-
Το καινούργιο με 1 600αρι δεν έρχεται;;;
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
οχι το S
μόνο το cooper θα φοράει 1.6 -
1500 για την ακριβεια.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
...και 3κυλινδρο...
-
Φρικη για την Ελλ. Πραγματικοτητα... θα μεινω με το S του 2006 που ειναι και κομπρεσορας. θα δουμε αν το 2λιτρο θα ειναι αρκετα δυνατο ωστε να αξιζει η τιμη του και τα υπολοιπα εδω στο Ελλαδα
-
Άρα πάω για το cooper s καινουργιο. από ότι κατάλαβα λέγεται r56;; θέλω να έχει μέσα το Mini connect και ξένον φώτα. Πια πακέτα είναι αυτά;; το chili;; μεγάλος ενδοιασμος αυτόματο με paddles η χειροκινητο;; το αυτόματο είναι πιο ανθεκτικό ;; από θέμα σασμαν;; από την άλλη είναι αργό στις αλλαγες;;
-
Πήγα για προσφορά. Mini cooper s με chili packet και Chrome line εσωτερικά και εξωτερικά. Με αυτόματο και paddles τελική τιμή 26500 ευρώ.... Με άρεσε και το paceman που το έκανα και Test drive to cooper d μου άρεσε πολύ άμα πεθαμένο. Τιμή αυτού 28500 ευρώ ... Βλέπω και τα βίντεο και του 2014 και το εσωτερικού είναι πιο όμορφο .. τι να κάνω έχω μπερδευτεί. ..
-
To mini του 2014 θα ειναι BMW, οπότε μπορεί να ειναι και πιο αξιόπιστο. Οι εκπτώσεις πιστεύω οτι θα παραμείνουν, γιατί έτσι κι αλλοιώς ειναι υπερτιμημένες, και στα BMW εκπτώσεις κάνουν συνέχεια. Το paceman και μάλιστα το 4x4 το εκανα κι εγώ test drive. Καλύτερο εσωτερικό απο το απλό mini. Χειριστήρια ηλ. παραθύρων στη πόρτα!, πιο άνετο, και φυσικά πολύ καλή οδική συμπεριφορά και πιο μεγάλο. Το s τώρα βενζίνη με τα πολλά άλογα και το αυτόματο, είναι άλλο πράγμα σε επιδόσεις, απο κατανάλωση όμως?
-
Ενώ το τωρινό Mini δεν είναι BMW? Α και μην ορκίζεσαι για την αξιοπιστία των BMW... δεν είναι και τόσο καλή.
-
Πώς σου φάνηκε το paceman diesel;; δεν ήταν πεθαμένο;; για το εσωτερικό του δεν διαφωνώ μακράν πιο άνετα.
Cooper s φ δεν έχω οδηγήσει και δεν ξέρω. ..
-
Το paceman diesel 4χ4 ήτανε όπως το περίμενα βασικα. Απο κατανάλωση πολύ καλό (έδειξε και 5,9). Τελικές κλπ δε το δοκίμασα, αλλά σε Αττική οδό μάζευε άνετα χλμ. Απο εκεί και πέρα, σε diesel τα πολλά άλογα ειναι και αρκετά ακριβότερα, όχι πως αυτό δεν ήτανε υπερτιμημένο. Οι νέοι κινητήρες όμως μπορεί να είναι και καλύτεροι.
-
Κρίμα
-
Kαλημερα και χρονια πολλα παιδια.Πουλαω το Yaris που εχει η γυναικα μου και ειμαι αναμεσα σε mini και bmw μεχρι 8-9 χιλ. Βρισκω καποια mini 2007-2008 αλλα επεσαν ολοι οι φιλοι μου επανω μου και με αγχωσαν πολυ οτι βγαζουν πολλα προβληματα τα μινι,απο χασιμο λαδιων,μεχρι αλλαγη κινητηρα,γενικα αναξιοπιστα και πολυεξοδα οποτε καλυτερα να ψαχτω για BMW που ειναι πιο σιγουρη αγορα.
Κι εδω μεσα που μπηκα ολοι για προβληματα γραφετε.Καλα αν ειναι ετσι τα πραγματα πως εχουν γινει τοσο διασημα...?
Δεν πτοουνται οι αγοραστες απο τα προβληματα??? -
Όχι δεν πτοούνται, η μούρη και το γκάζι απαιτούν θυσίες.
-
Εγώ πτοήθηκα ...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εγώ πτοήθηκα ...Καλώς πτοήθηκες.Το Mini είναι πλέον για γερό πορτοφόλι. Αλλιώς μήπως πρέπει να κρατήσεις το Yaris γιατί και τα BMW δε φημίζονται για την αξιοπιστία τους. Για ψάξε το λιγάκι παραπάνω....
-
Ο χρήστης kantonop έγραψε:
Κι εδω μεσα που μπηκα ολοι για προβληματα γραφετε.Καλα αν ειναι ετσι τα πραγματα πως εχουν γινει τοσο διασημα...?
Δεν πτοουνται οι αγοραστες απο τα προβληματα???Μάλλον είναι να σου κάτσει. Το δικό μου MCS του 2007 (R56) στους 26 μήνες που το είχα δεν έκανε κιχ...κανένα πρόβλημα. Και μέχρι και σήμερα, δεν έχει βγάλει προβλήματα στο νέο ιδιοκτήτη. Η γυναίκα μου έχει ένα Cooper από το 2004, με 217.000 χλμ. και επίσης κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Εγώ πτοήθηκα ...
Καλώς πτοήθηκες.Το Mini είναι πλέον για γερό πορτοφόλι. Αλλιώς μήπως πρέπει να κρατήσεις το Yaris γιατί και τα BMW δε φημίζονται για την αξιοπιστία τους. Για ψάξε το λιγάκι παραπάνω....
Σωστο αυτο.Κράτα το Yaris.Τα ανταλλακτικά στο ΜΙΝΙ είναι ακριβα.
-
Θα περιμενα να ακουσω οτι δεν εχουν και τοσα προβληματα,αλλα για να μου λετε κρατα το Yaris.......κατι δεν παει καλα....
Εχω βρει ενα μινι του 2009 με 90.000κμ το 1400cc,μηπως αυτα εμφανιζουν λιγοτερα θεματα μιας και ειναι πιο ηπιας χρησης? -
Πολλά τα χλμ. για τέσσερα χρονάκια και ο κινητήρας της Peugeot αν και ελαστικός στερεί το ενδιαφέρον.
New MINI Forum