-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Αν και ακόμη την ίδια αίσθηση μου αφήνει η εξέλιξη του thread.** Βέβαια, τα 90hp δεν είναι 'προνόμιο' του Bravo. Αν πάλι τα συγκρίνει κανείς με τα 109 του Ceed, τότε τίθεται ένα θέμα... **:lol: Αλλά επειδή δεν έχω μπει καν μέσα στο KIA, δεν έχω καν γνώμη...Kανενα θεμα δεν τιθεται..Γιατι αραγε κολλαμε στις ιπποδυναμεις; Μονο αυτο κανει εναν κινητηρα αξιο αναφορας; Και αν οδηγησεις το ΚΙΑ θα καταλαβεις για ποιο λογο το λεω.Διοτι το μοτερ αυτο ειναι νεκρο χαμηλα.Και ισως και στις μεσαιες..Επισης,απο εσωτερικο,ουδεμια συγκριση.Αυτα..
-
Είστε πολύ οφτόπικ παίδες. Μην το κάνουμε vs. εδώ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αν και ακόμη την ίδια αίσθηση μου αφήνει η εξέλιξη του thread.** Βέβαια, τα 90hp δεν είναι 'προνόμιο' του Bravo. Αν πάλι τα συγκρίνει κανείς με τα 109 του Ceed, τότε τίθεται ένα θέμα... **:lol: Αλλά επειδή δεν έχω μπει καν μέσα στο KIA, δεν έχω καν γνώμη...
Kανενα θεμα δεν τιθεται..Γιατι αραγε κολλαμε στις ιπποδυναμεις; Μονο αυτο κανει εναν κινητηρα αξιο αναφορας; Και αν οδηγησεις το ΚΙΑ θα καταλαβεις για ποιο λογο το λεω.Διοτι το μοτερ αυτο ειναι νεκρο χαμηλα.Και ισως και στις μεσαιες..Επισης,απο εσωτερικο,ουδεμια συγκριση.Αυτα..
Επειδή το έχω οδηγήσει και σε εθνική και σε συνθήκες πόλης με κίνηση αυτό δεν ισχύει Πασχάλη. Είσαι λάθος. Ο κινητήρας του KIA είναι ελαστικός και με καλό τράβηγμα από χαμηλά.
Σπύρο όταν μπορέσεις μετέφερε αυτά τα ποστς στο κατάλληλο τόπικ.
-
Λες να ηταν μπουκωμενο το δικο μου; Δε νομιζω,η 'εμπειρια' μου απ το κια συμβαδιζει με την εμπειρια αρκετων..Σπυρο:+1.
-
Αυτό που γράφει ο 'pisokinitios' για το Bravo, το είχε γράψει ο Δήμου πριν πολλά χρόνια για τα AUDI , της procon-ten εποχής, στους 4Τ
Οι πιο παλιοί θα το θυμούνται
Θυμάμαι έλεγε ότι δε μπορεί να καταλάβει τι λόγο ύπαρξης έχουν αυτά τα αυτοκίνητα, αφού ούτε οδική συμπεριφορά έχουν ούτε χώρους ούτε γρήγορα είναι και διάφορα άλλα
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Dacia Logan και τα ρέστα, μικτή ασφάλεια.Μπα, όχι! Landwind και τα ρέστα στο συμβολαιογράφο για τη διαθήκη!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά, το bravo έχει λογική σαν αγορά, είναι πιο φτηνό από το Golf και έχει περισσότερη δύναμη. Συμφωνώ ότι το πιθανότερο είναι να πάει άκλαφτο στην αγορά, αλλά όχι επειδή δεν είναι ένα καλό αυτοκίνητο.Επιτέλους κάποιος κατάλαβε το πνεύμα μου.
Προσωπικά δεν πάω τα Fiat. Προσπάθησα όμως να είμαι αντικειμενικός.
Aυτό δεν σημαίνει ότι είναι άσχημα αυτοκίνητα.
Απλώς ΠΟΤΕ δεν πρόκειται στην κατηγορία Bravo, Linea, Croma (παλαιότερα) να πωλήσουν ΤΙΠΟΤΑ.
