-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Στέλιο αν κατάλαβα καλά λες έναν κανίβαλο, που το βλέπω συνέχεια στα Εξάρχεια.
Άσπρο, χωρίς καθόλου οροφή, ξύλα στο πάνω μέρος της πόρτας (εκεί που έκοψε την οροφή) και γενικά πολύ made in Greece yard.Άγγελε παίζει να είναι αυτό που είχες πάει να δεις και μου έλεγες?
Ακριβώς αυτό είναι πουλιόταν μάλιστα πριν λίγο καιρό.
-
-
Πολύ σπάνιο, και πολύ όμορφο...
-
-
Να σας πω ότι εθεάθει Peugeot 203 στο Παλαιό Ηράκλειο, παρατημένο, αλλά σε σχετικά μέτρια κατάσταση. Είδα κολλημένα τέλη από το 1993 και φαίνεται κάποια στιγμή να το είχαν 'μαζέψει' βάφοντας το μπορντώ με μπεζ τα πλαϊνά. Μέσα είχε μπεζ καθίσματα (τα καθίσματα μάλλον τα αυθεντικά, η επένδυση μάλλον μεταγενέστερη) ήταν σε αξιοπρεπή κατάσταση. Τα πίσω φώτα ήταν λάθος, και δεν έχω ιδέα τι γίνεται με το μοτέρ.
Δυστυχώς επειδή ήταν σε 'ιδιωτικό' χώρο, δε μπορούσα να κάτσω πολύ, ούτε να το ψάξω όπως θα ήθελα.
-
Πολλές αναμνήσεις από αυτό το μοντέλο! Ευάερο ευήλιο και πολύ φαρδύ για την εποχή του, χωρούσαν άνετα 3 ζευγάρια (6 άτομα), αρκεί να μην ήθελες να το παρκάρεις, εν στάση το τιμόνι του γύριζε με μεγάλο κόπο, σκέτη πίκρα. Ήταν ο πρώτος οδηγικός μου έρωτας εκεί γύρω στο ’59 – 60’!
Και μία μικρή διόρθωση :
Στη Φώτο μπορεί να είναι 1500L ή 1800 ή 2100, αλλά δεν είναι 2300 το οποίο είχε διπλά φώτα εμπρός, διπλή γραμμή νίκελ στο πλάι και τελείως διαφορετικά φώτα πίσω. -
Ο χρήστης Simon έγραψε:
Και μία μικρή διόρθωση :
Στη Φώτο μπορεί να είναι 1500L ή 1800 ή 2100, αλλά δεν είναι 2300 το οποίο είχε διπλά φώτα εμπρός, διπλή γραμμή νίκελ στο πλάι και τελείως διαφορετικά φώτα πίσω.Προφανώς πρόκειται για ένα post 61 1800B ή ένα 1500L.....καθώς τα 1800/ 2100 είχαν standard βαφή bicolore.
Aσφαλώς και δεν πρόκειται για 2300 Lusso (λόγω των διαφορών που σωστά επεσήμανες).Παρόλα αυτά φοράει π'ισω προφυλακτήρα από 2300 Lusso (το μόνο μοντέλο με πούλια στον πίσω προφυλακτήρα). -
-
-
Επιτελους και ενα σπαιντερακι..
Αλλες φωτο υπαρχουν?? -
Έλα τώρα, έχεις δει και καλύτερα.
-
Μαντρα στπ χωριό Λεπενού της Αιτωλοακαρνανίας (το χωριό μου)
-
Και μια BMW 1600 νομιζω, χωρις πινακιδες σε δρομο του Αγρινιου...
-
Kαλύτερες φωτό από την μπουμπού έχουμε?
-
Θα το κοιτάξω!
-
-
Uploaded with ImageShack.us
-
-
πάρτο Νίκο
-
αχ μεσα σε ενα τετιο μεγαλωσα fiat 131 αν δεν το παρεις πες μου