-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το κακο της υποθεσης ειναι να πεσεις σε καμια που κατεβαινει σε αγωνες κικ-μποξινκ, και νιωθοντας οτι πας να την δειρεις, να κατεβει και να σε μαυρισει στο ξυλο πριν μιλησεις
Ακόμα και τότε θα έχει πλακα...Εγώ τουλάχιστον θα το λέω μετά και θα γελάω
Νταξ μερικες απο αυτες ριχνουν πολυ ξυλο
Πχ αυτή που σε έδειρε τις προάλλες στη Μεσογείων?
-
Ναι μου αρεσε τοσο που της ζητησα να ερχεται μια φορα τη βδομαδα σπιτι και να μου δερνει λιγο!
Τελικα η παιρνεις ναρκωτικα ή πινεις πολυ αλκοολ...οτι και να ειναι ελατωσε το.
-
**@ kid **
Μπορεί να έκανα όντως μαλακία που της ξεφούσκωσα το λάστιχο,με αυτό που μου είχε κάνει όμως νωρίτερα μπορείς να φανταστείς τι νεύρα είχα.
Άσε που είχα μαζί μου την κοπέλα μου και την αδερφή μου και κατατρόμαξαν.**@rat **Και άμα ξέρει kick boxing και τι έγινε;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτή είναι ζώον όπως απέδειξε, και δεν βλέπει το ξεφούσκωτο λάστιχο και ξεκινάει να πάει σπίτι της. Αν γίνει μια μαλακία ποιος θα είναι το μεγαλύτερο ζώον? Αυτή ή αυτός που της ξεφούσκωσε τα λάστιχα?Είναι δυνατόν να ξεκινήσει κάποιος με τελείως ξεφούσκωτο λάστιχο και να μην πάρει χαμπάρι;
Εννοείται όταν κάνεις τέτοια δουλειά φροντίζεις να ξεφουσκώσει τελείως το λάστιχο. -
EDDIE_147, θα πω μόνο πως ναι.
-
pjathan Αστο φιλε παιζουν γυναικες που τρως τοσο ξυλο που ξεχνας το ονομα σου.
Μικρος εκανα πυγμαχια, δεν ειμαι κανα παιδακι που δεν ξερει τι του γινεται, σε πλακωνουν στις γρηγορες και δεν ξερεις απο που σου ερχοντε
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτή είναι ζώον όπως απέδειξε, και δεν βλέπει το ξεφούσκωτο λάστιχο και ξεκινάει να πάει σπίτι της. Αν γίνει μια μαλακία ποιος θα είναι το μεγαλύτερο ζώον? Αυτή ή αυτός που της ξεφούσκωσε τα λάστιχα?
Είναι δυνατόν να ξεκινήσει κάποιος με τελείως ξεφούσκωτο λάστιχο και να μην πάρει χαμπάρι;
Εννοείται όταν κάνεις τέτοια δουλειά φροντίζεις να ξεφουσκώσει τελείως το λάστιχο.Καλά για αυτό μην παίρνεις και όρκο.
Έχουμε δει γυναίκες να ξεκινάνε με σβηστά φώτα, ανοιγμένες πόρτες-πορτπαγκάζ κτλ, με την τσάντα/κινητό στην οροφή, με την μάνικα στο ρεζερβουάρ και τόσα ακόμα, στο σκασμένο λάστιχο πιστεύεις θα κολλήσουν?
-
Βασικά αν και off topic για να μην τρελαίνεστε με το kick boxing και γενικότερα το συνδυασμό πολεμικές τέχνες και γυναικείο φύλο, αν η άλλη είναι 50 κιλά και εσύ 90 και kick boxing να κάνει δύσκολα μπορεί να σε πλακώσει. Να σου χώσει καμμιά μπουνιά (αν φτάνει το προσωπό σου βέβαια) ή κλωτσιά μουλωχτά πριν προλάβεις να πεις το όνομα σου ναι αλλά το να σε πλακώσει είναι άλλη ιστορία.
Γιατί και όσοι ασχολούνται με αγώνες σε πολεμικές τέχνες αντιμετωπίζουν άτομα στα κιλά τους. -
Δλδ μολις σου ριξει κανα κλοτσιδι στη μαπα, θα την πιασεις και θα την σακατεψεις στο ξυλο? Ασε που ενταξει 50 κιλα γκομενα ψιλοδυσκολα βρισκεις, οχι να κανει και πολεμικες τεχνες και να κατεβαινει αγωνες, που ειναι κα ιγυμνασμενη με βαρη κλπ.
-
Κατ΄αρχάς όσοι (άντρες γυναίκες) ασχολούνται σοβαρά με αγώνες είναι φέτες, οπότε αν η άλλη είναι πάνω από 50-55 κιλά θα είναι γομάρι...
Από την άλλη εγώ έχω την εμπειρία από συμφοιτητή που είχαμε πλακωθεί στο πρώτο έτος. Μιλάμε για περίπτωση ατόμου που όταν συστηνόταν πρώτα έλεγε ότι κατεβαίνει σε αγώνες τάεκ βον ντο και μετά σου έλεγε το όνομα του. Μιλάμε για ίδιο ύψος (1,85) και ίδια πάνω κάτω κιλά. Οφείλω να ομολογήσω ότι παρά το ότι δεν είχα ασχοληθεί με γυμναστήριο τότε και ότι αυτός ξεκίνησε να ρίχνει πριν προλάβω να πω οτιδήποτε μου κάνει εντύπωση που δεν κατάλαβα το παραμικρό από τα χτυπήματα του και ότι λίγο πριν μας χωρίσουν οι παρευρισκόμενοι ήμουνα στο τσακ να πάρω λίγες τριχούλες από την αλογοουρά του κομάντο...
Από την άλλη θα έτρεμα να πέσω στον τύπο που μου έκανε kick boxing. Πολύ κοντός, πολύ αδύνατος αλλά ΜΑΡΜΑΡΟ... Του έριχνες κλωτσιά και πόναγες για μια εβδομάδα (χωρίς καμμία υπερβολή). -
Τεσπα μεγαλη κουβεντα και ασχετος ο χωρος να την κανουμε.
Εμενα φιλος στρο στρατο ο οποιος ητνα κοντουλης και λιιιγο χοντρουλης ο οποιος να θυμαμαι καλα εκανε αϊκίντο ή κατι τετοιο με εφρνε ανασκελα στο πατωμα για πλακα. οι τεχνες που εχουν λαβες ειναι αλλου. 55 κιλα γυναικα γυμνασμενη ειναι οντως πάρα πολυ δυνατη...α και για να μην ξεχασω...φαντασου να την πετυχει μετα απο προπονηση....να σου ριξει μια και να μηνεις εκει σεκος
Οπως και να εχει παντως, και ετσι να γινοτανε χερι δεν θα σηκωνα, φετες ξεφετες ειναι γυναικα, λιγο ξεφτυλα να σηκωσεις χερι.
-
Αλήθεια... Αν και ποτέ δεν έχω σκεφτεί να σηκώσω χέρι σε γυναίκα... Αν σας την πέσει καμια τρελαμένη σαν εκείνη που έβρισε τον Ηλία και αρχίσει τα μαπίδια, τι κάνετε?
-
Δυστυχώς ανταποδίδουμε;
Δεν μου έχει τύχει πάντως.
-
Τέτοια συμπεριφορά δεν την καθιστά γυναίκα. Οπότε...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οπελ Γλαστρα + Παιραιως Best Leasing + Κανα-διο Guiness....
Ε...στα μεγαλα, τριχωτα μου @@....
Πατησα γκαζι και την χαζευα την ωρα που της ξηλωνα με τον καθρευτι μου τον καθρευτι της....Λάθος τακτική: το τηλεφώνημα στην Πειραιώς κοστίζει περισσότερο από τον καθρέφτη του cento! Άσε που μπορεί να κρατούσε την πινακίδα σου --> τηλ. στο 100 για ατύχημα κι εγκατάλειψη...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πολλά τα ζώα στα Τέμπη κ στον Πλαταμώνα σήμερα...
με το που νυχτώσει κ κοπάσουν κάπως τα μπατσικά κ τα ραντάρ γίνεται της πόπης...Για πες; Στον Πλαταμώνα, ΟΚ. Συχνά βιάζονται να προσπεράσουν όπως, όπως. Στα Τέμπη όμως όλοι (?) πλέον το έχουν πάρει χαμπάρι και πάνε με τη σειρά τους. Δεν έχει και καθόλου χώρο για προσπέρασμα. Όποτε περνάω από εκεί, βάζω μια 5η, αφήνω περισσότερη απόσταση από τον μπροστά και πάω στρωτά και χαλαρά, χαζεύοντας το τοπίο, χωρίς καθόλου φρένο.
Είναι δυνατόν να ξεκινήσει κάποιος με τελείως ξεφούσκωτο λάστιχο και να μην πάρει χαμπάρι;
Ω, ΝΑΙ!!! Πίστεψε με!