Όπως και οι γάλλοι δεν πουλάνε τίποτα στην κατηγορία C5, C6 ή 407, 607 ή Laguna κλπ
Πολλοί με κράξανε γιατί παρανόησαν τα γραφόμενά μου.Ο φίλος παραπάνω έπιασε το νόημα:
'το Bravo θα πάει άκλαφτο!!', ανεξαρτήτως της αξίας του σαν προιόν.Αυτό μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος από τους προλαλήσαντες?
Γιατί Αstra, Focus και σια πάνε σφαίρα στις πωλήσεις,
ενώ Bravo και σια πιάνουν (και θα πιάνουν) πάτο ??
Εδώ σας θέλω παιχταράδες μου!!καλά τα λογύδριά σας περί Cee'd, αλλά θα δείτε πόσα θα πουλήσει το εν λόγω όχημα-προιόν-'μπρίκι'-'χρέπι' (ας το ονομάσει ο καθένας όπως νομίζει).
και μη μου αρχίσετε 'ουκ εν τω πολλω το ευ' κλπ
δεν είναι όλοι έρμαια του καθενός δημοσιογράφου ή μαρκετίστα πωλητή.
ΟΛΟΙ τις πωλήσεις κοιτάνε
ΟΛΟΙ από τις πωλήσεις κρίνονταιΥ.Γ. και κάτι ακόμα που το προσπεράσατε οι περισσότεροι...
είπατε κάτι για Fiat after sales,
για αξία μεταπώλησης Fiat,
για αξιοπιστία Fiat ?Υ.Γ. (2) Και τα Opel και τα VW βγάζουν βλάβες (ίσως και περισσότερες από Fiat)
Γιατί όμως ο κόσμος τα αγοράζει?
Ας μου απαντήσει κάποιος και σε αυτό το ερώτημα...
Τι παραπάνω του δίνει το (ακριβότερο) VW και πάει και τα σκάει ?? -
Υ.Γ. (2) Και τα Opel και τα VW βγάζουν βλάβες (ίσως και περισσότερες από Fiat)
Γιατί όμως ο κόσμος τα αγοράζει?
Ας μου απαντήσει κάποιος και σε αυτό το ερώτημα...
Τι παραπάνω του δίνει το (ακριβότερο) VW και πάει και τα σκάει ??Διότι είναι Ντόιτσλαντ, uber alles, heil hitler κλπ...
Ξέρω αρκετούς που πήραν μια από τις 2 μάρκες, νομίζοντας ότι έπαιρναν προϊόν της αρείας φυλής που δεν σπάει, δεν χαλάει κλπ και αφού 'κάηκαν', ακούνε Φάουβε ή Όπελ και τρέχουν... -
Μήπως εννοείς κάποιον που διετέλεσε δήμαρχος Αθηναίων και γίνεται θηρίο όταν ακούει για γερμανικά αυτοκίνητα, έχοντας καεί με ένα Passat που είχε αγοράσει για να αντικαταστήσει ένα Renault που είχε παλιά;
Ειρήσθω εν παρόδω, από τότε που ξεφορτώθηκε το Passat, ξαναγύρισε στη Renault και βρήκε την ησυχία του...
-
Όχι ένα μπάρμπα μου εννοώ που κάηκε διαδοχικά από Opel και VW μετά από κάποιες εκατοντάδες αξιόπιστα χλμ με ένα Lada ( ) για να δοκιμάσει τώρα τη λύση της Saab.
-
LOCK ALERT?
-
pisokinitos
Μάλλον αναφέρεσαι στην ελληνική αγορά η οποία είναι από τις μικρότερες τις πιο ανώριμες και πιο ιδιόρρυθμες στην Ευρώπη. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες μάλλον υπολογίζουν σε άλλες αγορές και όχι την Ελληνική.
Ρίξε μια ματιά σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και δες τις πωλήσεις των Hundai, Kia κλπ.
