-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Charmant.
Και μάλιστα το 1200...έβγαινε και σε 1400...η μόνη τους διαφορά ήταν ότι στο 1200 τα λάστιχα του προφυλακτήρα κάλυπταν μόνο τις γωνίες...στο 1400 είχε μακρόστενα λάστιχα κατα μήκος του προφυλακτήρα
Πολύ καλός!!![/quote]
Με ένα τέτοιο 1400 έκανα τις πρώτες μου βόλτες χωρίς δίπλωμα 16 ετών (έπαιρνα τα κλειδιά τα βράδια....) Και τις πρώτες μου βόλτες με δίπλωμα. Στην φωτό είμαι εγώ πριν 32 χρόνια....
-
LHM είναι όλο αυτό απο κάτω?? [/quote]
Aμα ειναι LHM δεν θα εχει μεινει σταγονα....
Ρωτησε κανεις τιμη? -
-
Εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες στη γειτονιά:
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες στη γειτονιά:
Στο παρισι μενεις μπρος πισω δεξια αριστερα πολλα citroen βλεπω
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Στο παρισι μενεις μπρος πισω δεξια αριστερα πολλα citroen βλεπωΠράγματι... κι εγώ δεν έχω ούτε ένα.. ακόμη.....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες στη γειτονιά:Ημουν σίγουρος ότι θα την εμφάνιζες εδώ γι αυτό και δεν την είχα φωτογραφίσει...άσε που είναι και πιο κοντά σε σένα...
-
Ώστε πάνω στο πεζοδρόμιο ε; πας γυρεύοντας να σου την πέσουν πάλι !
-
-
Ευχαριστώ Μιχάλη, αν μάθεις κάτι πες μου!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ευχαριστώ Μιχάλη, αν μάθεις κάτι πες μου!κολλας KPίτιδα
προσεχε.. -
-
-
Την 1750 Spider (coda lunga) με πινακίδες Ι.Ο. ...., που βρίσκεται αρκετά χρονάκια στους πρόποδες του Ιερού Βράχου της Ακροπόλεως, την έχουμε εντοπίσει ή να πάω να βγάλω φωτογραφίες;
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Την 1750 Spider (coda lunga) με πινακίδες Ι.Ο. ...., που βρίσκεται αρκετά χρονάκια στους πρόποδες του Ιερού Βράχου της Ακροπόλεως, την έχουμε εντοπίσει ή να πάω να βγάλω φωτογραφίες;το νου σου μπιλι, ο χρηστος εχει μια ταρατσα γλαστρες απο πανω, την γλυτωσε ο προδρομος, μην την πατησεις εσυ!!!
-
-
-
-
-
Classic Safari