-
Να σου πω την αλήθεια, δεν μου πολυαρέσει...Είδα αρκετά αρπακολλιάσματα. Ίσως να είμαι ολίγον περίεργος, αλλά θα έδινα 10 ευρώ να ξεζαντάρω και μετά να τις βάψω τις ζάντες...
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Ανακατασκευη fiat 127 sport.
http://mymaranellohousecom.maranellohouse.com/127.htmlΤην ξέρω αυτή την ανακατασκευή αρκετά χρόνια και έχω την ίδια άποψη με τον Αργύρη , στο Αρχείο μου το έχω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και στην τωρινή του κατάσταση , με αρκετά φάουλ.
Σε βρίσκω επηρεασμένο ; -
Τάσο, αφού είδα το 127 σου, ανέβηκε ψηλά ο πήχης (μεταξύ μας...τόσο ψηλά, που ψάχνω ηλεκτροπόντα μονοφασική ...)
Νταξ όμως, άλλο αυτό και άλλο το να ξεζαντάρεις τα λάστιχα, να τρίψεις λίγο τα ταμπούρα κλπ... Μετά, το μαύρο γυαλιστερό χρώμα δεν ενδείκνυται... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Τάσο, αφού είδα το 127 σου, ανέβηκε ψηλά ο πήχης (μεταξύ μας...τόσο ψηλά, που ψάχνω ηλεκτροπόντα μονοφασική ...)
Νταξ όμως, άλλο αυτό και άλλο το να ξεζαντάρεις τα λάστιχα, να τρίψεις λίγο τα ταμπούρα κλπ... Μετά, το μαύρο γυαλιστερό χρώμα δεν ενδείκνυται...Και εμένα το μαύρο γυαλιστερό με είχε χαλάσει καθώς και το βάψιμο κινητήρα καιπαρελκομενων
Πάντως είναι ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο και ο Βίκτωρας δεν το έβαλε για την υποδειγματική ανακατασκευή του αλλά γιατί εχθές το ακούσαμε να δουλεύει , δυστυχώς με 6-7000 στροφές -
Ο χρήστης tasos127 έγραψε:
Νταξ όμως, άλλο αυτό και άλλο το να ξεζαντάρεις τα λάστιχα, να τρίψεις λίγο τα ταμπούρα κλπ... Μετά, το μαύρο γυαλιστερό χρώμα δεν ενδείκνυται...Και εμένα το μαύρο γυαλιστερό με είχε χαλάσει καθώς και το βάψιμο κινητήρα καιπαρελκομενων
Πάντως είναι ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο και ο Βίκτωρας δεν το έβαλε για την υποδειγματική ανακατασκευή του αλλά γιατί εχθές το ακούσαμε να δουλεύει , δυστυχώς με 6-7000 στροφέςΚατι ακουσα .......3χιλιομετρα παρακατω
Οσο για την ανακατασκευη .......χαλια !!!!!!αυτο ηταν ασημενιο πριν και το εκαναν πορτοκαλι???
-
Μπα!!! Ο Βραζιλιάνικος δεν μασάει απο στροφές (5 έδρανα) ...Το δικό μου μετά την επέμβαση δούλευε μεταξύ 4500 και 8000 ...Εντάξει, στις 60κ αλλάξαμε ελατηριάκια, αλλά δεν έσπασε (ενώ οι προσπάθειες ήταν φιλότιμες )
-
-
cool η φώτο του Lauda
-
Γεια σας
Δεν ξέρω αν πρέπει να ποστάρω εδώ?
θα 'ηθελα να μου πείτε που μπορω να βρώ εμπορους με μεταχειρισμενα αντ/κα Φιατ στα νοτια προάστια -
Για παλια μοντελα φανταζομαι .
Τι ανταλλακτικα ψαχνεις και για ποιο μοντελο γιατι αν διαβασες παλαιοτερα post ανταλλακτικα για μοντελα πανω απο 25 χρονων ειναι δυσευρετα εως σπανια -
Το αυτοκίνητο είναι ένα Cinquecento 903cc του 1993 το ξέρω ότι δέν είναι τόσο παλαιό αλλά δέν είναι και καινούργιο.
Βασικά ψάχνω να βρώ πράγματα απο Τροφεο όπως ζάντες ,αναρτήσεις ,στροφόμετρο,παπαδάκια κλπ. -
Ο χρήστης drover έγραψε:
Το αυτοκίνητο είναι ένα Cinquecento 903cc του 1993 το ξέρω ότι δέν είναι τόσο παλαιό αλλά δέν είναι και καινούργιο.
Βασικά ψάχνω να βρώ πράγματα απο Τροφεο όπως ζάντες ,αναρτήσεις ,στροφόμετρο,παπαδάκια κλπ.Για aftermarket ανταλλακτικα για 903cc δυσκολα.
Νοτια δεν γνωριζω στο κεντρο στην αρχη της σπυρου πατση διπλα στο μαγαζι με τα Alfa Romeo υπαρχει ενας
εχει ιταλικο ονομα το μαγαζι που λεμε αλλιως μονο στο Car.gr ψάχνοντας -
Για τον φιλο μας τον Μπραδερφιατ που χαθηκε !
-
τετοια πλαστικα φτερακια που μπορω να βρω;;;;;
σε μαλακο υλικο,οχι Fiberglass. -
ARP τη μου κανεις βραδιατικα με το 128!!!!! θα περασω πιστευω μεσα στην εβδομαδα! εχω κατι τρεξηματα! θα τα πουμε συντομα!
-
Ο χρήστης 1000 Pistes έγραψε:
τετοια πλαστικα φτερακια που μπορω να βρω;;;;;
σε μαλακο υλικο,οχι Fiberglass.1000+1 Pistes ,μας εχεις τρελανει , ολο κουφα πραγματα ζητας
Ελα εδω , εχω τετοια ακριβως , φερε και πλαστελινη να τα φτιαξεις !
-
καλησπερα,
δεν θελω τετοια σκληρα....
θελω μαλακα..... -
Ο χρήστης 1000 Pistes έγραψε:
καλησπερα,
δεν θελω τετοια σκληρα....
θελω μαλακα.....Θα σε απογοητευσω , απο φουντα δεν υπαρχει τιποτα , δυστυχως !
-
-
Απαιχτος λεμε
Η αλμπα λειπει ρε γμτ....να ριξει κανενα ευστοχο, να μπει κι ο λεφτερακης και να δεσει το γλυκο με τον διγετιο
fiat classic