-
Σοβαρά τώρα, αν όλα αυτά μαθευτούν στους 4Τ και αποφασίσει το περιοδικό και όλα τα υπόλοιπα να περιλάβουν το AMS, υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να ρεζιλευτεί διά παντός η Motor Press.
-
Γιατί, δεν τα ξέρουν οι 4Τ;
-
Ο χρήστης svlach έγραψε:
Γιατί, δεν τα ξέρουν οι 4Τ;Μάλλον δεν έχουν την πρεμούρα που χει ο skullone να κλείσει την Motor Press. Απαράδεκτο!
-
Δεν είναι θέμα πρεμούρας, είναι ότι έχω βαρεθεί, όποτε συζητάω για αυτοκίνητα, να πρέπει ΔΙΑΡΚΩΣ να εξηγώ στον κόσμο για το ράδιο-αρβύλα που έχει διαβάσει και τι σημαίνει AMS. Είναι πάρα πολύ κουραστικό να μιλάς με κόσμο που του'χουν βάλει ανοησίες μέσα στο κεφάλι και μάλιστα να επιμένει, επικαλούμενος τα... ISO του περιοδικού.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν είναι θέμα πρεμούρας, είναι ότι έχω βαρεθεί, όποτε συζητάω για αυτοκίνητα, να πρέπει ΔΙΑΡΚΩΣ να εξηγώ στον κόσμο για το ράδιο-αρβύλα που έχει διαβάσει και τι σημαίνει AMS. Είναι πάρα πολύ κουραστικό να μιλάς με κόσμο που του'χουν βάλει ανοησίες μέσα στο κεφάλι και μάλιστα να επιμένει, επικαλούμενος τα... ISO του περιοδικού.Και εγώ φίλε έχω βαρεθεί να το παίζεις δικηγόρος της FIAT και να σε ρωτήσω ποιος σου έχει αναθέσει την εντολή να εξηγείς στον κόσμο? Ο κόσμος τι είναι 12χρονα χωρίς κρίση και χρειάζεται νουθεσία από σένα το μεγαλύτερο? Δε θέλω να γράφω σε αυτό το τόπικ γιατί αντιλαμβάνομαι μεγάλο 'κόλλημα' αλλά έχεις καταντήσει πια πολύ κουραστικός και στο λέω πολύ φιλικά.
Έχεις κάνει 100άδες ποστς μόνο σε αυτό το τόπικ τα περισσότερα και με διαφορά από τον οποιονδήποτε. Πρέπει να πληρώνεσαι καλά αλλιώς θα ήταν χαζομάρα μία τέτοια πρεμούρα.
Και να σου πω και την γνώμη μου? Βλέπω το AMS να το συνεχίζει το θέμα και να μη προσπαθεί να το αποσιωπήσει ούτε να το ξεχάσει σε αντίθεση με τη FIAT. Αλλά φτάνει όχι άλλο κάρβουνο από την πάρτη σου. Δεν έχεις μόνο εσύ γνώμη ούτε ψιλότερο IQ από τους άλλους ούτε είσαι ο απεσταλμένος με το αλάθητο του Πάπα . Δε χρειαζόμαστε τη γνώμη σου με το ζόρι για να μας πείσεις σε κάτι που μπορούμε και εμείς να κρίνουμε λιγότερο η περισσότερο ο καθένας.
-
Σοβαρά τώρα, αν όλα αυτά μαθευτούν στους 4Τ και αποφασίσει το περιοδικό και όλα τα υπόλοιπα να περιλάβουν το AMS, υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να ρεζιλευτεί διά παντός η Motor Press.Αυτός είναι ο προορισμός της ζωής σου?
