-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Τον αφήνω να με περάσει και αμέσως μετά του κολλάω κι εγώ για μισό λεπτάκι να δει τι ωραία που είναι ο ηλίθιος!!!!Το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά δεν έτρεμες στην σκέψη μήπως έστω κι από τύχη αναγκαζόταν να πατήσει απότομα φρένο?Γιατί πες αν σου κολλήσει αυτός και πέσει πάνω σου, στα @@ σου...και θα τον βρίσεις και θα σε πληρώσει.
Αν του κολλήσεις εσύ και τον τρακάρεις όμως...? Θα γίνεις σαν κι αυτόν...Προσωπικά αν μου κολλήσει πολύ ο άλλος, δεν κάνω δεξιά.Αν θέλει να προσπεράσει, να βάλει φτερά.-
(και δεν λέω να μου κολλήσει για 1-2sec που μπορεί να γίνει γιατί πχ αυτός πάει πολύ πιο γρήγορα, αλλά να το κάνει σκόπιμα και για ώρα. )Ευτυχώς ή δυστυχώς, λόγω εξεταστικής μετακινούμαι ελάχιστα με το αμάξι και σε ώρες όχι-αιχμής, οπότε τα ζώα είναι λιγότερα.
ΥΓ:Α!Καλύτερη φάση από να του 'καρφώνεις' συνεχόμενα τη μεγάλη σκάλα, είναι να του την αναβοσβήνεις συνέχεια.
ΥΓ2:Αυτό με τον προσαρμοσμένο φακό είναι γαμάτη ιδέα. -
Πήγα για μια μπυρίτσα με μερικούς βλακωφορουμάδες... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ζώα κυκλοφορούσαν έξω. Θαρρείς και όλοι οι ανάπηροι τρεισμαλάκες είχαν βγει έξω.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
1)...
και μου φωνάζει 'Τι κορνάρεις ρε μ@@@κα, δεν φτάνει που έκλεισες τον δρόμο στον κόσμο' και ξεκινάει2)'Ναι ρε 15 χρόνια στους δρόμους είμαι ότι θέλω θα κάνω, πιάσατε τιμόνι όλοι οι μ@@@κες, εγώ βγάζω μεροκάματο μπλαμπλα'
-
Κερατάς και δαρμένος που λένε!
-
Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους 'ερασιτέχνες' χρήστες των δρόμων που κάνουν μαλακίες από χόμπι, οι ταξιτζήδες είναι επαγγελματίες μαλάκες...
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πήγα για μια μπυρίτσα με μερικούς βλακωφορουμάδες... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ζώα κυκλοφορούσαν έξω. Θαρρείς και όλοι οι ανάπηροι τρεισμαλάκες είχαν βγει έξω.έχασε ο παοκ με 30.000 κόσμο μεσα στην τούμπα... κ μάλιστα με γκολ απο τιον 'κοντό'... τρελάθηκαν όλοι αυτοί μετά...
-
ΠΑΟΚια ήταν όλοι αυτοί οι παρκαρισμένοι στον περιφερειακό πάνω;
-
το μεσημέρι έπαιζε ο ηρακλής στο καταντζόγλειο, το απόγευμα ο παοκ στην τουμπα.
-
Αν ήταν αυτοί (για βράδυ μιλάω), καλοί μαλάκες είναι και αυτοί και οι μπάτσοι.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά δεν έτρεμες στην σκέψη μήπως έστω κι από τύχη αναγκαζόταν να πατήσει απότομα φρένο?Γιατί πες αν σου κολλήσει αυτός και πέσει πάνω σου, στα @@ σου...και θα τον βρίσεις και θα σε πληρώσει.
Αν του κολλήσεις εσύ και τον τρακάρεις όμως...? Θα γίνεις σαν κι αυτόν...Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά ξέχασα να αναφέρω πριν, πως εγώ το έκανα όταν μπήκαμε σε ένα χωριό και οι ταχύτητες ήταν μόνο 20 χιλ.. Τρέμω στη σκέψη να το κάνω με 100.. Απορώ πως δεν φοβούνται.. Υπάρχει βέβαια και το 'κόλπο' εκεί που σε κολλάει να ακουμπήσεις πολύ μαλακά το πεντάλ του φρένου ώστε να τρομάξει λίγο και να κόψει.. Πιάνει.
-
Άμα έχω κάποιον κολλημένο για αρκετή ώρα (=πάνω από 4-5 δευτερόλεπτα), ή ανάβω το πίσω φως ομίχλης ή τσιμπάω το φρένο.
