Eχθές το βράδυ τσακώθηκα άσχημα με έναν συνταξιούχο ο οποίος αφού πούλησε το χρέπι του και με το εφάπαξ αγόρασε καινούργιο Opel Astra.
Αποτέλεσμα είναι όποτε δεν βρίσκει θέση να το βάζει μπροστά στις εισόδους των γκαράζ της πολυκατοικίας μας.
Και ναι μεν το πεζοδρόμιο είναι πολύ μεγάλο και μπορούμε να βγούμε από τα πάρκινγκ, είναι πρόβλημα όμως να βγούμε στο δρόμο γιατί μόνο με την όπισθεν μπορούμε να το κάνουμε αφού δεν έχει χώρο πια να γυρίσουμε, ο δρόμος έχει πάρα πολύ κίνηση και είμαστε και πάνω σε διασταύρωση.
Βασικά το πρόβλημα ΔΕΝ είναι να το αφήσει εκεί μια στις τόσες αλλά το είχε από το πρωϊ του Σαββάτου.
Η πρώτη του κουβέντα ήταν ότι η πολυκατοικία είναι παράνομη αφού έχει πολλές εξόδους και δεν δικαιούμαι να μιλάω...
Όταν του τόνισα ότι η πολυκατοικία είναι ποιό παλιά από τον εν λόγο νόμο γυρνάει και μου λέει ότι το υπόγειο γκαράζ ΔΕΝ έχει το γνωστό σήμα Ρ και έτσι δεν θεωρείτε ότι είναι γκαράζ.
Του λέω θα καλέσω την τροχαία και απαντά ότι θα πάει στην πολεοδομία (η πολυκατοικία είναι ήδη 9 ετών εντωμεταξύ). :whatever.gif:
Τελικά ΔΕΝ έκανα τίποτα γιατί δυστυχώς το δικό μου αυτοκίνητο το παρκάρω στην πυλωτή και ΔΕΝ έχω όρεξη να το βρώ χαρακωμένο κανένα πρωϊ...
Δεν είχα όρεξη να τσακωθώ και απλά ήθελα να του κάνω μια σύσταση αφού το είχε παρκάρει εκεί τόσες μέρες αλλά εκείνος ήταν έτοιμος για τον καυγά...
Ανθρωπάκια...