Latest posts made by dr-sarantis
-
RE: New MINI Forum
Σ` ευχαριστώ.
Αν σου είναι εύκολο μπορείς να τον ρωτήσεις αν έχει να προτείνει από τον πρόσθετο εξοπλισμό πέρα από τα βασικά (π.χ αυτόματο, αισθητήρες κτλ..) ; Σκεφτόμουν για ρυθμιζόμενη ανάρτηση.... -
@fanis75 said in New MINI Forum:
Επαρκέαστος είναι....ανάλογα φυσικά την χρήση που θές να κάνεις.
Η χρήση του θα είναι στον αυτοκινητόδρομο, πχ ιωνία-εγνατία. Αυτό που με προβληματίζει είναι όταν θα συναντήσω κάποιο παρατεταμένο ανηφορικό τμήμα όπου θα χρειαστεί κάποια επιτάχυνση εν κινήσει ( προσπέραση ) όντας λογικά φορτωμένο και με κλιματισμό. Έχεις άποψη;
-
Σ`ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Η επάρκεια του κινητήρα είναι η βασική μου απορία μιας και το αυτοκίνητο είναι βαρύ και δεν υπάρχουν πολλές δοκιμές στον ξένο τύπο, προφανώς διαλέγουν τον δίλιτρο. -
Καλησπέρα, κι εγώ ενδιαφέρομαι για το countryman one d, υπάρχει κάποιος στην παρέα να μας δώσει πληροφορίες;
Ευχαριστώ. -
RE: Porsche Forum
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Λοιπόν σε βουνό με στροφοδιαδρομή και το αμάξι τέρμα γύρω στα 30. Λίγο ποιο χαλαρά 20. Σε ευθεία σε δρόμο εθνική οδό με 140 χλμ γύρω 8-9 λίτρα.Sent from my iPhone using Tapatalk
OK NICK-K,πηρα μια ιδεα....ευχαριστω....εχω μπει στη διαδικασια αγορας και ψαχνω ολες τις παραμετρους.....
-
RE: Porsche Forum
ΘΑ ηθελα τη βοηθεια ολων οσων εχουν αποψη για την καταναλωση της cayman 2.7 στην εθνικη και οχι μονο γιατι εχω διαβασει αρθρα που τη δινουν απο 9 μεχρι 14...συμφωνω οτι εξαρταται απο τον τροπο οδηγησης απλα μια μεση τιμη απο καποιον που δεν οδηγει συντηρητικα αλλα ουτε και βαζει φωτια στα λαστιχα......