Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ - ALFA ROMEO GT 2.0 JTS???(βοήθεια!!)
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ - ALFA ROMEO GT 2.0 JTS???(βοήθεια!!)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 15
    • 16
    • 4 / 16
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    57
    319
    2357
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Q
      qsisvts last edited by

Ο χρήστης lazpinin έγραψε:
      Ο Qsis Vts μπορεί να τα ανάβει φωτιές με τα ποστ του αλλά αυτή τη φορά έχει δίκιο. Αν έχουμε να διαλέξουμε μεταξυ μιας Alfa GT JTS και ενός A3 1.8t ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δεν επιλέγουμε την άλφα η οποία είναι μεν πιο όμορφη αλλά πολύ πίσω σε όλους τους άλλους τομεις. Είναι πιο αργή, πιο ζημιάρικη (στο αλφιστι νομίζω δεν λένε και τα καλύτερα περί αξιοπιστίας Jts) λιγότερο ποιοτική με τραγική αξία μεταπώλησης σε σύγκριση με το A3. Και το Α3 δεν είναι κανένα τερατούργημα εμφανισιακά. Είναι λίγο αθιάφορο αλλά κανείς δεν μπορεί να το πει άσχημο. Σίγουρα ταξιδεύει ΠΟΛΥ καλύτερα από την GT και γενικά είναι πολύ καλύτερο χωρίς καμία αμφιβολία. Alfa GT = παλιό αμάξι που πωλείται ακόμη = προτιμώ κάτι καινούριο και σαφώς καλύτερο
      Για κανένα λόγο δεν θα έδινα τέτοιο ποσό για τη συγκεκριμένη άλφα και θα πήγαινα για το A3. Αν θέλει κάποιος τόσο πολύ άλφα ας πάρει μια 147 με 10-12 χιλιάρικα που είναι σχεδόν το ίδιο αυτοκίνητο (και για τόσο μικρό ποσό το αμάξι είναι τέλειο) και για κανένα λόγο να μην δώσει σχεδον 30.000.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • M
        mergaz last edited by

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
        βασικα αφου δινεις σχεδον τα 40κ παρε s3 τελειως γυμνο και θα δεις την οδηγικη απολαυση της audi....

η alfa romeo 2.0jts βγαίνει γύρω στα 30.000 με την έκπτωση των 2.000 ευρώ στην έκδοση progression και όχι 40.000.

• Q
          qsisvts last edited by

Ο χρήστης mergaz έγραψε:

βασικα αφου δινεις σχεδον τα 40κ παρε s3 τελειως γυμνο και θα δεις την οδηγικη απολαυση της audi....

η alfa romeo 2.0jts βγαίνει γύρω στα 30.000 με την έκπτωση των 2.000 ευρώ στην έκδοση progression και όχι 40.000.

ναι ναι εκανα λαθος...ειδα την αυτοματη η κατι τετοιο και μαλλον σε παλιο περιοδικο...

• Q
            qsisvts last edited by

και παλι ενα golf gti audi a3 2.0T το τσιμπας με λιγα παραπανω λεφτακια και παιρνεις αυτοκινιτο...

• M
              mergaz last edited by

ξέρω ότι το α3 η το gti είναι πιο ποιοτικά πιο ασφαλή και πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα αλλά όσο να ναι και πιο πολυφορεμένα ή βαρετά στην εμφάνιση.
              Είναι άλυτος ο γρίφος μου φαίνεται...
              Αλήθεια το α3 αναμένεται να αντικατασταθεί??
              Υπάρχει το s-line για το a3??
              Αν ναι πόσο κοστίζει και τι ακριβώς έχει??

• Q
                qsisvts last edited by

Ο χρήστης mergaz έγραψε:
                ξέρω ότι το α3 η το gti είναι πιο ποιοτικά πιο ασφαλή και πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα αλλά όσο να ναι και πιο πολυφορεμένα ή βαρετά στην εμφάνιση.
                Είναι άλυτος ο γρίφος μου φαίνεται...
                Αλήθεια το α3 αναμένεται να αντικατασταθεί??
                Υπάρχει το s-line για το a3??
                Αν ναι πόσο κοστίζει και τι ακριβώς έχει??

