-
Bravo
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Παροτι εμφανισιακα το Bravo μου αρεσει παρα πολυ, αν αγοραζα σημερα αυτοκινητο νομιζω πως παλι το Golf θα επελεγα.
Η συμβιωση μου μαζι του μεχρι τωρα με εχει πεισει γι΄αυτο.
Και αυτο στο λεει ενας ανθρωπος που δεν του αρεσαν ποτε τα Golf και τα VW γενικοτερα.Καλώς τον! Μας έλειψες Ισίδωρε!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Παροτι εμφανισιακα το Bravo μου αρεσει παρα πολυ, αν αγοραζα σημερα αυτοκινητο νομιζω πως παλι το Golf θα επελεγα.
Και αυτο στο λεει ενας ανθρωπος που δεν του αρεσαν ποτε τα Golf και τα VW γενικοτερα.Καλώς τον! Μας έλειψες Ισίδωρε!
Kατι συμβαινει με τον Ισιδωρο.Δεν ειναι συγκεντρωμενος αυτη
τη στιγμη στο forum..Παντως συμφωνω με την αποψη του..
-
Νομιζω χωρις να παιρνω και ορκο οτι το γκολφ θα εχει καλυτερη τεχνικη υποστηριξη.επισης (και παλι) θελω να πιστευω οτι πλεον η VW ειναι πιο εμπειρη σε αυτο το μοτερ και μαλλον θα μπορι να αντιμετωπισει καλυτερα τα τυχον προβληματα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ευχαριστώ Νίκο. Να σαι καλά.
-
Στο διά ταύτα
Δεν το κρύβουμε: το νέο Fiat Bravo μάς αρέσει. Δεν είναι απλώς καλύτερο από το μοντέλο που αντικαθιστά, αλλά ένα αυτοκίνητο που χτυπάει απευθείας την κορυφή και μάλιστα χωρίς τα μεγάλα λόγια του παρελθόντος. Με καλοζυγισμένο πλαίσιο, δυνατό και γεμάτο κινητήρα, κιβώτιο με σωστή κλιμάκωση, αισθητική και εξοπλισμό που φτιάχνουν τη διάθεση, σε προ(σ)καλεί να «γράψεις» χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του. Εκεί ψηλά που ανέβηκε η Fiat όμως, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά κι ας υπερτερεί σε επιδόσεις. Λεπτομέρειες, όπως η «ψαγμένη» συμπεριφορά, η μικρότερη κατανάλωση καυσίμου, το σαφέστερο σύστημα διεύθυνσης και οι μεγαλύτεροι χώροι για τους επιβάτες, που αντιπαρατάσσει το Golf. Με τις μικρές αδυναμίες του, το Bravo κλήθηκε να αντιμετωπίσει το Golf, του οποίου τα ψεγάδια αναζητώνται επί ματαίω και επί μακρόν. Ναι, είναι σημαντικά ακριβότερο, ειδικά η έκδοση με το DSG. Καλώς ή κακώς όμως, επιστρέφει τα χρήματα με τη μεταπώλησή του. Με καθαρά ορθολογικά κριτήρια λοιπόν, το Golf είναι ακόμα εδώ._ 4Τhttp://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=12206
-
Ω θεε μου!!!!!
'Ο κινητήρας συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 αρκετά κοντών σχέσεων και δεν τραβάει δυνατά όπως ο TSi στις πολύ χαμηλές στροφές, αποδεικνύεται όμως πιο «γεμάτος» στο υπόλοιπο του εύρους του στροφομέτρου, κάνοντας αισθητούς τους 10 παραπάνω ίππους του σε κάθε περίπτωση και συνοδεύοντάς τους με τον ωραίο ήχο του συστήματος εξαγωγής. Δυστυχώς, η σφιχτή κλιμάκωση του Bravo έχει την επίπτωσή της στην κατανάλωση, που άγγιξε τα 12,9 λτ./100 χλμ. κατά μέσο όρο
Ποιος αγοραζει μικρομεσαιο με 13 λιτρα στα 100 χιλιμετρα???? Ταπαιξα.
Το αλλο κομματι τωρα.
Για ολους εμας που δεν προλαβαμε το Dsg.
H καταναλωση ειναι ελαφρα υψηλοτερη η χαμηλοτερη με το Dsg? -
tommaso
μπορείς να μου στείλεις ένα αυτόγραφό σου; -
Εμένα πάλι μη μου το στείλεις...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
tommaso
μπορείς να μου στείλεις ένα αυτόγραφό σου;Ασχετες δημοσιευσεις να σβηνονται απο το υπαρχων thread.
Προς mods. -
Aκολουθεί σχετική δημοσίευση:
Υποθέτοντας -δεν έχω οδηγήσει κανένα απ' τα δύο- ότι και τα 2 έχουν την ίδια ασφαλή, στρίβεις-όπως-έρχεσαι-αλλά-από-αίσθηση-τίποτα συμπεριφορά, θα διάλεγα το fiat. Συμπαθώ την εταιρία και μου τη δίνει που έχει γεμίσει ο τόπος golf.
Αν έμπαινε και το dsg στο παιχνίδι, η ζυγαριά θα έγερνε προς vw μεριά. Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο το bravo να ναι κάτι ξεχωριστό στο δρόμο, αλλά δε το νομίζω.
-
Δεκ μαλλον ερχεται και το 122 με 7αρι DSG...
-
tommaso δουλεύεις στη VW;
Υποστηρίζεις με τόσο πάθος το προϊόν Golf που πραγματικά μερικές φορές αναρωτιέμαι αν έχεις όφελος από αυτή σου τη στάση...
Πραγματικά, έχεις οδηγήσει το Bravo; Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι το Golf αποτελεί χαλαρά την καλύτερη επιλογή;
Όσο για τα ~13 λίτρα/100 χλμ για μένα δε λένε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Είμαι σίγουρος ότι θα του ήπιαν το αίμα του αυτοκινήτου στο τεστ. Το θέμα είναι πόσο καίει υπό φυσιολογικές συνθήκες.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
tommaso δουλεύεις στη VW;Υποστηρίζεις με τόσο πάθος το προϊόν Golf που πραγματικά μερικές φορές αναρωτιέμαι αν έχεις όφελος από αυτή σου τη στάση...
Πραγματικά, έχεις οδηγήσει το Bravo; Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι το Golf αποτελεί χαλαρά την καλύτερη επιλογή;
Όσο για τα ~13 λίτρα/100 χλμ για μένα δε λένε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Είμαι σίγουρος ότι θα του ήπιαν το αίμα του αυτοκινήτου στο τεστ. Το θέμα είναι πόσο καίει υπό φυσιολογικές συνθήκες.
Και στο golf tsi του ηπιαν το αιμα αλλα μεχρι 10 εφτασε στο σκισιμο.
Η Vw μου στερει την δυνατοτητα να αρχισω την οικοδομη που σχεδιαζω
φιλε,γιατι πρεπει να αποπληρωσω το golf πρωτα.Δεν θελω 2 δανεια ταυτοχρονα.
Σε 9 μηνες που θα χω τελειωσει με το golf θα ξερω ομως οτι εχω ενα αυτοκινητο πιο γρηγορο,πιο αξιοπιστο,πιο άνετο και οικονομικοτερο σε καταναλωση απο το Fiat. -
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Υποστηρίζεις με τόσο πάθος το προϊόν Golf που πραγματικά μερικές φορές αναρωτιέμαι αν έχεις όφελος από αυτή σου τη στάση...
Ήσουν εκεί και ξέρεις ε;
Τα αυτοκίνητα όντως οδηγήθηκαν σβέλτα, το Bravo όντως έκαψε παραπάνω, αλλά όχι και μέγιστη κατανάλωση 10 το Golf. Δες τον πίνακα της δοκιμής και κρίνε. Η μέγιστη του Golf μπορεί εύκολα να περάσει τα 15, του δε Bravo τα 16, πχ. σε μια ανηφορική κλειστή διαδρομή. Το Bravo όμως είναι δυνατότερο και ταχύτερο. Παντού. Ε, αυτό έχει το τίμημά του.ΥΓ: δεν προσπαθώ να σε πείσω, γνωρίζω ότι βλέπεις τα πράγματα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς. Προσπάθησε όμως να μην παραπληροφορείς τους άλλους. Αυτό που έγραψες επ' ουδενί δεν γράφτηκε στους 4Τ. Ευχαριστώ.
Σ.Λ.
-
Και στο golf tsi του ηπιαν το αιμα αλλα μεχρι 10 εφτασε στο σκισιμο.Εσύ δεν είσαι που διαμαρτύρεσαι ότι στο χαλαρό σου καίει 9,5;
Τώρα το γυρίζεις ανάποδα και λες ότι σκίζοντάς το δεν καίει παραπάνω από 10;
Σε 9 μηνες που θα χω τελειωσει με το golf θα ξερω ομως οτι εχω ενα αυτοκινητο πιο γρηγορο,πιο αξιοπιστο,πιο άνετο και οικονομικοτερο σε καταναλωση απο το Fiat.
