-
Επειδη δε τις ξερω τις porsche το εβαλα ακριβως για να σχολιασετε.. Απο 924 λοιπον...
-
Πραγματικά δε νομίζω να υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο που να κυκλοφορούν τόσες μετατροπές 924 σε 944/968...
-
Αυτήν την 968 (από 924) την έχω δει από κοντά και φωτογραφίσει έξω από τα public στο Σύνταγμα.
-
Το αμάξι είναι γνήσιο.
Ξέρω τον ιδιοκτήτη...Μικρός που είναι ο κόσμος...
-
Γνήσιο 968 κάμπριο και μοντέλο 1988 δεν γίνεται! Μάλλον ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε να παραδεχτεί ότι είναι μετατροπή. Εκτός και αν κατά την μετατροπή κρατήσανε από την 924 μόνο τις πινακίδες και την άδεια Πάντως είναι κούκλα η άτιμη...
-
Τι σημαινει γνησιο?
γνήσιος
που έχει τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του είδους του, την προέλευση ή την ποιότητα που του αποδίδεται, που είναι αυτό που πραγματικά δηλώνεται, χωρίς να έχει νοθευτεί και χωρίς να αποτελεί απομίμηση
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Γνήσιο 968 κάμπριο και μοντέλο 1988 δεν γίνεται! Μάλλον ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε να παραδεχτεί ότι είναι μετατροπή. Εκτός και αν κατά την μετατροπή κρατήσανε από την 924 μόνο τις πινακίδες και την άδεια Πάντως είναι κούκλα η άτιμη...Κατά δήλωση του ίδιου το είχε αγοράσει κανονικά και μάλιστα ήταν ένα από τα ελάχιστα που είχαν εισαχθεί.
Δεν ξέρω αν εννοούσε γνήσιο 924... -
Γνήσια 944/968= μετατροπή με γνήσια ανταλλακτικά 944/968 ..από 924
Γνήσια 911=μετατροπή με γνήσια ανταλλακτικά 911 ..από 912
Γνήσια M3 (εδώ το πανηγύρι) =μετατροπή με γνήσια ανταλλακτικά Μ3 ..από 316
μην ξεχνιόμαστε -
Oπως γνωριζετε οι περισσοτεροι-της ηλικιας μου τουλαχιστον-στην Ελλαδα η γενια των COSWORTH,M3,DELTONA,944,968,κτλ-κτλ ειδικα αυτα που ειχανε πολυ φανοποιια για να γινουνε μετατροπη (Μ3 Ε30-ΙΝΤΕGRALE/DELTONA-944/968/911) απο ταπεινοτερα μοντελα η πλειοψηφια τους η συντρηπτικη ειναι γνησια αυτοκινητα που ηρθανε απο το εξωτερικο αυτουσια και''μπηκανε'' χαρτια ελληνικα απο αντιστοιχα αυτοκινητα εδω στην Ελλαδα.
-
Η συγκεκριμένη πάντως 968 Cabrio έχει αριθμό πλαισίου από 924. Είναι κάτι που φαίνεται εύκολα, και δε νομίζω ότι ο ίδιος το κρύβει
-
Ο χρήστης art911 έγραψε:
Η συγκεκριμένη πάντως 968 Cabrio έχει αριθμό πλαισίου από 924. Είναι κάτι που φαίνεται εύκολα, και δε νομίζω ότι ο ίδιος το κρύβειΕίναι τόσο τεράστια μετατροπη και τόσο καλά φτιαγμένη που δε θα τολμούσα να την πλησιάσω πιο κοντά από τα 2 μετρα...
-
Έκανα το λάθος και πλησίασα πιο κοντά από 5 μέτρα μια φορά... Τραγικό το αποτέλεσμα της μετατροπής, καμία σχέση με την 924 --> 968. Παραθέτω φωτογραφίες...
στην τελευταία φαίνεται και το πόσο έχει ταλαιπωρηθεί το καημένο το σασί της 924 σε σημείο που έχουν ανοίξει οι αρμοί ανάμεσα στις πόρτες και το αμάξωμα. Από κοντά φαίνεται ακόμη πιο τραγική...
-
Έκανα το λάθος ...Πέτυχες το λουλούδι που έγραφα σε προηγούμενο post μου...
Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι οτιδήποτε υπήρχε πριν τον ερχομό του 986, στο 99% των περιπτώσεων 924/44 και 911, θα απογοητεύσει το φίλο των συγκεκριμένων αυτοκινήτων. Για αυτό και ενώ είχα τη δυνατότητα πολλές φορές να πάρω ένα τέτοιο, τελικά περιορίστηκα σε πιο συμβατικές επιλογές (και φυσικά, μου έχουν μείνει απωθημενο). 924 υπήρχαν αρκετά στην Ελληνική αγορά. Προσωπικά, προτού πάρω την 914 είχα δεί τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα που ήταν για πούλημα και όλα (εκτός μιας ή δύο εξαιρέσεων που ήταν πανάκριβα) ήταν σκουπίδια. Χαρακτηριστική η περίπτωση μιας 924 μοντέλο 77-78, σε παραλιακό μέρος, που είχε γεμίσει τρύπες (!!), η οποία χάθηκε για ένα χρονικό διάστημα και επέστρεψε περίλαμπρη 944S2 με τις ίδιες πινακίδες!!!! Κρίνοντας δε από την ποιότητα της δουλειάς (όταν επέστρεψε ήδη είχα ξεκινήσει το 914 το '97) δεν υπάρχει περίπτωση να κάθισε κάποιος να κάνει μετατροπή και να πετύχει τέτοιο αποτέλεσμα...
Για αυτό και σας γράφω πιο πάνω ότι μια καλή αρκουδίτσα, που φαίνεται ότι έχει μετατροπιαστεί, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πολύ καλύτερη (και πάνω από όλα είναι νομιμη) από μια ΤΕΛΕΙΑ μετατροπή που μπορεί να έχει γίνει απλά με μια συγκόλληση (100% παράνομο και ο Θεός να σε φυλάει να μη μπλέξεις με τέτοιο αυτοκίνητο).
Προσωπικά, αν και πλέον βλέπω με περισσότερη συμπάθεια μια καλή 924, αν είχα μονόδρομο την επιλογή της 944 για να μην αρρωστήσω μπορεί και να αγόραζα μια μετατροπή αρκεί:- να ήταν φτηνή (ξέρεις ότι είναι πεταμένα λεφτά αλλά αν την ευχαριστηθείς τότε χαλάλι)
- να μπορώ να βρω ενδείξεις ότι το πλαίσιο δεν είναι παραποιημένο
Δεδομένων αυτών, μάλλον θα προτιμούσα δε μια Carrera GT replica η οποία αν ήταν και στο πάτωμα από 931 θα ήταν και αρκετά κοντά στο πρωτότυπο.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Έκανα το λάθος ...
Πέτυχες το λουλούδι που έγραφα σε προηγούμενο post μου...
Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι οτιδήποτε υπήρχε πριν τον ερχομό του 986, στο 99% των περιπτώσεων 924/44 και 911, θα απογοητεύσει το φίλο των συγκεκριμένων αυτοκινήτων. Για αυτό και ενώ είχα τη δυνατότητα πολλές φορές να πάρω ένα τέτοιο, τελικά περιορίστηκα σε πιο συμβατικές επιλογές (και φυσικά, μου έχουν μείνει απωθημενο). 924 υπήρχαν αρκετά στην Ελληνική αγορά. Προσωπικά, προτού πάρω την 914 είχα δεί τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα που ήταν για πούλημα και όλα (εκτός μιας ή δύο εξαιρέσεων που ήταν πανάκριβα) ήταν σκουπίδια. Χαρακτηριστική η περίπτωση μιας 924 μοντέλο 77-78, σε παραλιακό μέρος, που είχε γεμίσει τρύπες (!!), η οποία χάθηκε για ένα χρονικό διάστημα και επέστρεψε περίλαμπρη 944S2 με τις ίδιες πινακίδες!!!! Κρίνοντας δε από την ποιότητα της δουλειάς (όταν επέστρεψε ήδη είχα ξεκινήσει το 914 το '97) δεν υπάρχει περίπτωση να κάθισε κάποιος να κάνει μετατροπή και να πετύχει τέτοιο αποτέλεσμα...
Για αυτό και σας γράφω πιο πάνω ότι μια καλή αρκουδίτσα, που φαίνεται ότι έχει μετατροπιαστεί, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πολύ καλύτερη (και πάνω από όλα είναι νομιμη) από μια ΤΕΛΕΙΑ μετατροπή που μπορεί να έχει γίνει απλά με μια συγκόλληση (100% παράνομο και ο Θεός να σε φυλάει να μη μπλέξεις με τέτοιο αυτοκίνητο).
Προσωπικά, αν και πλέον βλέπω με περισσότερη συμπάθεια μια καλή 924, αν είχα μονόδρομο την επιλογή της 944 για να μην αρρωστήσω μπορεί και να αγόραζα μια μετατροπή αρκεί:- να ήταν φτηνή (ξέρεις ότι είναι πεταμένα λεφτά αλλά αν την ευχαριστηθείς τότε χαλάλι)
- να μπορώ να βρω ενδείξεις ότι το πλαίσιο δεν είναι παραποιημένο
Δεδομένων αυτών, μάλλον θα προτιμούσα δε μια Carrera GT replica η οποία αν ήταν και στο πάτωμα από 931 θα ήταν και αρκετά κοντά στο πρωτότυπο.
+1000
-
Έκανα το λάθος και πλησίασα πιο κοντά από 5 μέτρα μια φορά... Τραγικό το αποτέλεσμα της μετατροπής, καμία σχέση με την 924 --> 968. Παραθέτω φωτογραφίες...
στην τελευταία φαίνεται και το πόσο έχει ταλαιπωρηθεί το καημένο το σασί της 924 σε σημείο που έχουν ανοίξει οι αρμοί ανάμεσα στις πόρτες και το αμάξωμα. Από κοντά φαίνεται ακόμη πιο τραγική...
Σωστές οι παρατηρήσεις σου.
Πρόσφατα αγόρασα μια από τις ελάχιστες γνήσιες 944 Cabriolet που υπάρχουν με Ελληνικές πινακίδες (συνολικά 3 ή 4)Είναι μαυρη με μαύρο δέρμα και κουκούλα, US spec, με Twin Airbags, Climate control, Cruise control, Leather interior, LSD (!!!), full electric seats και ugraded sound system
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Khx29aAP ... re=related
-
Πορσε 911 - 964
-
-
Ο χρήστης art911 έγραψε:
Πορσε 911 - 964
Classic Porsche Forum