το πατωμα του golf αρα και το golf θα αλλαξει συντομα λογικα και το α3 θα ακολουθησει αν και μιλαμε απο τον επομενο χρονο και αν...οσο για την s-line εχω τη εντυπωση οτι μονο αισθητικες αλλαγες αφορα και οσο κι αν κοστιζει δεν αξιζει τα λεφτα της...παντως το πολυφορεμενο δεν πρεπει να σε ανησυχει το θεμα ειναι αν εσυ γουσταρεις και γω πηρα ασημι αυτοκινητο και με χαλαγε οτι υπαρχουν χιλιαδες astra punto e-class ασημι αλλα εμενα μου αρεσε....αλλωστε αν κατι πουλαει πολυ αυτο κατι σημαινει...αν θες ψαγμενο αυτοκινητο παρε mg tf η lada niva τα οποια δεν τα αγοραζει ο κοσμος για καποιο λογο.....
                αν και δω που τα λεμε και τα cc οπως και τα suv πουλανε σαν τρελα..τα οποια ειναι κουρ@@@μαξα

• Q
                  qsisvts last edited by

παντως επειδη και γω καποτε ημουν πολεμιος των γερμανικων ενα θα σου πω..το συνδυασμο οποτε γουσταρω να τρεχω σα μουρλος και οποτε γουσταρω να πηγαινω κυριλλε τη βολτουλα μου το ταξιδακι μου στη σχολη μου και να καθομαι μεσα σε ενα αυτοκινητο που το βλεπω και το νιωθω και το γουσταρω δυσκολα πετυχαινουν αλλοι κατασκευαστες..οταν ηρθε η ωρα να τα σκασω χοντρα παρολο που ελεγα για rx8 s2000 evo προτιμησα κατι λιγοτερο 'καθαροαιμο' (s3) και πιο καθημερινο και εχω μεινει μαλακας απο την ανεση και νιωθα μαλακας που μεχρι χθες γουσταρα σκληρες αναρτησεις τιμονια ξυραφια και τετοιες βλακειες αν θελω να παω γρηγορα μπορω να παω πολυ γρηγορα αλλα επειδη δεν παω για 'παγκοσμιος πρωταθλητης' καθε μερα αραζω στη χλιδα μου και δε με ποναει η μεση μου πλεον....σου λεω αυτη τη συνταγη μονο οι γερμανοι την εχουν πετυχει ολοι οι αλλοι κανουν αλχημιες...
                  και για να μιλησουμε και απο την καγκουρικη point of view θες να πληρωνεις τα κωλοτελη του 2λιτρου για 150(???) ψοφια αλογα η για 200 τουρματα που οποτε γουσταρεις με ενα προγραμμα μονο τα κανεις 250???αλλωστε τα golfoειδη στριβουν φρεναρουν και εχουν καλυτερο στησιμο απο τo 'cuore sportivo' to opoio telika ειναι μια ιδεα....

• E
                    eddie_147 last edited by

Δεν ξέρω και το budget σου αλλά για δες αν μπορείς να το φτάσεις για GT 3,2...

Ελπίζω Νίκο (120) να το είχες λάβει σαν ενδεχόμενο και να είχες ψάξει για ελαφρώς μεταχειρισμένη ή με καμμιά χοντρή έκπτωση από κανά dealer.

• M
                      morpheus last edited by

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
                      παντως επειδη και γω καποτε ημουν πολεμιος των γερμανικων ενα θα σου πω..το συνδυασμο οποτε γουσταρω να τρεχω σα μουρλος και οποτε γουσταρω να πηγαινω κυριλλε τη βολτουλα μου το ταξιδακι μου στη σχολη μου και να καθομαι μεσα σε ενα αυτοκινητο που το βλεπω και το νιωθω και το γουσταρω δυσκολα πετυχαινουν αλλοι κατασκευαστες..οταν ηρθε η ωρα να τα σκασω χοντρα παρολο που ελεγα για rx8 s2000 evo προτιμησα κατι λιγοτερο 'καθαροαιμο' (s3) και πιο καθημερινο και εχω μεινει μαλακας απο την ανεση και νιωθα μαλακας που μεχρι χθες γουσταρα σκληρες αναρτησεις τιμονια ξυραφια και τετοιες βλακειες αν θελω να παω γρηγορα μπορω να παω πολυ γρηγορα αλλα επειδη δεν παω για 'παγκοσμιος πρωταθλητης' καθε μερα αραζω στη χλιδα μου και δε με ποναει η μεση μου πλεον....σου λεω αυτη τη συνταγη μονο οι γερμανοι την εχουν πετυχει ολοι οι αλλοι κανουν αλχημιες...
                      και για να μιλησουμε και απο την καγκουρικη point of view θες να πληρωνεις τα κωλοτελη του 2λιτρου για 150(???) ψοφια αλογα η για 200 τουρματα που οποτε γουσταρεις με ενα προγραμμα μονο τα κανεις 250???αλλωστε τα golfoειδη στριβουν φρεναρουν και εχουν καλυτερο στησιμο απο τo 'cuore sportivo' to opoio telika ειναι μια ιδεα....

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο με τα παραπάνω.

