-
Ayto με το 'με ειχε απο δεξια του' το χω ακουσει.....
Βγαινει ενας απο το παρκιγκ του με την οπισθεν και με κοπαναει, την ωρα που τσουλαγα να παρκαρω....
Ηρθαν οι μπατσοι...
'Το και το με ειχε απο δεξια κ επρεπε να μ αφησει.....'Ταριφας, οταν τρακαρα με το stang δηλωσε στους μπατσους
Τον ειχα απο δεξια, και περασε με ΣΤΟΠ
Δεν υπαρχει ΣΤΟΠ στη διασταυρωση κυριε....
Δεν εχει σημμασεια! Ειμαι σα δρομο που περνανε λεοφωρεια! -
Σε κεντρικό δρόμο της Βούλας είναι μπροστά μου λευκό Citroen AX και σέρνεται με 30km. Βγάζω φλας κάνω αριστερά , τον προσπερνώ και συνεχίζω κανονικά. Κάποια στιγμή τον βλέπω να έχει κολλήσει πίσω μου και να με ακολουθεί. Βέβαια μπορούσα να είχα πατήσει γκάζι και να είχα εξαφανιστεί αλλά δεν το έκανα γιατι στο συγκεκριμένο δρόμο είναι επικύνδηνο.
Αυτός συνέχισε να μου κολλάει, ακόμα και όταν επιβράδυνα.
Σε κάποια φάση λέω ''αστον π@υστ! να περάσει'' και κάνω δεξιά πηγαίνοντας με 30KM. Ε, μετά από λίγο με πέρασε και άλλαξε δρόμο.
Είπα να 'ανέβω' στο πενταλ του φρένου και να βγω έξω για 'εξηγήσεις' αλλά τελικά επικράτησε η λογική.Μα καλά τι κομπλεξικοί κυκλοφορούν στους δρόμους!!!
-
γιατί όποτε βρέχει γμται η παραλιακή ?
-
Γιατι ο ΜΜΕ* οδηγος δεν ξερει πως να κινηθει στην βροχη. Παραμικρη ψιχαλα = πλακωνομαστε στα φρενα και πηγαινουμε με 30 χαω, ανεξαρτητως κινησης, ποιοτητας οδοστρωματος, ορατοτητας κλπ. Βροχη = ρυθμος χελωνας υποχρεωτικα στο μυαλο του.
*ΜΜΕ = Μεσος Μαλακας Ελληνας.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
της πουτ@νας και σημερα...βαλτε στην απεργια (φυσικα και των ΜΜΜ) και τη λαϊκη, οποτε καταλαβαινετε τι γινοταν στο κεντρο της ν.σμυρνης (πλατεια και γυρω δρομοι)
αν σε αυτα βαλει κανεις και το ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ κυκλοφορουν, τοτε ευκολα καταλαβαινει ο οποιοσδηποτε τι γινοταν..
πραγματικα το εχω ψυχολογησει το θεμα. στην ομηρου και στην κ.παλαιολογου στη ν.σμυρνη...
Όταν είναι ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΡΙΤΗ,ΤΕΤΑΡΤΗ,ΠΕΜΠΤΗ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ πέρνουμε ΠΟΤΕ το αυτοκίνητο για να κινηθούμε πέριξ της Ομήρου και της πλατείας της Ν. Σμύρνης...
Εκτός και αν:
1- έχουμε από πριν πιεί ένα τσιγαριλίκι μεγέθους πούρου Αβάνας με 2 το πολύ ρουφιξιές.
ή
2- έχουμε από πριν κατεβάσει 2 υπνοστεντόν ή αρντάν ή λοναρίτ ή ταβόρ ή whatever συνοδεία ενώς νεροπότηρου ουίσκι (ή βότκα, ή τεκίλλα, ή whatever πρόχειρο)
ή
3- διαθέτουμε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ένα πακέτο υπογλώσσια (δια παν ενδεχόμενο) -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι ο ΜΜΕ* οδηγος δεν ξερει πως να κινηθει στην βροχη. Παραμικρη ψιχαλα = πλακωνομαστε στα φρενα και πηγαινουμε με 30 χαω, ανεξαρτητως κινησης, ποιοτητας οδοστρωματος, ορατοτητας κλπ. Βροχη = ρυθμος χελωνας υποχρεωτικα στο μυαλο του.*ΜΜΕ = Μεσος Μαλακας Ελληνας.
Όχι ότι αντιλέγω σε αυτά που λες, αλλά να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν έχουν όλοι το αμάξι τους σε καλή κατάσταση με καλά λάστιχα κτλ..
Πχ:Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε οδηγούσα το εταιρικό ενώ έβρεχε και πραγματικά ένιωθα πως έκανε πατινάζ το αμάξι.Και δε μιλάμε με τρελές ταχύτητες, έτσι?Μιλάμε για 50km/h στην παραλιακή...Σε κάποια σημεία δε που είχε νερό μπόλικο νερό...
(σσ:το αμάξι δεν έχει κωλολάστιχα ούτε είναι 100 ετών.Απλά συμβατικά λάστιχα:Michelin economy ή κάπως έτσι, 2 ετών)
Δε λέω...με το που ρίχνει την πρώτη ψιχάλα, τραβάμε μποτιλιαρίσματα χωρίς λόγο, γιατί ο κάθε μ@λ@κ@ς θρονιάζεται στη μεσαία με 40km/h, οι 'Φυσιολογικοί' τον προσπερνούν από αριστερά με ~60 κι 'εσύ' που θες να με 70-80, 'αναγκάζεσαι' να προσπερνάς από (τέρμα) δεξιά, να κάνεις 'Σφήνες', να παίζεις φώτα-κόρνες εκνευρισμένος που κάποιοι δεν κάνουν δεξιά και στο τέλος το μόνο που κατάφερες είναι να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου και να κερδίσεις το πολύ 5 λεπτά.ΥΓ:ας μην ξεχνάμε επίσης ότι για τους περισσότερους, το αμάξι είναι απλά ένα μέσο μεταφοράς και δεν έχουν κάνει την οδήγηση 'επιστήμη' Αν πιστεύουν ότι το ελέγχουν με το να πάνε με 40, ας πάνε με 40.Το προτιμώ πάντως από το να πάνε με 60-70 και με την παραμικρή αναποδιά να μου την κάτσει κανείς από πίσω-πλάι κτλ. (συν του ότι αν γίνει τρακάρισμα μπροστά, θα κάνεις 100 χρόνια να φτάσεις ^2)
-
Οπως λοιπον ειπα (ή τεσπα εννοουσα αν δεν το ειπα), χρειαζεται σωστη εκτιμηση των συνθηκων απο τον καθενα (σε σχεση και με το οχημα του), και αναλογη ρυθμιση της ταχυτητας. Οχι 'βρεχει = ολοι πεφτουν στα 30'.
-
Φίλε μου με το Nissan Almera ΝΗΚ-8119 είσαι από τους πιο άχρηστους οδηγούς που έχω δει! Ρε να μη μπορείς να παρκάρεις ευθεία...
Η φωτό τραβήχθηκε στο Mediter*****n C*smos και ο κωδικός του Parking, το σήμα του πίσω αυτοκινήτου και κάτι στο οδόστρωμα έχουν αφαιρεθεί για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.
-
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Ζωο και ο μπατσος που παρκαρε κλεινοντας την ραμπα
Τροχαια στην οδο Μαργαροπουλου στην θεσσαλονικη,πισω απο τον Σιδ.Σταθμο Θεσσαλονικης
Το περιπολικο κλεινει ολη την ραμπα
τα σχολια δικας σας
Έτσι, έτσι, να δίνουμε το καλό παράδειγμα ...
Από την άλλη θα μου πεις, άντε κι ανεβαίνει κάποιος με καρότσι από τη ράμπα, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ θα προχωρήσει σ' ένα πεζοδρόμιο μεσ' τα εμπόδια ;; -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
της πουτ@νας και σημερα...
βαλτε στην απεργια (φυσικα και των ΜΜΜ) και τη λαϊκη, οποτε καταλαβαινετε τι γινοταν στο κεντρο της ν.σμυρνης (πλατεια και γυρω δρομοι)
αν σε αυτα βαλει κανεις και το ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ κυκλοφορουν, τοτε ευκολα καταλαβαινει ο οποιοσδηποτε τι γινοταν..
πραγματικα το εχω ψυχολογησει το θεμα. στην ομηρου και στην κ.παλαιολογου στη ν.σμυρνη...
Όταν είναι ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΡΙΤΗ,ΤΕΤΑΡΤΗ,ΠΕΜΠΤΗ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ πέρνουμε ΠΟΤΕ το αυτοκίνητο για να κινηθούμε πέριξ της Ομήρου και της πλατείας της Ν. Σμύρνης...
Εκτός και αν:
1- έχουμε από πριν πιεί ένα τσιγαριλίκι μεγέθους πούρου Αβάνας με 2 το πολύ ρουφιξιές.
ή
2- έχουμε από πριν κατεβάσει 2 υπνοστεντόν ή αρντάν ή λοναρίτ ή ταβόρ ή whatever συνοδεία ενώς νεροπότηρου ουίσκι (ή βότκα, ή τεκίλλα, ή whatever πρόχειρο)
ή
3- διαθέτουμε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ένα πακέτο υπογλώσσια (δια παν ενδεχόμενο)ουτε καν, η πλατεια ειναι μια ευθεια απ'το σπιτι μου (3 λεπτα με τα ποδια )
αλλα δεν μπορω να μη σχολιασω τον πανικο που γινεται..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
της πουτ@νας και σημερα...βαλτε στην απεργια (φυσικα και των ΜΜΜ) και τη λαϊκη, οποτε καταλαβαινετε τι γινοταν στο κεντρο της ν.σμυρνης (πλατεια και γυρω δρομοι)
πραγματικα το εχω ψυχολογησει το θεμα. στην ομηρου και στην κ.παλαιολογου στη ν.σμυρνη, οι 9 στους 10 4τροχοι ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ. χωρις υπερβολες ...
επισης ηλιθιοι στους συγκεκριμενους δρομους ειναι οι 9.5/10 μηχανακηδες και οι 8.5 απ'τους 10 πεζους.
ητανε σημερα ενας με μια μηχανη ο οποιος ειχε πηξει στην ομηρου. και αρχιζει και κορναρει και να φωναζει (σε εξαλλη κατασταση) σε εναν με ενα αμαξι που ξεπαρκαρε να.. 'φυγει απο τη μεση' ( = ΝΑ ΕΞΑΫΛΩΘΕΙ εννοουσε προφανως γιατι δεν ειχε να παει πουθενα ), ωστε να μπορεσει ο μηχανακιας να καβαλησει το πεζοδρομιο (το οποιο ηταν γεματο παρκαρισμενα μηχανακια, αν και πλεον ειναι ΤΙΓΚΑ στις θεσεις σταθμευσης 2τροχων η πλατεια ν.σμυρνης, μιλαμε για αποσταση 30 μετρων απο εκει που ηταν παρκαρισμενες )..πραγματικα ειναι να τους βιντεοσκοπεις ολους αυτους και να ανεβαζεις στο ιντερνετ να βλεπει ο κοσμος και να γελαει με τα χαλια μας...
αν ξερανε μονο, ετσι κ βρισκονταν σε μια λογικη χωρα ΤΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ θα τρωγανε ολοι αυτοι, θα χτυπουσαν το κεφαλι τους στον τοιχο...Ακου τωρα φιλε ξεπλενακο μια τελειως ΖΝ φαση
Ειναι ο ξαδερφος μου και η ξαδερφη μου μεσα στο αμαξι, στον κεντρικο των μελησιων με κατευθυνση κηφισιας (για οσους ξερουν εκει που ειναι η βελανιδια - το φαναρι του μαγαζιου γιαννοπουλοσ-αγγελοπουλος-) αφου εχουν κανει 3,5 ωρες για κατι δουλειες δεξια αριστερα, ο ξαδερφος εχει λιωσει και κατι περιεργαζεται στο ραδιο. εκει που εχουν πηξει στην κινηση οσο δεν παει, δεν χωρουσαν ουτε παπιες να περασουν αναμεσα απο τα αμαξια) σκαει μια μεγαλη μηχανη απο δεξια (μαλλον πεζοδρομιο) και κανει νοημα στην ξαδερφη μου ο αναβατης να φωναξει τον ξαδερφο μου.
Η ξαδερφη την ψιλιαζεται οτι για καλο δεν ειναι, και κανει τον κινεζο
Τεσπα ο μηχανοβιος γυρναει και κανει Αντε ρε μαλακα!
Ξυπναει ο ξαδερφος, και ρωταει την αδερφη του τι εγινε? Τπτ του λεει τπτ Εμενα ειπε μαλακα? Ε, ναι του λεει.
Βγαζει το κεφαλι εξω απο το παραθυρω και του λεει (φυσικα δεν ειχα κανει 2-3 μετρα ο μηχανοβιος)
Ξαδερφος:εμενα ειπες μαλακα?
Μηχανοβιος: Ναι
Ξ: Γιατι?
Μ: Γιατι σου κανω σινιαλο με τα φωτα και δεν κανεις στην ακρη να περασω
Ξ: Ε προφανως δεν σε ειδα
Μ: Ρε αντε γαμησου που δεν με ειδες.
Καπου εκει οι κουβεντες τελειωσαν βγαινει εξω ο ξαδερφος (1,95 και αρκετα γεροδεμενος, αλλα πητσιρικας, γυρω στα 23) και αρχιζουν τα μπουνιδια, η ξαδερφη να εχει παθει εγκεφαλικο , ο μηχανοβιος μαλλον αρπαξε 1-2 παραπανω, αλλα εσκισε την μπλουζα του ξαδερφου....τελος παντων σε καποια φαση αρπαζει το κρανος να τον χτυπησει με αυτο, βγηκε μια ντουλαπα απο ενα αλλο αμαξι και τους χωρησε.Και ρωταω εγω, ειμαι υποχρεωμενος ρε @ να κανω στην ακρη να περασεις?
Αστα διαλα. Εγω παντως αν επιανε το κρανος να με κοπανησει με αυτο απλα θα πηγαινα και θα εριχνα τη μηχανη του κατω.
Στα διαλα με τους λεχριτες.
-
Καλά ξηγήθηκε ο ξάδελφος
-
απ'την αρχή έπρεπε να του ρίξει τη μηχανή κάτω
-
φυσικα και εισαι υποχρεωμενος να κανεις ακρη!και οχι μονο.να κατεβεις και να το σηκωσεις στις 2 ροδες να περασει ο ιζυ ραιντερ.
αν μπορεις να διευκολυνεις το κανεις.
τις προαλλες παπακιας κρατουσε 2 λωριδες (μην ρωτατε πως-μεγαλο ταλεντο!),του κορναρω...τιποτα.2α και γκαζι και περναω στριμωχτα αλλα χωρις να κινδυνευσει.
ερχεται στο φαναρι και ζηταει και τα ρεστα.'που πας ετσι κα...βλ..μενος?' κλπ.σκαει και αλλο ζωο με μηχανη να κανει τον συνηγορο.τα ακουσαν και οι δυο.αμ οι αλλοι που ενω τους εχεις περασει και σερνονται γενικα,φτανουν στο φαναρι και παλι μπροστα σου.αι σιχτιρ!
η πορσε χθες βραδυ που αφηνιασε γιατι μπηκα μπροστα του στη κινηση (χωρις να εχει βαλει καν πρωτη),να παει να δει κανα γιατρο.η πλακα ειναι οτι οσο δεν εφτανε το ταπεινο σαξο (στην κινηση παντα ε) τοσο πιο επικινδυνος γινοταν για τους αλλους.
καποιοι με σμαρτ νομιζουν οτι εχουν γρηγορα αυτοκινητα που στριβουν?
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΙ
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
φυσικα και εισαι υποχρεωμενος να κανεις ακρη!και οχι μονο.να κατεβεις και να το σηκωσεις στις 2 ροδες να περασει ο ιζυ ραιντερ.αν μπορεις να διευκολυνεις το κανεις.
τις προαλλες παπακιας κρατουσε 2 λωριδες (μην ρωτατε πως-μεγαλο ταλεντο!),του κορναρω...τιποτα.2α και γκαζι και περναω στριμωχτα αλλα χωρις να κινδυνευσει.
ερχεται στο φαναρι και ζηταει και τα ρεστα.'που πας ετσι κα...βλ..μενος?' κλπ.σκαει και αλλο ζωο με μηχανη να κανει τον συνηγορο.τα ακουσαν και οι δυο.αμ οι αλλοι που ενω τους εχεις περασει και σερνονται γενικα,φτανουν στο φαναρι και παλι μπροστα σου.αι σιχτιρ!
η πορσε χθες βραδυ που αφηνιασε γιατι μπηκα μπροστα του στη κινηση (χωρις να εχει βαλει καν πρωτη),να παει να δει κανα γιατρο.η πλακα ειναι οτι οσο δεν εφτανε το ταπεινο σαξο (στην κινηση παντα ε) τοσο πιο επικινδυνος γινοταν για τους αλλους.
Βασικα νωμιζουν πως εχουν αυτοκινητα και νωμιζουν κ αλλα πραγματα οπως π.χ. οτι βραδυ καθημερινης μπορουν να πηγαινουτν το ενα διπλα στο αλλο με 40, να παρκαρουν οπως να ναι κ οπου να ναι κ αλλα τετοια ευχαρηστα....
-
-
Τώρα πρέπει κάποιος από εμάς στείλει το video στον ιδιοκτήτη του λευκού Citroen του οποίου φαίνεται η πινακίδα στο 02:06 (όπως και του ζώου νωρίτερα).
Επίσης, αν πετύχετε το ζώο μπροστά σας κατά τύχη, δε θα μπείτε στον πειρασμό να του σπάσετε τα μούτρα; -
Πολλές φορές το 'ακούμπημα' μπορεί να είναι και αναπόφευκτο αν και θέλει ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία στο γκάζι για να είναι όντως ακούμπημα και όχι χτύπημα. Αυτό το ζώο όμως που στην τελική δεν χώραγε με τίποτα και έβγαλε και το άλλο το ζώο να τον βιντεοσκοπεί τη θέλει την καταγγελία του.
taurus ο Ελληνάρας απλά θα το έκανε. Αυτός που το έβγαλε και βούκινο είναι σκέτο μαλάκας.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]