-
θελω να το πουλησω.
Ελεγα να το δωσω στην αντιπροσωπεια για να μην ταλαιπωρηθω, αλλα μου ειπανε μια τιμη απαραδεκτη! Το αυτοκινητο εχει 115000 χλμ, a/c, mp3, υδραυλικο τιμονι, τα σερβις του στην ωρα του κ σε εξουσιοδοτημενους. Δεν εχει βγαλει ποτε προβλημα μηχανικο (φτου-φτου), παει παντου ανετα κ ωραια, ουτε εχει εμπλακει σε major τρακαρισμα, αλλα εχει καποια μικρα χτυπηματακια -γρατζουνιες. Πόσο νομιζετε οτι μπορω να το πουλησω σε ιδιωτη απευθειας ή σε μαντρα;; Αυτοι που αποσυρουν αυτοκινητα για ανταλλακτικα πχ Νεονακης ειναι σοβαρη επιλογη;; -
θελω να το πουλησω.
Ελεγα να το δωσω στην αντιπροσωπεια για να μην ταλαιπωρηθω, αλλα μου ειπανε μια τιμη απαραδεκτη! Το αυτοκινητο εχει 115000 χλμ, a/c, mp3, υδραυλικο τιμονι, τα σερβις του στην ωρα του κ σε εξουσιοδοτημενους. Δεν εχει βγαλει ποτε προβλημα μηχανικο (φτου-φτου), παει παντου ανετα κ ωραια, ουτε εχει εμπλακει σε major τρακαρισμα, αλλα εχει καποια μικρα χτυπηματακια -γρατζουνιες. Πόσο νομιζετε οτι μπορω να το πουλησω σε ιδιωτη απευθειας ή σε μαντρα;; Αυτοι που αποσυρουν αυτοκινητα για ανταλλακτικα πχ Νεονακης ειναι σοβαρη επιλογη;; -
θελω να το πουλησω.
Παρε μια ιδεα απο εδω: http://www.autotriti.gr/auto/_mtx/Ektimiste_AUTO.asp
-
Αν πάρεις 3χιλιαρικάκια στο χέρι σούταρε το
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Αν πάρεις 3χιλιαρικάκια στο χέρι σούταρε τοPolo λεει οχι punto..
-
εαν θελεις πανω απο 3 τοτε παντρεψου το καλυτερα κι εγω κουμπαρος....
-
Και τα 3000 πολλά είναι για Polo του 99... Θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν έπιανα εγώ τόσα!
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Polo λεει οχι punto..
ακόμα χειρότερα...
-
Φιλος πουλαει polo 2005 1,4 75 ps,το στρογγυλοφαναρο δηλαδη 8000 ευρω ,με 40000χμ.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Φιλος πουλαει polo 2005 1,4 75 ps,το στρογγυλοφαναρο δηλαδη 8000 ευρω ,με 40000χμ.Αυτο που πουλαει ο/η Boukι ειναι 6 χρονια παλιοτερο και με 75.000χλμ παραπανω.
-
Στα 10 χρόνια έχει χάσει θεωρητικά όποια εμπορική αξία είχε. Το πουλάς σαν μέσο εξυπηρέτησης και όχι σαν περιουσιακό στοιχείο.
Επειδή δεν γράφεις κινητήρα κλπ, εγώ θα υπολόγιζα ένα 20% περίπουτ της τωρινής αξίας του καινούργιου μοντέλου. με απόκλιση 500€. Αν δεν έχει όπως λες προβλήματα, πουλάς ένα καλό μτχ. Ευκαιρία θα έλεγα, καθώς σα 10 χρόνια δύσκολα ένα αμάξι πόλης δεν είχε ατύχημα. Αν βρεςι κάποιον φίλο ή γνωστό που να το ξέρει θα κερδίσετε και οι δυο σας -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Φιλος πουλαει polo 2005 1,4 75 ps,το στρογγυλοφαναρο δηλαδη 8000 ευρω ,με 40000χμ.Να μου γνωρίσει τον Αγοραστή .
Πώς την λένε εκείνη την σούπα .......... ααα!!! Γλαρόσουπα.
-
Polo λεει οχι punto..
Δλαδή εσύ το παίρνεις??
Ρε παιδιά , εδώ δεν προσπαθούμε να μειώσουμε το αυτ/το του καθενός.Η αγορά έχει γίνει έτσι που έχουν ξεφτυλιστεί μάρκες και μάρκες , στο Polo θα κολήσουμε? Τα μεταχειρισμένα πάει , πεθάναν , δωστο ρε φίλε γιατί όσο το καθυστερεί το βλέπω για απόσυρ ση... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Στα 10 χρόνια έχει χάσει θεωρητικά όποια εμπορική αξία είχε. Το πουλάς σαν μέσο εξυπηρέτησης και όχι σαν περιουσιακό στοιχείο.
Επειδή δεν γράφεις κινητήρα κλπ, εγώ θα υπολόγιζα ένα 20% περίπουτ της τωρινής αξίας του καινούργιου μοντέλου. με απόκλιση 500€. Αν δεν έχει όπως λες προβλήματα, πουλάς ένα καλό μτχ. Ευκαιρία θα έλεγα, καθώς σα 10 χρόνια δύσκολα ένα αμάξι πόλης δεν είχε ατύχημα. Αν βρεςι κάποιον φίλο ή γνωστό που να το ξέρει θα κερδίσετε και οι δυο σαςνα σας πω τα παντα
1400cc, με εξουσιοδοτημενα σερβις, 105000χλμ, ηλ/παραθυρα, ραδιο-mp3, aircondition.
Exει ομως περιμετρικα χτυπηματακια-γρατζουνιες.
Εκτιμηση;; -
Θα ήταν καλή ιδέα, για ένα thread με καθαρά εκτιμήσεις μεταχειρισμένων...
Παιδια, αυτοκίνητο 10ετίας χωρίς ABS ...έχει χάσει πρακτικά οποιαδήποτε αξία... εαν πάρεις 3Κ να είσαι πολύ χαρούμενος
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Θα ήταν καλή ιδέα, για ένα thread με καθαρά εκτιμήσεις μεταχειρισμένων...Παιδια, αυτοκίνητο 10ετίας χωρίς ABS ...έχει χάσει πρακτικά οποιαδήποτε αξία... εαν πάρεις 3Κ να είσαι πολύ χαρούμενος
χαρουμενΗ dear Montecarlo..
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Θα ήταν καλή ιδέα, για ένα thread με καθαρά εκτιμήσεις μεταχειρισμένων...Παιδια, αυτοκίνητο 10ετίας χωρίς ABS ...έχει χάσει πρακτικά οποιαδήποτε αξία... εαν πάρεις 3Κ να είσαι πολύ χαρούμενος
είχα ανοίξει αλλά πήγε άπατο viewtopic.php?f=5&t=32093&start=0
3κ πιστεύω οτι μπορεί να πιάσει ανάλογα και με τα χτυπήματα που λες οτι έχει(σε άλλους φαίνονται μικρά και σε άλλους μεγάλα)
πόσο σου έδιναν? -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Φιλος πουλαει polo 2005 1,4 75 ps,το στρογγυλοφαναρο δηλαδη 8000 ευρω ,με 40000χμ.
Να μου γνωρίσει τον Αγοραστή .
Πώς την λένε εκείνη την σούπα .......... ααα!!! Γλαρόσουπα.
Δεν είπε οτι βρήκε αγοραστή κιόλας
-
Polo λεει οχι punto..
Γνωστη αντιπροσωπεια αγοραζε το Punto μου (1.2, μοντ2000) 4300€.
Θες να σου σκαναρω και την προσφορα?
ποσο να πουλησω VW POLO 1999