-Είμαι στην κίνηση με τη μηχανή, ξαφνικά ακούω ένα ρυθμικό γδούπο. Πατάω συμπλέκτη και την αφήνω να ρολάρει για να ακούσω καλύτερα. Σταματάμε σε φανάρι, κοιτάζω τον μπροστινό τροχό, ΟΚ. Ξεκινάμε, πάλι ο γδούπος. Σκέφτομαι να σταματήσω στην άκρη για να τσεκάρω και τον πίσω αλλά παρατηρώ στο μπροστά αμάξι (Golf Mk1, γερμανικές πινακίδες) το πίσω δεξιό λάστιχο εντελώς ξεφούσκωτο. Πάω δίπλα του, του το φωνάζω από το παράθυρο (ένα παλικάρι στα 20κάτι ήταν), φαινόταν δύσπιστος στην αρχή αλλά μετά μετά είπε ευχαριστώ και σταμάτησε στην άκρη.-Παρόμοια περίπτωση με Α4, το μπροστά δεξί αυτή τη φορά. Του λέω ότι έχει σκασμένο λάστιχο και με ρωτάει 'πολύ;'...
-Πεζός στο λιμάνι, περνάω δίπλα από ένα Acc(id)ent με επίσης ξεφούσκωτο λάστιχο. Παρακολουθώ τον 45-50άρη οδηγό του να προσπαθεί να ξεπαρκάρει με χίλιες κινήσεις μπρος-πίσω (σε κάθετη θέση, ούτε καν παράλληλα!!!!). Απελπίζομαι και φεύγω χωρίς να πω κουβέντα.
Και καθημερινά too numerous to mention αυτοκίνητα και σκουτεράκια με οριακά χαμηλές πιέσεις ελαστικών... Έλεος!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Οπελ Γλαστρα + Παιραιως Best Leasing + Κανα-διο Guiness....
Ε...στα μεγαλα, τριχωτα μου @@....
Πατησα γκαζι και την χαζευα την ωρα που της ξηλωνα με τον καθρευτι μου τον καθρευτι της....Λάθος τακτική: το τηλεφώνημα στην Πειραιώς κοστίζει περισσότερο από τον καθρέφτη του cento! Άσε που μπορεί να κρατούσε την πινακίδα σου --> τηλ. στο 100 για ατύχημα κι εγκατάλειψη...
Το οτι παρελαβα εγω το αμαξι απο την πειραιως, δεν συμαινει οτι το ειχα εγω εκεινο το βραδυ....
Ποιο ατυχημα;;;;
Δεν υπηρχαν αλλες ζημιες...
Στο Γλαστρακι ο καθρευτης δεν ειχε τιποτα. -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Οπότε καλά έκανα εγώ το καλοκαίρι στη Σκαφιδιά και ξεφούσκωσα το λάστιχο στο Golf μιας η οποία νωρίτερα πήγε να με προσπεράσει με έκλεισε για τα καλά και για να μην τρακάρουμε φρέναρα και σταμάτησα στην άκρη.
Αυτή έφυγε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.Για κακή της τύχη όμως πήγε για μπάνιο στην ίδια παραλία με μένα.
Ελπίζω να της πήρε πολύ ώρα μέχρι να το αλλάξει.Αν ήξερε πως....
Φυσικά και δεν θα ήξερε. Ποιός να της μάθει άλλωστε;
'Οχι ότι όλα τα άλλα τις τα έχουν μάθει αλλά λέμε.Εγώ πάντως πριν δύο βδομάδες που ανέβαινα Αθήνα με τον πατέρα μου, είχαμε το εξής περιστατικό:
Λίγο πριν τη σύραγγα του Αρτεμισίου πάτησαμε με το πίσω δεξιό λάστιχο ένα καρφί. Μέσα στη σύραγγα λέω στον πατέρα μου: Μπαμπά κάτι δεν πάει καλά. Και εγώ μου λέει το παρατήρησα. Στο πρώτο parking αμέσως μετά τη σύραγγα σταματάμε, εκεί ήταν σταματημένοι και άλλοι τρεις για ξεκούραση. Πράγματι ήταν λάστιχο όπως είχαμε υποθέσει. Λέω λοιπόν στο πατέρα μου θα το αλλάξω εγώ. Αρχίζω λοιπόν την όλη διαδικασία, μην σας κουράζω ξέρετε, σε κανα 10λεπτο ήταν έτοιμο. Περιττό να σας πω πως όλοι με κοίταζαν παράξενα και οι σταματημένοι και όσοι περνούσαν. Αισθάνθηκα τόσο άσχημα.
Δεν παρέλειψα βέβαια να την πω και στον από πίσω σταματημένο που με χάζευε: -Καλά πρώτη φορά έχεις δει άνθρωπο στη ζωή σου να αλλάζει λάστιχο; -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Το κακο της υποθεσης ειναι να πεσεις σε καμια που κατεβαινει σε αγωνες κικ-μποξινκ, και νιωθοντας οτι πας να την δειρεις, να κατεβει και να σε μαυρισει στο ξυλο πριν μιλησεις
Το νου σου. Κυκλοφορεί η Αναστασία εκεί έξω με άγριες διαθέσεις
εχει και γκλομπ...
Αν με δεις μην κατέβεις να με δείρεις, για θα τις φας...
-
Ωχ!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]