-
Στο alfisti υπάρχουν αρκετές GT και 1.8 TS 2.0 JTS και 3.2 V6 3+ ετών και καμμία δεν έχει ταλαιπωρημένη όψη και συμπεριφορά πέρα από μικροχτυπηματάκια που δεν αποφεύγονται. Επίσης πουθενα δεν έχει γραφεί ότι υπάρχουν προβλήματα αξιοπιστίας των JTS. Γι'αυτό παρακαλώ όποιον έχει άλλη άποψη για το τι γράφεται στο alfisti να βάλει links αλλιώς να σταματήσει την παραπληροφόρηση. Α, και ο 2.0 JTS δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με GM.
Τέλος. επειδή αναφέρθηκε ότι η 147 GTA και κατ'επέκταση η GT 3.2 δεν στρίβουν επειδή είναι προσθιοκίνητες θα σας πω πως με την αστρονομική τιμή των
-
και πάλι είσαι πολύ πίσω από το S3 του Qsis...
-
Κι έτσι να είναι (γιατί δεν το έχουμε δοκιμάσει) I couldn't care less. Ελληνιστί 'στα παπάκια μου'.
Αν θέλω αυτοκίνητο να γράφω γύρους σε πίστα θα πάρω Elise και όχι 'στημένο κουτί'. Η GT είναι ...GT. Άσε που τα αυτοκίνητα δεν πάνε μόνα τους αλλά οδηγούνται από ανθρώπους, οπότε πού ξέρεις, μπορεί να είμαι καλύτερος οδηγός από τον Qsis και τελικά να είμαι και πιο γρήγορος.
Και βέβαια τον ήχο του V6 Busso δεν τον έχει κανένα S3.
-
Απο τη μια σκεφτεσαι αν ο ερωτας για την εμφανιση αξιζει στο να αγνοησεις τα πιθανα μειον (αλφα GT) , απο την αλλη αν τα ολοκληρωμενα πακετα (audi/golf) τελικα αξιζουν στο να αγνοησεις την αδιαφορη εως ασχημη εμφανιση τους. Πραγματικα δυσκολη αποφαση γιατι παντα ο ερωτας σε κανει να νιωθεις ομορφοτερα , αλλα τα προβληματα σε ξενερωνουν.
Τι θα λεγες για μια μεση λυση: μαυρο astra twintop 1.6T cosmo?
Οσο να'ναι ουτε ασχημο το λες , ουτε αδιαφορο και καποιες εντυπωσεις προκαλει (ιδιως στο ομορφο φυλο). Ειναι και γερμανικο , εχει και τον 1.6Τ , εχει και ικανοποιητικους χωρους (νομιζω). Τιμη απο 4Τ 28Κ.
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Απο τη μια σκεφτεσαι αν ο ερωτας για την εμφανιση αξιζει στο να αγνοησεις τα πιθανα μειον (αλφα GT) , απο την αλλη αν τα ολοκληρωμενα πακετα (audi/golf) τελικα αξιζουν στο να αγνοησεις την αδιαφορη εως ασχημη εμφανιση τους. Πραγματικα δυσκολη αποφαση γιατι παντα ο ερωτας σε κανει να νιωθεις ομορφοτερα , αλλα τα προβληματα σε ξενερωνουν.Τι θα λεγες για μια μεση λυση: μαυρο astra twintop 1.6T cosmo?
Οσο να'ναι ουτε ασχημο το λες , ουτε αδιαφορο και καποιες εντυπωσεις προκαλει (ιδιως στο ομορφο φυλο). Ειναι και γερμανικο , εχει και τον 1.6Τ , εχει και ικανοποιητικους χωρους (νομιζω). Τιμη απο 4Τ 28Κ.
Αυτό ήταν αρχικά το αυτοκίνητο που ήθελα να πάρω.Μετά πήγα σε μια αντιπροσωπεία alfa είδα την gt και την ερωτεύτηκα ώσπου μετα ευτυχώς(??) μπήκε η λογική και μου είπε κάτι σε a3.αυτό όμως δεν το αποκλείω.Έχει ισχυρές πιθανότητες.Πάντως είναι δύσκολη απόφαση.
-
Το S3 δεν μπορεί να το χαρακτηρίσεις απλά ένα στημένο κουτί. Και δεν χρειάζεται να κάνεις καμία υποχώρηση σε πολυτέλεια και άνεση (όπως στην elise) ούτε σε αξιοπιστία και ταχύτητα (όπως στην άλφα). Και δεν μιλάω για τον παράγοντα οδηγός που αμέσως αναφέρατε. Με αντίστοιχα καλούς οδηγούς το S3 είναι πιο γρήγορο σε πίστα, πιό γρήγορο στην ευθεία, πιό γρήγορο σε διαδρομή και δημόσιο δρόμο και ταυτόχρονα είναι ποιοτικότατο, πολυτελέστατο, άνετο και αξιόπιστο. Προσωπικά δεν είμαι φαν της Audi αλλά το καινούριο s3 είναι ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο και ο μόνος λόγος να μην το πάρει κάποιος είναι η κατά 10-12 χιλιάδες Ε μεγαλύτερη τιμή του συκριτικά με τα άλλα hot hatches αν και η συγκρκριμένη διαφορά δικαιολογείται αφού είναι ταυτόχρονα το πιο γρήγορο, το πιο άνετο και το πιο πολυτελές στην κατηγορία. Και πραγματικά δεν μπορεί να υπαρξει καμία σύγκριση με την 147 Gta η οποία είναι χειρότερη από πολλά hot hatches τα οποία είναι χειρότερα απο το S3.
-
Καλά εντάξει, το S3 είναι το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου. Απορώ γιατί όλοι δεν έχουν από ένα και κοιτάνε ακόμα άλλες μάρκες.
Όμως είναι ένα κακάσχημο κουτί για μένα και δεν θα το αγόραζα ποτέ των ποτών. Μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να μη μου αρέσει εμφανισιακά ή και σ'αυτό θα επιμείνεις;
Η 147 GTA έχει πάψει να παράγεται εδώ και πολλά χρόνια οπότε δεν ξέρω γιατί την αναφέρεις. Έχουμε ξεφύγει πάρα πολύ νομίζω από τις προθέσεις του συγγραφέα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν θέλω αυτοκίνητο να γράφω γύρους σε πίστα θα πάρω Elise και όχι 'στημένο κουτί'. Η GT είναι ...GT.
Με τη λογική αυτή,
το S3 είναι ένα 'στημένο κουτί'
και η GT ένα 'μή στημένο κουτί'' -
Σύγκρίνεται το νέο S3 με την 147GTA, χωρίς να λαμβάνεται υπ όψιν το ότι είναι διαφορετικής γενιάς μοντέλα.
Και ναι σαν αυτοκίνητο προς αυτοκίνητο η σύγκριση στέκει καθώς είναι και τα δύο προιόντα προς αγορά (η 147GTA ως μεταχειρισμένη μόνο).
Όμως όπως διατυπώνεται η σύγκριση S3-147GTA σκοπό έχει να θίξει την Alfa Romeo ως προς την ικανότητά της να φτιάξει ένα αξιόλογο σπορ αυτοκίνητο, και ουσιαστικά χρησιμοποιείται για να πείστεί ο φίλος mergaz να μην αγοράσει της GT.
Δλδ το **νέο **S3 είναι καλύτερο από την **παλιά **147GTA (η οποία είναι αντίπαλος του παλιού S3 ), **άρα **η Alfa Romeo δεν ξέρει να στήσει ενα σπορ αυτοκίνητο, και έτσι η GT δεν είναι αξιόλογη.
Επιπλέον διατυπώθηκε το ότι η 147GTA είναι το χειρότερο hot hacthback. Χειρότερο από τι? Από ποιό? Με ποιά κριτήρια? Σε ευθεία, σε πίστα, σε δημόσιο δρόμο, σε αίσθηση, σε διάρκεια, σε ήχο μοτερ, σε τιμόνι, σε φρένα, σε handling? Χειρότερο για ποιόν οδηγό και για ποιλά χρήση?
Η 147GTA είναι παλίό μοντέλο και είναι λογικό 5 χρόνια μετά το λανσάρισμα της να έχουν βγει καλύτερα overall hot hatches. H καινούρια 149 GTA θα είναι καλύτερη από το υπάρχον S3 και το επόμενο S3 θα είναι καλύτερο από την 149GTA.Έτσι είναι η εξέλιξη. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι προσπαθείτε να δείξετε.
Η 147 ακόμα και σήμερα υπερέχει πολλών hot-hatches σε μοτερ (άλλο ένα V6 και άλλο ένα 2λιτρο τούρμπο), σε αναρτήσεις, σε τιμόνι, και σε εμφάνιση.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αν θέλω αυτοκίνητο να γράφω γύρους σε πίστα θα πάρω Elise και όχι 'στημένο κουτί'. Η GT είναι ...GT.
Με τη λογική αυτή,
και η GT ένα 'μή στημένο κουτί''Είπα, η GT είναι GT και όχι ελβετικός σουγιάς όπως παρουσιάζεται το S3 να 'τα κάνει όλα και συμφέρει', που όπως είναι εμφανές δεν το πιστεύω. Και σαν GT είναι πολύ καλά στημένη.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κι έτσι να είναι (γιατί δεν το έχουμε δοκιμάσει) I couldn't care less. Ελληνιστί 'στα παπάκια μου'.Αν θέλω αυτοκίνητο να γράφω γύρους σε πίστα θα πάρω Elise και όχι 'στημένο κουτί'. Η GT είναι ...GT. Άσε που τα αυτοκίνητα δεν πάνε μόνα τους αλλά οδηγούνται από ανθρώπους, οπότε πού ξέρεις, μπορεί να είμαι καλύτερος οδηγός από τον Qsis και τελικά να είμαι και πιο γρήγορος.
φιλε μπορει να εισαι πολυ καλυτερος οδηγος απο μενα και αν εισαι μπραβο σου!!!συμφωνω οτι κατα ενα μεγαλο μερος(ισως το μεγαλυτερο αν μιλαμε για στροφες) του πώς θα πας εξαρταται απο τον οδηγο και εχω φαει διαφορες ξενερες κατα καιρους απο θεωρητικα κατωτερα οχηματα..το θεμα ειναι οτι ενα καλοστημενο αυτοκινητο καλως η κακως σε κανει καλυτερο οδηγο και εξυψωνει τις οποιες ικανοτητες σου...προτιμω το τωρινο μου αυτοκινητο το οποιο κατα πολλους παει 'μονο του' απο οποιαδηποτε παλη με υποστροφες υπερστροφες ολισθηρους δρομους κακη ασφαλτο και αλλα τετοια που ειχα με τα παλιοτερης τεχνολογιας οχηματα μου,παλη που τελικα με εστειλε και στο νοσοκομειο ευτυχως οχι σοβαρα....τωρα παω πιο γρηγορα απο ποτε και δεν εχω νιωσει να κινδυνευω ποτε..αν θες πες οτι ωριμασα και δεν κανω τις απερισκεψιες των 19 και των 20 μου αλλα οπωσ και να το κανουμε οταν σου πεταγεται ενας μαλακας καθετα και σου κλεινει το δρομο καλο ειναι να εχεις φρενα αγκυρες,σωστο abs για να μην φερει το αυτοκινητο σου σβουρες αλλα ακομη κι αν χρειστει τελικα να φας τη στουκα σου γιατι και αυτο μες στο προγραμμα ειναι να μην παθεις αυτο.... http://youtube.com/watch?v=_vR-ZNc5aI8 καθως και αυτο http://youtube.com/watch?v=HxyH9I41dwY απο αρχαιολογικα αυτοκινητα που πουλιουνται ακομη σαν καινουρια και μαλιστα πανακριβα για αυτο που ειναι
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Δλδ το **νέο **S3 είναι καλύτερο από την **παλιά **147GTA (η οποία είναι αντίπαλος του παλιού S3 ), **άρα **η Alfa Romeo δεν ξέρει να στήσει ενα σπορ αυτοκίνητο, και έτσι η GT δεν είναι αξιόλογη.
Και του.....R32 IV;
Η 147GTA είναι παλίό μοντέλο και είναι λογικό 5 χρόνια μετά το λανσάρισμα της να έχουν βγει καλύτερα overall hot hatches. H καινούρια 149 GTA θα είναι καλύτερη από το υπάρχον S3 και το επόμενο S3 θα είναι καλύτερο από την 149GTA.Έτσι είναι η εξέλιξη. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι προσπαθείτε να δείξετε.
Aυτό κανείς δεν το γνωρίζει.-
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Με τη λογική αυτή,
και η GT ένα 'μή στημένο κουτί''Είπα, η GT είναι GT και όχι ελβετικός σουγιάς όπως παρουσιάζεται το S3 να 'τα κάνει όλα και συμφέρει', που όπως είναι εμφανές δεν το πιστεύω. Και σαν GT είναι πολύ καλά στημένη.
στην κουπεκατηγορια υπαρχει το tt...πιο ακριβο δε λεω αλλα συγκρινε τα 2 αυτα αυτοκινητα και βγαλε τα συμπερασματα σου...
οσο για την gta και απο το παλιο s3 χειροτερη ειναι εκτος αν μιλαμε για ευθεια και μαμα το s3...στο κατω κατω αυτο ηταν το τελευταιο hot hatch που εβγαλε η αλφα με αυτο θα τη συγκρινουμε...η 147 πωλειται ακομα το α3 κοντευει να αλλαξει 3 γενιες σε αυτο το διαστημα..τωρα αν σταματησε η παραγωγη σταματησε επειδη κανεις δεν την αγοραζε γιατι οπως προαναφεραμε η 147 a.k.a. car of the year 2001(πηγαινα ακομα σχολειο τοτε) πωλειται ακομα!!!ευτυχως... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κι έτσι να είναι (γιατί δεν το έχουμε δοκιμάσει) I couldn't care less. Ελληνιστί 'στα παπάκια μου'.
Αν θέλω αυτοκίνητο να γράφω γύρους σε πίστα θα πάρω Elise και όχι 'στημένο κουτί'. Η GT είναι ...GT. Άσε που τα αυτοκίνητα δεν πάνε μόνα τους αλλά οδηγούνται από ανθρώπους, οπότε πού ξέρεις, μπορεί να είμαι καλύτερος οδηγός από τον Qsis και τελικά να είμαι και πιο γρήγορος.
φιλε μπορει να εισαι πολυ καλυτερος οδηγος απο μενα και αν εισαι μπραβο σου!!!συμφωνω οτι κατα ενα μεγαλο μερος(ισως το μεγαλυτερο αν μιλαμε για στροφες) του πώς θα πας εξαρταται απο τον οδηγο και εχω φαει διαφορες ξενερες κατα καιρους απο θεωρητικα κατωτερα οχηματα..το θεμα ειναι οτι ενα καλοστημενο αυτοκινητο καλως η κακως σε κανει καλυτερο οδηγο και εξυψωνει τις οποιες ικανοτητες σου...προτιμω το τωρινο μου αυτοκινητο το οποιο κατα πολλους παει 'μονο του' απο οποιαδηποτε παλη με υποστροφες υπερστροφες ολισθηρους δρομους κακη ασφαλτο και αλλα τετοια που ειχα με τα παλιοτερης τεχνολογιας οχηματα μου,παλη που τελικα με εστειλε και στο νοσοκομειο ευτυχως οχι σοβαρα....τωρα παω πιο γρηγορα απο ποτε και δεν εχω νιωσει να κινδυνευω ποτε..αν θες πες οτι ωριμασα και δεν κανω τις απερισκεψιες των 19 και των 20 μου αλλα οπωσ και να το κανουμε οταν σου πεταγεται ενας μαλακας καθετα και σου κλεινει το δρομο καλο ειναι να εχεις φρενα αγκυρες,σωστο abs για να μην φερει το αυτοκινητο σου σβουρες αλλα ακομη κι αν χρειστει τελικα να φας τη στουκα σου γιατι και αυτο μες στο προγραμμα ειναι να μην παθεις αυτο.... http://youtube.com/watch?v=_vR-ZNc5aI8 καθως και αυτο http://youtube.com/watch?v=HxyH9I41dwY απο αρχαιολογικα αυτοκινητα που πουλιουνται ακομη σαν καινουρια και μαλιστα πανακριβα για αυτο που ειναι
Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος οδηγός, είπα ότι ο οδηγός κάνει το αυτοκίνητο και όχι το αντίστροφο. Και αλλίμονο αν χρειαζόμαστε τρία διαφορικά και 265 άλογα για να μη σκοτωθούμε όπως υποννοείς.
Τα φρένα των Alfa Romeo είναι πολύ καλά, η οδική τους συμπεριφορά είναι πολύ φιλική και η σταθερότητά τους υποδειγματική. Παρόλα αυτά είναι driver's cars ακόμα και η 147 1.6 που έχω εγώ, δηλαδή σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι εσύ πηγαίνεις το αυτοκίνητο όπως αποφασίσεις και εκείνο στέκεται πλάι σου και όχι ότι σε πηγαίνει εκείνο όπως εκείνο σου επιβάλλει, όπως περιέγραψες για το S3 και απ'ό,τι λένε ισχύει για όλα τα Audi.
Όσο για την παθητική ασφάλεια, το αμάξωμα της 156 είναι όντως παλιό, το αυτοκίνητο δεν παράγεται πια και έχει αντικατασταθεί από την πεντάστερη 159. Όσο για την 147, πέρα από τις υποψίες που έχω αναφέρει ότι το αυτοκίονητο του crash test ήταν ήδη τρακαρισμένο και ξαναφτιαγμένο, το συγκεκριμένο crash test είναι μερικά χρόνια παλιό και αφορά τη σειρά 1. Έκτοτε έχουν παρουσιαστεί δύο facelift του αυτοκινήτου και μπορεί τα πράγματα να έχουν βελτιωθεί από τότε αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε.
technik, μπορεί να αρέσκεσαι να μας επιδεικνύεις τη μνήμη ελέφαντα που έχεις αλλά νομίζω πως είναι καιρός να πάψετε μερικοί να ειρωνεύεστε ανθρώπους για κάτι που είπαν μήνες ή και χρόνια πριν. Αυτό μόνο μικροπρέπεια και κομπλεξισμό δείχνει.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κι έτσι να είναι (γιατί δεν το έχουμε δοκιμάσει) I couldn't care less. Ελληνιστί 'στα παπάκια μου'.Αν θέλω αυτοκίνητο να γράφω γύρους σε πίστα θα πάρω Elise και όχι 'στημένο κουτί'. Η GT είναι ...GT. Άσε που τα αυτοκίνητα δεν πάνε μόνα τους αλλά οδηγούνται από ανθρώπους, οπότε πού ξέρεις, μπορεί να είμαι καλύτερος οδηγός από τον Qsis και τελικά να είμαι και πιο γρήγορος.
Αυτό μου κάνει λίγο 'όσα δεν φτάνει η αλεπού...'. Πρώτα απ όλα συγκρίνουμε αυτοκίνητα και όχι οδηγούς. Και το S3 είναι αντικειμενικά ανώτερο απο οποιοδήποτε Alfa GT.
Η πιό λογική επιλογή είναι ίσως η βασική έκδοση στα 1800 κυβικά με 27000
-
Το S3 είναι και ολοκαίνουργιο όμως. Όσο για το πόσο καλό είναι, δεν είπα κάτι γιατί δεν το έχω οδηγήσει. Είπα ότι δεν θα το έπαιρνα γιατί είναι άσχημο. Λυπάμαι αλλά έτσι είμαι εγώ, βάζω πολύ ψηλά την εμφάνιση.
Πάρε εσύ το EVO, εμένα θα μου επιτρέψεις να κρατήσω την GT μαζί με ένα Q2 και τα σφραγίσματά μου. Δεν θέλουν όλοι να κάνουν χρόνο στα Μέγαρα, κάποιοι θέλουν να μπορούν να κάνουν Αθήνα-Θεσσαλονίκη χωρίς να χρειάζονται κινησιοθεραπεία μετά. Είμαστε και κάποιας ηλικίας άλλωστε.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το S3 είναι και ολοκαίνουργιο όμως. Όσο για το πόσο καλό είναι, δεν είπα κάτι γιατί δεν το έχω οδηγήσει. Είπα ότι δεν θα το έπαιρνα γιατί είναι άσχημο. Λυπάμαι αλλά έτσι είμαι εγώ, βάζω πολύ ψηλά την εμφάνιση.Πάρε εσύ το EVO, εμένα θα μου επιτρέψεις να κρατήσω την GT μαζί με ένα Q2 και τα σφραγίσματά μου. Δεν θέλουν όλοι να κάνουν χρόνο στα Μέγαρα, κάποιοι θέλουν να μπορούν να κάνουν Αθήνα-Θεσσαλονίκη χωρίς να χρειάζονται κινησιοθεραπεία μετά. Είμαστε και κάποιας ηλικίας άλλωστε.
θα συμφωμησω μαζι σου για αυτο και δεν πηρα ποτε ουτε evo ουτε s2000 η ανεση παιζει σημαντικο ρολο και οσο μεγαλωνουμε ολοι την αναζητουμε το θεμα ειναι να μπορει να συνδυαστει με σπορ χαρακτηρα και πιστεψε με φιλε μου τα αυτοκινητο μου κοπαναει λιγοτερο απο 156 1.6 ενος φιλου μου....παντως οι αλφα απο 156 147(γιατι αν θυμηθουμε τα κουτοειδη 146,75...τα οποια ηταν ομορφοτερα του ανταγωνισμου οπως και να χει) και μετα ειναι πανεμορφες αλλα μη λεμε οτι και τα συγχρονα audi ειναι ασχημα....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Στο alfisti υπάρχουν αρκετές GT και 1.8 TS 2.0 JTS και 3.2 V6 3+ ετών και καμμία δεν έχει ταλαιπωρημένη όψη και συμπεριφορά πέρα από μικροχτυπηματάκια που δεν αποφεύγονται. Επίσης πουθενα δεν έχει γραφεί ότι υπάρχουν προβλήματα αξιοπιστίας των JTS. Γι'αυτό παρακαλώ όποιον έχει άλλη άποψη για το τι γράφεται στο alfisti να βάλει links αλλιώς να σταματήσει την παραπληροφόρησηΆστο καλύτερα...
Και άλλα πολλά...
Πιστεύω ότι τέτοια πράγματα πρέπει να τα γνωρίζει κάποιος πριν δώσει τα ωραία του λεφτάκια που με κόπο και ιδρώτα βγαίνουν...και να μη βασιζόμαστε σε προσωπικές επιλογές...αλλά συμβουλές...και καλό είναι να φέρνουμε τον εαυτό μας στη θέση του συνανθρώπου που θα δώσει 30,000 ευρώ.
-
Όπως είπε και ο Kyan, οι GT 3,2 και 147 GTA με μπλοκέ μεταμορφώνονται και πραγματικά έχουν τη συμπεριφορά που πρέπει. Αν η Ford πχ δεν έβαζε μπλοκέ στο RS ίσως να μην ασχολιόταν κανένας μαζί του.
Η δικιά μου σύγκριση έγινε στις μικρότερες εκδόσεις που αφορούσε εμένα. Και θεώρησα υπερβολικό να δώσω ένα τσουβάλι λεφτά για να έχω το σήμα με τους 4 κύκλους... Και το φιδάκι της Alfa μια χαρά είναι. Τώρα για το στήσιμο δεν ξέρω τα της νέας ράτσας αλλά η 147 σε αυτό τον τομέα απέχει έτη φωτός από οποιοδήποτε Α3, Golf, Leon κλπ σε αυτά τα κυβικά.
Και τονίζω σε αυτά τα κυβικά γιατί ήδη είμαστε εκτός topic.Bottom line: Φίλε με το ωραίο δίλημα (μακάρι να χαμε τέτοια συνέχεια) εσύ ξέρεις τι θες να πάρεις. Τα περί φωτιάς, πυρκαγιάς κλπ είναι υπερβολικά και για μένα δεν υθίστανται. Το να πήρε ένα αμάξι φωτιά για άσχετο λόγο δεν λέει τίποτα. Και στην Αμερική κάτι Audάκηδες βγάλαν στη φόρα κάτι 335 που βράζαν μετά από λίγους γύρους στην πίστα.
Πήγαινε και οδήγησε όλα τα αμάξια που έχεις στο μυαλό σου. Αν σου αρέσει η GT ΠΑΡΤΗΝ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ να μην πάρεις ένα αμάξι που το γουστάρεις επειδή σου είπε κάποιος από κάτι που είχε διαβάσει, που του είπε ο θείος του κολητού της γκόμενας του ξαδέλφου ότι δεν λέει ή ότι βγάζει βλάβες κλπ.
Και για μένα προσωπικά, το Α3 1,8 tsi μπορεί να είναι η πιο λογική επιλογή (αν και δεν ξέρω πόσο πάει το μαλί με εξοπλισμό γιατί είπαμε οι Ναζί είναι λίγο κάπως σε αυτό το θέμα) αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με την GT αισθητικά.
Εσύ αποφασίζεις τι γουστάρεις καλύτερα. -
Το θέμα 'H GT πήρε φωτιά!' έχει τρελό γέλιο.
Από τη μια ο τσουρουφλισμένος να έχει λαλήσει κι από την άλλη να τον μαλώνουν φιλικά οι alfisti που σιχτιρίζει το μοντέλο.
Το κάλυπτε άραγε η εγγύηση;
ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ - ALFA ROMEO GT 2.0 JTS???(βοήθεια!!)