανα τίποτα γιατί δυστυχώς το δικό μου αυτοκίνητο το παρκάρω στην πυλωτή και ΔΕΝ έχω όρεξη να το βρώ χαρακωμένο κανένα πρωϊ...
Δεν είχα όρεξη να τσακωθώ και απλά ήθελα να του κάνω μια σύσταση αφού το είχε παρκάρει εκεί τόσες μέρες αλλά εκείνος ήταν έτοιμος για τον καυγά...
Ανθρωπάκια... -
Αυτος ρε μεγαλε δεν φοβαται ,ο τσαμπουκας, οτι θα βρει το δικο του χαρακωμενο?????? Απλα εσενα δε σου περναει καν απο το μυαλο σου να κανεις ζημεια στην περιουσια του αλλου .....
Τσαμπα μαγκες κομπλεξικοι!!!!!!! -
Μίλα και στους άλλους στην πολυκατοικία, φρόντισε να υπάρξουν αρκετοί δυσαρεστημένοι...
Και μετά... Λίγα υγρά φρένων κάτω απ'το παρμπρίζ...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Είχα καιρό να συμβάλλω στο θέμα ελέω της απουσίας μου στη Ρόδο. 'Ευτυχώς', 2-3 μέρες στην Αθήνα είναι αρκετές για να δώσουν υλικό:
Έτσι όπως το θέτεις, υπονοείς οτι εδώ οδηγούμε καλά;
Όντας φαντάρος είναι περιορισμένος ο χρόνος που κυκλοφόρησα στους δρόμους της Ρόδου στους 5 μήνες παραμονής μου εκεί. Πέρα από ένα-δύο περιστατικά πριν πολύ καιρό, δεν έχω τύχει σε κάποιο άλλο γεγονός άξιο αναφοράς.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και μετά... Λίγα υγρά φρένων κάτω απ'το παρμπρίζ...Τί αποτέλεσμα θα έχει αυτό ;;;;
-
Με ικανή ποσότητα, διάβρωση του μετάλλου σε σημείο που δεν θα πολυφαίνεται, με αποτέλεσμα διαρροές νερού μέσα στο αμάξωμα και αρκετές ζημιές...
Έτσι, θα βρει ΠΟΛΥ αργότερα τις ζημιές, αλλά δεν θα μπορεί να βρει ποιος του τις έκανε. Γρατζουνιές δεν θα υπάρχουν, άρα δεν θα έχει τη δυνατότητα να τσαμπουκαλευτεί με τους γείτονες ότι του βάλαν στο μάτι τ'αμάξι (τι αμάξι δηλαδή... ).
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Η πρώτη του κουβέντα ήταν ότι η πολυκατοικία είναι παράνομη αφού έχει πολλές εξόδους και δεν δικαιούμαι να μιλάω...
Ο τυπος είναι μέγιστο ζώο για να μη παρεξηγηθώ κιόλας, αλλα σε αυτό έχει δίκιο
-
Με ικανή ποσότητα, διάβρωση του μετάλλου σε σημείο που δεν θα πολυφαίνεται, με αποτέλεσμα διαρροές νερού μέσα στο αμάξωμα και αρκετές ζημιές...Έτσι, θα βρει ΠΟΛΥ αργότερα τις ζημιές, αλλά δεν θα μπορεί να βρει ποιος του τις έκανε. Γρατζουνιές δεν θα υπάρχουν, άρα δεν θα έχει τη δυνατότητα να τσαμπουκαλευτεί με τους γείτονες ότι του βάλαν στο μάτι τ'αμάξι (τι αμάξι δηλαδή... ).
Mou δίνεις ιδέες........
-
Δεν πάτε καλά ΡΕ!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δεν πάτε καλά ΡΕ!χρονια τωρα δεν παμε καλα
-
Θέλεις να το παίξεις μάγκας; Κάνε τη ζημιά και μετά κάτσε ΕΚΕΙ να περιμένεις τον ιδιοκτήτη! Όχι ζημιά κάτω από το καπό και αντίστοιχες πουστίτσες.-
Όλα τα υπόλοιπα είναι μαγκιά, κλανιά και εξάτμιση!
-
Με ικανή ποσότητα, διάβρωση του μετάλλου σε σημείο που δεν θα πολυφαίνεται, με αποτέλεσμα διαρροές νερού μέσα στο αμάξωμα και αρκετές ζημιές...Έτσι, θα βρει ΠΟΛΥ αργότερα τις ζημιές, αλλά δεν θα μπορεί να βρει ποιος του τις έκανε. Γρατζουνιές δεν θα υπάρχουν, άρα δεν θα έχει τη δυνατότητα να τσαμπουκαλευτεί με τους γείτονες ότι του βάλαν στο μάτι τ'αμάξι (τι αμάξι δηλαδή... ).
πρεπει να μεινει το υγρο αρκετη ωρα πανω?
καποιος εδω ειχε αναφερει κατι και για βαλβολινη
νομιζω οτι υπαρχει κατι φυσικο που μπορει να κανει μεγαλη ζημια στο χρωμα...το λεμονι -
Δεν ξέρω, γιατί δεν το'χω κάνει. Σου λέω μόνο ότι ξέρω πως τα υγρά φρένων καταστρέφουν το χρώμα και οδηγούν σε διάβρωση της λαμαρίνας.
-
Αυτές οι μέθοδοι δε θα ήταν καλύτερο να εφαρμοστούν, αν μετά από επανειλημμένες κλήσεις τις αστυνομίας δε καταλάβει ότι ενοχλεί;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Eχθές το βράδυ τσακώθηκα άσχημα με έναν συνταξιούχο ο οποίος αφού πούλησε το χρέπι του και με το εφάπαξ αγόρασε καινούργιο Opel Astra.Αποτέλεσμα είναι όποτε δεν βρίσκει θέση να το βάζει μπροστά στις εισόδους των γκαράζ της πολυκατοικίας μας.
Και ναι μεν το πεζοδρόμιο είναι πολύ μεγάλο και μπορούμε να βγούμε από τα πάρκινγκ, είναι πρόβλημα όμως να βγούμε στο δρόμο γιατί μόνο με την όπισθεν μπορούμε να το κάνουμε αφού δεν έχει χώρο πια να γυρίσουμε, ο δρόμος έχει πάρα πολύ κίνηση και είμαστε και πάνω σε διασταύρωση.Βασικά το πρόβλημα ΔΕΝ είναι να το αφήσει εκεί μια στις τόσες αλλά το είχε από το πρωϊ του Σαββάτου.
Όταν του τόνισα ότι η πολυκατοικία είναι ποιό παλιά από τον εν λόγο νόμο γυρνάει και μου λέει ότι το υπόγειο γκαράζ ΔΕΝ έχει το γνωστό σήμα Ρ και έτσι δεν θεωρείτε ότι είναι γκαράζ.
Του λέω θα καλέσω την τροχαία και απαντά ότι θα πάει στην πολεοδομία (η πολυκατοικία είναι ήδη 9 ετών εντωμεταξύ). :whatever.gif:
Τελικά ΔΕΝ έκανα τίποτα γιατί δυστυχώς το δικό μου αυτοκίνητο το παρκάρω στην πυλωτή και ΔΕΝ έχω όρεξη να το βρώ χαρακωμένο κανένα πρωϊ...
Δεν είχα όρεξη να τσακωθώ και απλά ήθελα να του κάνω μια σύσταση αφού το είχε παρκάρει εκεί τόσες μέρες αλλά εκείνος ήταν έτοιμος για τον καυγά...
Ανθρωπάκια...Γλαστρα δοκιμασες;;;;;
Στην αρχη αυτες τις μικρες με κακτακια....Αυτο με το υγρο φρενων ειναι καλη φαση...
Το χει δοκιμασει κανενας;;;;
Ειχα ακουσει οτι γινεται και με Tubo-flo -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Ο τυπος είναι μέγιστο ζώο για να μη παρεξηγηθώ κιόλας, αλλα σε αυτό έχει δίκιο
κανεις λαθος, ο νομος αυτος ισχυει ΜΟΝΟ για τις νεες πολυκατοικιες που αρχισαν να χτιζονται ΜΕΤΑ απο την ψηφιση του νομου
-
Στη Θεσσαλονίκη, στο φανάρι της Σχολής Τυφλών, τυφλός με άσπρο μπαστούνι που περνούσε τη διάβαση έπεσε πάνω σε σταματημένη μηχανή πάνω στις διαβάσεις. Όχι μόνο ήταν σταματημένος πάνω στις διαβάσεις αλλά δεν έκανε καμία κίνηση να φύγει από μπροστά του ή να τον προειδοποιήσει. Ευτυχώς ο τυφλός δεν έπεσε κάτω, πήγε στο πλάι και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο περνώντας πίσω από τη σταματημένη μηχανή (ο οδηγός δεν έκανε καμία κίνηση, ούτε πριν ούτε κι όταν έπεσε ο τυφλός επάνω του).
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]