Σήμερα, με ξαστεριά, το 35-40% των αμαξιών κυκλοφορούσαν με φώτα ομίχλης. Δεν πάει άλλο η κατάσταση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άμα έχω κάποιον κολλημένο για αρκετή ώρα (=πάνω από 4-5 δευτερόλεπτα), ή ανάβω το πίσω φως ομίχλης ή τσιμπάω το φρένο.Σήμερα, με ξαστεριά, το 35-40% των αμαξιών κυκλοφορούσαν με φώτα ομίχλης. Δεν πάει άλλο η κατάσταση.
Τσιμπας, για να αναψουν τα πισω φαναρια, οχι για να κοψεις.... right?
-
Με αφορμή το ποστ του dino, θυμήθηκα παλιές εποχές με το πρώτο μου Α112... Το φώς της όπισθεν έμπαινε χειροκίνητα, με ενα διακοπτάκι.... Ε' ρε γέλια (:twisted: ) που έκανα σε κάτι φανάρια, όταν ο πίσω κορνάριζε....
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, αφού προσπεράσαμε τους αργούς και όλους όσους ήταν μπροστά του, έκανε δεξιά και πήγαινε με 120.
Εντελως κλασσικο μιλαμε,ας μας το εξηγησει καποιος
Πέρα από το κόλλημα στους προφυλακτήρες που είναι μ@λ@κία , προσπερνάς με ταχύτητα τέτοια που να μην ενοχλείς την αριστερή και τους περιστασιακούς χρήστες της και κατόπιν γυρνάς στην μεσαία ή την δεξιά με την ταχύτητα που θες να κινηθείς . Αυτό γιατί είναι ανήκουστο και ανεξήγητο ; Εμένα μου φαίνεται πολύ λογικό ( εάν εξαιρέσεις την κίνηση πάνω από τα όρια ταχύτητας ).
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, αφού προσπεράσαμε τους αργούς και όλους όσους ήταν μπροστά του, έκανε δεξιά και πήγαινε με 120.
Πέρα από το κόλλημα στους προφυλακτήρες που είναι μ@λ@κία , προσπερνάς με ταχύτητα τέτοια που να μην ενοχλείς την αριστερή και τους περιστασιακούς χρήστες της και κατόπιν γυρνάς στην μεσαία ή την δεξιά με την ταχύτητα που θες να κινηθείς . Αυτό γιατί είναι ανήκουστο και ανεξήγητο ; Εμένα μου φαίνεται πολύ λογικό ( εάν εξαιρέσεις την κίνηση πάνω από τα όρια ταχύτητας ).
Μα το ανεξήγητο είναι γιατί να κολλάς προφυλακτήρες τους άλλους και μετά να πηγαίνεις με 120 δεξιά...
Μου θυμίζει τον Μαλλιακό που εγώ πηγαίνω με τα όρια με προσπερνάνε ένα σωρό και μετά με 130-140 τους μαζεύω στο υπόλοιπο τμήμα που είναι διαχωρισμένο γιατί πάνε δεξιά με 90 -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μα το ανεξήγητο είναι γιατί να κολλάς προφυλακτήρες τους άλλους και μετά να πηγαίνεις με 120 δεξιά...
Μου θυμίζει τον Μαλλιακό που εγώ πηγαίνω με τα όρια με προσπερνάνε ένα σωρό και μετά με 130-140 τους μαζεύω στο υπόλοιπο τμήμα που είναι διαχωρισμένο γιατί πάνε δεξιά με 90μπορει να καταλαβε οτι δε προκειται να παει γρηγορα και να εκατσε δεξια να παει οικονομικα
-
Κοπελα με ρενό κλιο, ερχόμενη από τη ΛΕΑ ήθελε να μπει μπροστά μου. φυσικα δεν την άφησα και αφού εισέπραξα μεγαλοπρεπές φάσκελο, άνοιξε το παράθυρο και είπε κάτι για το μ@@νι τής μάνας μου.
...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Κοπελα με ρενό κλιο, ερχόμενη από τη ΛΕΑ ήθελε να μπει μπροστά μου. φυσικα δεν την άφησα και αφού εισέπραξα μεγαλοπρεπές φάσκελο, άνοιξε το παράθυρο και είπε κάτι για το μ@@νι τής μάνας μου....
Έτοιμα τα έχουν... εμένα μου είχε κάνει κ@λοδάχτυλο μία με saxo επειδή ενοχλήθηκε που έκανα είσοδο από παράδρομο στη δεξιά λωρίδα ενώ αυτή πήγαινε στην αμέσως πιο αριστερή...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Άμα έχω κάποιον κολλημένο για αρκετή ώρα (=πάνω από 4-5 δευτερόλεπτα), ή ανάβω το πίσω φως ομίχλης ή τσιμπάω το φρένο.
Σήμερα, με ξαστεριά, το 35-40% των αμαξιών κυκλοφορούσαν με φώτα ομίχλης. Δεν πάει άλλο η κατάσταση.
Το τσιμπάω εγώ το ορίζω έτσι ώστε να ανάψουν τα φώτα.
ginogsm, το σύνολο των κινήσεών του δλδ είναι ηλίθιο. Κολλάς στους μπροστινούς σου που πάνε με 140+ για να προσπερνάς αυτούς που πάνε με 90-100, και μετά πας δεξιά με 110-120; Ποιός ο λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο;
Παρεμπιπτόντως, το συγκεκριμένο τετράποδο δεν έμεινε σε αυτό. 2 αμάξια πιο μπροστά από εμένα, ήταν ελα L200 καινούριο, το οποίο κινούνταν στην αριστερή με το υπόλοιπο κονβόι. Ε, ο τύπος με το Μ5 αφού το είχε κολλήσει στο χιλιοστό και είδε ότι ο άλλος δεν κάνει δεξιά (τώρα πώς θα έκανε δεξιά ενώ κινείται με 140-150 στην λωρίδα που κινούνται με 40 χλμ λιγότερα όντας κολλημένος πίσω του, μόνο εκείνος ξέρει), προσπαθούσε να περάσει μεταξύ αυτού και της μπαριέρας στα αριστερά. Αλλά πού να χωρέσει η μαούνα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το τσιμπάω εγώ το ορίζω έτσι ώστε να ανάψουν τα φώτα.
ginogsm, το σύνολο των κινήσεών του δλδ είναι ηλίθιο. Κολλάς στους μπροστινούς σου που πάνε με 140+ για να προσπερνάς αυτούς που πάνε με 90-100, και μετά πας δεξιά με 110-120; Ποιός ο λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο;
Παρεμπιπτόντως, το συγκεκριμένο τετράποδο δεν έμεινε σε αυτό. 2 αμάξια πιο μπροστά από εμένα, ήταν ελα L200 καινούριο, το οποίο κινούνταν στην αριστερή με το υπόλοιπο κονβόι. Ε, ο τύπος με το Μ5 αφού το είχε κολλήσει στο χιλιοστό και είδε ότι ο άλλος δεν κάνει δεξιά (τώρα πώς θα έκανε δεξιά ενώ κινείται με 140-150 στην λωρίδα που κινούνται με 40 χλμ λιγότερα όντας κολλημένος πίσω του, μόνο εκείνος ξέρει), προσπαθούσε να περάσει μεταξύ αυτού και της μπαριέρας στα αριστερά. Αλλά πού να χωρέσει η μαούνα.
Φτου.....
Εχω καιρο να τσακωθω εδω μωρε.... μεσα -
Κοπελα με ρενό κλιο, ερχόμενη από τη ΛΕΑ ήθελε να μπει μπροστά μου. φυσικα δεν την άφησα και αφού εισέπραξα μεγαλοπρεπές φάσκελο, άνοιξε το παράθυρο και είπε κάτι για το μ@@νι τής μάνας μου....
Έτοιμα τα έχουν... εμένα μου είχε κάνει κ@λοδάχτυλο μία με saxo επειδή ενοχλήθηκε που έκανα είσοδο από παράδρομο στη δεξιά λωρίδα ενώ αυτή πήγαινε στην αμέσως πιο αριστερή...
....Εχουν μαθει απο το σπιτι τους, οπου τους περναει αυτη η συμπεριφορα, να φερονται ετσι και νωμιζουν οτι επειδη εχουν μ...νι μπορουν να κανουν οτι θελουν!
Στα διαλα! -
Πολλα ζώα (πάλι αγέλη πέτυχα) σήμερα στις 15.00 στην περιμετρική Πατρών. Είχε γίνει ατύχημα στην αρχή του 3ου (προς Πύργο τούνελ) και ενώ υπήρχε σήμα (τεράστιο Χ) σε όλο το μήκος των 2 πρώτων τούνελ να μην μπαίνουν οι οδηγοί στη δεξιά λωρίδα οι εξυπνάκηδες μας προσπερνούσαν από δεξιά. Επομένως ένα ασθεροφόρο που ερχόταν αντιμετώπισε πρόβλημα να περάσει, γιατί μερικοί έχουν μεγαλώσει ως ζώα, ζουν ως ζώα και θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν τους υπολοίπους. Πάλι μας σιχάθηκα..... αλλά αν αυτοί είχαν ανάγκη βοήθειας θα έβριζαν τους άλλους.....
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]