-
Δεν ξέρω γιατί αλλά το νέο forester μου φαίνεται . Το παλιό μοντέλο την κλάση του. Τα πίσω φώτα,ειδικά, το κάνουν να φαίνεται σαν τα υπόλοιπα Ιαπωνικά. Δεν ξέρω για την ποιότητα, αλλά από εμφάνιση προτιμώ το παλιό. Έδειχνε στιβαρό. Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσω τη γνώμη σας.
-
Δεν ξέρω γιατί αλλά το νέο forester μου φαίνεται . Το παλιό μοντέλο την κλάση του. Τα πίσω φώτα,ειδικά, το κάνουν να φαίνεται σαν τα υπόλοιπα Ιαπωνικά. Δεν ξέρω για την ποιότητα, αλλά από εμφάνιση προτιμώ το παλιό. Έδειχνε στιβαρό. Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσω τη γνώμη σας.
-
-
Ο χρήστης PAPAMITSOS έγραψε:
Δεν ξέρω γιατί αλλά το νέο forester μου φαίνεται . Το παλιό μοντέλο την κλάση του. Τα πίσω φώτα,ειδικά, το κάνουν να φαίνεται σαν τα υπόλοιπα Ιαπωνικά. Δεν ξέρω για την ποιότητα, αλλά από εμφάνιση προτιμώ το παλιό. Έδειχνε στιβαρό. Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσω τη γνώμη σας.Προσωπική αντίληψη.... το νέο είναι πιό όμορφο.... πιό αποδεκτό θα έλεγα.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να δώσεις τα χρήματα που απαιτεί η αγορά του η να πάρεις Grand Vitara... Ειμαι στη φάση αλλαγής αυ/του και καλοβλέπω το FORESTER.... Θα ηθελα αν καποιος εχει FORESTER να μου πει τη γνώμη του.
Αλλα αν κρίνω οτι κανεις δεν σου απαντησε ... μάλλον εδω μεσα δεν ειναι δημοφιλή τα FORESTER..... -
Ο χρήστης HAL9000DP έγραψε:
Προσωπική αντίληψη.... το νέο είναι πιό όμορφο.... πιό αποδεκτό θα έλεγα.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να δώσεις τα χρήματα που απαιτεί η αγορά του η να πάρεις Grand Vitara... Ειμαι στη φάση αλλαγής αυ/του και καλοβλέπω το FORESTER.... Θα ηθελα αν καποιος εχει FORESTER να μου πει τη γνώμη του.
Αλλα αν κρίνω οτι κανεις δεν σου απαντησε ... μάλλον εδω μεσα δεν ειναι δημοφιλή τα FORESTER.....Καλοβλέπω το Forester XT (Turbo) Είναι, νομίζω, από τα 'εξυπνότερα' αυτοκίνητα που μπορείς να πάρεις. Γκάζια (το πειράζεις λιγάκι και πάει 200 PS άνετα), πάει αέρα άσφαλτο - χώμα, χώρους, τι άλλο να θελήσει κανείς. Ενα αυτοκίνητο για όλα (εκτός ίσως από εντός πόλης, αλλά εκεί πια, στην Αθήνα, μόνο με δίκυκλο σώζεσαι).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Προσωπική αντίληψη.... το νέο είναι πιό όμορφο.... πιό αποδεκτό θα έλεγα.
Αλλα αν κρίνω οτι κανεις δεν σου απαντησε ... μάλλον εδω μεσα δεν ειναι δημοφιλή τα FORESTER.....Καλοβλέπω το Forester XT (Turbo) Είναι, νομίζω, από τα 'εξυπνότερα' αυτοκίνητα που μπορείς να πάρεις. Γκάζια (το πειράζεις λιγάκι και πάει 200 PS άνετα), πάει αέρα άσφαλτο - χώμα, χώρους, τι άλλο να θελήσει κανείς. Ενα αυτοκίνητο για όλα (εκτός ίσως από εντός πόλης, αλλά εκεί πια, στην Αθήνα, μόνο με δίκυκλο σώζεσαι).
Και εγω αυτο θα διαλεγα αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα. Μονο οτι καιει λιγο παραπανω.
-
Και γιατί να μην πάρεις ένα wrx, να φορέσεις μια αναρτησούλα, μια γερή ποδιά και 4 μισότριβα; ίδια δουλεία δεν θα κάνει; Και το facelifted το impreza είναι κουκλί! Καμμία σχεση με το άσχημο πλέον forester.
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Και γιατί να μην πάρεις ένα wrx, να φορέσεις μια αναρτησούλα, μια γερή ποδιά και 4 μισότριβα; ίδια δουλεία δεν θα κάνει; Και το facelifted το impreza είναι κουκλί! Καμμία σχεση με το άσχημο πλέον forester.Καλη ιδεα, αλλα στα βουνα εκει που θα παω το wrx δεν παει. Εκτος αμα παρω και τα δυο.
Λετε?
Μπα με τη τιμη των δυο παιρνω το allroad και μου μενουν και κατι ψιλα! Αλλα παλι εχω ενα αυτοκινητο και οχι δυο. Γαμωτο τι να κανω
Δεν βαριεσαι επειδη ειναι μεγαλος προβληματισμος ας μεινω με το clio. -
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (Scoobyblog.com και αλλού) ημι-επίσημο σχέδιο για το νέο FORESTER 2009 με πιθανή παρουσίαση το Γενάρη στο DETROIT. Ξέρει κανείς σχετικά? Next Subaru Forester 2009?
Subaru Forester 2009
A purported official design sketch of the 2009 Subaru Forester has begun circulating on the web. The redesigned crossover reflects Subaru’s changing design language, which is moving away from the unpopular propeller-inpired look of the original B9 Tribeca.
The new Forester will be built on the new Impreza’s platform, with obvious modifications for off-road use. Engine choices are expected to mirror those of the Impreza as well.
Most other details remain a mystery, but look for an official debut in the next few months — possibly at the Detroit auto show.
-
Ναι, το σκίτσο είναι αυτό αλλά για να σου πω την αλήθεια δε μου φαίνεται και πολύ επίσημο.
@νδρέας
-
Makari na erthei oste na paro to palio me ekptosi
Peran tis plakas makari oti erthei na kratisei ton xaraktira tou paliou kai na veltiothei sta simeia...
-
-
από το hollywood extra
-
Μολις μπήκε η πρώτη επίσημη φωτό (σκοτεινή έστω) στο SUBARU.JP με επίσημη παρουσίαση στις 22/12/2007.
-
Τι σκοτεινή?
Μόνο τα πίσω φώτα δεν φαίνονται? -
Ελπίζω να μην το κάνουn σαν το impreza.
-
Ο χρήστης martelis έγραψε:
Μολις μπήκε η πρώτη επίσημη φωτό (σκοτεινή έστω) στο SUBARU.JP με επίσημη παρουσίαση στις 22/12/2007. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ελπίζω να μην το κάνουn σαν το impreza.Τους εχει φοβηθεί το μάτι μου αυτούς εκεί πέρα.....παντως απο πίσω φαίνεται ενδιαφέρον...
Σ οτι αφορα το παλαιό- τρέχον μοντέλο παρατηρώ οτι παίζει πολύ διαφήμιση εδω και 2 εβδομαδες αλλα για εκπτωση ακόμη τίποτε....
-
απο πίσω μοιαζει με το outback η μου φαινεται??
-
Νέο SUBARU FORESTER