Δηλαδη στα 122αρια σας βαζετε απλη αμολυβδη κ ειστε μια χαρα...Τελικα κυκλοφορει τρομερο ραδιο αρβυλα...
Latest posts made by bouki
-
RE: VW Golf VΙ
-
RE: ποσο να πουλησω VW POLO 1999
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Θα ήταν καλή ιδέα, για ένα thread με καθαρά εκτιμήσεις μεταχειρισμένων...Παιδια, αυτοκίνητο 10ετίας χωρίς ABS ...έχει χάσει πρακτικά οποιαδήποτε αξία... εαν πάρεις 3Κ να είσαι πολύ χαρούμενος
χαρουμενΗ dear Montecarlo..
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Στα 10 χρόνια έχει χάσει θεωρητικά όποια εμπορική αξία είχε. Το πουλάς σαν μέσο εξυπηρέτησης και όχι σαν περιουσιακό στοιχείο.
Επειδή δεν γράφεις κινητήρα κλπ, εγώ θα υπολόγιζα ένα 20% περίπουτ της τωρινής αξίας του καινούργιου μοντέλου. με απόκλιση 500€. Αν δεν έχει όπως λες προβλήματα, πουλάς ένα καλό μτχ. Ευκαιρία θα έλεγα, καθώς σα 10 χρόνια δύσκολα ένα αμάξι πόλης δεν είχε ατύχημα. Αν βρεςι κάποιον φίλο ή γνωστό που να το ξέρει θα κερδίσετε και οι δυο σαςνα σας πω τα παντα
1400cc, με εξουσιοδοτημενα σερβις, 105000χλμ, ηλ/παραθυρα, ραδιο-mp3, aircondition.
Exει ομως περιμετρικα χτυπηματακια-γρατζουνιες.
Εκτιμηση;; -
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000ΧΙΛ ΔΗΛΑΔΗ;;;
Νομίζω ναι. Κοιτα τους πίνακες του autotriti, τιμές μεταχειρισμένων για διάστημα που συμπίπτει νέο μοντέλο με παλαιο, για να συγκρίνεις τιμές στην 5ετία και να έχεις πιο καλή εικόνα.
Ισχυει οτι ο TSI τρωει μονο σουπερ -ντουπερ-αμολυβδη;;;
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
ΑΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΤΕ;; ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ VI KAI NA ΑΓΝΟΗΣΩ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 2000;;Εγώ σου συνιστώ να πάρεις αυτό που σου αρέσει καλύτερα.
ΣΙΓΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ -
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
Σε 5-6 χρονια τι μεταπωλητικη διαφορα αξιας να εχουν αραγε ενα μοντελο του 2008 με ενα του 2009;
Η αξία μεταπώλησης πέφτει πολύ από γενία σε γενία αυτοκινήτου. Δηλ. το V με το VΙ με ίδια ημερομηνία κυκλοφορίας (π.χ. Ιαν. 09) θα έχουν σε 5-6 χρόνια σημαντική διαφορά στην μεταπώληση.
ΑΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΤΕ;; ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ VI KAI NA ΑΓΝΟΗΣΩ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 2000;; -
Ο χρήστης Bouki έγραψε:
συντομη ερωτηση: σημερα θα παιρνατε το golf V ή το golf VI? Αν η αντιπροσωπεια προσφερε εκπτωσγ -2000€ το V εννοειται, στην 122/trendline. θεωρειτε οτι η διαφορα αυτη ειναι σημαντικη ή οτι δεν αξιζει τον κοπο γιατι τα 2 αυτοκινητα ειανι ουσιατικα ιδια; Σε 5-6 χρονια τι μεταπωλητικη διαφορα αξιας να εχουν αραγε ενα μοντελο του 2008 με ενα του 2009;Α ναι. Μου κανει εντυπωση παραπανω που καποιος λεει οτι το VI εχει απειρως καλυτερο εξοπλισμο απο το V. Σε ποια εκδοση αναφερεσαι; Εγω που κοιταξα trendline ειναι το ιδιοο πραγμα..
-
συντομη ερωτηση: σημερα θα παιρνατε το golf V ή το golf VI? Αν η αντιπροσωπεια προσφερε εκπτωσγ -2000€ το V εννοειται, στην 122/trendline. θεωρειτε οτι η διαφορα αυτη ειναι σημαντικη ή οτι δεν αξιζει τον κοπο γιατι τα 2 αυτοκινητα ειανι ουσιατικα ιδια; Σε 5-6 χρονια τι μεταπωλητικη διαφορα αξιας να εχουν αραγε ενα μοντελο του 2008 με ενα του 2009;
-
ποσο να πουλησω VW POLO 1999
θελω να το πουλησω.
Ελεγα να το δωσω στην αντιπροσωπεια για να μην ταλαιπωρηθω, αλλα μου ειπανε μια τιμη απαραδεκτη! Το αυτοκινητο εχει 115000 χλμ, a/c, mp3, υδραυλικο τιμονι, τα σερβις του στην ωρα του κ σε εξουσιοδοτημενους. Δεν εχει βγαλει ποτε προβλημα μηχανικο (φτου-φτου), παει παντου ανετα κ ωραια, ουτε εχει εμπλακει σε major τρακαρισμα, αλλα εχει καποια μικρα χτυπηματακια -γρατζουνιες. Πόσο νομιζετε οτι μπορω να το πουλησω σε ιδιωτη απευθειας ή σε μαντρα;; Αυτοι που αποσυρουν αυτοκινητα για ανταλλακτικα πχ Νεονακης ειναι σοβαρη επιλογη;; -
θελω να το πουλησω.
Ελεγα να το δωσω στην αντιπροσωπεια για να μην ταλαιπωρηθω, αλλα μου ειπανε μια τιμη απαραδεκτη! Το αυτοκινητο εχει 115000 χλμ, a/c, mp3, υδραυλικο τιμονι, τα σερβις του στην ωρα του κ σε εξουσιοδοτημενους. Δεν εχει βγαλει ποτε προβλημα μηχανικο (φτου-φτου), παει παντου ανετα κ ωραια, ουτε εχει εμπλακει σε major τρακαρισμα, αλλα εχει καποια μικρα χτυπηματακια -γρατζουνιες. Πόσο νομιζετε οτι μπορω να το πουλησω σε ιδιωτη απευθειας ή σε μαντρα;; Αυτοι που αποσυρουν αυτοκινητα για ανταλλακτικα πχ Νεονακης ειναι σοβαρη επιλογη;;