-
να μη ξαναδωσεις ποτε σε κανεναν το αυτοκινητο σου
και οχι σεξ για ενα μηνα -
Μααα, του φίλου της είναι το κουπεράκι.
-
ναι δεν το ειδα...
νομιζα οτι πηρε το αμαξι της και το ξεχαρβαλωσε
τοτε σεξ ασταματητο για ενα μηνα,δε θα του λυσει το προβλημα αλλα θα τον κανει να ξεχαστει για λιγο!παντως για να πω και το πολυ κακο σεναριο,οταν εγω επεσα σε ενα πεζοδρομιο με το c2 μου το φερανε μεν στα ισια,αλλα ποτε τελειως...αν εχει παρει ψαλιδια ακρομπαρα κτλ παει,γ@μηθηκε το θεμα...
και ενας καλος μηχανικος θα μπορει ευκολα να διαπιστωσει τη ζημια,σε περιπτωση που θελει να το πουλησει.
παντως ακομα και για τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν οικονομικες λυσεις..καλα αυτος που θα το αγορασει αμα το πουλησω θα μου ριχνει πολλες καταρες...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Mην αγχώνεσαι ούτε εσύ ούτε ο φίλος σου !Το πιθανότερο είναι ο φίλος σου να προτιμούσε να έσπαγε το πόδι του παρά αυτό που έπαθε αλλά έτσι είναι ο μέσος άντρας !
Το πρόβλημα λογικά είναι ή μικρούλη ή λίγο μεγαλύτερο όπως λέει και από πάνω. Ότι και αν είναι, είναι κάτι απλό και συμβαίνει συχνά. Αν είναι τυχερός τότε απλά 'χάλασε' η ευθυγράμμιση των μπροστινών τροχών και απλά θα πρέπει να ευθυγραμμίσει το αυτοκίνητο (25 ευρώ δουλειά δλδ). Αν είναι λιγότερο τυχερός μαζί με αυτό λογικά η ζάντα θα έχει στραβώσει και απλά θα πρέπει να την πάει σε κάποιο βουλκανιζατέρ να τη στείλουν για 'ίσιωμα' (30 ευρώ). Αν είναι αρκετά άτυχος τότε θα έχει στραβώσει κάποιο ψαλίδι ή κάτι άλλο από την ανάρτηση. Αυτό δεν είναι φθηνό (ειδικά στην αντιπροσωπεία του Μινι θα τον ψιλογδύσουν) αλλά και πάλι δεν είναι σπουδαία ζημιά. απλά θα χρειαστεί αρκετά χρήματα (400+ φαντάζομαι μαζί με τα εργατικά) και μια μέρα στο συνεργείο.
Γενικά όμως ΔΕΝ είναι τίποτα σοβαρό. Απλά ήταν αρκετά άτυχος και την έφαγε γερά.
Συμφωνω απολυτως, και να πω απλα οτι παιζει δυστυχως αρνητικο ρολο
το καταραμενο runflat που με τα ατσαλινα πλαινα του μεταφερει χωρις σχεδον καθολου αποσβεση ολα τα φορτια στα ψαλιδια, αμορτισερ, πλαισιο.
Οταν με το καλο το φτιαξει ο φιλος, καλα θα κανει να εχει υποψιν του οταν ερθει η ωρα αντικαταστασης των ελαστικων, (ας φροντισει αυτος με τον τροπο του να ειναι λιγο πιο συντομη ) αυτα να ειναι κανονικα και οχι τα ασυμφορα, βαρια
και αχρηστα runflat... -
Πεταγμα!!!Το αχρηστεψες το αμαξι και καλυτερα να χωρισετε πριν παει στο συνεργειο και δει τι πραγματικα συμβαινει!!!πωωπω γι'αυτο εγω δεν δινω το αμαξι μου σε καμια σας και οπως ειπε ο Prof καλυτερα να εσπαγες το ποδι του!
...πλακα κανω,δεν ειναι τπτ σοβαρο,μπορει απλα να θελει μονο ευθυγραμμιση.Αλλα ενταξει ας χαλαρωσει,λαμαρινες ειναι που φτιαχνονται με € και τιποτα αλλο...
-
βρε παιδια σας ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση σας! τελικα δε πρεπει να γκριναζουμε οταν με τις ωρες διαβαζετε περιοδικα με αυτοκινητα!!
Τι να πω κι εγω..Η αληθεια ειναι οτι μου τα παρουσιαζει λιγο ΤΡΑΓΙΚΑ, εχει αρρωστεια κα με τα αυτοκινητα ουτε γρατζουνια δεν αντεχει, δε ξερω κι εγω απ αυτα..καταλαβαινετε..για να μπαινω και σε forum φανταζεστε! Το μονο που ξερω εινα οτι τα mini ειναι αρκετα ευαισθητα στις λακουβες( αφου ειναι χαμηλα) οι οποιες βρισκονται παντου στην Αθηνα!
Ελπιζω να ειναι το πιο καλο σεναριο απ αυτα που μου λετε αν και δε καταλαβαινω και πολλα γιατι αν ειναι αυτο με τον αξονα που δε φτιαχνεται ξανα, δεν ερχεται στη αρχικη θεση και δε ξερω εγω τι αλλο καηκαμε! τι να πω κι εγω..'Αν ξεσπάει πάνω σου επειδή βρήκε σε λακούβα, τότε δεν μένουν και πολλά να κάνεις...'
φιλε μου πιστεψε αν τραβηξουν πολυ τα μουτρα με μενα δε μενουν και πολλα..λες κι εσκαψα εγω τη λακουβα! καταλαβαινω βεβαια τη στεναχωρια και συμπασχω αλλα δε μπορω να κανω και κατι αλλο!'τοτε σεξ ασταματητο για ενα μηνα,δε θα του λυσει το προβλημα αλλα θα τον κανει να ξεχαστει για λιγο!'
Σωστο αλλα αν ειναι το χειροτερο σεναριο δεν το κοβω να με σωζει ουτε το kama soutra ολοκληρο!αν εχω χωρισει μεχρι τελος της εβδομαδας αναλογα τι θα πουν στην αντιπροσωπεια να δεις τι θα παθει μετα το mini! (αστειευομαι...μαλλον..)
σας ευχαριστω πολυ!ημουν μαλλον μια αναπαντεχη και ισως παραξενη γυναικεια παρεμβαση στο forum
αλλα με βοηθησατε πολυ! θα σας ενημερωσω μολις μαθω τι δημιουργησε αυτη η βρωμολακουβα! Μαυρο ΣΚ εκανα..!ευχαριστω παιδια και καλες βολτες! να προσεχετε τις λακουβες! -
καλα αυτο που ανεφερα με το πεζοδρομιο μην το λαμβανεις πολυ υπόψιν ηταν στην ουσια τρακαρισμα κι οχι λακουβα.
εδω μαλλον παιζει καμια ζαντα να θελει πεταμα και να μειωθηκε η ζωη του αμορτισερ.με αλλαγη ζαντας(μπορει να θελει απλα ισιωμα), ελαστικου και ευθυγραμμιση καθαρισες.τη ζαντα τη κοιταξατε??μου χει τυχει να κοπει η ζαντα και το λαστιχο βα μην σκασει,απλα να εχει χασει αερα μια φορα που επεσα σε μια κοφτερη λακουβα.
μην ανησυχεις τσαμπα σε τρομαξα,αφου δεν ηταν στουκα επανερχεται πληρως
-
Και εγώ με το Panda έπεσα σε γούβα με αποτέλεσμα να αλλάξω δύο λάστιχα, να επαναφέρω τις δύο ζάντες (γιατί είχαν πάρει, ελάχιστα μεν - το έκανα για παν ενδεχόμενο δε) και να κάνω ευθυγράμμιση... (κόστος 260 + 30 = 290).
Για το MCS ίσως πάει λίγο παραπάνω αν θέλουν αλλαγή τα λάστιχα...