Συνήθως ένα αυτοκίνητο είναι ή βράχος και η άνεση πάει περίπατο, ή είναι άνετο και πλέει βάρκα-γιαλό... στα Audi η άνεση με το στήσιμο συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο, πράγμα που δεν το έχω βρεί ούτε σε Bmw (αν και πλησιάζει αρκετά, για τα δικά μου γούστα πάντα) ούτε σε Merc...

Όσο για τις Alfa, ούτε αξιόπιστες είναι (κάπου διάβασα παραπάνω οτι η 147 είναι απο τα αξιόπιστα μοντέλα... δεν θα το σχολιάσω καν), ούτε cuore sportivo είναι (ωραίο cuore sportivo όταν το 80% των μοντέλων της θέλουν με το καλημέρα αλαγή αναρτήσεων γιατί αλλιώς πλέουν σαν ντουλάπα σε τρικυμία).
                      Τα περι ενεργητικής ασφάλειας είναι τουλάχιστον για γέλια (που μπορούν πολύ ευκολα να μετατραπούν σε κλάματα) και αν συνδυαστούν με την παθητική ασφάλεια έχουμε το SawIV σε πολιτική έκδοση (τουλάχιστον οσον αφορά στα μοντέλα πρίν την 159).
                      Όσον αφορά στην ποιότητα... είναι ακόμη αρκετά πίσω και λειτουργούν πολύ με τη λογική της 'βιτρίνας'... καλά υλικά σε ότι φαίνεται πρώτη μούρη, αλλά εαν βάλεις το χέρι σου απο κάτω μπορεί και να κοπείς απο το φινίρισμα...
                      Το μόνο που τους μένει είναι το design και σε αντίθεση με το τι θέλει η εταιρία να περάσει... 'beauty is enough' στην περίπτωση μας.

Τώρα εαν το γουστάρεις τρελλά και θέλεις οπωσδήποτε ένα, πάρτο για να μην σου μείνει και αποθημένο. Εξάλλου υπάρχει πάντα και η περίπτωση να μην σου βγάλει τίποτα (ναι, συμβαίνει) αν και θα σου πρότεινα να περιμένεις το αντίθετο, για να είσαι καλού-κακού προετοιμασμένος και να μην το σιχτιριάσεις με την πρώτη στραβή.
                      Αλλά να ξέρεις συνειδητά οτι το παίρνεις για την εμφάνιση και μόνο... ούτε για τις επιδόσεις του, ούτε για την ποιότητα του, ούτε για την αξιοπιστία του...

Όσο για το αν είναι δυνατόν να παράγεται αυτοκίνητο σήμερα και να είναι 'τόσο χάλια', όπως πολύ σωστά αναρωτιέσαι, να'ξερες πόσοι σκεφτήκαμε το ίδιο πράγμα στο -άμεσο- παρελθόν... δυστυχώς όμως είναι και παραείναι...

Μεταξύ όσων ανέφερες, Α3 1.8TFSI απο μένα... είναι παντού καλύτερο πλήν του design (όχι πως η GT με τρελαίνει)...

ΥΓ: QsisVTS το πάτωμα δεν θα αλάξει στο golf VI ούτε η διάταξη της ανάρτησης... η μόνη αλλαγή θα είναι τα λίγο μεγαλύτερα μετατρόχια.

• E
                        eddie_147 last edited by

αλλωστε τα golfoειδη στριβουν φρεναρουν και εχουν καλυτερο στησιμο απο τo 'cuore sportivo' to opoio telika ειναι μια ιδεα....

ωραίο cuore sportivo όταν το 80% των μοντέλων της θέλουν με το καλημέρα αλαγή αναρτήσεων γιατί αλλιώς πλέουν σαν ντουλάπα σε τρικυμία

**Αρχίσαμε να λέμε ότι θέλουμε; **
                        Συμφωνώ με τα περί άνεσης κλπ όπως και με τα περί αποτελεσματικότητας συνολικά αλλά λίγο κάπου μπερδευτήκατε jim και Qsis.
                        Εγώ συμφωνώ περισσότερο με το ότι το να πάρεις ένα απόλυτα sport αμάξι ίσως να είναι και λάθος επιλογή από τη στιγμή που πρέπει να αναλογιστείς και τη χρήση του.
                        Από εκεί και πέρα μια που τέθηκε και το feel good effect αν νιώθεις άνετα μέσα σε ένα Α3 σε καθημερινές μετακινήσεις σε μια GT ποσώ δε μάλλον σε μια Brera θα βιώνεις νιρβάνα...
                        Αλλά ναι ξέχασα, αν πετυχαίνεις κανά φτιαγμένο Swift ή Rallye σε φανάρια δεν θα μπορείς να ακολουθήσεις (μέχρι το επόμενο φανάρι...). Τα πάντα είναι θέμα επιλογών.
                        Και μια που αναφερθηκε το Α3, εγώ προσωπικά ήμουν ανάμεσα στην 147 και το Α3 αλλά απορίφθηκε πανηγυρικά λόγω ψόφιων επιδόσεων (1,6 FSI) σε σχέση με τον Twin Spark όπως και αδιάφορο στήσιμο και επειδή οι Ναζί θέλουν να τους σκάσεις μια περιουσία για να πάρεις ένα λογικά εξοπλισμένο αμάξι. Εξωτερικά εμένα μου αρέσει πάντως...

