-
Diesel και πετρέλαιο είναι το ίδιο πράγμα.
Αν δεν κάνει άπειρα χιλιόμετρα, το βενζινοκίνητο είναι σαφώς καλύτερη επιλογή. Εδώ που τα λέμε και άπειρα να κάνει, πάλι η βενζίνη είναι καλύτερη...
-
Nαι προφανώς, εκ παραδρομής..
Κάποιες συμβουλές? Η τιμή για την έκδοση pepper σηκώνει διαπραγμάτευση ή είναι καλή?
Είδα πως έγινε update στην κονσόλα και τα όργανα τον ιούνιο, είναι κάτι σημαντικό και πρ΄πει να δουμε αν εμπίπτουν σ αυτό τα ετοιμοπαράδοτα οχήματα που προτάθηκαν?
-
Ο χρήστης chris85 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα και καλως σας βρήκα. Συγγενικό πρόσωπο θέλει να αγοράσει το mini cooper 5d καινούριο. Οι προσφορές είναι στα 25.500 και για το diesel και για το πετρελαιο, απο τον Σπανό. Είναι ετοιμοπαράδοτα και καινούρια και τα 2, το ένα έχει εγγύηση 1 χρόνο γιατί έχει εκτελωνιστεί το '16.
.Eνα χρόνο εγγύηση δεν θα δεχόμουν ούτε για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Αν δεν μπορούν - ή δεν θέλουν- να υποστηρίξουν καινούργιο οχημα με την ελάχιστη νόμιμη εγγύηση των δύο ετών, σημαίνει ότι δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στο προΪόν τους. Οπότε ας το βάλουν εκεί που πρέπει... Στα -επιεικώς- ΑΖΗΤΗΤΑ
-
το ένα έχει εγγύηση 1 χρόνο γιατί έχει εκτελωνιστεί το '16.H εγγύηση δεν ισχύει από την ημέρα εκτελωνισμού αλλά από την ημερομηνία 1η πώλησης (1ος ιδιοκτήτης), που σημαίνει ότι εαν εκτελωνιστεί το 2016 αλλά πουληθεί 1η φορά το 2018 (και κάθεται 2 χρόνια στην αποθήκη / έκθεση του εμπόρου ή της BMW Hellas) ή εγγύηση ισχύει κανονικά για 2 έτη από το 2018 που πουλήθηκε 1η φορά.
Άρα:
- Το αυτοκίνητο είναι μεταχειρισμένο, άρα θα πρέπει να έχει πολύ χαμηλότερη τιμή
ή - Κάτι δεν σας είπε σωστά ο πωλητής ή δεν κατάλαβε ο συγγενής σου
- Το αυτοκίνητο είναι μεταχειρισμένο, άρα θα πρέπει να έχει πολύ χαμηλότερη τιμή
-
Λοιπόν θα γίνει παραγγελία εντός της εβδομάδος. Το μεγάλο ερώτημα είναι Πετρέλαιο ή Βενζίνη?
Ποιό είναι πιο αξιόπιστο απο τα 2?
Το βενζινοκίνητο καίει πολυ?
-
Εξαρταται... για ποιους κινητηρες εκδοσεις μιλας?
-
Λοιπόν θα γίνει παραγγελία εντός της εβδομάδος. Το μεγάλο ερώτημα είναι Πετρέλαιο ή Βενζίνη?Ποιό είναι πιο αξιόπιστο απο τα 2?
Το βενζινοκίνητο καίει πολυ?
Εξαρτάται από το πόσα χλμ κάνεις κ τι θέλεις από το αμάξι!
-
Μιλάω για τις απλές εκδόσεις, όχι την S.
Τα χιλιόμετρα θα είναι περίπου 10k / year.
-
Για 10000 μάλλον πας σε βενζίνη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θεωρω οτι θα εισαι μια χαρα απο αποψη καταναλωσης. Δεν εχουν καταναλωση πανω απο αυτη που προβλεπεται γιατι στα S αστο καλυτερα.. εκτοξευεται το νουμερο..
Επισης, κανεις λιγα χιλιομετρα το χρονο. Καλυτερα βενζινη θα σου ταιριαζει! -
Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις.
Απο πόσα χιλιόμετρα και πάνω θα άξιζε ο πετρελαιοκινητήρας?
Ισχύει πως ο βενζινοκινητήρας έχει περισσότερες βλάβες? Αυτό δεν μας 'ωθεί' στην αγορά της πετρελαιοκίνητης έκδοσης?
-
Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις.Απο πόσα χιλιόμετρα και πάνω θα άξιζε ο πετρελαιοκινητήρας?
Ισχύει πως ο βενζινοκινητήρας έχει περισσότερες βλάβες? Αυτό δεν μας 'ωθεί' στην αγορά της πετρελαιοκίνητης έκδοσης?
Διάβασε το νήμα για προβλήματα που έχουν τα mini, όπως τακάκια. Ενημερώσου πριν επιλέξεις.
Μς 10.000 χλμ δεν παίρνεις diesel. Κοντά στα 20.000 έχει νόημα... -
[emoji173]
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
[emoji173] -
Καλησπέρα , είμαι νέος στο forum και θα ήθελα μια βοήθεια
Έχω βρει ένα Mini Cooper 2006 με 90.000 χιλιόμετρα και θελω να το παρω
Τι να προσέξω ; τι προβλήματα βγάζουν ; -
αν σου αρεσε παρτο, μηχανες ειναι οταν δουλευονται καποια στιγμη οταν θα βγαλουν βλαβη θα επισκευαστει, μην σε απασχολει
-
Πολλά προβλήματα πάντως, πάρα πολλά. Όσοι γνωστοί μου έχουν λένε ότι είναι το πιο ζημιάρικο αυτοκίνητο που είχαν ποτέ!!!
-
Μια από τα ίδια. Μια περίπτωση άλλαξε και μοτέρ αλλά και πάλι η κατανάλωση λαδιού είναι μεγάλη. Γενικά κάθε μήνα το πάει συνεργείο τυπικά για να δει αν θα μπορέσει να βγει εκτός πόλης χωρίς να τον αφήσει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μ'αρέσουν τα Mini πολύ αλλά να τα έχουν άλλοι...
Νομίζω μετά το 07', 08' διορθωθηκαν πολλά από τα θέματα του. Κάτι τέτοιο θυμάμαι.
Δύο χρόνια πριν που έψαξα τα cabrio τα τουρμπατα 1,6 ή είχαν προβλήματα ή ήταν ξεσκισμενα ή ήταν υπερεκτιμημενα έχοντας και τα θέματα τους.
Κάτι 90αρια ήταν οκ αλλά ακριβά σαλιγκάρια ... -
Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πραγματα που πρέπει
Να ελέγξω για τυχών προβλήματα;
Φυσικό εινσι να βγάλουν πρόβλημα τα μεταχειρισμένα
Απλά μην παρω γουρούνι στο σακί που λένε .
New MINI Forum