_
-
Ο χρήστης my mini έγραψε:
δε ξερω κι εγω απ αυτα..καταλαβαινετε..για να μπαινω και σε forum φανταζεστε!Κάτι υπονόησε αυτός για το forum τώρα...Μας έβρισε ή μου φάνηκε?
-
γυναικα ηταν!
-
Εμενα ειχε κανει ακριβως το ιδιο η μανα μου με το SLK που φοραγε 18αρες και ειχε και την αναρτηση AMG δηλαδη ενα πραγμα ανετο οσο ενα κουτσουρο..
Να πω οτι το αμαξι οσες ευθυγραμμισεις και να εκανε στα συνεργεια των επισημων αντιπροσωπων, ποτε δεν πηρε τα ισα του! Παραδοξως ουτε λαστιχο , ουτε τιποτα αλλο δεν επαθε το παραμικρο..
Αλλα ειναι ΠΟΛΥ σπαστικο να μην πηγαινει ευθεια το αμαξι! Νιωθεις απαισια που το αμαξι σου δεν ειναι ικανο να παει στην ευθεια ενω ολων των αλλων πηγαινουν!
Τι να της πεις.. δεν ειπα τιποτα! Πηρα ενα μαχαιρι και την εσφαξα..
Προχθες αποφυλακιστηκα
Αν σε 'φαει' και εσενα, δεν τρεχει τιποτα, ουτε που θα το καταλαβεις !
Παντως πραγματικα μακαρι να εμπαινε και αυτη σε κανα φορουμ να ψαχνε λιγο! Αλλα στα τετοια της, κλασσικα το παραδεχτηκε μετα απο κανα χρονο!!!!
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Εμενα ειχε κανει ακριβως το ιδιο η μανα μου με το SLK που φοραγε 18αρες και ειχε και την αναρτηση AMG δηλαδη ενα πραγμα ανετο οσο ενα κουτσουρο..Να πω οτι το αμαξι οσες ευθυγραμμισεις και να εκανε στα συνεργεια των επισημων αντιπροσωπων, ποτε δεν πηρε τα ισα του! Παραδοξως ουτε λαστιχο , ουτε τιποτα αλλο δεν επαθε το παραμικρο..
Αλλα ειναι ΠΟΛΥ σπαστικο να μην πηγαινει ευθεια το αμαξι! Νιωθεις απαισια που το αμαξι σου δεν ειναι ικανο να παει στην ευθεια ενω ολων των αλλων πηγαινουν!
**Τι να της πεις.. δεν ειπα τιποτα! Πηρα ενα μαχαιρι και την εσφαξα..
Προχθες αποφυλακιστηκα
Αν σε 'φαει' και εσενα, δεν τρεχει τιποτα, ουτε που θα το καταλαβεις !**
Παντως πραγματικα μακαρι να εμπαινε και αυτη σε κανα φορουμ να ψαχνε λιγο! Αλλα στα τετοια της, κλασσικα το παραδεχτηκε μετα απο κανα χρονο!!!!
δεν περιμενα να διαβασω κατι τετοιο και αιφνιδιαστηκα σκεψου **τωρα ** τι αποψη θα εχει για τα φορουμ η κοπελα..
-
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Εμενα ειχε κανει ακριβως το ιδιο η μανα μου με το SLK που φοραγε 18αρες και ειχε και την αναρτηση AMG δηλαδη ενα πραγμα ανετο οσο ενα κουτσουρο..Να πω οτι το αμαξι οσες ευθυγραμμισεις και να εκανε στα συνεργεια των επισημων αντιπροσωπων, ποτε δεν πηρε τα ισα του! Παραδοξως ουτε λαστιχο , ουτε τιποτα αλλο δεν επαθε το παραμικρο..
Τι να της πεις.. δεν ειπα τιποτα! Πηρα ενα μαχαιρι και την εσφαξα..
Προχθες αποφυλακιστηκα
Αν σε 'φαει' και εσενα, δεν τρεχει τιποτα, ουτε που θα το καταλαβεις !
-
MANGO
-
Γουστάρω short attention span των φορουμάδων, στα 18 μηνύματα τα 2 είναι απο τη δημιουργό της συζήτησης, τα 7 απο φορουμάδες που δεν έχουν καταλάβει τίνος είναι το κούπερ και τι φύλο είναι η OP (πάλι καλά που κατάλαβαν οτι μιλάμε για αμάξι), τα 4 είναι σπαμ και τα υπόλοιπα 5 σωστές απαντήσεις..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
και τα υπόλοιπα 5 σωστές απαντήσεις..Να είσαι ευχαριστημένος που βρέθηκαν και 5 σωστές...
-
H καρδιά μου λέει mini cooper 120ps. Το μυαλο μου λεει golf VI. Eιναι δυσκολοτερη αποφαση απ'οτι ίσως φαινεται.
Θέλω να είναι ταξιδιάρικο (κανω αρκετα χλμ εθνικη) -αλλά κ να παρκάρει εύκολα (μενω κεντρο κ δεν εχω παρκινγκ).
Θέλω ευελιξία και στυλ ως κοριτσακι που ειμαι
Δε θέλω να δινω ενα σωρό λεφτά για ανταλλακτικα κ σερβις.
Κ τελος, αν κ δε σκαω για τρομερους χωρους, θελω το πορτμπαγκαζ να χωρα παραπανω απο ενα νεσεσαιρ. Οχι βεβαια τα μπαγκαζια 4μελους οικογενειας αλλα...
Σας ρωτω τωρα εσας, ως γνωστες των μινι: η εμπειρια σας στον αυτοκινητοδρομο πως ειναι; κ το πορτμπαγκαζ ειναι τοσο φρικτα μικρο ή τελικα μικρο στο ματι μονο;
Τι να παρω δεν ξερω (peugeot 207, renault clio δικαιως δεν τα θεωρω καποιες κλασεις κατωτερα; -αν κ το μεγεθος τους με βολευει). Αny help will be appreciated /thanx -
Δηλαδη λακκουβα = περισσιτερο προβλημα για μινι περισσοτερο απο οτι σε αλλο αυτοκ γιατι μεγεθος ελαστικου μικρο κ χαμηλο υψος κ higher risk για ολεθρο
-
@Bouki: Θα σου έλεγα να ακολουθήσεις την καρδιά και να πάρεις Mini! Αλλά και την λογική να ακολουθήσεις, με τα κριτήρια που θέτεις το Mini είναι μια χαρά.
-
Service έχει πιο φτηνά και πιο αραιά από το Golf.
-
Στην εθνική πάει μια χαρά, άνετα και αρκετά γρήγορα.
-
Χώρους δεν έχει πολλούς, αλλά είναι ΟΚ για 2 άτομα (οι πίσω χωράνε, αλλά σχετικά στριμωχτά) και αποσκευές. Για να σου δώσω μερικά παραδείγματα: Με την κοπέλα μου έχουμε πάει ταξίδι 1 εβδομάδα (ξέρεις τι κουβαλάτε οι γυναίκες...!!!) και ρίχνοντας το ένα πίσω κάθισμα χωρέσανε άνετα 1 βαλίτσα και 2 σακ-βουγιαζ. Με τα καθίσματ πάνω, χωράνε 2 μικρές βαλίτσες ή μια μεγάλη. Επίσης έχω μεταφέρει εμένα και άλλους 2 + 3 βαλίτσες.
-
Ποιότητα έχει πολύ καλή.
-
Εάν μείνεις στις στάνταρ 15'' ζάντες η άνεση είναι μια χαρά. Με τις 16'' χειροτερεύει λίγο (κυρίως λόγ Run Flat). 17'' δεν έχεις λόγο να βάλεις. Όπως δεν χρειάζεται να βάλεις την σπορ ανάρτηση.
Ό,τι άλλο θες, μας ρωτάς.
-
New MINI Forum