Aνυπομονώ να δω το Olympia έτοιμο.
-
Aνυπομονώ να δω το Olympia έτοιμο.
-
Η κοκκινη αμαζονα πρεπει να ειναι αυτη που πουλιοταν στη πατρα και ειχε βαλει και φωτο ο pjathan..
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Και τελικα τι εγινε; Προχωρησε το προξενιο η το χασαμε το κορμι πατριωτη;H φαλαινίτσα κόλησε στο θέμα του χώρου...
Παρότι η τιμή είναι πολύ καλή, δεν έχω που να τη βάλω.
Βέβαια επειδή μου την έχουν σπάσει οι γείτονες (ένας συγκεκριμένα που έχει καμιά δεκαριά αυτοκίνητα, από σαράβαλο Transit μέχρι Cherry N13) ψήνομαι να το παρκάρω κάτω από το σπίτι μου, να κρατάω και χώρο... (πινακίδες έχει κανονικά.) -
Τοτε σκεψου το καπως καλυτερα
-
σήμερα μου έρχεται πληροφορία ότι στον δρομο βάρη-κοροπιου μετά την Ευελπίδων δεξιά μέσα στα μπακαλιαρακια υπάρχει μια SM πετάμενη, σίγουρα, σιγουροτατα
τηλέφωνο που αλλού στον citrovag που φεύγει αέρα πατέρα
αλλά ο θησαυρός άνθρακες ήταν μια ΧΜσορι ρε βαγγελη, αλλά αν πετύχω ξανά τον τύπο τοτε
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
σήμερα μου έρχεται πληροφορία ότι στον δρομο βάρη-κοροπιου μετά την Ευελπίδων δεξιά μέσα στα μπακαλιαρακια υπάρχει μια SM πετάμενη, σίγουρα, σιγουροτατα
αλλά ο θησαυρός άνθρακες ήταν μια ΧΜσορι ρε βαγγελη, αλλά αν πετύχω ξανά τον τύπο τοτε
Γυρνωντας περασα απο αυτον με την μαντρα στην βαρης κορωπιου εχει πολυ πραμα απο κλασσικα
-
όχι και άνθρακες η xm
-
-
Μάλλον είναι ψευδός ο πληροφοριοδότης σου
-
-
-
-
Τριπολη ειναι αλλα δεν νομιζω οτι κινείται .Το θυμαμαι πολυ καιρο να ειναι στην ιδια θεση.
-
Uploaded with ImageShack.us
Ερχεται φωτο με Peugeot 404 -
Να προσεχεις τους Αρτεμ... εεε τους πληροφοριοδοτες σου
-
-
Βασίλη έφτασες στην πηγή και δεν ήπιες!!!!!
-
Γαμώ το κέρατο μου!!! Το ήξερα!
Και να πω πως δεν εκανα βόλτες στα γύρω στενά? Μέχρι που βρήκα ένα συνεργείο με φορντ και ένα εργαστήριο με κρουασάν (άσχετο!) -
Φημες λενε οτι στην γυρω περιοχη εχουν παρατηρηθει παρακλασικες δραστηριοτητες.
Μαλιστα, μερικοι λενε οτι υπαρχει και μια γιαφκα εκει κοντα......
-
Nαι αλλά είναι καλά κρυμένη...