-
Σε συγχαίρω. Επέστρεψες μόνο για να εξαπολύσεις προσωπική επίθεση. Για την ουσία του θέματος δεν έχεις προφανώς να πεις τίποτα. Πραγματικά είσαι άξιος συγχαρητηρίων.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Και εγώ φίλε έχω βαρεθεί να το παίζεις δικηγόρος της FIAT και να σε ρωτήσω ποιος σου έχει αναθέσει την εντολή να εξηγείς στον κόσμο? Ο κόσμος τι είναι 12χρονα χωρίς κρίση και χρειάζεται νουθεσία από σένα το μεγαλύτερο? Δε θέλω να γράφω σε αυτό το τόπικ γιατί αντιλαμβάνομαι μεγάλο 'κόλλημα' αλλά έχεις καταντήσει πια πολύ κουραστικός και στο λέω πολύ φιλικά.Έχεις κάνει 100άδες ποστς μόνο σε αυτό το τόπικ τα περισσότερα και με διαφορά από τον οποιονδήποτε. Πρέπει να πληρώνεσαι καλά αλλιώς θα ήταν χαζομάρα μία τέτοια πρεμούρα.
Και να σου πω και την γνώμη μου? Βλέπω το AMS να το συνεχίζει το θέμα και να μη προσπαθεί να το αποσιωπήσει ούτε να το ξεχάσει σε αντίθεση με τη FIAT. Αλλά φτάνει όχι άλλο κάρβουνο από την πάρτη σου. Δεν έχεις μόνο εσύ γνώμη ούτε ψιλότερο IQ από τους άλλους ούτε είσαι ο απεσταλμένος με το αλάθητο του Πάπα . Δε χρειαζόμαστε τη γνώμη σου με το ζόρι για να μας πείσεις σε κάτι που μπορούμε και εμείς να κρίνουμε λιγότερο η περισσότερο ο καθένας.
+1
@νδρέας
-
+2
-
Γενικά η ιστορία έχει κουράσει και πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να είναι ακόμα ανοιχτό το θέμα αλλά από την άλλη δεν φταίει ο skullone και ο κάθε skullone αν αυτοί είναι μαλάκες.
Νομίζω η ιστορία με τα mail είναι πέρα για πέρα τραγική και βλέπω ότι (δικαίως) έχουν εξοργιστεί πολλοί άλλοι χρήστες. Αν συμφωνεί και αυτός που άνοιξε το post να κλειδωθεί γιατί δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.@cctop: κι εγώ τα χώνω σε περιοδικά κατά καιρούς επειδή έχει αλλάξει θέση ο κερατοειδής μου με αυτά που διαβάζω, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα παίρνω. Δεν είναι εγκάθετος όποιος διαφωνεί... Εγώ ειλικρινά θεωρώ ότι η FAH είναι άντρο καραγκιόζηδων αλλά δεν μπορώ να μην αντιδράσω στο κουτόχορτο του autotritikaidekatreis.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Γενικά η ιστορία έχει κουράσει και πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να είναι ακόμα ανοιχτό το θέμα αλλά από την άλλη δεν φταίει ο skullone και ο κάθε skullone αν αυτοί είναι μαλάκες.
Νομίζω η ιστορία με τα mail είναι πέρα για πέρα τραγική και βλέπω ότι (δικαίως) έχουν εξοργιστεί πολλοί άλλοι χρήστες. Αν συμφωνεί και αυτός που άνοιξε το post να κλειδωθεί γιατί δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.@cctop: κι εγώ τα χώνω σε περιοδικά κατά καιρούς επειδή έχει αλλάξει θέση ο κερατοειδής μου με αυτά που διαβάζω, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα παίρνω. Δεν είναι εγκάθετος όποιος διαφωνεί... Εγώ ειλικρινά θεωρώ ότι η FAH είναι άντρο καραγκιόζηδων αλλά δεν μπορώ να μην αντιδράσω στο κουτόχορτο του autotritikaidekatreis.
Φίλε θα σου πω τη θέση μου γιατί θα γίνει παρεξήγηση πάλι δυστυχώς. Εγώ ξέρω τα εξής πολύ απλά πράγματα.
Εάν δε σου αρέσει ένα περιοδικό απλά δεν το διαβάζεις.
Εάν πιστεύεις ότι αυτό το περιοδικό αποτελείται από μαλάκες που λένε μαλακίες πάλι δεν το διαβάζεις και δεν ασχολείσαι διότι εάν ασχολείσαι με μαλάκες και διαβάζεις μαλακίες και εσύ μαλάκας θα γίνεις.
Από την άλλη εσύ έχεις μία γνώμη και για σένα λοιπόν είναι μαλάκες οι τύποι του AMS. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όλοι έχουν τη δική σου γνώμη και συμφωνούν μαζί σου και γιατί θα πρέπει να συμφωνήσουν?
Εάν έχεις κέρδος από τη συμφωνία να το δεχτώ αλλιώς γιατί η τόση πρεμούρα?
Δηλαδή εάν κάποιος άλλος έχει τη γνώμη ότι οι 4Τ αποτελούνται από μαλάκες, θα σου άρεσε να τη λένε δημόσια? Είναι σωστό ανώνυμα να υβρίζουμε τον οποιονδήποτε ως μαλάκα?
Θα σου πω ότι όντως και μαλάκας να είναι κάποιος ποτέ δε θα τον προσφωνούσα έτσι ακόμα και μέσα από την ανωνυμία. Θα έριχνα το επίπεδο μου εάν ασχολιόμουν με μαλάκες δηλαδή ειδικά επί μακρόν...
Αλλά τελικά φίλε όλη αυτή η πρεμούρα ξέρεις τι δείχνει? Δείχνει ότι για να ασχολείστε τόσο πολύ με το τεστ του AMS μόνο μαλάκες δεν είναι οι τύποι του AMS γιατί κανείς σοβαρός δεν ασχολείται με μαλακίες άλλων ούτε με μαλάκες επί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ασε που τους κάνετε και τσάμπα διαφήμιση και το να διαφημίζεις μαλάκες αυτό είναι και η μεγαλύτερη μαλακία εκτός εάν δεν πιστεύεις πραγματικά οτι είναι μαλάκες όμως πάλι διαφήμιση τους κάνεις και τσάμπα μάλιστα επίσης.
Ακόμα και η FIAT δεν ασχολείται είτε γιατί μπορεί να κρύβεται είτε γιατί θεωρεί το AMS μαλάκες. Εάν συμβαίνει το δεύτερο εγώ της βγάζω το καπέλο και μπράβο της.
Αφού πιστεύετε λοιπόν τη FIAT όπως καταλαβαίνω, φερθείτε όπως αυτή. Μην ασχολείστε άλλο με μαλάκες. So simple…. Το φόρουμ έχει τόσο ωραία άλλα πράγματα να ασχοληθούμε.
Οσο για μένα ένα είναι το σίγουρο. Με δύο πόστ και αρκετά ασχολήθηκα μάλιστα.
-
Kρατειστε λιγο ακομη το τοποικ ανοιχτο. Θελω να αντιγραψω απο το αγγλικο evo Δεκεμβριου αποσπασμα απο δοκιμη του καινουριου SKyline. Ενας γερμανος λεει ηταν ο μονος που καταφερε να ψησει τα φρενα του. Τον ελεγαν κ Bernd αν 8υμαμαι καλα.
-
..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Kρατειστε λιγο ακομη το τοποικ ανοιχτο. Θελω να αντιγραψω απο το αγγλικο evo Δεκεμβριου αποσπασμα απο δοκιμη του καινουριου SKyline. Ενας γερμανος λεει ηταν ο μονος που καταφερε να ψησει τα φρενα του. Τον ελεγαν κ Bernd αν 8υμαμαι καλα.Είναι το skyline μικρομεσαίο?????
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Kρατειστε λιγο ακομη το τοποικ ανοιχτο. Θελω να αντιγραψω απο το αγγλικο evo Δεκεμβριου αποσπασμα απο δοκιμη του καινουριου SKyline. Ενας γερμανος λεει ηταν ο μονος που καταφερε να ψησει τα φρενα του. Τον ελεγαν κ Bernd αν 8υμαμαι καλα.
