-
Επανέρχομαι μετά από ένα ολιγοήμερο ταξίδι. Δε θα ασχοληθώ με κάποια σχόλια εις βάρος μου.
Τελικά το πρόβλημα υπάρχει στα τακάκια και πολύ πιθανόν στα υγρά. Έβαλα μαλακά FERODO και άλλαξα και τα υγρά (κάτι γερμανικά δε θυμάμαι τώρα μάρκα.) Μου τα άλλαξε όλα φρενάς στα Στύρα.
Ναι λοιπόν το αμάξι τώρα φρενάρει. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ. Κατέβηκα την ίδια κατηφόρα που περιγράφω στο πρώτο ποστ μου και δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Το αμάξι χρησιμοποιεί από τη μάνα του όπως φαίνεται ανεπαρκή τακάκια και ίσως και υγρά φρένων.
Ευτυχώς που τελικά ήταν μόνο αυτό γιατί κατά τ΄άλλα είμαι ενθουσιασμένος από το αμάξι όπως και η γυναίκα μου που το χρησιμοποιεί.
Πάντως εάν η ΦΙΑΤ έδωσε το αμάξι στο A.M.S. με αυτά τα τακάκια που το παρέλαβα και εγώ δε φταίει το περιοδικό για όσα επακολούθησαν. Ίσως κάποια παρτίδα για Ελλάδα από BRAVO να χρησιμοποιούσε χαμηλής ποιότητας τακάκια και υγρά γι' αυτό και δεν έχει παρουσιαστεί ανάλογο περιστατικό στην Ευρώπη. Ας φροντίσει η ελληνική αντιπροσωπεία λοιπόν για το θέμα και ας βγάλει μία ανακοίνωση για ανάκληση όπως κάνουν όλες οι σοβαρές εταιρίες στον κόσμο.
Να είστε καλά.
-
Τα παλιά τακάκια τα κράτησες; Θα ήταν πολύ διαφωτιστικό να μας τα δείξεις.
-
ratanplan den einai aυτό
-
Ο χρήστης Macedonia is Greece έγραψε:
Επανέρχομαι μετά από ένα ολιγοήμερο ταξίδι. Δε θα ασχοληθώ με κάποια σχόλια εις βάρος μου.Τελικά το πρόβλημα υπάρχει στα τακάκια και πολύ πιθανόν στα υγρά. Έβαλα μαλακά FERODO και άλλαξα και τα υγρά (κάτι γερμανικά δε θυμάμαι τώρα μάρκα.) Μου τα άλλαξε όλα φρενάς στα Στύρα.
Ναι λοιπόν το αμάξι τώρα φρενάρει. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ. Κατέβηκα την ίδια κατηφόρα που περιγράφω στο πρώτο ποστ μου και δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Το αμάξι χρησιμοποιεί από τη μάνα του όπως φαίνεται ανεπαρκή τακάκια και ίσως και υγρά φρένων.
Ευτυχώς που τελικά ήταν μόνο αυτό γιατί κατά τ΄άλλα είμαι ενθουσιασμένος από το αμάξι όπως και η γυναίκα μου που το χρησιμοποιεί.
Πάντως εάν η ΦΙΑΤ έδωσε το αμάξι στο A.M.S. με αυτά τα τακάκια που το παρέλαβα και εγώ δε φταίει το περιοδικό για όσα επακολούθησαν. Ίσως κάποια παρτίδα για Ελλάδα από BRAVO να χρησιμοποιούσε χαμηλής ποιότητας τακάκια και υγρά γι' αυτό και δεν έχει παρουσιαστεί ανάλογο περιστατικό στην Ευρώπη. Ας φροντίσει η ελληνική αντιπροσωπεία λοιπόν για το θέμα και ας βγάλει μία ανακοίνωση για ανάκληση όπως κάνουν όλες οι σοβαρές εταιρίες στον κόσμο.
Να είστε καλά.
Τελικά τι απ' όλα φταίει; Τα τακάκια ή οι μικροί δίσκοι; Συντονιστείτε, βρε παιδιά
-
Macedonia is Greece μπορείς να μας δείξεις το Bravo σου και τα τακάκια??
Βλέπεις...θα βοηθούσε αρκετό κόσμο να σε πιστέψει, γιατί καταλαβαίνεις ότι χτυπάει κάπως άσχημα με 3 ποστ (μόνο) να ισχυρίζεσαι ότι το περιοδικό έχει δίκιο.
Αν έκανες το παραπάνω...θα βοηθούσε πολύ κόσμο.
-
Και να βγαλεις την φωτο ετσι ωστε να φαινεται η ημερομηνια.. εφημεριδα πχ
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τελικά τι απ' όλα φταίει; Τα τακάκια ή οι μικροί δίσκοι; Συντονιστείτε, βρε παιδιά
Κοίτα, αφού το AMS είπε ότι φταίει ο δίσκος, γιατί επιμένεις; Απλά τα μαλακά τακάκια άμβλυναν το πρόβλημα, σωστά;
Εγώ πάντως θα περίμενα με μαλακά τακάκια να γίνει χειρότερο το πράγμα της υπερθέρμανσης, αλλά μάλλον δεν είμαι από τα Στύρα, ούτε είμαι και φρενάς...
Βέβαια έχω κι εγώ ίδια φρένα με του Bravo, αλλά ΟΚ, αφού το AMS λέει διαφορετικά, θα....υποκύψω!
-
Χθες το βράδυ πάντως στην ΑΟ ήταν ένα τέτοιο Bravo 1.4 στην αριστερή λωρίδα, και δεν έκανε κανείς κίνηση να μπει μπροστά του...
Ήμουν το 2ο αυτοκίνητο πίσω του. Ο μπροστινός μου κατά περίεργο τρόπο άφηνε σχετικά μεγάλη απόσταση από το Bravo. Ενώ μόλις το Bravo λίγο ακουμπούσε φρένο εκείνος άφηνε μεγαλύτερη απόσταση λες και φοβόταν κάτι...
Το ακόμα πιο περίεργο είναι επειδή είχε γίνει ατύχημα πιο μπροστά και δεν πηγαίναμε πάνω απο 100km/h, ο οδηγός του Bravo άφηνε ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις από τα προπορευόμενα του οχήματα και σε αρκετά σημεία δεν έδειχνε σιγουριά για το φρενάρισμα... Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση αποκόμιζες όταν ήσουν πίσω του και έβλεπες τις αντιδράσεις του.
-
Ναι... και φυσικά έφταιγε το αυτοκίνητο, όχι ο ατζαμής οδηγός
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ναι... και φυσικά έφταιγε το αυτοκίνητο, όχι ο ατζαμής οδηγόςΕγώ ήμουν ο οδηγός του Bravo, υπάρχει πρόβλημα?
-
**Είχα γράψει και ένα ποιματάκι παλιά που δένει κάπως με το θέμα μας μπορεί και όχι.
Παρακαλώ μη λογοκριθεί, πρόκειται για τέχνη..**
Χύνω όλη τη βενζίνα
Μέρα νύχτα στη Ραφήνα
Στο δικό σου το περίπου
Και στα σχόλια του ΤύπουΗ ψωλή μου θα σαλτάρει
Στα μουνιά τα φλογερά
Η παλίρροια θα με πάρει
Και δε θα χυθείς ξανάΠερπατώ στην παραλία
Γίνομαι του πούστη λεία
Ναυαγός χωρίς σανίδα
Του βοριά κωλοτρυπίδαΞέρω πως δε βγάζω μήνα
Εδώ πέρα στη Ραφήνα
Οι τρελοί μείναμε λίγοι
Το Ροδάνθη έχει φύγει.. -
Χαλαρώστε, αστειευόμενος το έγραψα αλλά πραγματικά πήγαινε και αντιδρούσε λες και είχε τελειωμένα τακάκια...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε γραφεις κανα σεναριο να τα κονομησεις?επι της ουσιας, καμια απαντηση βεβαιως ε!
Εσύ που είσαι πιο αντικειμενικός και επί της ουσίας απ'όλους μας εδώ μέσα, γιατί δεν μας λες ποια είναι τα - επί της ουσίας πάντα - συμπεράσματά σου; Αφού θεωρείς ότι εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος ΔΕΝ πιστεύει το AMS (που από τότε που πήρες το Golf II - συγγνώμη, εννοώ IBIZA - φαίνεται πως έγινε το αγαπημένο σου περιοδικό) και ότι μόνον ΕΣΥ και το AMS απαντάτε επί της ουσίας, πες μας ποια είναι αυτή η ουσία!
Υ.Γ. Σε ό,τι αφορά την εναλλαξιμότητα αναρτήσεων μεταξύ τωρινού Ibiza και Golf II, στην αντιπροσωπεία των VW-Audi-Renault στα Χανιά, έμαθα ότι είναι πλήρης και το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι όταν τους είδα να παίρνουν ψαλίδια από τροπέτο Golf II που βρισκόταν στη μάντρα από πίσω και να τα βάζουν σε αυτοκίνητο σαν το δικό σου ως μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, κατόπιν αιτήματος του πελάτη... Σου τη χρωστούσα νομίζω αυτήν την απάντηση, είτε ήταν θετική είτε αρνητική.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ναι... και φυσικά έφταιγε το αυτοκίνητο, όχι ο ατζαμής οδηγόςΕννοείς ο ΚΟΥΛΟΣ οδηγός;
-
Βέβαια το να είχε όντως κάποιο πρόβλημα με τα φρένα το αποκλείουμε, εννοείται ότι είναι ΚΟΥΛΟΣ.
-
Ναι, εννοείται, γιατί σήμερα δεν υπάρχουν αυτοκίνητα που δεν έχουν αξιοπρεπή φρένα. Ακόμα και τα κορεάτικα που σιχαίνομαι πλέον σταματάνε χωρίς πολλά-πολλά.
-
Μόνο στο κεφάλι σου εννοείται, προβλήματα μπορούν να έχουν όλα τα αυτοκίνητα σε όλα τα μέρη τους. Ειδικά όταν δεν ξέρεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μην βγάζεις συμπεράσματα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Υ.Γ. Σε ό,τι αφορά την εναλλαξιμότητα αναρτήσεων μεταξύ τωρινού Ibiza και Golf II, στην αντιπροσωπεία των VW-Audi-Renault στα Χανιά, έμαθα ότι είναι πλήρης και το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι όταν τους είδα να παίρνουν ψαλίδια από τροπέτο Golf II που βρισκόταν στη μάντρα από πίσω και να τα βάζουν σε αυτοκίνητο σαν το δικό σου ως μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, κατόπιν αιτήματος του πελάτη... Σου τη χρωστούσα νομίζω αυτήν την απάντηση, είτε ήταν θετική είτε αρνητική.
Ρε skullone,πριν απο εναμιση χρονο ελεγες παλι τα ιδια για το ιμπιζα και σου ειχα αποδειξει και εσυ το ειχες αποδεχθει οτι κανεις λαθος.Μη ξαναλεμε τα ιδια και τα ιδια.Αν θυμασαι μιλαγαμε για την πισω αναρτηση.
Ελεγες οτι ο ημιακαμπτος απο το το Γκολφ 2 μπαινει κατευθειαν πανω στο τελευταιο Ιμπιζα ,ή ετσι σου εχουν πει δε θυμαμαι ακριβως.Σου ειχα πει οτι αυτο δε γινετε μονο και μονο απο το γεγονος οτι το Γκολφ εχει ομοκεντρα τα αμορτισερ και τα ελατηρια ενω το ιμπιζα οχι. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ρε skullone,πριν απο εναμιση χρονο ελεγες παλι τα ιδια για το ιμπιζα και σου ειχα αποδειξει και εσυ το ειχες αποδεχθει οτι κανεις λαθος.Μη ξαναλεμε τα ιδια και τα ιδια.
Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι είχα πει πως θα το έψαχνα (κάτι που ανέβαλα τελικά λόγω άλλων υποχρεώσεων - το είχα ακούσει από συνφορουμίστα που έχει φάει τα χρόνια του επισκευάζοντας VAG πάντως). Τις προάλλες που πήγα το αυτοκίνητό μου για λάδια-φίλτρα το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Και όταν ρώτησα τον μηχανικό τι κάνουν εκεί, ξέρεις τι γύρισε και μου είπε; 'Γιατί, δεν το'ξερες;' Κι έμεινα κάγκελο.
-
skullone
Εκανα edit δες τη συνεχεια της δημοσιευσης μου.Γραφω πιο πολλες λεπτομερειες.
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων