-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Βασίλη άσε τις υποτιμητικές αναφορές στις προτιμήσεις μου και κοίτα να μάθεις Ιταλικά !Βρέ κι ιταλικά να μάθω εγώ,πάλι τα ίδια θα κάνεις εσύ.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Α και πού είσαι... κομμένα τα ΗΜΑΡΤΟΝ γιατί θα μαρτυρήσεις!!!!Εαν εννοείς αυτό που φαντάζομαι τότε βοήθα με Παναγιά μου ν''αντέξω.
-
βλεπω εχουμε αυπνιες...!!!
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
,πάλι τα ίδια θα κάνεις εσύ.ακριβώς! γιατί κάνω ό,τι μου αρέσει εμένα, όχι ό,τι αρέσει στους άλλους! Και ο νοών νοείτω....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
,πάλι τα ίδια θα κάνεις εσύ.
ακριβώς! γιατί κάνω ό,τι μου αρέσει εμένα, όχι ό,τι αρέσει στους άλλους! Και ο νοών νοείτω....
Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα καρντιά μου.Τι θέλει να πεί ο ποιητής?
-
Δεν αναφέρεται σε σένα. Είναι γενικό σχόλιο για την άνιση αντιμετώπιση των αυτόφωτων και των ετερόφωτων αυτοκινητιστικών προτιμήσεων από συγκεκριμμένα άτομα σ'αυτό το φόρουμ. Περισσότερα μεταξύ παϊδακίου και πανακότας στην επόμενη μυστική συνάντηση!
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Γιατί η μή L που ''τάχει? Εξω?
GTV 1976-Απρίλιος 1978
Βλέπεις τσιμούχες γύρω από τα νίκελα στον ανεμοθραύστη (sic);
IΝCΟLLΑΤΙ
Πάω τώρα να ασχοληθώ με σοβαρά αυτοκίνητα...όπως οι LanciaΔηλαδή αυτές δεν είχαν τσιμούχες?
΅
Είναι κολλημένα με σάλιο!!Αλλά όχι ό,τι και ό,τι σάλιο... τα έφτυνε ο Μπερτόνε, που ως γνωστόν το σάλιο του είναι στεγανωτικό και αντισκωριακό! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
΅
Είναι κολλημένα με σάλιο!!Αλλά όχι ό,τι και ό,τι σάλιο... τα έφτυνε ο Μπερτόνε, που ως γνωστόν το σάλιο του είναι στεγανωτικό και αντισκωριακό!Κολλημένα με κανονική κόλλα για ανεμοθώρακες ήταν.Αμέσως εσύ να επωφεληθείς των αστε'ι'σμών.Αλλά έτσι είστε εσείς οι γεμανόφιλοι.
-
-
Δεν μου λέει τίποτα, κάποια άγνωστη πρέπει να είναι, σιγά την γκόμεν@
Το αυτοκίνητο είναι Alfa Romeo Giulietta Spider
-
Ο χρήστης paokkerkir έγραψε:
Ποιό μοντέλο είναι αυτό που εμφανίζεται στο παρακάτω βιντεοκλιπ?http://www.youtube.com/watch?v=VFXSODQBR38' target='_blank
Giulia 1600 spider (Tipo 101)
-
παιδια λίγο off-topic (σορρυ) αλλά πουλάω μια GTV Alffeta 2000 κυβικά.
Όσοι πιστοί ας δούνε την αγγελία!
Thanx
-
Το είδα πάλι σήμερα και δεν άντεξα. Δύο φώτο που είχα τραβήξει πριν λίγο καιρό.
-
Ακόμα πιο σπάνια.... καθώς είναι και Veloce.
-
Σύμφωνα με τη δήλωση του ιδιοκτήτη στον παρκιτζή (μας) στην Ελάδα είναι ένα αυτό και ένα στη θεσσαλονίκη
-
Φιλμάκι με ανέκδοτο υλικό,με αφορμή το βιβλίο του Giuseppe Busso 'nel cuore dell'Alfa'.
Eμφανίζεται τόσο ο ίδιος,όσο και η πάλαι ποτέ ψυχή του archivio storico Alfa Romeo,Signora Elvira Ruocco.
http://www.youtube.com/watch?v=wuo4Byhl-TQ' target='_blank' target='_blank -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Φιλμάκι με ανέκδοτο υλικό,με αφορμή το βιβλίο του Giuseppe Busso 'nel cuore dell'Alfa'.
Eμφανίζεται τόσο ο ίδιος,όσο και η πάλαι ποτέ ψυχή του archivio storico Alfa Romeo,Signora Elvira Ruocco.
http://www.youtube.com/watch?v=wuo4Byhl-TQ' target='_blank' target='_blank' target='_blankΕιμαι συγκινημενος βαθυτατα....
Alba ποιος δεν επετρεψε στην 147 GTAm 3.5 Q4 να βγει στην παραγωγη?
-
Ερωτησεις..
Τι σημαινει σκαλοπατενια?
Εχω δει μια giulia 1600 να πουλιεται και ειναι σε πολυ καλη κατασταση και τιμη.
Που θα μπορουσα να μαθω τι πρεπει να προσεξω αν ειναι γνησια και σωστη και οχι καποια ανακατασκευη της κακιας ωρας?
Σας ευχαριστω. -
Εν τάχυ, γιατί πρέπει να φύγω!
Αγαπητέ Lef σκαλοπατένια 1600 κάτω από 15.000, απλά ξεχασέ το!!!
Αν είναι GT Veloce θα έχει στην μάσκα τρεις οριζόντιες μπάρες και στο εσωτερικό το ταμπλό (με χωνευτά όργανα εννοείται) θα έχει ξύλινη επένδυση, αν είναι Sprint GT δεν θα έχει στην μάσκα καμμία οριζόντια μπάρα και στο εσωτερικό το ταμπλό θα έχει γκρίζο φόντο!
Να προσέξεις? Τα κλασσικά σημεία για σκουριές, το ταμπλό για σπασίματα γιατί καινούριο απλά δεν βρίσκεται και κάποιες κλασσικές μηχανικές λεπτομέρειες!
Συγνώμη που σε αφήνω έτσι αλλά δεν έχω χρόνο! Ο Βασίλης και η Αλμπα θα σε καλύψουν το θέμα εκτενέστερα πιστεύω.
Μην ξεχάσεις κάτω απο 15.000, 1600 σκαλοπατένιο καλό δεν υπάρχει!!!
Αν το βρήκες ετοιμάζω αύριο το πρωί ανάληψη και ΕΡΧΟΜΑΙ!
Φιλικά, Βασίλης. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Ερωτησεις..
Τι σημαινει σκαλοπατενια?είναι οι διπορτες σκαλίνο με το ορθιο φλασάκι στο φτερό το μονό φανάρι και το χαρακτηριστικό σκαλοπάτι που κάνει το καπώ
classic Alfa Romeo