-
Διαφωνω Volvo164 γιατι καποιοι εδω μεσα θεωρουν νορμαλ εκεινους που 'λυμαινονται' τα προνομια που αναφερεις. Οταν 'εξαλειφθουν' (ΑΝ γιατι εδω δεν ειναι Βρυξελλες) τοτε δεν θα εχω το παραμικρο θεμα, ως τοτε ομως θεωρω πως οι 'λεσχες' σας θα επρεπε να 'ελεγχουν' περισσοτερο τα μελη τους ειδικα εφοσον μιλαμε για ελαχιστα σε αριθμο.
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
... των όποιων προνομίων υπάρχουν ...Δεν πρόκειται για προνόμιο, είναι απόλυτα λογικό να μην πληρώνεις για μια υπηρεσία που δεν χρησιμοποιείς.
Αν δεν κυκλοφορείς γιατί να πληρώνεις φόρο για την κυκλοφορία; -
Ίσως η λέξη προνόμιο να μην είναι η πιο κατάλληλη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι από την στιγμή που χρησιμοποιείς το οδικό δίκτυο έστω και ελάχιστα, θα μπορούσες κάλλιστα χρεώνεσαι.
Αντ' αυτού όμως το κράτος δεν σε χρεώνει. Αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί ως κάποιας μορφής ελάφρυνση;
-
Στέφανε τώρα το έθεσες πιο σωστά. Απλά δεν μου αρέσει η λογική του ότι κάποιοι κάνουν χάρη σε κάποιους, ένα ρουσφέτι κατά κάποιον τρόπο, γιατί συμπλέει με πονηρές σκέψεις ειδικά στο δικό μας μοναδικό και παράδοξο (με την κακή έννοια) καθεστώς σε σχέση με ότι ισχύει στον υπόλειπο κόσμο. Τα έμμεσα έσοδα από αύξηση του κύκλου εργασιών από τη συνολική δραστηριότητα στο χώρο είναι πολλαπλάσια σε σχέση με το κόστος της ελάφρυνσης που αναφέρεις, διαφορά που θα μπορούσε να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο, αλλά τέτοιες κινήσεις δεν βλέπουμε δυστυχώς ακόμα και σε ζωτικά θέματα, πόσο μάλλον σε δευτερεύοντα.
-
'
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5729359/Αυτό υποτίθεται ότι ελέγχθηκε πριν πάρει πινακίδες;;
-
υπαρχει περιπτωση να πηρε πρωτα τις πινακιδες και μετα να εγινε ετσι;;;;;;
-
Παρα πολυ πιθανο.
-
Μπαααα, το πιο πιθανό , γνωστός και 300 ευρώ ταρίφα και παραδοθηκαν οι πινακίδες στο σπίτι...
-
Μια ερώτηση παρακαλώ,
Φίλος έχει μια Ε30 την οποία την αγόρασε από τον ΟΔΔΥ με άδεια σαν ανταλλακτικά,δεν βγάζει νούμερα κυκλοφορίας,μπορεί να βγάλει ιστορικά νούμερα όταν τελειώσει την ανακατασκευή του???Ρωτάει αν δεν μπορεί να μην ρίξει λεφτά καθόλου.Έχει vin number κανονικά πάνω το σασί αλλά δεν βγάζει νούμερα,υπάρχει μόνο ένα χαρτί από τον ΟΔΔΥ που λέει ότι είναι μόνο για ανταλλακτικά.
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
-
Καλά κανένας δεν γνωρίζει ή δεν θέλει να μου απαντήσει???
-
Ο χρήστης BAVARIAN LOVER έγραψε:
Καλά κανένας δεν γνωρίζει ή δεν θέλει να μου απαντήσει???Να ρωτήσει στις λέσχες για να είναι 1000% καλυμμένος, πριν χαλάσει τα λεφτά του.
-
Ο χρήστης BAVARIAN LOVER έγραψε:
Καλά κανένας δεν γνωρίζει ή δεν θέλει να μου απαντήσει???Ας υποθέσουμε ότι απαντήσω εγώ λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και συνεχίστε κανονικά την αναπαλαίωση.Θα βασιστείτε σε μια,ουσιαστικά ανώνυμη,απάντηση;Πάρτε ότι παραστατικά-δικαιολογητικά έχετε και ρωτήστε τους 3 φορείς που εκδίδουν πινακίδες και κρίνετε εσείς αν σας καλύπτουν οι απαντήσεις τους ώστε να προχωρήσετε ή όχι.
-
Εύλογη η απορία σας αλλά θεωρούμε ότι έχει ξανατύχει κάτι ανάλογο και επειδή εδώ μέσα υπάρχουνε μέλη των λεσχών θα βρίσκαμε μία απάντηση.
Θα κινηθούμε ανάλογα προφανώς και σαφώς δεν θα πεταχτούνε τα λεφτά έτσι στον βρόντο.Είναι ενδεικτικό και της αξιπιστίας του forum για αυτό κινηθήκαμε πρώτα εδώ.
-
Δεκτόν.Να ξεκαθαρίσω αρχικά ότι δεν έχω κλασικό.Βρέθηκα στο παρά πέντε να αποκτήσω ένα και έκανα ενδελεχή έρευνα και στους 3 φορείς.Αυτό που αποκόμισα ήταν ότι το καλύτερο είναι να υπάρχουν συμβατικές πινακίδες ή έγγραφα εκτελωνισμού σαν ιστορικό αντικείμενο.Προσοχή εδώ,κάποιοι φορείς έκαναν δεκτά τιμολόγια-ιδιωτικά συμφωνητικά αλλά να λάβετε υπ'όψη σας ότι αυτό που θα σας δοθεί είναι μια άτυπη άδεια κυκλοφορίας βασισμένη σε μια υπουργική απόφαση και όχι τίτλος κυριότητας.
-
Το οριο ,διεθνως, εχει μεινει στο 1985 ή απο το του χρονου θα μπορουν να βγαζουν και τα μοντελα 1986?
-
Κανεις?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κανεις?Το όριο είναι 30 χρόνια.
-
Απλα ειχα την εντυπωση οτι εχει μεινει στασιμο στο 1985. Μπερδευτηκα με το οτι ειχε παει απο την 25ετια στην 30ετια.. Μ ενα τηλεφωνακι στη Φιλπα επιβεβαιωσα οτι τελικα αυτοκινητα του '86 του χρονου θα μπορουν να βγαλουν.
Ευχαριστω για την απαντηση. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απλα ειχα την εντυπωση οτι εχει μεινει στασιμο στο 1985. Μπερδευτηκα με το οτι ειχε παει απο την 25ετια στην 30ετια.. Μ ενα τηλεφωνακι στη Φιλπα επιβεβαιωσα οτι τελικα αυτοκινητα του '86 του χρονου θα μπορουν να βγαλουν.
Ευχαριστω για την απαντηση.Μπράβο Νονέ!
-
Καλημέρα σε όλους!
Επειδή έχω ένα προβληματάκι με έναν σύλλογο, μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να απευθυνθώ μήπως βρω κάποια λύση;
Σας ευχαριστώ πολύ
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες