-
Ενταξει βγηκε με κακη ορατοτητα η γιαγια στην λεωφορο παρα το προειδοποιητικο κορναρισμα μου,ενταξει δεν κοιταξε καθολου απο την μερια που ερχομουνα εγω,ενταξει πηρε τοσο ανοιχτα την στροφη που για να την αποφυγω μπηκα ολος στο αντιθετο ρευμα,ολα αυτα ενταξει,αλλα να μην παρει χαμπαρι σε κανενα σημειο;;;
Ετσι η BMW 3 περασε το τεστ αποφυγης ταράνδου με επιτυχια, στο τελειωμα οταν ξαναμπηκα στον δρομο κουνησε λιγο τον πωπό της σαν να ελεγε 'μην το κανεις αυτο με πολλα' -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτή είναι ζώον όπως απέδειξε, και δεν βλέπει το ξεφούσκωτο λάστιχο και ξεκινάει να πάει σπίτι της. Αν γίνει μια μαλακία ποιος θα είναι το μεγαλύτερο ζώον? Αυτή ή αυτός που της ξεφούσκωσε τα λάστιχα?
Είναι δυνατόν να ξεκινήσει κάποιος με τελείως ξεφούσκωτο λάστιχο και να μην πάρει χαμπάρι;
Εννοείται όταν κάνεις τέτοια δουλειά φροντίζεις να ξεφουσκώσει τελείως το λάστιχο.Και ομως γινεται και παραγινεται. Θελω να πιστευω οτι εχω μια Α σχεση με το αυτοκινητο, περισσοτερο απο οσο ο μεσος ελληνας ασχετος οδηγος. Αυτο δεν με σταματησε απο το να παω απο το Παγκρατι μεχρι την παραλιακη με λαστιχο πιτα και να το καταλαβω στην διχαλα στο τερμα της Συγγρου οπου πηγα να στριψω με πολλα και απλα δυσκολευτηκα λιγο. Ουτε τραβαγε το τιμονι, ουτε θορυβος, ουτε κοπαναγε η ζαντα, τιποτα απολυτως. Ουτε φυσικα μου το ειπε κανεις απο τους 100αδες οδηγους που κυκλοφορουσαν μαζι μου στους κεντρικοτατους δρομους που χρησιμοποιησα μεχρι εκει...
Αλήθεια... Αν και ποτέ δεν έχω σκεφτεί να σηκώσω χέρι σε γυναίκα... Αν σας την πέσει καμια τρελαμένη σαν εκείνη που έβρισε τον Ηλία και αρχίσει τα μαπίδια, τι κάνετε?
Οταν σε χτυπανε, χτυπας. Δηλαδη τι θες να κανουμε? Να σου ριχνει η γκομενα και παραλληλα να σου λεει 'δεν χτυπανε τις γυναικες' και εσυ να συμφωνεις?
-
Εχμ, εντάξει, δεν βαράμε γυναίκες κι αυτό είναι ο κανόνας. Όμως όταν η άλλη σηκώνει χέρι σε κάποιον που αντικειμενικά μπορεί να την κάνει τόπι στο ξύλο και βασίζεται στο ότι δεν θα πάθει τίποτα λόγω του φύλου της, ακόμα κι αν έχει κάργα άδικο, τότε οι εις βάρος της συνέπειες είναι τόσο φυσιολογικές όσο και το να πάρει φόρα και να κουτουλήσει ένα τοίχο.
-
Τωρα θυμηθηκα μια γυναικα που αντι να ελεγχει τις διασταυρωσεις κοιταγε το navigation με αποτελεσμα οταν διασταυρωθηκαμε αυτη συνεχισε διχως καν να αφησει το ποδι απ το γκαζι.....τουλαχιστον θα εβρισκε το δρομο της
-
Δεν έχει σχέση με αυτοκίνηση αλλα ταιριάζει στο θέμα. Μόλις είδα στη ΝΕΤ ότι 55 κυνηγοί αποκλείστηκαν σε νησάκι κοντά στη παραλία της Αταλάντης, οι οποίοι ζητάνε τα ρέστα από το Λιμεναρχείο γιατί τους ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΝΕ.
Μάλιστα πήγε super puma γιατί 2 ήταν διαβητικοί και χρειαζόντουσαν ινσουλίνη.
ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Τωρα θυμηθηκα μια γυναικα που αντι να ελεγχει τις διασταυρωσεις κοιταγε το navigation με αποτελεσμα οταν διασταυρωθηκαμε αυτη συνεχισε διχως καν να αφησει το ποδι απ το γκαζι.....τουλαχιστον θα εβρισκε το δρομο τηςμάλλον νόμιζε ότι θα σε δείξει στο navigator σαν εμπόδιο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τωρα θυμηθηκα μια γυναικα που αντι να ελεγχει τις διασταυρωσεις κοιταγε το navigation με αποτελεσμα οταν διασταυρωθηκαμε αυτη συνεχισε διχως καν να αφησει το ποδι απ το γκαζι.....τουλαχιστον θα εβρισκε το δρομο της
μάλλον νόμιζε ότι θα σε δείξει στο navigator σαν εμπόδιο
Δεν θα μου φαινόταν καθόλου απίθανο...
-
chalpz... σοβαρολογείς;...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτή είναι ζώον όπως απέδειξε, και δεν βλέπει το ξεφούσκωτο λάστιχο και ξεκινάει να πάει σπίτι της. Αν γίνει μια μαλακία ποιος θα είναι το μεγαλύτερο ζώον? Αυτή ή αυτός που της ξεφούσκωσε τα λάστιχα?Σωστό αυτό. Οπότε της κάνεις φιτίλια και τα τέσσερα. Του πούστη, με 4 ζάντες να βγάζουν σπίθες στην άσφαλτο, θα το καταλάβει δεν μπορεί
-
-
**>Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άμα έχω κάποιον κολλημένο για αρκετή ώρα (=πάνω από 4-5 δευτερόλεπτα), ή ανάβω το πίσω φως ομίχλης ή τσιμπάω το φρένο.
Σήμερα, με ξαστεριά, το 35-40% των αμαξιών κυκλοφορούσαν με φώτα ομίχλης. Δεν πάει άλλο η κατάσταση.
Τσιμπας, για να αναψουν τα πισω φαναρια, οχι για να κοψεις.... right?
Το τσιμπάω εγώ το ορίζω έτσι ώστε να ανάψουν τα φώτα.
[b]ginogsm**, το σύνολο των κινήσεών του δλδ είναι ηλίθιο. Κολλάς στους μπροστινούς σου που πάνε με 140+ για να προσπερνάς αυτούς που πάνε με 90-100, και μετά πας δεξιά με 110-120; Ποιός ο λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο; [/b]
Παρεμπιπτόντως, το συγκεκριμένο τετράποδο δεν έμεινε σε αυτό. 2 αμάξια πιο μπροστά από εμένα, ήταν ελα L200 καινούριο, το οποίο κινούνταν στην αριστερή με το υπόλοιπο κονβόι. Ε, ο τύπος με το Μ5 αφού το είχε κολλήσει στο χιλιοστό και είδε ότι ο άλλος δεν κάνει δεξιά (τώρα πώς θα έκανε δεξιά ενώ κινείται με 140-150 στην λωρίδα που κινούνται με 40 χλμ λιγότερα όντας κολλημένος πίσω του, μόνο εκείνος ξέρει), προσπαθούσε να περάσει μεταξύ αυτού και της μπαριέρας στα αριστερά. Αλλά πού να χωρέσει η μαούνα.
Είπα και πιο πάνω...πέρα από το κόλλημα στους προφυλακτήρες....
-
Ζώο ο παρκαδόρος στο Πειραιά, στη Κολοκοτρώνη, στο ανοικτό πριν τη Φιλλελήνων δεξιά. Αφού βρήκα το civic με ανοικτά μπροστινά παράθυρα ενώ έριχνε ψιλόβροχο (τα είχα αφήσει κλειστά) και τον πίεσα ασφυκτικά να μου δώσει απόδειξη (πάντα όμως ευγενικά και στον πληθυντικό), μου είπε να μπω μέσα, ενώ καμμία πόρτα δεν άνοιγε πάνω από 15 εκατοστά. Οταν του είπα, κάντε κάτι έχω δουλειά, αυτός μπήκε ανάμεσα στο δικό μου και ένα Lexus (και αυτό με ανοιχτά παράθυρα) και χρησιμοποιώντας τα χέρια στηριζόμενος στις πόρτες, μπήκε από το παράθυρο! Φυσικά με το κ*λόποδα του, βρώμισε τα κρεμ καθίσματα του civic με λάδια και ταλαιπώρησε απίστευτα την ταπετσαρία της πόρτας χωρίς να προλάβω να αντιδράσω! Μόλις το έβγαλε, του ζήτησα το λόγο και μου απάντησε ότι 'έτσι προσέχει'. Μας χώρισαν οι υπάλληλοι του απέναντι πάρκινγκ.
Το βλέπω και για περαιτέρω νομικά....
..Ηταν και μεγάλος άνθρωπος... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Το κακο της υποθεσης ειναι να πεσεις σε καμια που κατεβαινει σε αγωνες κικ-μποξινκ, και νιωθοντας οτι πας να την δειρεις, να κατεβει και να σε μαυρισει στο ξυλο πριν μιλησεις
Ακόμα και τότε θα έχει πλακα...Εγώ τουλάχιστον θα το λέω μετά και θα γελάω
Φαντάζομαι τη σκηνη όπου γελάς γιατί μόλις έχεις περιγράψει τη σκηνή και φαίνεται ότι σου λείπουν μερικά δόντια (από τη μάχη)
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Ζώο ο παρκαδόρος στο Πειραιά, στη Κολοκοτρώνη, στο ανοικτό πριν τη Φιλλελήνων δεξιά. Αφού βρήκα το civic με ανοικτά μπροστινά παράθυρα ενώ έριχνε ψιλόβροχο (τα είχα αφήσει κλειστά) και τον πίεσα ασφυκτικά να μου δώσει απόδειξη (πάντα όμως ευγενικά και στον πληθυντικό), μου είπε να μπω μέσα, ενώ καμμία πόρτα δεν άνοιγε πάνω από 15 εκατοστά. Οταν του είπα, κάντε κάτι έχω δουλειά, αυτός μπήκε ανάμεσα στο δικό μου και ένα Lexus (και αυτό με ανοιχτά παράθυρα) και χρησιμοποιώντας τα χέρια στηριζόμενος στις πόρτες, μπήκε από το παράθυρο! Φυσικά με το κ*λόποδα του, βρώμισε τα κρεμ καθίσματα του civic με λάδια και ταλαιπώρησε απίστευτα την ταπετσαρία της πόρτας χωρίς να προλάβω να αντιδράσω! Μόλις το έβγαλε, του ζήτησα το λόγο και μου απάντησε ότι 'έτσι προσέχει'. Μας χώρισαν οι υπάλληλοι του απέναντι πάρκινγκ.
Το βλέπω και για περαιτέρω νομικά....
..Ηταν και μεγάλος άνθρωπος...1 Θα βαρεθεις και δεν θα το κυνηγησεις
2 στην πλακα οπως ανεβαινεις την οδο βουλης και κανεις αριστερα να βγεις φιλλεληνων παιζουν δυο παρκιν ανοιχταζ κολλητα. ειναι και οι 2 οπως ακριβως περιεγραψες.
Το πηραμε γραμμη οτνα φιλος απο τη σχολη βρηκε ολοκληρη πατημασια στο ταμπλο του wrangler του στην πλευρα του συνοδηγου
-
-
Και καλά στο φρεναρισμα (λέμε...)... σκέψου, όταν αρχίσουν και αναπτύσσουν ταχύτηα και ξαμολάνε χιονόμπαλες στους από πίσω????
-
Χαλαρώστε βρε σεις...
Πλην της μείωσης της ορατότητας δεν αποτελεί και κίνδυνο λίγο χιόνι. Αντε και έφυγε μπροστά σε απότομο φρενάρισμα, τι θα γίνει; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!! Θα πέσει κάτω και θα διαλυθεί. Αντίστοιχα και αν αναπτύξει ταχύτητα (που δε νομίζω μιας και κινείται μέσα σε πόλη όπως βλέπω) ή θα λιώσει πιο γρήγορα ή θα φύγουν κομμάτια που και πάλι δε μπορούν να προκαλέσουν κάποια ζημιά.
Πιο επικίνδυνα είναι τα ξυλαράκια, δεν έκανε και έγκλημα όμως ο άνθρωπος, ούτε νομίζω ότι υπάγεται στην κατηγορία ζώα. -
Χθες το μεσημέρι στο Κερατσίνι 'οδηγός' BMW σε ερειπιώδη κατάσταση και ο οδηγός στο αριστερό χε΄ρι κρατούσε σάντουιτς και στο δεξί το κινητό του.
Αν μπορείτε κάντε το ρε σεις.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Χθες το μεσημέρι στο Κερατσίνι 'οδηγός' BMW σε ερειπιώδη κατάσταση και ο οδηγός στο αριστερό χε΄ρι κρατούσε σάντουιτς και στο δεξί το κινητό του.Αν μπορείτε κάντε το ρε σεις.
Άνετα, όταν στρίβω τσιγάρο κρατάω το τιμόνι με το γόνατο. Όχι ότι ασφαλέστερο υπάρχει αλλά γίνεται.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Χθες το μεσημέρι στο Κερατσίνι 'οδηγός' BMW σε ερειπιώδη κατάσταση και ο οδηγός στο αριστερό χε΄ρι κρατούσε σάντουιτς και στο δεξί το κινητό του.
Αν μπορείτε κάντε το ρε σεις.
Άνετα, όταν στρίβω τσιγάρο κρατάω το τιμόνι με το γόνατο. Όχι ότι ασφαλέστερο υπάρχει αλλά γίνεται.
Να μάθεις να στρίβεις με το ένα σα τον Λούκυ Λούκ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]