-
Τον ΚΠ τον ρώτησες ??? Αυτός δεν είναι ο επίσημος σύμβουλός σου στις αγορές ?
-
Βασικά το αυτοκίνητο έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα: είναι 450 χιλιόμετρα μακριά και δεν έχει πινακίδες. Θα χρειαστώ μια περιουσία να δώσω στο γερανό για να το φέρω. (Και πού θα το βάλω;)
-
@ Πανεπιστημιουπολη
-
αντε γεια λεμε
-
-
Νίκο εμένα από Κοζάνη ήρθε με κάνα 500άρικο.
Αν έχεις και καλές διασυνδέσεις στην οδική βοήθεια, ή πετύχεις στην περίπτωση (να πρέπει να πάνε κάποιο τρακαρισμένο εκεί κοντά, και να βολέψουν και εσένα στην επιστροφή) τότε πάρτο. Φαίνεται καλό πάντως εκ πρώτης όψεως. -
NIGA για το 131 αξίζει ειδικα αν δεν έχει πολλές σαπίλες (αν και είναι απίθανο).Το μοντέλο της φωτογραφίας πρέπει να είναι το 1300 με τους δύο εκκεντροφόρους.
Ανταλλακτικά μόνο στο εξωτερικό υπάρχουν, καθώς στην Ελλάδα κυκλοφορούν ελάχιστα και ακόμη πιο λίγοι είναι αυτοί που τα ανακατασκευάζουν. -
Ο χρήστης 131mirafiori έγραψε:
Ανταλλακτικά μόνο στο εξωτερικό υπάρχουν, καθώς στην Ελλάδα κυκλοφορούν ελάχιστα .Όλο και κάτι έχει μείνει στους παλιότερους Φιατατζήδες. Κάποτε κυκλοφορούσαν δεκάδες χιλιάδες 131.
-
Amazon Kombi στην Μυκονο, φορτωμενο με σανιδες σερφ!!!
Για τον Νικο ενα μεγαλο κουπε Ford, σε εναν μαντρα στην Λιοσιων. Εξαφαναρο παρακαλω!!!
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Amazon Kombi στην Μυκονο, φορτωμενο με σανιδες σερφ!!!Πολύ ωραίος !!!
Σανίδα σερφ έχω, μήπως χρειάζομαι το ανάλογο αυτοκίνητο;; -
Ο χρήστης 131mirafiori έγραψε:
NIGA για το 131 αξίζει ειδικα αν δεν έχει πολλές σαπίλες (αν και είναι απίθανο).Το μοντέλο της φωτογραφίας πρέπει να είναι το 1300 με τους δύο εκκεντροφόρους.
Ανταλλακτικά μόνο στο εξωτερικό υπάρχουν, καθώς στην Ελλάδα κυκλοφορούν ελάχιστα και ακόμη πιο λίγοι είναι αυτοί που τα ανακατασκευάζουν.Το εν λόγω αυτοκίνητο δεν έχει εμφανείς σαπίλες, αλλά δεν το ψείρισα κιόλας. Χρειάζεται όμως ταμπλώ γιατί έχει κάτι σκασίματα-χαράδρες. Άντε να βρεις καλό ταμπλώ,....
-
Αμάν ..... το σκέφτεται !!!
-
Ρε Νίκο, γιατί εγώ νομίζω ότι σε αυτά είναι πιο δύσκολο να βρεις κάποιο χωρίς σάπια, παρά ένα ταμπλό...
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Αμάν ..... το σκέφτεται !!!Ήρεμα Στούμπο!
(άλλωστε έχω κι άλλες επιλογές.... )
-
Porsche 944 Cabrio στα Βριλήσσια. Σε μετριότατη κατάσταση. Ο προφυλακτήρας που είναι τούρμπο-λουκ (όχι γνήσιος τούρμπο δηλαδή) και η κεραία στο αριστερό φτερό, με κάνουν να πιστεύω ότι είναι κάποια τραγική μαϊμουδιά από αυτές που ήταν της μόδας τις δεκαετίες του '80 - '90...
Porsche 944 στη Ν. Ιωνία. Σε αρκετά καλή κατάσταση αν και παρατημένη καιρό. Κατά πάσα πιθανότητα γνήσια. Τώρα την έχει μαζέψει μια τοπική μάντρα
Porsche 928 πεταμένη σε χωράφι στο Κρυονέρι. Μάλλον την έχουνε για ανταλλακτικά γιατί πιο διπλα υπήρχε κουκουλομένη μια άλλη 928 που δείχνει να κινείται.
BMW E30 m3 ??? στον Άγιο Αντρέα, ελαφρώς καγκουρεμένη αλλά όμορφη.
-
Γλυκα νερα
-
χαλανδρι
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
χαλανδρισκουρια δεν βλεπω
αμαξαρα -
Ξερουμε ποιας εταιρειας ειναι αυτο το 3τροχο αυτοκινητακι???
-
Reliant robin.
Classic Safari