Πιο γρήγορο;
Μα σύμφωνα με τις μετρήσεις που δημοσιεύονται στα περιοδικά το Bravo είναι γρηγορότεροΠιο αξιόπιστο;
Από πού το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Ξέρεις κάτι για την αξιοπιστία του Bravo που δε ξέρω εγώ; Δεν πρέπει να το έχεις πάρει είδηση αλλά τα τελευταία μοντέλα της Fiat αποδεικνύονται ιδιαίτερα αξιόπιστα, εξ' ού και η πολυετής εγγύηση που παρέχει η Fiat. Άσε να κινηθεί 1-2 χρόνια το Bravo και μετά μιλάμε περί της αξιοπιστίας του.Πιο άνετο;
Ναι, αυτό πολύ πιθανόν να συμβαίνει. Εσύ το λές από προσωπική εμπειρία όμως; Έχεις μπει σε Bravo;Πιο οικονομικό;
Και ως προς αυτό άσε να δείξει ο καιρός. Οι μετρήσεις υπό σκίσιμο των περιοδικών δε λένε κάτι. Αυτό εξαρτάται άμεσα από τις συνθήκες του τεστ.Τα εργοστάσια δηλώνουν 7,1 λίτα/100χλμ για το Bravo και 7 λίτρα/100χλμ για το Golf. Αμελητέα διαφορά θα έλεγα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ήσουν εκεί και ξέρεις ε;
Τα αυτοκίνητα όντως οδηγήθηκαν σβέλτα, το Bravo όντως έκαψε παραπάνω, αλλά όχι και μέγιστη κατανάλωση 10 το Golf. Δες τον πίνακα της δοκιμής και κρίνε. Η μέγιστη του Golf μπορεί εύκολα να περάσει τα 15, του δε Bravo τα 16, πχ. σε μια ανηφορική κλειστή διαδρομή. Το Bravo όμως είναι δυνατότερο και ταχύτερο. Παντού. Ε, αυτό έχει το τίμημά του.ΥΓ: δεν προσπαθώ να σε πείσω, γνωρίζω ότι βλέπεις τα πράγματα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς. Προσπάθησε όμως να μην παραπληροφορείς τους άλλους. Αυτό που έγραψες επ' ουδενί δεν γράφτηκε στους 4Τ. Ευχαριστώ.
Σ.Λ.
Και ποιος σου ειπε οτι μεταφερω την αποψη που γραφτηκε στους 4Τ???
Δοξα το θεο υπαρχουν πολλες δοκιμες αυτοκινητων σε πολλα περιοδικα και κριτικες παντου στο internet για να μπορει να διαμορφωσει κανεις αποψη μονος του.
Εγω την γνωμη μου αναφερω απο το αμαξι μου,οσο κι ενοχλει καποιους.
Τωρα αν καποιος εχει oφελος ,να περασει μια συγκεκριμενη αποψη,
αλλο αυτο,δεν με αφορα ομως.Mπορεις να λες με σιγουριά κιολας, οτι γνωριζεις οτι βλεπω τα πραγματα μεσα απο παραμορφωτικους φακους επειδη λεω αυτα που βλεπω στο αμαξι που οδηγω καθε μερα ,
αλλα εσυ βλεπεις τα πραγματα μεσα απο τους φακους μιας επιχειρησης η περιοδικου.Ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει την γνωμη του.
-
Πρώτα απ' όλα όταν απαντάμε δεν απαντάμε μέσα στο quote.
Από κει και πέρα η απάντησή σου είναι πρακτικά άτοπη. Ο Krusenstern μιλάει βάση εμπειρίας και με τα δύο αυτοκίνητα, εσύ απλά αναφέρεις τι έχεις διαβάσει.
Τέλος, στο δικό μου ποστ γιατί δεν απάντησες; Διαφωνείς με κάτι;
-
Και ποιος σου ειπε οτι μεταφερω την αποψη που γραφτηκε στους 4Τ???Δοξα το θεο υπαρχουν πολλες δοκιμες αυτοκινητων σε αλλα περιοδικα και κριτικες παντου στο internet για να μπορει να διαμορφωσει κανεις αποψη μονος του.
Μεταφέρεις, λοιπόν, την άποψη κάποιων που έγραψαν δοκιμή και λένε ότι η μέγιστη (σκίσιμο είπες) κατανάλωση ενός Golf TSi 140 είναι 10λτ./100χμ; Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι; Θέλω να τους ζητήσω αυτόγραφο
Εγω την γνωμη μου αναφερω απο το αμαξι μου,οσο κι ενοχλει καποιους.
Κοίτα, το 'Πάρτε όλοι Golf, τα υπόλοιπα είναι για τα μπάζα' μπορεί να είναι η γνώμη σου και να γίνεται αποδεκτή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι ενοχλητική η επανάληψή της σε κάθε σου ποστ εδώ μέσα.
Τωρα αν καποιος εχει oφελος ,να περασει μια συγκεκριμενη αποψη, αλλο αυτο,δεν με αφορα ομως.
Ποιος είναι αυτός ο κάποιος, ποια είναι η συγκεκριμένη άποψη που προσπαθεί να περάσει και τι όφελος έχει από αυτό; 3 ερωτήσεις, περιμένω 3 απαντήσεις.
Ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει την γνωμη του.
Τον Κλιντ Ίστγουντ τον ξέρεις;
-
Ξαναδιαβασε το post μου και θα παρεις ολες τις απαντησεις που θελεις.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι το golf tsi ειναι οικονομικοτερο του fiat Bravo,οπως και να το οδηγησει κανεις,ειτε το σκισει ειτε το οδηγησει οικονομικα.
Fiat Bravo T-jet vs Golf TSI 140ps