-
Firefox. Και περιμένω με ανυπομονησία την έκδοση 3.0
-
Opera , απλά γιατί είναι πιό γρήγορος και απο τον FF, τον έχω μάθει απ'έξω πια, κι ας είναι και λίγο ασύμβατος ώρες ώρες...
-
Firefox για τη σταθερότητα, ταχύτητα και tabbed browsing
-
Αλλη μια φλογερη αλεπου και για 'μενα.
-
Εγω που εχω και αλεπου και ιντερνετ εξπλορερ ειμαι ανωμαλος?
-
Opera, since ever, που λένε στην καθαρεύουσα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ψηφίστε ποιόν web browser χρησιμοποιείτε και γιατί.
Firefox φυσικά. Γιατί έτσι.-
Εγώ χρησιμοποιώ Internet Explorer γιατί έχει πολύ καλύτερη γραμματοσειρά από τον Firefox.
Τι είναι 'Interner Explorer'?
Όσοι χρησιμοποιείτε Firefox γραψτε σε ποιούς τομείς τον θεωρείτε καλύτερο από τον Explorer και το αντίθετο.
Θα μου πει κανείς επιτέλους τι είναι αυτός ο Εξλπρλολόρερ;
Δε θα μαθεις γιατι δε σου δοθηκε η ευκαιρια να δεις την αληθεια.. Κατσε στο ff και μη ερευνα... Δε σου χρειαζεται ετσι κι αλλιως ο ΙΕ,κι ο φφ αρκετος ειναι...
Εγω που εχω και αλεπου και ιντερνετ εξπλορερ ειμαι ανωμαλος?
Εσυ μιας και εισαι σε καλο δρομο θα βγαλεις τον φφ και θα τον πεταξεις στα σκουπιδια... Μια κινηση ετσι;
-
Firefox γιατι είναι Open Source που ανάμεσα στα υπόλοιπα σημαίνει κι ότι 'ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Π@ΥΣΤΙΕΣ'
-
+ποστ
(φιρεφοχ φυσικά )
-
firefox
-
Έχω χρησιμοποιήσει εκτός από τον ΙΕ, Firefox, Opera & Safari....επειδή δεν είδα καμια αισθητή διαφορά σε ταχύτητα ή κάτι άλλο, κατέληξα στον ΙΕ, απλά επειδή τον έχω συνηθίσει τόσα χρόνια.
-
παλιά χρησιμοποιούσα opera γιατί είχα βάλει κάποιες πληροφορίες για το πόσο γρήγορα κατεβαίνει η σελίδα (KB/sec), πόσο % κατέβηκε από τη σελίδα κτλ...
ΠΛέον mozilla.Ξεκίνησα να τον χρησιμοποιώ μόνο και μόνο γιατί κάποια στιγμή βρήκα ένα add-on, που σου λέει τον καιρό (μέχρι και για 7 μέρες μετά). Είχα κόλλημα να ξέρω τι καιρό θα κάνει αύριο για να ... (κρατηθείτε ) ξέρω αν αξίζει να πλύνω το αμάξι την επόμενη...
(ξέρω...κάψιμο ) -
Opera, γιατί εμπιστεύομαι τον Corsair μέχρι τις τελευταίες του λέξεις πριν να επιστρέψει στον τάφο.
-
Firefox γιατί έτσι μου αρέσει
-
φωτιαλεπου..
-
Δεν μπαινω στο ιντερνετ
-
Firefox από τότε που έμαθα την ύπαρξή του, περίπου την εποχή που έγινα μέλος στο forum.
Tab browsing, add-ons, παραμετροποίηση και ταχύτητα σε σχέση με τον IE, και κόλλησα... -
F / F για τους λόγους που γράφτηκαν ήδη στις προηγούμενες σελίδες (+ για να τη σπάσω στον Πασχάλη και τον ιε του).
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
F / F για τους λόγους που γράφτηκαν ήδη στις προηγούμενες σελίδες (+ για να τη σπάσω στον Πασχάλη και τον ιε του).Πφφφφφφφφφ amateur...
Ποιόν web browser χρησιμοποιείτε;