• Q
                          qsisvts last edited by

ΥΓ: QsisVTS το πάτωμα δεν θα αλάξει στο golf VI ούτε η διάταξη της ανάρτησης... η μόνη αλλαγή θα είναι τα λίγο μεγαλύτερα μετατρόχια.[/quote]
                          ναι δε θα αλλαξει κατι ουσιαστικα και η αλλαγη γενιας γινεται μονο και μονο για να μειωθει το κοστος γιατι η πααργωγη του golf V κοστιζει αρκετα στην εταιρει..ελπιζω μονο να διατηρηθει η ποιοτητα και να μην αρχισουν και αυτοι τις φθηνιες...

• Q
                            qsisvts last edited by

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:

αλλωστε τα golfoειδη στριβουν φρεναρουν και εχουν καλυτερο στησιμο απο τo 'cuore sportivo' to opoio telika ειναι μια ιδεα....

ωραίο cuore sportivo όταν το 80% των μοντέλων της θέλουν με το καλημέρα αλαγή αναρτήσεων γιατί αλλιώς πλέουν σαν ντουλάπα σε τρικυμία

**Αρχίσαμε να λέμε ότι θέλουμε; **
                            Συμφωνώ με τα περί άνεσης κλπ όπως και με τα περί αποτελεσματικότητας συνολικά αλλά λίγο κάπου μπερδευτήκατε jim και Qsis.
                            Εγώ συμφωνώ περισσότερο με το ότι το να πάρεις ένα απόλυτα sport αμάξι ίσως να είναι και λάθος επιλογή από τη στιγμή που πρέπει να αναλογιστείς και τη χρήση του.
                            Από εκεί και πέρα μια που τέθηκε και το feel good effect αν νιώθεις άνετα μέσα σε ένα Α3 σε καθημερινές μετακινήσεις σε μια GT ποσώ δε μάλλον σε μια Brera θα βιώνεις νιρβάνα...
                            Αλλά ναι ξέχασα, αν πετυχαίνεις κανά φτιαγμένο Swift ή Rallye σε φανάρια δεν θα μπορείς να ακολουθήσεις (μέχρι το επόμενο φανάρι...). Τα πάντα είναι θέμα επιλογών.
                            Και μια που αναφερθηκε το Α3, εγώ προσωπικά ήμουν ανάμεσα στην 147 και το Α3 αλλά απορίφθηκε πανηγυρικά λόγω ψόφιων επιδόσεων (1,6 FSI) σε σχέση με τον Twin Spark όπως και αδιάφορο στήσιμο και επειδή οι Ναζί θέλουν να τους σκάσεις μια περιουσία για να πάρεις ένα λογικά εξοπλισμένο αμάξι. Εξωτερικά εμένα μου αρέσει πάντως...

μιας και συγκρινεις α3 με 147 θες να μιλησουμε για τις κορυφαιες εκδοσεις τους?τη μπροσθιοκινητη147 gta με το esp που δεν κλεινει για να μη φυγουν οι 'τυχεροι' ιδιοκτητες της σε κανα χωραφι εναντια στο s3?πες μου σε παρακαλω τι ελπιδες εχει η κακομοιρη αλφα..τα audi αν και πανακριβα πουλανε σα ζεστα ψωμακια gta πρεπει να χω δει 2-3 στη ζωη μου...

• N
                              nikos last edited by

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
                              Δεν ξέρω και το budget σου αλλά για δες αν μπορείς να το φτάσεις για GT 3,2...

Ελπίζω Νίκο (120) να το είχες λάβει σαν ενδεχόμενο και να είχες ψάξει για ελαφρώς μεταχειρισμένη ή με καμμιά χοντρή έκπτωση από κανά dealer.

Ναι το είχα λάβει...αλλά δεν ήθελα επ'ουδενή μεταχειρισμένη Alfa, δεν μπορούσα να αντέξω την κατανάλωση του 3.2...και σε καμία περίπτωση δε μπορούσα να αντέξω τις 'ζημιές' του αυτοκινήτου.

Φίλε μου, (EDDIE) ξέρεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω...και πιστεύω ότι κι συ θα έκανες το ίδιο.

Φίλε mergaz πόσα λεφτά διαθέτεις δε μας έχεις πει?? