-
Κάτι κουδουνίζει στον αερόσακο του συνοδηγού σε μοντέλο r56 2008
Κατάφερα και άνοιξα το dashboard έβαλα λίγα έξτρα μονωτικά σε κάτι σωλήνες αέρα πάνω από τον αεροσακο αλλά λίγη διάφορα. Επίσης μαγκωσα το dashboard βάζοντας ενδιάμεσα στο κενό του τζαμιού νερό dashboard και κάτι έγινε.
Θέλω να το λύσω εντελώς ανοίγοντας πάλι το dashboard. Τι μπορεί να θέλει μονωτικό ?
Ευχαριστώ
-
Καλημέρα,
Είμαι κοντά στην επιλογή παραγγελιας ενός mini countryman oneD.
Εχει κανεις προσωπική εμπειρία απο το μοντέλο ?
Το έχει πάρει φίλος μου σε αυτόματο. Έχω μπει μέσα για μια πολύ σύντομη βόλτα. Ο ίδιος δηλώνει ευχαριστημένος (κι έχει μεγάλη εμπειρία από αυτοκίνητα), αλλά το έχει μόνο 2-3 μήνες. Τι θέλεις να μάθεις;
-
tsaltinho wrote:
Καλημέρα,
Είμαι κοντά στην επιλογή παραγγελιας ενός mini countryman oneD.
Εχει κανεις προσωπική εμπειρία απο το μοντέλο ?
Το έχει πάρει φίλος μου σε αυτόματο. Έχω μπει μέσα για μια πολύ σύντομη βόλτα. Ο ίδιος δηλώνει ευχαριστημένος (κι έχει μεγάλη εμπειρία από αυτοκίνητα), αλλά το έχει μόνο 2-3 μήνες. Τι θέλεις να μάθεις;
Πρωτα απο ολα ειναι για τη γυναικα μου και για χρηση κατα 90% εντος πολης.
Με ενδιαφερει η καταναλωση ( ειναι εφικτή στα 6-6.5ltrs ? ) και η αξιοπιστια του. Δεν θέλω να τρεχω καθε 3 και λιγο στα συνεργεια. Φαντάζομαι οτι η ποιοτητα των υλικων εχει βελτιωθει, σε σχεση με ενα r56 που ειχα πριν 10 χρονια.
-
Πρωτα απο ολα ειναι για τη γυναικα μου και για χρηση κατα 90% εντος πολης.
Δεν θα πω για το Μίνι (προσωπικά δεν θα το αγόραζα), αλλά για εντός πόλης κατά 90% θα έλεγα ότι diesel δεν είναι καλύτερη λύση.
-
Καλησπέρα, με ενδιαφέρει και εμένα το mini countryman one Diesel ;
Το έχει κάποιος να μας πει την εμπειρία του, είναι ικανοποιημένος ;Επίσης τα 116 hp είναι αρκετά ;
-
Καλησπέρα, κι εγώ ενδιαφέρομαι για το countryman one d, υπάρχει κάποιος στην παρέα να μας δώσει πληροφορίες;
Ευχαριστώ. -
Δεν θυμάμαι να έχουμε ιδιοκτήτη στο φόρουμ...αλλά μπορεί και να μου διαφεύγει.
Πάντως τι θες να μάθεις? Καλό αυτοκίνητο, σχετικά σκληρό με τα γνωστά "θέματα" όλων των BMW και φυσικά πανάκριβη συντήρηση εντός δικτύου. Ομορφία υποκειμενική....
-
Σ`ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Η επάρκεια του κινητήρα είναι η βασική μου απορία μιας και το αυτοκίνητο είναι βαρύ και δεν υπάρχουν πολλές δοκιμές στον ξένο τύπο, προφανώς διαλέγουν τον δίλιτρο. -
Επαρκέαστος είναι....ανάλογα φυσικά την χρήση που θές να κάνεις.
-
@fanis75 ποια είναι τα γνωστά θεματάκια που παρουσιάζουν (επιγραμματικά)?
Ενδιαφέρεται συγγενής μου. -
@fanis75 said in New MINI Forum:
Επαρκέαστος είναι....ανάλογα φυσικά την χρήση που θές να κάνεις.
Η χρήση του θα είναι στον αυτοκινητόδρομο, πχ ιωνία-εγνατία. Αυτό που με προβληματίζει είναι όταν θα συναντήσω κάποιο παρατεταμένο ανηφορικό τμήμα όπου θα χρειαστεί κάποια επιτάχυνση εν κινήσει ( προσπέραση ) όντας λογικά φορτωμένο και με κλιματισμό. Έχεις άποψη;
-
@dr-sarantis said in New MINI Forum:
Η χρήση του θα είναι στον αυτοκινητόδρομο, πχ ιωνία-εγνατία. Αυτό που με προβληματίζει είναι όταν θα συναντήσω κάποιο παρατεταμένο ανηφορικό τμήμα όπου θα χρειαστεί κάποια επιτάχυνση εν κινήσει ( προσπέραση ) όντας λογικά φορτωμένο και με κλιματισμό. Έχεις άποψη;
Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις στον αυτοκινητόδρομο. Έχει φίλος το Countryman 1.6D με το αυτόματο κιβώτιο και το έχω οδηγήσει για λίγο. Κυρίως όμως βασίζομαι στη γνώμη του φίλου μου, που το οδηγάει καθημερινά και το θεωρεί επαρκέστατο.
-
Σ` ευχαριστώ.
Αν σου είναι εύκολο μπορείς να τον ρωτήσεις αν έχει να προτείνει από τον πρόσθετο εξοπλισμό πέρα από τα βασικά (π.χ αυτόματο, αισθητήρες κτλ..) ; Σκεφτόμουν για ρυθμιζόμενη ανάρτηση.... -
Το έχει πάρει με leasing και σίγουρα δεν έχει φορτωσει τον έξτρα εξοπλισμό. Το αυτόματο του είναι όμως πολύ καλό.
-
-
Καλησπέρα , ποια είναι η άποψη σας για το mini cooper του 2008 με τα 120 άλογα; ξέρετε ποιο είναι το κόστος συντήρησης ενός τέτοιου αυτοκινήτου και πια η πραγματική κατανάλωση του; Τι πρέπει να προσέχω ; Ισχύει ότι βγάζουν προβλήματα; Ευχαριστώ
-
@george-bou said in New MINI Forum:
Καλησπέρα , ποια είναι η άποψη σας για το mini cooper του 2008 με τα 120 άλογα; ξέρετε ποιο είναι το κόστος συντήρησης ενός τέτοιου αυτοκινήτου και πια η πραγματική κατανάλωση του; Τι πρέπει να προσέχω ; Ισχύει ότι βγάζουν προβλήματα; Ευχαριστώ
- Κόστος συντήρησης εξαρτάται χλμ. και συνεργείο.
- Κατανάλωση που? Σε τι συνθήκες?
- Να προσέξεις τα χλμ, να έχει γίνει σωστή συντήρηση, να μην είναι εισαγωγής και να μην ειναι τρακαρισμένο.
- Προβλήματα? χμμ...λιγότερα από τα τούρμπο, αλλά ναι δεν είναι και ό,τι πιο αξιόπιστο. Το παίρνεις για άλλους λόγους...η αξιοπιστία είναι χαμηλά στην λίστα. Εαν σε ενδιαφέρει αξιοπιστία κοιτάς λάθος αμάξι.
-
@fanis75 said in New MINI Forum:
- Κόστος συντήρησης εξαρτάται χλμ. και συνεργείο.
- Κατανάλωση που? Σε τι συνθήκες?
- Να προσέξεις τα χλμ, να έχει γίνει σωστή συντήρηση, να μην είναι εισαγωγής και να μην ειναι τρακαρισμένο.
- Προβλήματα? χμμ...λιγότερα από τα τούρμπο, αλλά ναι δεν είναι και ό,τι πιο αξιόπιστο. Το παίρνεις για άλλους λόγους...η αξιοπιστία είναι χαμηλά στην λίστα. Εαν σε ενδιαφέρει αξιοπιστία κοιτάς λάθος αμάξι.
Μετά τις 160.000 χλμ,
Έχω διαβάσει ότι έχει μικτή κατανάλωση 6-6.5 /100,
Άρα βγάζει περισσότερα προβλήματα για ένα καθημερινο αυτοκίνητο από τα υπόλοιπα, συνήθως που πονάνε αυτά τα αυτοκίνητα; -
Μετά τις 160.000 χλμ,
Έχω διαβάσει ότι έχει μικτή κατανάλωση 6-6.5 /100,
Άρα βγάζει περισσότερα προβλήματα για ένα καθημερινο αυτοκίνητο από τα υπόλοιπα, συνήθως που πονάνε αυτά τα αυτοκίνητα;6-6.5 δεν έχει ούτε για αστείο, εκτός εαν κινείσαι μόνο Ε.Ο με λογικές ταχύτητες. Μέσα στην πόλη το 8 είναι για πλάκα.
Βγάζει περισσότερα από τον Μ.Ο της κατηγορίας του. Γενικά δεν αγοράζεις Μίνι για αξιοπιστία ή για οικονομία. Εαν σε ενδιαφέρουν τέτοια θέματα (που μάλλον σε ενδιαφέρουν για να ρωτάς), κοιτάς λάθος αμάξι.
-
Τα 8 είναι λίγα, για Μίνι βενζίνης. Ακου 6-6,5...
New MINI Forum