-
Φίλε pisokinitos, μια και το ξεκίνησες, θα μου επιτρέψεις να σου πω, πως η ουσία του θέματος ΔΕΝ είναι αν το Bravo θα πάει άκλαφτο στην αγορά, αλλά η ποιότητα της πληροφόρησης, που παρέχεται από τον ειδικό και μη τύπο και οι πρακτικές που αυτός χρησιμοποιεί. Είτε για το #1 της αγοράς είτε για το #30, το πρόβλημα είναι το ίδιο.
Αν θέλεις λοιπόν να συγκρίνεις το Bravo με οποιοδήποτε ανταγωνιστή του, κάντο σε κάποιο πιο κατάλληλο θέμα.
Επόμενα offtopic θα διαγράφονται
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μήπως εννοείς κάποιον που διετέλεσε δήμαρχος Αθηναίων και γίνεται θηρίο όταν ακούει για γερμανικά αυτοκίνητα, έχοντας καεί με ένα Passat που είχε αγοράσει για να αντικαταστήσει ένα Renault που είχε παλιά;Ειρήσθω εν παρόδω, από τότε που ξεφορτώθηκε το Passat, ξαναγύρισε στη Renault **και βρήκε την ησυχία του... **:whistlink:
Mε τί? Με Laguna;
-
Ο χρήστης mariadne έγραψε:
Για διαβάστε αυτό: http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=65333*Το νέο Fiat Bravo 1.4 επιφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις στους δοκιμαστές του Auto Motor und Sport, κατά την διάρκεια της τυποποιημένης δοκιμασίας αντοχής των φρένων του. Στο 3°φρενάρισμα, το νέο Bravo 1.4, «έχασε» το πετάλ του φρένου, σοκάροντας τους δοκιμαστές του περιοδικού. *
Eξήντα τρείς σελίδες κι όλοι ασχολείστε με τις μαλακίες του κάθε ανίδεου (και πιθανόν συμφεροντολόγου) δημοσιογραφίσκου.
*Στην περίπτωση του Bravo όμως στο 2° φρενάρισμα το αυτοκίνητο σταμάτησε κανονικά και στο 3°… καθόλου!, χωρίς να δείξει πριν κάποιο δείγμα κόπωσης.
*Αυτό ρε ΗΛΙΘΙΟΙ υποδηλώνει μεμονωμένη αστοχία υλικού και σαφώς δεν μπορεί να εντοπιστεί στον τελικό έλεγχο.
Αρα η 'δοκιμασία φρένων' σε καμία περίπτωση δεν είναι κριτήριο αξιόλογησης συνολικά της απόδοσης και της αξιοπιστία των φρένων.
Τι να κάνουμε τυχαίνουν κι αυτά.
Θα μου πει τωρα κάποιος μα φρένα είναι.
Συμφωνώ,όπως και χίλια δύο άλλα εξαρτήματα που μπορεί να παρουσιάσουν λειτουργικό σφάλμα,έστω και καινούρια.
Και δε μιλάω για τυχόν ελλατωματική παρτίδα γιατί εκέι η FIAT και η κάθε Fiat θα αναγνώριζε το σφάλμα εν όψει του προληπτικού ελέγχου.
Τώρα τι αναγνωρίζει?
Απ το ένα εκατομύριο λαστικάκια πχ που έβγαλε η πρέσσα για τις αντλίες φρένων πιθανών ένα να ήταν έτοιμο να κοπεί και πάτωσε το πεντάλ.
Ε αυτή η βλάβη ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ και δε νομίζω ότι αναφέρονται καθημερινά τέτοια περιστατικά.Otan ένα αμάξι δεν έχει γενικώς καλά φρένα (βλ kaddet d) απο όπου κι αν προέρχεται η κατασκευστική αδυναμία (μικρες δισκόπλακες δαγκάνες ή τακάκια ή οτιδήποτε άλλο) ΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΠΟΓΚΩΔΕΣ πριν φτάσει στην απόδοση μηδέν.
ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ Ε ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...
Πέρα απ αυτό η αλήθεια είναι ότι η FΙΑΤ τα τελευταία δύο χρόνια αρχίζει να ανακάμπτει σημαντικά και δε μιλάω μόνο για τις νέες γενιές μοντέλων αλλά για τομείς όπως η συναρμογή η ποιότητα η αξιοπιστία κλπ.
