-
Δεν βλέπω να κάνατε σχόλια για το σπανιότατο ριγωτό καπώ του (αν και λάθος για το συγκεκριμένο μοντέλο). Τυχαία το είδα σήμερα το πρωί στην Κατεχάκη.
Και τελος για σημερα εχουμε απο Χαλανδρι!
DAIHATSU (Ποιο μοντελο ειναι?)
Charmant.
DAIHATSU F20L (κανω λαθος Αγγελε?) για τον Αγγελο φυσικα!!!
[url=http://img249.imageshack.us/my.php?image=daihatsuf20l4lx3.jpg]
[/url
Σωστός!! Το συγκεκριμένο το πετυχαίνο σχεδόν κάθε μέρα στου Ζωγράφου.
Επίσης, ευχαριστώ για το Fourgonette με την φοβερή επιγραφή (θα ζητάει κανένα 1500άρι έ? ) και χρόνια πολλά για χτες!
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Δεν βλέπω να κάνατε σχόλια για το σπανιότατο ριγωτό καπώ του (αν και λάθος για το συγκεκριμένο μοντέλο). Τυχαία το είδα σήμερα το πρωί στην Κατεχάκη.
To είδα αλλά μου φάνηκε πολύ παράταιρο στο μεταγενέστερο μοντέλο, νευρίασα και αποφάσισα να μην το σχολιάσω...
-
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Βαγγελη αυτην την 500sl την βλεπω σχεδον καθε μερα στο Χαλανδρι και δεν την μετακινει και πολυ!
Εχει μια πιο καινουργια για αυτην τη δουλεια!
Απλα ποτε ειναι σκεπασμενη και ποτε οχι!Ναι την έχει αυτός από το γραφείο κηδειών...
-
-
βρηκα κατι ωραια αμαξακια
μια ds ενα πονυ ενα landrover ενα μινι
να τα βαλω?
τι ρωταω
λοιπον
σορρυ για την ποιοτητα των φοτο αλλα εχω παρει μια φοτογραφ μηχανη αλλα εχω χασει τη μπαλα με τις ρυθμισειςμια ds
pony
mini
ena landrover
και ενα οπελ(? ή )
ωραια ε ?
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
και ενα οπελ(? ή )ford cortina mk2
Που βρηκες τετοιο μινι???Μοιαζει πολυ με ds! -
εκανα λαμακια αλλα την διορθωσα
-
Niga και υπόλοιποι καλημέρα,
εγώ έχω μόνο ένα, αλλά τα ...κυνηγάω.
Μάριος -
Μεθεόρτια
πΓΔΜ
Φλώρινα, ποντιακά
παράφραση: 'Οδήγα με σύνεση το αυτοκίνητο'
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
μια ds ενα πονυ ενα landrover ενα μινιΩραίο το Land Rover!
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
μια ds ενα πονυ ενα landrover ενα μινιΩραίο το Land Rover!
Είναι από τα τελευταία της σειράς 1, δηλαδή πριν από το 1958. Εξαιρετικά ασυνήθιστο για την Ελλάδα, και ειδικά στην 'κλειστή' station wagon έκδοση, και χωρίς 'προσωπικές πινελιές', από όσο μπορώ να δω τουλάχιστον.
-
-
-
Που ειναι ακριβως να παμε καμμια βολτα ;
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Που ειναι ακριβως να παμε καμμια βολτα ;Αν εννοεις το Citroen το ειδα στην Ολυμπιαδος ,λιγο πριν τη στροφη για Τσιναρι.
-
Και αυτο αλλα και τα DS,PONY και LAND που δα πριν
-
-
Ψάξτε και εδώ...θα περάσετε αρκετή ώρα χαζεύοντας...Οι τιμές είναι τσιμπιμένες, αλλά τα κομμάτια έχουν ενδιαφέρον...Εκεί που λέει 'anni' βάλτε δεκαετίες (ξέρετε τις δικές μας.....)
Εχει και μία gamma γιά Alba
http://www.autosupermarket.it/' target='_blank -
Classic Safari