-
Γνωστό πρόβλημα δυστυχώς! Όχι δεν γνωρίζω εάν κάνει η αντλία.
-
για clubman 10ετίας έχετε καθόλου εμπειρία; έχουν ακουστεί θέματα;
-
Καλησπερα στο team
Ειμαι στα σκαρια να αγορασω ενα mini cooper s και σε εναν ελεγχο που εκανα στο οχημα διαπιστωσα οτι δεν εχει ενδειξη θερμοκρασιας μηχανης (το διανοηστε;) ρωτησα τον ιδιοκτητη και μου λεει οτι απλα δεν εχει, και πως ο ιδιος δεν αντιμετωπησε ποτε προβλημα με θερμοκρασιες οποτε δε γνωριζει κατι περεταιρω.
Οποτε σε μια τετοια περιπτωση τι γινεται; Περιμενω την μηχανη να βγαλει σηματα καπνου; Η απλα πρεπει να ελεγχω πριν καθε εξοδο την σταθμη του ψυγειου;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
δεν είναι το μοναδικό,πολλά δεν το έχουν πλέον και σίγουρα έχει λαμπάκι στο καντράν όταν η θερμοκρασία αρχίσει να ξεφεύγει!περισσότερο ψυχολογικό είναι το πρόβλημα........
-
Ουτε το δικο μου duster εχει. Αν υπαρξει αυξηση θερμοκρασιας, θα αναψει λαμπακι στο ταμπλο οπως προαναφερθηκε..
-
Πλέον τα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν έχουν θερμόμετρο στον πίνακα οργάνων.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ακομα και το 2004 το astra H δεν ειχε. Δεν ξερω για τις εκδοσεις opc.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Πλέον τα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν έχουν θερμόμετρο στον πίνακα οργάνων.Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Όχι, τα μικρά και φτηνά δεν έχουν. Ο λόγος είναι ο περιορισμός του κόστους. Αν δεις τι ενδείξεις έχουν τα supercars θα σε πιάσει πονοκεφαλος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πλέον τα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν έχουν θερμόμετρο στον πίνακα οργάνων.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Όχι, τα μικρά και φτηνά δεν έχουν. Ο λόγος είναι ο περιορισμός του κόστους. Αν δεις τι ενδείξεις έχουν τα supercars θα σε πιάσει πονοκεφαλος.
Αν ειναι δυνατον να συγκρινουμε αυτοκινητα παραγωγης με supercars
Το mini παντως δεν θα το χαρακτηριζα 'φτηνο' για να μην εχει δεικτη θερμοκρασιας!!!!!!και σιγουρα ειναι τσιπια των κατασκευαστων για μειωση του κοστους....... -
Η αναφορά στα supercars Γιώργο έγινε για να καταδείξω ότι δεν είναι θέμα μη ανάγκης ύπαρξης τέτοιων ενδείξεων στους σύγχρονους κινητήρες. Φυσικά και έχουν λόγο ύπαρξης. Απλά κόβουν το κόστος στα μικρά και φτηνά. Η Ford για παράδειγμα δεν βάζει ένδειξη θερμοκρασίας ψυκτικού στο Fiesta, αλλά βάζει στο Focus και ας φορούν τον ίδιο κινητήρα (1000 Ecoboost)!!!
-
Μα και εγω το θεωρώ υπέραπαραίτητο όργανο!!!το σχόλιο μου είχε να κάνει με τα supercars και θεωρώ οτι δεν έχει να κάνει με το ακριβό/φθηνό αυτοκίνητο αλλά με την απαράδεκτη νοοτροπία των εργοστασίων.........χαρακτηριστικό το παράδειγμα σου με τους ecoboost.
-
Παιδια οση εντυπωση και αν κανει ουτε ενδειξη υπερθερμανσης εχει τουλαχιστον απο οτι ειδα αχνα στις ενδειξεις μαζι με τα υπολοιπα λαμπακια. Οποτε 2 περιπτωσεις εχουν μινει η σε περιπτωση υπερθερμανσης αναβει το check engine (τουλαχιστον αυτο υπαρχει) η βγαινει η ενδειξη στην οθονη του στροφομετρου ως μυνημα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
κανεις που να ξερει για την αντλια υψηλης; σε συνεργειο που ρωτησα η αντλια απο peugeot μπαινει στο r56 αλλα θελω να μαθω αμα το εχει κανει κανεις και αμα του εχει βγαλει καποιο θεμα...
-
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
Παιδια οση εντυπωση και αν κανει ουτε ενδειξη υπερθερμανσης εχει τουλαχιστον απο οτι ειδα αχνα στις ενδειξεις μαζι με τα υπολοιπα λαμπακια. Οποτε 2 περιπτωσεις εχουν μινει η σε περιπτωση υπερθερμανσης αναβει το check engine (τουλαχιστον αυτο υπαρχει) η βγαινει η ενδειξη στην οθονη του στροφομετρου ως μυνημαSent from my iPhone using Tapatalk
δες τι αναφέρει το βιβλίο του κατασκευαστή για να είσαι σίγουρος αν υπάρχει λαμπάκι ή είναι και αυτό στο check engine....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Παιδια οση εντυπωση και αν κανει ουτε ενδειξη υπερθερμανσης εχει τουλαχιστον απο οτι ειδα αχνα στις ενδειξεις μαζι με τα υπολοιπα λαμπακια. Οποτε 2 περιπτωσεις εχουν μινει η σε περιπτωση υπερθερμανσης αναβει το check engine (τουλαχιστον αυτο υπαρχει) η βγαινει η ενδειξη στην οθονη του στροφομετρου ως μυνημα
δες τι αναφέρει το βιβλίο του κατασκευαστή για να είσαι σίγουρος αν υπάρχει λαμπάκι ή είναι και αυτό στο check engine....
Αν τελικα το αγορασω θα το δω απο την αλλη δεν τον ρωτησα αν εχει ακομα το manual
-
Ο χρήστης alex2016 έγραψε:
κανεις που να ξερει για την αντλια υψηλης; σε συνεργειο που ρωτησα η αντλια απο peugeot μπαινει στο r56 αλλα θελω να μαθω αμα το εχει κανει κανεις και αμα του εχει βγαλει καποιο θεμα...Κατα 95% μπαινει κανονικα
Απο mini σε peugeot μπαινει παντως
Μεχρι προσφατα ηταν πιο φθηνη αν την αγοραζες απο mini, τωρα ομως ακρίβυνε αρκετα και ειναι πιο φθηνη της peugeot
Καπου 500€ εχει της peugeot
Tης mini νομιζω εχει τα 2πλασια + -
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
Καλησπερα στο teamΕιμαι στα σκαρια να αγορασω ενα mini cooper s και σε εναν ελεγχο που εκανα στο οχημα διαπιστωσα οτι δεν εχει ενδειξη θερμοκρασιας μηχανης (το διανοηστε;) ρωτησα τον ιδιοκτητη και μου λεει οτι απλα δεν εχει, και πως ο ιδιος δεν αντιμετωπησε ποτε προβλημα με θερμοκρασιες οποτε δε γνωριζει κατι περεταιρω.
Οποτε σε μια τετοια περιπτωση τι γινεται; Περιμενω την μηχανη να βγαλει σηματα καπνου; Η απλα πρεπει να ελεγχω πριν καθε εξοδο την σταθμη του ψυγειου;Για το R56 μιλάς?
Εάν ναι, δεν έχει όντως θερμοκρασία νερού, αλλά έχει 2 ενδείξεις: Κίτρινο εάν ανέβει η θερμοκρασία και κόκκινο εάν φτάσει σε επικίνδυνη θερμοκρασία. 2 χρόνια που το είχα, ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με την θερμοκρασία.
-
Καλημέρα,
φίλος πουλάει το Mini cooper S works του 2009.
Το αυτοκίνητο έχει 60 χιλ. χλμ και είναι αψεγάδιαστο.Θέλω να ρωτήσω, σε αυτά τα χλμ. ή και στα επόμενα 10-20 χιλιάδες, τι εργασίες συντήρησης πρέπει να γίνουν;
Επίσης πού μπορώ να βρώ ενδεικτικές τιμές για σέρβις; (π.χ. τακάκια, δίσκοι, δίσκος συμπλέκτης κτλ).Το αυτοκίνητο θα κάνει καθημερινά 50 χλμ Ε.Ο και 5 αστικό ιστό. Είναι κουραστική η χρήση του εξαιτίας της σκληρής ανάρτησης;
- Ξεκινάω διάβασμα για να μάθω τα βασικά, περιμένω ωστόσο και τις παρατηρήσεις σας.
-
Για εμένα (που το είχα από το 2007 έως το 2009 και πλέον πάτησα τα 40 έτη) ναι είναι κουραστική η ανάρτηση, εάν μιλάμε για Works.
Μερικές τιμές μπορείς να δείς εδώ: http://www.mini.com.gr/products_and_ser ... -campaign/
Στα 60.000χλμ θέλει οπωσδήποτε μπουζί (εάν δεν έχει αλλάξει). Κάτι άλλο δεν θέλει (πέρα από τα συνηθισμένα), εφόσον δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Επίσης, καλό είναι να αλλάξεις και βαλβολίνες στο κιβώτιο στις 80-100.000 χλμ (άσχετι με το τι λέει η Mini).
-
Ευχαριστώ Φάνη.
Το Site που έβαλες έχει τιμές για Mini cooper. Φαντάζομαι για το works θα είναι άλλες τιμές (π.χ. για τακάκια)
New MINI Forum