Nov 11, 2009, 10:23 AM

Ο χρήστης piii έγραψε:

AAAAAAAAAAAA TA NEYΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!

Η εφορια Παλληνης μετα την αποστολη 3ων λαθος ΕΤΑΚ ξαναχτυπησε παλι με ειδοποιηση ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ οτι χρωσταει το μινι τελη κυκλοφοριας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΥ ΕΤΟΥΣ και αν δεν παω εντος 5 ημερων στην εφορια απο την ημερομηνια ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σημαινει οτι παραδεχομαι πως τα τελη ειναι απληρωτα και διατηρουν καθε νομιμο δικαιωμα!!
Το αυτοκινητο ειχε κατατεθημενες πινακιδες απο το '98 μεχρι τον Μαρτη του ΄08 και ευτυχως εχω κρατησει ολα αυτα τα χαρτια (καταθετηρια τελη κυκλοφοριας ΟΛΑ).
Σκεφτομαι να παω αυριο και να τους παρει ο διαολος ολους.
Σκεφτομαι να μην πατησω ποτε και οταν χρησιμοποιησουν 'καθε νομιμο δικαιωμα' απεναντι μου να τους κανω την παπια οτι το χαρτι που μου εστειλαν και επαναλαμβανω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ να τους πω οτι μου ηρθε μια μερα πριν.
Ουτως ή αλλως εχω καθε αποδειξη οτι εχω πληρωσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΡΕ 1000 φορες τελικα τα λεφτα στις λεσχες για πινακιδες παρα στο κωλοχανιο τους!!!

Να ρωτήσω λίγο κάτι....
Απο το Μάρτη του 08 έως σήμερα πήρες τις πινακίδες πίσω η έστω έβγαλες καινούργιες;
Εαν τις έχεις πάρει γιατί δεν αναφέρανε τότε κάτι για τα τέλη και στα ζητάνε τώρα;

Τις πηρα πισω, δεν ειχαν καταστραφει ωστε να βγαλω νεες.
Δενμου ειχαν ζητησει τιποτε, και ευτυχως εχω κρατησει το παραβολο που ειχα πληρωσει για το σημα του '08 και δειχνει το ποσο .