Είναι το skyline μικρομεσαίο?????
Στις ΗΠΑ!!
Αλήθεια και το evo τα παίρνει από τους Γερμανούς?
-
http://www.evo.co.uk/news/evonews/21229 ... n_gtr.html
Stopping power is provided by 380mm discs all-round, with six-pot front and four-pot rear monobloc Brembo callipers. With over 1700kg to slow, they feel like they’re working pretty hard. Indeed a German journalist, clearly hell-bent on upholding his nation’s honour, went out with the express intention of melting them. He succeeded where the rest of us failed, but then he was, somewhat appropriately, called Bernd.
-
Πάντως χτες στη σχολή μιλούσα με ένα φίλο που δν ασχολείται ιδιαίτερα με αυτοκίνητα κ μου λέει το εξής.
Πως σου φαίνεται το καινούργιο 500αράκι?
Συμπαθητικό του λέω.
Ναι αλλά,μου λέει,τόσα λεφτά για φίατ?Δε διάβασες για το άλλο που έμμεινε απο φρένα?
Μπορεί εμάς να μας φαίνεται αστείο όλο αυτό,αλλά τον πολύ κόσμο τον επηρρεάζει -
Είδες τώρα γιατί λέω πως αυτές οι κωλοφυλλάδες πρέπει να κλείσουν; Παραπλανούν και παραπληροφορούν τον κόσμο κι άντε μετά εμείς να μιλάμε για τα αυτονόητα, να εξηγούμε τι παίζει στον άσχετο κόσμο που πάει και διαβάζει ό,τι χαζομάρα βρει μπροστά του.
-
Είδες τώρα γιατί λέω πως αυτές οι κωλοφυλλάδες πρέπει να κλείσουν; Παραπλανούν και παραπληροφορούν τον κόσμο κι άντε μετά εμείς να μιλάμε για τα αυτονόητα, να εξηγούμε τι παίζει στον άσχετο κόσμο που πάει και διαβάζει ό,τι χαζομάρα βρει μπροστά του.Γιατί βασίζεστε σε αυτό και όχι στον ΛΑΘΟΣ τρόπο αντιμετώπισης της Fiat? Όταν έγραφα πως (όπως κάθε σοβαρή εταιρεία) οφείλει να βγάλει δελτίο τύπου και να καθησυχάσει τους πελάτες της και το καταναλωτικό κοινό γενικότερα, λέγατε πως δεν είναι απαραίτητο και καλά κάνει που επέλεξε τη σιωπή...
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Σοβαρά τώρα, αν όλα αυτά μαθευτούν στους 4Τ και αποφασίσει το περιοδικό και όλα τα υπόλοιπα να περιλάβουν το AMS, υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να ρεζιλευτεί διά παντός η Motor Press.
Αυτός είναι ο προορισμός της ζωής σου?
Μάλλον τα παρεξηγείς τα πράγματα...
Κανενός από εδώ δεν είναι ακριβώς προορισμός της ζωής του να κλείσει το εν λόγω περιοδικό.
Για πολλούς όμως θα είναι μια βαθύτατη ικανοποίηση αν συμβεί, όχι γιατί τα παίρνουμε από τους 4Τ, ούτε επειδή δε μας αρέσει η φάτσα τους, αλλά επειδή επιτέλους θα είναι ένα δείγμα οτι σε αυτή τη χώρα δεν μπορεί να επικρατεί η ασυδοσία, η εκμετάλλευση, ο εκβιασμός και ο κιτρινισμός.
Αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι που τα έχουν πάρει στην κράνα από την υπόθεση, δεν έχουν τόσο πρόβλημα με αυτά που κάνει το AMS (αυτό στο κάτω-κάτω να πουλήσει θέλει), όσο με το οτι στο μπουρδέλο που ζούμε ο καθένας μπορεί να κάνει Ο,ΤΙ θέλει ατιμωρητί.
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων