-
10λεπτο βιντεο του autocar με τον Στηβ Σατκληφ ο οποιος παει οδικος με την mp4 απο την Πορτογαλια στην Αγγλια
Η mp4 ειναι φανταστικη στην οδηγηση , ειναι πιο γρηγορη απο την 458 , στριβει καλυτερα , σταματαει καλυτερα αλλα δεν ειναι τοσο ομορφη οσο η 458
-
Όπως έχουμε πει, κάθε απόσταση μπορεί να καλυφτεί σε 10 λεπτά με την κατάλληλη ταχύτητα.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όπως έχουμε πει, κάθε απόσταση μπορεί να καλυφτεί σε 10 λεπτά με την κατάλληλη ταχύτητα.Sent from my Tab using a pigeon.
Αυτό κάπου βρίσκει αντίθετο τον Einstein...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φανταστικό βίντεο.... ΝΟΤ που θα λεγε και ο ΙΚΕ
Ανούσιο, χλωμό, τίποτα... Και η επιλογή της 'αντιπαράθεσης' με την σχεδόν αγωνιστική F1 GTR απόλυτα εύστοχη...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όπως έχουμε πει, κάθε απόσταση μπορεί να καλυφτεί σε 10 λεπτά με την κατάλληλη ταχύτητα.
Sent from my Tab using a pigeon.
Αυτό κάπου βρίσκει αντίθετο τον Einstein...
-
Θεωρεί ότι η ταχύτητα του φωτός είναι η ανώτατη δυνατή. Έτσι αν ένα σημείο απέχει πάνω από 180.000.000 χλμ δε μπορεί να καλυφθεί σε 10 λεπτά ούτε με την ταχύτητα του φωτός.
-
Ντάξει, λύσσα το κανες!!!
-
Εγώ με το Berlingo -Loveboat- το κάνω σε 9μιση... χα!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
10λεπτο βιντεο του autocar με τον Στηβ Σατκληφ ο οποιος παει οδικος με την mp4 απο την Πορτογαλια στην ΑγγλιαΗ mp4 ειναι φανταστικη στην οδηγηση , ειναι πιο γρηγορη απο την 458 , στριβει καλυτερα , σταματαει καλυτερα αλλα δεν ειναι τοσο ομορφη οσο η 458
Aκομα και αν δεν ηταν πιο γρηγορη απο την 458, δεν εστριβε και δεν σταματαγε πιο γρηγορα, θα την διαλεγα απεναντι στην
458. Sorry Ferrari, (καλα, χ@στηκε βασικα η Ferrari για εμενα, αλλα λεμε τωρα... ) αλλα εδω η Mclaren εκανε την υπερβαση, σε ολα τα επιπεδα, τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα.
Ειναι απιστευτη, και πολυ πιο ομορφη με 'γλυκες' αναλογιες -κατα την αποψη μου παντα- , και σιγουρα την θεωρω πιο
exclusive, εξαλλου οσο και ποθητες να ειναι, οι entry level Ferrari, εχουν αρχισει και 'βρωμιζουν' τελευταια...
(btw την Italia την εχω δει απο κοντα, ειναι ομορφη, αλλα δεν με σοκαρει, οπως με σοκαρε πχ η 430 -ή πολυ περισσοτερο η 599- οταν την πρωτοειδα...
Αραγε θα αγορασει κανενας Ελληνας κροισος καμμια Maclaren, μηπως την πετυχουμε και αυτη καπου ζωντανα? ) -
-
Είσαι ο πρώτος που ακούω ότι την βρίσκει όμορφη Γρηγόρη.
Πάντως αν πετύχουν τους στόχους τους, η παραγωγή της θα είναι η ίδια η ακόμα και μεγαλύτερη από την 458, οπότε δεν ισχύει αυτό περί exclusivity. Επίσης η τιμή της (λίγο φθηνότερη από την 458 στην Αγγλία) δεν την κάνει εντελώς απαγορευμένο θέαμα για την Ελλάδα, οπότε ίσως την δεις.
Όσο για τις επιδόσεις, ότι και να λέμε είναι άκυρο. Όταν θα υπάρξουν ανεξάρτητες μετρήσεις θα το συζητήσουμε.
ΥΓ: Προσωπικά τη βρίσκω εντελώς βαρετή σχεδιαστικά.
-
Kαι εγώ την βρίσκω όμορφη, σιγά το περίεργο.
-
Προσωπικά βρίσκω την mp4 κουκλα ! σε αντιθεση με την 458 την οποια βρισκω ασχημη
-
Είναι πιθανόν να είναι καλύτερη, πιο γρήγορη και να χει καλύτερη οδική συμπεριφορά. Αλλά πιστεύω οτι οι περισσότεροι που θα φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα τιμής, ειδικά αν δεν έχουν αντίστοιχης αξίας αυτοκίνητα ήδη, μάλλον θα προτιμήσουν μια 458, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα προτιμήσει κάποιος μια Ε Κλάσσε από ένα Λέξους Τζι-Ες 450 Έητς.
Προσωπικά βρίσκω την 458 πιο όμορφη και πιο συναρπαστική. Η ΜΡ-14,87/x^3 έχει πιο ουδέτερη και στρογγυλεμένη αισθητική, όπως άλλωστε τα περισσότερα βρετανικά. Αλλά ως φανατικός Φερραρίστα και μόνον, αντικειμενικά θα επέλεγα την 458
Να πω επίσης οτι η Μακ έχει ένα πλεονέκτημα: είναι ένα μοντέλο=γκάμα. Πράγμα που σημαίνει πως μπορούν να εφαρμοστούν αρκετές ελευθερίες, δίχως να υπάρχει καννιβαλισμός μοντέλων. Αντίθετα στη Φερράρι λογικά θα πρέπει να υπάρχει κάποιος πήχης, ώστε να μην 'τρώει' η μικρότερη τις μεγαλύτερες. Έτσι δε θα μπορούσε πχ η 458 να έχει 620 ίππους, γιατί θα ερχόταν αντιμέτωπη με την 599...
-
@Realzeus
Αλεξανδρε, τελικα δεν ειμαι ο μονος που του αρεσει η MP4...
Το exclusivity, για εμενα πηγαινει πιο πολυ στο brand name. Στην Ελλαδα εχω δει δεκαδες Ferrari, αλλα
ουτε μια Mclaren (ουτε SLR, αν και υπαρχει/υπηρχε μια του Δαβαρη-Hyundai), αν και οκ συμφωνοι, ειναι πολυ πιο ακριβες.
Αυτο ομως τωρα αλλαζει, (στις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες τουλαχιστον, γιατι στην Ελλαδα... ) και μπραβο στην Μclaren που προσφερει ενα τοσο εξελιγμενο Supercar σε ανταγωνιστικη τιμη.
Aπο επιδοσεις στα χαρτια τουλαχιστον μαλλον προιδεαζει για επικρατηση της Mclaren, αλλα θα το δουμε και στην πραξη. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
e. Στην Ελλαδα εχω δει δεκαδες Ferrari, αλλα
ουτε μια Mclaren (ουτε SLR, αν και υπαρχει/υπηρχε edit: σιγουρα μια του Δαβαρη-Hyundai), αν και οκ συμφωνοι, ειναι πολυ πιο ακριβες.Εχουν ταξινομιθεί περισσότερες από 10 SLR στην Ελλάδα.....
fixed...
Ασχετο, καμμια Veyron αραγε εχει ταξινομηθει? Κανενα Pagani? -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ουτε μια Mclaren (ουτε SLR, αν και υπαρχει/υπηρχε μια του Δαβαρη-Hyundai), αν και οκ συμφωνοι, ειναι πολυ πιο ακριβες.Εχουν ταξινομιθεί περισσότερες από 10 SLR στην Ελλάδα.....
Περισσότερες απο 10 ? wow ! μωρε μπραβο δεν το περιμενα .
Προσωπικά εχω δει μια στην εθνικη Αθηνων-Κορινθου καθως ερχομουν απο το Λουτρακι -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ουτε μια Mclaren (ουτε SLR, αν και υπαρχει/υπηρχε μια του Δαβαρη-Hyundai), αν και οκ συμφωνοι, ειναι πολυ πιο ακριβες.Εχουν ταξινομιθεί περισσότερες από 10 SLR στην Ελλάδα.....
Περισσότερες απο 10 ? wow ! μωρε μπραβο δεν το περιμενα .
Προσωπικά εχω δει μια στην εθνικη Αθηνων-Κορινθου καθως ερχομουν απο το ΛουτρακιΜέχρι και στην Αμαλιάδα βρίσκεις.....
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια αλλά βλέπω μία κάθε καλοκαίρι στην Kourouta beach!
Ανήκει σε εργοστασιάρχη ντομάτας λένε... -
3 εχω πετυχει..
Τη μια (ασημι) επαναλαμβανομενα κοντα στα goody's του Ισθμου-Κορινθου οπως βγαινεις απο την Αθηνων-Κορινθου.
Τη δευτερη (ασημι κι αυτη) στη Κηφισιας.
Τη τριτη (μαυρη) μετα τα διοδια τη Ριου με κατευθυνση προς Πυργο στη συνεχεια.Απο εχω πετυχει τις 3 απο τις 10 ειμαι πολυ τυχερος..
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@Realzeus
Το exclusivity, για εμενα πηγαινει πιο πολυ στο brand name. Στην Ελλαδα εχω δει δεκαδες Ferrari, αλλα
ουτε μια MclarenΛογικό να μην έχεις δει McLaren F1 καθώς είναι επιπέδου Enzo και Zonda. Τώρα με την νέα MP4 12 όμως πιθανόν να δεις. SLR έχω δει μερικες φορές. Εντυπωσιακή αλλά δεν μου άναψε κανένα πόθο...
Να πω επίσης οτι η Μακ έχει ένα πλεονέκτημα: είναι ένα μοντέλο=γκάμα. Πράγμα που σημαίνει πως μπορούν να εφαρμοστούν αρκετές ελευθερίες, δίχως να υπάρχει καννιβαλισμός μοντέλων. Αντίθετα στη Φερράρι λογικά θα πρέπει να υπάρχει κάποιος πήχης, ώστε να μην 'τρώει' η μικρότερη τις μεγαλύτερες. Έτσι δε θα μπορούσε πχ η 458 να έχει 620 ίππους, γιατί θα ερχόταν αντιμέτωπη με την 599...
Και όμως θα αλλάξεις και αυτό. Στόχος του Ron Dennis είναι να κτίσει μια γκάμα supercars, να γίνει μια βρεττανική Ferrari με άλλα λόγια. Μόνο που όπως και στην Formula 1, έτσι και εδώ θα είναι μια ζωή δεύτερος ο αχώνευτος.
McLaren MP4-12C/650S