Feb 7, 2008, 6:09 PM

Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:

Προπόνηση με τον Πύρρο δεν κάνω. Απλώς ξέρω ότι έχω δίκιο και ασκώ τα δικαιώματά μου, επιβάλλοντας το σεβασμό προς αυτά ΧΩΡΙΣ να σηκώνω αντίρρηση! Κι επίσης, δεν είναι θέμα θάρρους. Ο καθένας που ξέρει ότι έχει δίκιο σ'αυτά τα θέματα κι έχει βαρεθεί να βλέπει το κάθε @ να του κάνει τη ζωή δύσκολη και να καμαρώνει από πάνω, το ίδιο θα έκανε.

Πίστεψέ με, όταν ο εξυπνάκιας δει ότι δε σηκώνεις αντίρρηση και κουβέντα εκεί που έχει άδικο, θα φύγει με την ουρά στα σκέλια, γιατί είναι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ και φεύγει τρέχοντας όταν βλέπει πως δεν έχει περιθώρια να κάνει τις αηδίες του.

+1
Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου...
Και δεν χρειάζεται να έχεις θάρρος.Στο θράσος, μόνο με θράσος μπορείς να απαντήσεις κάποιες φορές (ειδικά στο δρόμο ).
Επίσης αν ξέρεις ότι έχεις δίκιο και ξέρεις ότι και ο άλλος το γνωρίζει αυτό, δεν χρειάζεται καν να ανοίξεις παράθυρο να διαπληκτιστείς.Σβήνεις το αμάξι και βάζεις επιδεικτικά τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο ταμπλό.
Σίγουρα αυτός που πάει ανάποδα βιάζεται περισσότερο

Και ειδικά αν πίσω από σένα που σ'έκλεισε ο εξυπνάκιας που μπήκε ανάποδα στο μονόδρομο έχουν έρθει κι άλλοι που κι αυτοί με τη σειρά τους θέλουν να πάνε στις δουλειές τους και δεν έχουν όρεξη να τους κάνει τη ζωή πατίνι ο κάθε 'έξυπνος'... Τότε να δεις πώς αλλάζει δρόμο μονομιάς!

Γενικά, ο θρασύ(δειλο)ς άνθρωπος είναι σαν το νερό που κυλάει: απλώνεται όσο δεν βρίσκει περιορισμούς και όρια. Μόλις τον περιορίσεις, αμέσως στρώνει.