-
Να φανταστώ στου Θανάσση?
-
lef205, ευτυχως οταν γραφουν αλφιστι δεν εννοουν εμενα και εσενα, νομιζα οτι το ειχες καταλαβει....εμεις απλα ετυχε να οδηγουμε, αυτες τις ημερες, μια πισωκινητη ρομεο. Εννοουν αλλα μεγαλυτερα ''μυαλα'' με μεγαλυτερη ''γλωσσα''....γιαυτο και ο προλογος του καψερου του προδρομου (μη τυχει και τον αρπαξουν τα κορακια απ τα μουτρα παλι )
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Να φανταστώ στου Θανάσση?η φαντασια σου οργιαζει, ασε τον θαναση σε ησυχια μην κουβαλησει κι αλλη και παθει εγκεφαλικο ο great8
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
lef205, ευτυχως οταν γραφουν αλφιστι δεν εννοουν εμενα και εσενα, νομιζα οτι το ειχες καταλαβει....εμεις απλα ετυχε να οδηγουμε, αυτες τις ημερες, μια πισωκινητη ρομεο. Εννοουν αλλα μεγαλυτερα ''μυαλα'' με μεγαλυτερη ''γλωσσα''....γιαυτο και ο προλογος του καψερου του προδρομου (μη τυχει και τον αρπαξουν τα κορακια απ τα μουτρα παλι ) -
Ο χρήστης KGK έγραψε:
VW Karmann γαμήλιοΣε ποιά πόλη βρίσκεται;
Πρόδρομε ευχαριστούμε για τις Lancia!
-
-
τη συνάντησα σήμερα στην Αθηνών – Λαμίας κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο http://img825.imageshack.us/img825/929/dsc1961a.jpg
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
lef205, ευτυχως οταν γραφουν αλφιστι δεν εννοουν εμενα και εσενα, νομιζα οτι το ειχες καταλαβει....εμεις απλα ετυχε να οδηγουμε, αυτες τις ημερες, μια πισωκινητη ρομεο. Εννοουν αλλα μεγαλυτερα ''μυαλα'' με μεγαλυτερη ''γλωσσα''....γιαυτο και ο προλογος του καψερου του προδρομου (μη τυχει και τον αρπαξουν τα κορακια απ τα μουτρα παλι )
Και αφού δεν άκουσα μέχρι τώρα κανένα καντήλι από του Ιταλούς, ξεκινάω με το αφιέρωμα μου στον ΝΟΝΟ!!!
Φυσικά και στους υπόλοιπους ψιτροενάκηδες citrovag, geoky, A110, zisis, zxlover, zxpanos, SirGus, gez, bilaras κτλ!!!Citroen Ami 8 Berline
Citroen Ami 8 Berline
Citroen Ami 8 Break
Citroen Ami 8 Break
Citroen Ami 8 Break
-
Citroen Visa Club
Citroen GS Club Series 1 1220 4door sedan
Citroen GS Spécial Series 2 1100 4door sedan
Citroen GSA 1100 5door hatchback
Αυτά προς το παρόν. Ίσως αύριο ακολουθήσουν οι CX και οι DS. 2CV δε θα ανεβάσω καθόλου.
-
Δεν πας να τραβήξεις και το Saxo το δικό μας, να μείνει στη συλλογή σου, γιατί όταν γυρίσω δε θα το βρεις εκεί
-
Γιατί βρε Πρόδρομε τι έχουν τα 2CV και τα φτύνεις έτσι;
-
Μαλλον ειναι απειρα και βαριεται, μαζι σου Προδρομε..
Ευχαριστουμε για το οφθαλμολουτρο και περιμενω εναγωνιως ds και ιδιως cx.
Τις 2 τελευταιες gsa τις θυμαμαι απ οταν τις ειχες πρωτοανεβασει.. Το δευτερο AMI πρεπει να ναι αυτο κοντα πετραλωνα τελευταια φορα το ειδα περνωντας με το τρενο προ 2μηνου.. Το πρωτελευταιο AMI ειναι αυτο του car.gr κυκλοφορει πολυ Αγια Παρασκευη,το πετυχαινω τακτικα, προχθες το ξαναδα..
Μου εκανε μεγαλη εντυπωση η πρωτη gs.. Οι πινακιδες ειναι γυρω στο '75-'76 τα πισω φαναρια πρωτης σειρας και εχει εξοπλισμο απο τη σπανια Gsx πισω αεροτομη,ταμπελακι,καθισματα..Δεν εχει ομως τις ζαντες, τα μαυρα περιγραμματα των πορτων και τους μαυρους προφυλακτηρες.. Οποτε μαλλον δεν ειναι αυθεντικη Gsx. Τα φαναρια ειναι τα σπανια morette ,αξεσουαρ της.Φαουλ τα μπροστινα φλας που ειναι απο Gsa. Που βρισκεται?
Highlight στο visa το αυτοκολλητο 'Dedevesis' απο το ομονυμο συνεργειο που το εβλεπες συχνα πυκνα σε citroen εποχης.. -
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Δεν πας να τραβήξεις και το Saxo το δικό μας, να μείνει στη συλλογή σου, γιατί όταν γυρίσω δε θα το βρεις εκείΝίκο ούτε εγώ έχω την καλύτερη γνώμη. Ας όψεται ότι έχουμε πολλούς ψιτροενάκιδες εδώ μέσα, οπότε όταν βλέπω κάτι σε καλή κατάσταση το φωτογραφίζω για αυτούς. Τα σκουπίδια στο άλλο θέμα, είναι παλιές αμαρτίες μου.
Γιατί βρε Πρόδρομε τι έχουν τα 2CV και τα φτύνεις έτσι;
Νίκο είναι πάρα πολλά, και όλα μπερδεμένα. Εδώ δε ξέρω πως στο καλό να ξεχωρίσω τις κανονικές και τις special εκδόσεις.
Όχι πως με τις DS είναι καλύτερα τα πράγματα (από θέμα εκδόσεων), αλλά απλά θα τις περάσω στο xl ως DS και θα ηρεμήσω. Αυτά τα ρημάδια τα Citroen είναι πιο δύσκολα και από Alfa στο να τα ξεχωρίσεις νομίζω...Νονέ μου υπομονή, καθώς για ένα χρονικό διάστημα μπήκαν άλλες προτεραιότητες, οπότε και θα αργήσω να συνεχίσω την αρχειοθέτηση μου. Τα ΑΜΙ είναι όπως τα λες. Το προτελευταίο έχει ως έδρα τα Γλυκά Νερά και είναι κανονικά σε χρήση. Παλιότερα είχε βγει προς πώληση στο car.gr. Το περίεργο ήταν το λευκό που το βρήκα σε βόλτα με το ποδήλατο κάπου ανάμεσα στα Μελίσσια με την Κηφισιά...
H GS που λες πρέπει να είναι πρώτης σειράς, με πινελιές από κάποια δεύτερης Χ. Αυτήν τη βρήκε ο Βίκτορας (fiat127) και μου την είχε υποδείξει σε μία από τις βόλτες μας. Καλύτερα ρώτησε τον ίδιο να σου πει ακριβώς που είναι, γιατί εγώ λεπτομέρειες δε θυμάμαι να σου δώσω ακριβές στίγμα.
-
το φοβερο στις φωτο σου προδρομε ειναι οτι καπου στο πισω μερος της φωτο εμφανιζεται κατω ενα μπλε ποδηλατο
-
Λιγο οι φωτο του Προδρομου, λιγο η αναφορα του νονου στην GSX... Τι να απεγινε αραγε η GSX3 του παππου μου? Εχω καιρο να τη δω. Πουληθηκε στον μηχανικο που την φροντιζε το 1992 (και γλυτωσε την πρεσσα), μετατραπηκε εξωτερικα σε Pallas και μεχρι πριν λιγο καιρο κυκλοφορουσε στην Καλαμαρια - αλλα δεν την εχω πετυχει τελευταια. ΜΤ-3640 οι πινακιδες για τους Θεσσαλονικεις που κυκλοφορουν συχνα προς τα εκει.
Προς Citroenακηδες του φορουμ γενικα... Ποιες οι διαφορες της GSX3 με τις υπολοιπες GS του 1979? Και το κυριοτερο, γιατι δεν εχω δει ποτε αλλη? Καθε πληροφορια πολυτιμη... -
Μερσί Πρόδρομε για το οφθαλμόλουτρο! Κι εγώ το ΑΜΙ στα Πετράλωνα το είχα δει τον Μάρτιο επίσης απ' το τραίνο.
-
viewtopic.php?f=16&t=27504&p=2594627#p2594627
-
εΙχε αναφερθεί εδώ παλαιότερα η Miura του Σταμάτη Κόκκοτα. Την πέτυχα από άλλο site εδώ
http://www.veloceclassic.com/component/ ... oject.html
-
Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε με αν μπορείτε, αν και είναι ψιλοδύσκολο αυτό που θα ζητήσω. Είδα λίγο πριν την πλατεία Ελευθερίας σε κάτι στενά κοντά στην πλατεία Μέμου ένα γαλάζιο αμάξι αρκετά παλιό (δεκαετίας 60 σίγουρα), που πιστεύω ότι είναι ford zephyr ή Taunus. Οι πινακίδες άρχιζαν από ΥΒΕ αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι τα υπόλοιπα. Πάντως πρέπει να είναι μόνιμα εκεί γιατί δεν το είδα και στην καλύτερη κατάσταση. Θα μου πεις, γιατί δεν έβαλες σημάδι. Γιατί εκείνη την ώρα είχα αλλού το μυαλό μου και έτσι όταν γύρισα να το βρω, δεν θυμόμουν που ήταν και δεν τα κατάφερα. Σας ευχαριστώ
-
Classic Safari