-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ναι αλλα αυτοι λειτουργουν ετσι γιατι ειναι σε κατωτερο σημειο της τροφικης αλυσιδας απο εμας τους υπολοιπους που ειμαστε στην κορυφη τηςΑφού καταλαβαίνεις τι θέλουν να πουν τα παιδιά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ναι αλλα αυτοι λειτουργουν ετσι γιατι ειναι σε κατωτερο σημειο της τροφικης αλυσιδας απο εμας τους υπολοιπους που ειμαστε στην κορυφη της
Αφού καταλαβαίνεις τι θέλουν να πουν τα παιδιά.
ναι, αλλα εχει πλακα
-
Ok τότε πάσο.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Κοιτούσα απαθής στον καθρέπτη. Σκέφτηκα να βγω και να τσακωθώ αλλά είπα να μην της δώσω την ικανοποίηση.
+1
φίλε μου δεν αξίζει να χάνεις την ηρεμία σου με αυτούς που καθημερινά κυκλοφορούν ανάμεσά μας δίχως ίχνος σεβασμού των λοιπών συνχρηστών της οδού.+1 συν του ότι κατεβάζεις το παράθυρο και της κάνεις νόημα να περάσει από πάνω σου.
ξέρω...ανοίγεις 'λογαριασμό' μαζί της αλλά (προσωπικά) δε θα μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό να το κάνω... -
Λοιπον....
Κατ αρχας να συμφωνησω με τον ArrowsFA1....
Τρελα στρατιγικη κινηση....
Το κανω συχνα για να μη κλεινω διαβασεις και διασταυρωσεις και εχει πολυ πλακα
Ο παπαρας πισω χτυπιεται και καθεσαι και τον χαζευεις απο το καθρεπτι
Οσες φορες αναγκαστικα να ανοιξω 'διαλογο' με 2 κουβεντες τελειωνε η υποθεση....
'Θα δεις τους πεζους μονος σου η να σε βοηθισουν οι της τροχαιας;;;'
'Ο ΚΟΚ λεει στο πωρτοκαλι σταματαμε'
'Ο ΚΟΚ λεει να μη κλεινουμε τις διασταυρωσεις'
Και τα σχετικα... Τρελο γελιο!Λοιπον....
Κεντρο...
Ερχομαι απο Χιλτον προς Μεγαλη Βρετανια και στο φαναρι της Βουλης ειμαι πρωος στην αριστερη λοριδα.
Ξεκιναω με το πρασυνο και μπαινω ακομα ποιο αριστερα για να μη κλειστο μετα το φαναρι της Μ.Βρετανιας.
Μιχανη, βγαινει απο την στροφη, βγαινει στη μεση της λοριδας και ερχεται κατα πανω μου....
ΚΟΡΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
και τελευταια στιγμη μ αποφευγει....Στο σημειο αυτο ειναι τυπικο πλεον να βγαινουν στο αντιθετο ρευμα....
Δεν ειναι θεμα.... Του χρονου, το Γλαστρακι θα βγει τροπετο -
Βδελυρό ζώο η 'κυρία' περί των 50 ετών με το γαλάζιο Lancia Y που σήμερα στην Υμηττού, ενώ ο δρόμος έχει δύο λωρίδες, οδηγούσε πίσω μου στο κέντρο του δρόμου, πάνω από την διαχωριστική γραμμή. Σε κάποια φάση την βλέπω να πλησιάζει απειλητικά εμένα και το διπλανό σε εμένα αυτοκίνητο και στο πρώτο άνοιγμα που βρίσκει πάει να βάλει τη μούρη του Υ της ανάμεσά μας Κάνουμε και οι δύο τιμονιά ανοίγοντας χώρο γιατί οι αποστάσεις από αυτήν ήταν ελάχιστες κι αυτή η σκύλα χώνεται κι άλλο ανάμεσά μας και τελικά περνάει (εμείς φρενάραμε) και φεύγει μπροστά συνεχίζοντας να οδηγεί στη μέση του δρόμου
Κόρνες, καντήλια και δε συμμαζεύεται από εμένα και τον οδηγού του διπλανού αυτοκινήτου... Της εύχομαι τα χειρότερα.
-
Ο χρήστης ioannism έγραψε:
Τρίτη απόγευμα πάω να περάσω πεζός μικρό συνοικιακό δρόμο (ταχύτητα κίνησης οχημάτων 10-30χλμ/ώρα). Ελέγχω βλέπω αυτοκίνητο σε απόσταση 20μ περίπου και πάω να περάσω καθότι από όσο ξέρω οι πεζοί έχουν προτεραιότητα. Ενώ είμαι στη μέση της οδού με πλησιάζει το αυτοκίνητο και ο «οδηγός» του μου κορνάρει. Κατεβάζει το παράθυρο και αρχίζει το πανηγύρι.
«Οδηγός»: Πως περνάς έτσι. Με βλέπεις που έρχομαι και περνάς.
Εγώ: Κύριε μου οι πεζοί έχουν προτεραιότητα.
«Οδηγός»: Τι λες. Δεν είμαστε σε ….πεζόδρομο…. άρα δεν έχεις προτεραιότητα
Εγώ (αφού συνήλθα από το σοκ): Αν ανοίξετε το βιβλίο της εξέτασης θα διαπιστώσετε ότι οι πεζοί έχουν προτεραιότητα σε τέτοιας κατηγορίας οδούς (του περιγράφω και την ερώτηση του βιβλίου που δείχνει ένα πεζό να περνά από διάβαση και ένα όχι και ρωτά αν έχουν και οι δύο προτεραιότητα-φυσικά του δίνω την απάντηση)
«Οδηγός»: Μα πώς να σταματήσω…ο άλλος θα πέσει πάνω μου….(τονίζω δεν μιλάμε για την Κηφισίας)
Εγώ: Αν δηλαδή με χτυπούσες ποιος θα ήταν ο θύτης και ποιος το θύμα στο δικαστήριο.
«Οδηγός»: Θέλεις να κατέβω…άντε άσε μας κτλ.κτλ.
Και συνέχιζε το ίδιο τροπάρι. Ο άνθρωπος δεν έφευγε από το σημείο αν δεν αισθανόταν «νικητής». Του λέω και εγώ θα προσέχω την επόμενη φορά και φεύγω (η όλη κατάσταση κράτησε περίπου τρία λεπτά και δεν έχω χρόνο για πέταμα).
Πως είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερος. Σκέφτομαι ποια θα ήταν η αντιμετόπιση ενός ευρωπαίου οδηγού και ζηλεύω.Οταν ο πεζος διασχιζει δρομο που δεν εχει διαβαση, ωφειλει να ελεγξει αν ερχονται αυτοκινητα και με τι ταχυτητα ερχονται, και να ΜΗΝ περασει τον δρομο αν θα προκληθει κινδυνος. ΔΕΝ εχει προτεραιοτητα (ΚΟΚ)
Αν είναι παλλόμενα ο πεζός σίγουρα προηγείται. Υπάρχουν και πεζοφάναρα που έχουν «παλλόμενο Γρηγόρη». Σε αυτά ο πεζός περνά με δική του ευθύνη
Σε πεζοφαναρα με παλλομενο 'γρηγορη' ο πεζος ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να σταματησει για τα αυτοκινητα (ΚΟΚ).
Θέλεις να το παίξεις μάγκας; Κάνε τη ζημιά και μετά κάτσε ΕΚΕΙ να περιμένεις τον ιδιοκτήτη! Όχι ζημιά κάτω από το καπό και αντίστοιχες πουστίτσες.-
Όλα τα υπόλοιπα είναι μαγκιά, κλανιά και εξάτμιση!
Κοιτα να δεις που συμφωνω...Ειμαι στις καλες μου φαινεται γιατι ελειπα 2 εβδομαδες και δεν εχω πηξει ακομα εδω περα.
Το να κανεις υπουλη ζημια, μονο προσωπικη ευχαριστηση προσφερει. Ποτε δεν θα καταλαβει ΓΙΑΤΙ την επαθε, οποτε στον σκοπο μας δεν προσφερει τιποτα.
Εγω 2 φορες τωρα τελευταια εχω αφησει 2 πολυ αγρια σημειωματα, ακρως προσωπικα (με ονοματα, οχηματα, που μενει ο καθενας) ωστε να δουνε οτι ξερω ακριβως σε ποιον απευθυνομαι και να φοβηθουν, και εχουν πιασει τοπο.
Βδελυρό ζώο η 'κυρία' περί των 50 ετών με το γαλάζιο Lancia Y που σήμερα στην Υμηττού, ενώ ο δρόμος έχει δύο λωρίδες, οδηγούσε πίσω μου στο κέντρο του δρόμου, πάνω από την διαχωριστική γραμμή. Σε κάποια φάση την βλέπω να πλησιάζει απειλητικά εμένα και το διπλανό σε εμένα αυτοκίνητο και στο πρώτο άνοιγμα που βρίσκει πάει να βάλει τη μούρη του Υ της ανάμεσά μας Κάνουμε και οι δύο τιμονιά ανοίγοντας χώρο γιατί οι αποστάσεις από αυτήν ήταν ελάχιστες κι αυτή η σκύλα χώνεται κι άλλο ανάμεσά μας και τελικά περνάει (εμείς φρενάραμε) και φεύγει μπροστά συνεχίζοντας να οδηγεί στη μέση του δρόμου
Κόρνες, καντήλια και δε συμμαζεύεται από εμένα και τον οδηγού του διπλανού αυτοκινήτου... Της εύχομαι τα χειρότερα.
Εμ, λαθος τιμονια εκανες. Προς τα πανω της πας, οχι μακρυα της. Εχουν φαει κλεισιμο διαφοροι τετοιοι...
-
εκεί όμως θες παλιό αμάξι να μη σε νοιάζει
-
Εγω το κανω με καινουριο. Παλι πιανει. Αμα πας κατα πανω τους ΕΠΙΤΗΔΕΣ και καταλαβαινουν οτι το κανεις ΕΠΙΤΗΔΕΣ, πιστεψε με θα μαζευτουν.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Βδελυρό ζώο η 'κυρία' περί των 50 ετών με το γαλάζιο Lancia Y που σήμερα στην Υμηττού, ενώ ο δρόμος έχει δύο λωρίδες, οδηγούσε πίσω μου στο κέντρο του δρόμου, πάνω από την διαχωριστική γραμμή. Σε κάποια φάση την βλέπω να πλησιάζει απειλητικά εμένα και το διπλανό σε εμένα αυτοκίνητο και στο πρώτο άνοιγμα που βρίσκει πάει να βάλει τη μούρη του Υ της ανάμεσά μας Κάνουμε και οι δύο τιμονιά ανοίγοντας χώρο γιατί οι αποστάσεις από αυτήν ήταν ελάχιστες κι αυτή η σκύλα χώνεται κι άλλο ανάμεσά μας και τελικά περνάει (εμείς φρενάραμε) και φεύγει μπροστά συνεχίζοντας να οδηγεί στη μέση του δρόμουΚόρνες, καντήλια και δε συμμαζεύεται από εμένα και τον οδηγού του διπλανού αυτοκινήτου... Της εύχομαι τα χειρότερα.
Kαλα....ηταν πισω σας και την αφησατε να βγει μπροστα;;;;;;
Φρενακι και μετα
-ειδα γιαγια με παιδακι στην ακρη του δρομου και μειωσα μη πεταχτει το παιδακι και το χτυπησω
-Ο οδιγος του διπλανου οχηματος μαλλον δεν με ειδε και πηγε να μπει στη λωριδα μου και φρεναρα για να αποφυγω την συγκρουση
-ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ Γ@**ΣΕΣ -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Φρενακι και μετα
-ειδα γιαγια με παιδακι στην ακρη του δρομου και μειωσα μη πεταχτει το παιδακι και το χτυπησω
-Ο οδιγους του διπλανου οχηματος μαλλον δεν με ειδε και πηγε να μπει στη λωριδα μου και φρεναρα για να αποφυγω την συγκρουση
-ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ Γ@**ΣΕΣΈξω από το χορό κι εγώ έχω πει ότι θα φρέναρα να πέσει πάνω μου, όμως πρώτα διασφαλίζεις τη σωματική σου ακεραιότητα, μετά του αυτοκινήτου σου και μετά ζητάς τα δίκια σου...
Αν είναι να πέσει ο άλλος πάνω μου (κι ας έχω 8,5 ετών αμάξι), θα τον αφήσω να περάσει κι ας πάει στο διάολο μετά.
Εδώ με ακούμπησαν σε φτερό και προφυλακτήρα και έκανε να φτιαχτεί το αμάξι 3 μέρες.
φαντάσου να πηγαίναμε παραγγελία για τίποτα πόρτες-προφυλακτήρες κτλ...1 βδομάδα χωρίς αμάξι?Ακόμα και να σε πληρώσει ο άλλος/άλλη, το αμάξι 'σου' δεν είναι πια όπως βγήκε από το εργοστάσιο όσο γαμάτη δουλειά και να κάνει ο άλλος (ο φαναρτζής).
Οπότε στην άκρη κι ας πάει να γ@μηθεί ο μαλάκας...ΥΓ:Βέβαια στο συγκεκριμένο περιστατικό, ίσως να μην άνοιγα το τιμόνι μου... είπαμε, αλλά μη γίνουμε και σάντουϊτς στο ξεκάρφωτο...καλύτερα τρακάρισμα από πίσω.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Φρενακι και μετα
-Ο οδιγους του διπλανου οχηματος μαλλον δεν με ειδε και πηγε να μπει στη λωριδα μου και φρεναρα για να αποφυγω την συγκρουση
-ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ Γ@**ΣΕΣΈξω από το χορό κι εγώ έχω πει ότι θα φρέναρα να πέσει πάνω μου, όμως πρώτα διασφαλίζεις τη σωματική σου ακεραιότητα, μετά του αυτοκινήτου σου και μετά ζητάς τα δίκια σου...
Αν είναι να πέσει ο άλλος πάνω μου (κι ας έχω 8,5 ετών αμάξι), θα τον αφήσω να περάσει κι ας πάει στο διάολο μετά.
Εδώ με ακούμπησαν σε φτερό και προφυλακτήρα και έκανε να φτιαχτεί το αμάξι 3 μέρες.
φαντάσου να πηγαίναμε παραγγελία για τίποτα πόρτες-προφυλακτήρες κτλ...1 βδομάδα χωρίς αμάξι?Ακόμα και να σε πληρώσει ο άλλος/άλλη, το αμάξι 'σου' δεν είναι πια όπως βγήκε από το εργοστάσιο όσο γαμάτη δουλειά και να κάνει ο άλλος (ο φαναρτζής).
Οπότε στην άκρη κι ας πάει να γ@μηθεί ο μαλάκας...ΥΓ:Βέβαια στο συγκεκριμένο περιστατικό, ίσως να μην άνοιγα το τιμόνι μου... είπαμε, αλλά μη γίνουμε και σάντουϊτς στο ξεκάρφωτο...καλύτερα τρακάρισμα από πίσω.
....Εγω ενα θα πω
....Πειραιως Best Leasing
'Ναι γεια σας, τρακαρα... '
-Αμαξι αντικαταστασης εντος 24ωρων
-Νομικη καλυψη
-200Ευ απαλλαγη στην μοικτη
-Ηθικη ικανοποιηση -
Τελικά ορισμένοι πατρινοί είναι πραγματικά ΖΩΑ!!!!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στο υπόγειο πάρκινγκ του veso.Είμαι στον 1ο όροφο και ΟΚ είναι πήχτρα...Ο 2ος όροφος όμως είναι ΑΔΕΙΟΣ!!!Τόσο πολύ βαριούνται να κάνουν 5 βήματα παραπάνω?ΖΩΑ!!!.-
Μέχρι να βγάλω το κινητό έφυγαν και 2 αμάξια που ήταν ακόμα παρκαρισμένοι.ΥΓ:Δεν μπήκα καν στον κόπο να σβήσω τις πινακίδες τους.
-
Ερχομαι απο Χιλτον προς Μεγαλη Βρετανια και στο φαναρι της Βουλης ειμαι πρωος στην αριστερη λοριδα.
Ξεκιναω με το πρασυνο και μπαινω ακομα ποιο αριστερα για να μη κλειστο μετα το φαναρι της Μ.Βρετανιας.
Μιχανη, βγαινει απο την στροφη, βγαινει στη μεση της λοριδας και ερχεται κατα πανω μου....
ΚΟΡΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
και τελευταια στιγμη μ αποφευγει....Στο σημειο αυτο ειναι τυπικο πλεον να βγαινουν στο αντιθετο ρευμα....
Δυστυχώς το τελευταίο είναι αλήθεια.Στρίβοντας από την Λ.Αμαλίας δεξιά για Λ.Βασ.Σοφίας μέχρι το φανάρι της Βουλής υπάρχει μία λωρίδα κυκλοφορίας σε αυτό το ρεύμα.Πιστεύω λοιπόν ότι το λάθος εισόδου στο αντίθετο ρεύμα καθόδου της Βασ.Σοφίας γίνεται ίσως υποσυνήδειτα,δεδομένου ότι στρίβοντας δεξιά εισερχόμενος στην πλατιά Βασ.Σοφίας περιμένεις δύο τουλάχιστον λωρίδες.Ισως η τοποθέτηση πλαστικών ένχρωμων, εύκαμπτων στήλων από το κρασπεδο του του φαναριού και για 3-4 μέτρα επι της διπλής γραμμής να οριοθετούσε καλύτερα την λωρίδα ανόδου της Βασ.Σοφίας από Μεγάλη Βρεττανία
-
της πουτ@νας και σημερα...
βαλτε στην απεργια (φυσικα και των ΜΜΜ) και τη λαϊκη, οποτε καταλαβαινετε τι γινοταν στο κεντρο της ν.σμυρνης (πλατεια και γυρω δρομοι)
αν σε αυτα βαλει κανεις και το ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ κυκλοφορουν, τοτε ευκολα καταλαβαινει ο οποιοσδηποτε τι γινοταν..
πραγματικα το εχω ψυχολογησει το θεμα. στην ομηρου και στην κ.παλαιολογου στη ν.σμυρνη, οι 9 στους 10 4τροχοι ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ. χωρις υπερβολες ...
επισης ηλιθιοι στους συγκεκριμενους δρομους ειναι οι 9.5/10 μηχανακηδες και οι 8.5 απ'τους 10 πεζους.
ητανε σημερα ενας με μια μηχανη ο οποιος ειχε πηξει στην ομηρου. και αρχιζει και κορναρει και να φωναζει (σε εξαλλη κατασταση) σε εναν με ενα αμαξι που ξεπαρκαρε να.. 'φυγει απο τη μεση' ( = ΝΑ ΕΞΑΫΛΩΘΕΙ εννοουσε προφανως γιατι δεν ειχε να παει πουθενα ), ωστε να μπορεσει ο μηχανακιας να καβαλησει το πεζοδρομιο (το οποιο ηταν γεματο παρκαρισμενα μηχανακια, αν και πλεον ειναι ΤΙΓΚΑ στις θεσεις σταθμευσης 2τροχων η πλατεια ν.σμυρνης, μιλαμε για αποσταση 30 μετρων απο εκει που ηταν παρκαρισμενες )..πραγματικα ειναι να τους βιντεοσκοπεις ολους αυτους και να ανεβαζεις στο ιντερνετ να βλεπει ο κοσμος και να γελαει με τα χαλια μας...
αν ξερανε μονο, ετσι κ βρισκονταν σε μια λογικη χωρα ΤΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ θα τρωγανε ολοι αυτοι, θα χτυπουσαν το κεφαλι τους στον τοιχο... -
σας έχει πεταχτεί μηχανάκι απο πεζοδρόμιο??
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
σας έχει πεταχτεί μηχανάκι απο πεζοδρόμιο??δεν γινονται αυτα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
σας έχει πεταχτεί μηχανάκι απο πεζοδρόμιο??Αμεεεεεεεεεεε.....
Και μετα προσπαθουσε να αποδειξει στους μπατσους πως επειδη τον ειχα απο δεξια οφειλα να τον αφησω....Δεν το καταφερε....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
σας έχει πεταχτεί μηχανάκι απο πεζοδρόμιο??
Αμεεεεεεεεεεε.....
Και μετα προσπαθουσε να αποδειξει στους μπατσους **πως επειδη τον ειχα απο δεξια οφειλα να τον αφησω....
**
Δεν το καταφερε....Τι σκέφτεται ο κόσμος...
ΥΓ:1000+1 posts!!!
-
ΧΑΧΑΧΑ! Δηλαδή και ο Superman αν τρακάρει με εξάτμιση-καμινάδα φορτηγού μπορεί να πει:
-Μα είμαι αθώος! 'Πετούσα' από δεξιά κύριε όργανο!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]