Και μάλλον αυτό πονάει.ΥΓ.Αυτοί οι ηλίθιοι οι drifterman του ams άντε δεν έπιασαν τα φρένα δεν μπορούσαν να τοκουμαντάρουν το αμάξι και το κάρφωσαν?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Για διαβάστε αυτό: http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=65333
*Το νέο Fiat Bravo 1.4 επιφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις στους δοκιμαστές του Auto Motor und Sport, κατά την διάρκεια της τυποποιημένης δοκιμασίας αντοχής των φρένων του. Στο 3°φρενάρισμα, το νέο Bravo 1.4, «έχασε» το πετάλ του φρένου, σοκάροντας τους δοκιμαστές του περιοδικού. *
Eξήντα τρείς σελίδες κι όλοι ασχολείστε με τις μαλακίες του κάθε ανίδεου (και πιθανόν συμφεροντολόγου) δημοσιογραφίσκου.
*Στην περίπτωση του Bravo όμως στο 2° φρενάρισμα το αυτοκίνητο σταμάτησε κανονικά και στο 3°… καθόλου!, χωρίς να δείξει πριν κάποιο δείγμα κόπωσης.
*Αυτό ρε ΗΛΙΘΙΟΙ υποδηλώνει μεμονωμένη αστοχία υλικού και σαφώς δεν μπορεί να εντοπιστεί στον τελικό έλεγχο.
Αρα η 'δοκιμασία φρένων' σε καμία περίπτωση δεν είναι κριτήριο αξιόλογησης συνολικά της απόδοσης και της αξιοπιστία των φρένων.
Τι να κάνουμε τυχαίνουν κι αυτά.
Θα μου πει τωρα κάποιος μα φρένα είναι.
Συμφωνώ,όπως και χίλια δύο άλλα εξαρτήματα που μπορεί να παρουσιάσουν λειτουργικό σφάλμα,έστω και καινούρια.
Και δε μιλάω για τυχόν ελλατωματική παρτίδα γιατί εκέι η FIAT και η κάθε Fiat θα αναγνώριζε το σφάλμα εν όψει του προληπτικού ελέγχου.
Τώρα τι αναγνωρίζει?
Απ το ένα εκατομύριο λαστικάκια πχ που έβγαλε η πρέσσα για τις αντλίες φρένων πιθανών ένα να ήταν έτοιμο να κοπεί και πάτωσε το πεντάλ.
Ε αυτή η βλάβη ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ και δε νομίζω ότι αναφέρονται καθημερινά τέτοια περιστατικά.Πέρα απ αυτό η αλήθεια είναι ότι η FΙΑΤ τα τελευταία δύο χρόνια αρχίζει να ανακάμπτει σημαντικά και δε μιλάω μόνο για τις νέες γενιές μοντέλων αλλά για τομείς όπως η συναρμογή η ποιότητα η αξιοπιστία κλπ.
Και μάλλον αυτό πονάει.ΥΓ.Αυτοί οι ηλίθιοι οι drifterman του ams άντε δεν έπιασαν τα φρένα δεν μπορούσαν να τοκουμαντάρουν το αμάξι και το κάρφωσαν?
Σε αυτό θα ήθελα να σταθώ...
παιδιά υπάρχει κάποια φωτογραφία με το Bravo τρακαρισμένο/πληγωμένο???
-
Μονο απο πισω το δείχνουν...
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Μονο απο πισω το δείχνουν...H προπαγάνδα δουλεύει καλά.
Το ΗΙΤΕCH της αυτοκίνησης...... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
H προπαγάνδα δουλεύει καλά.
Το ΗΙΤΕCH της αυτοκίνησης......RESPECT!
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Σε αυτό θα ήθελα να σταθώ...παιδιά υπάρχει κάποια φωτογραφία με το Bravo τρακαρισμένο/πληγωμένο???
Μονο απο πισω το δείχνουν...
Υπάρχει στο περιοδικό που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
Το έχω μπροστά μου, αλλά δεν έχω scanner για να τη δείτε όλοι...
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων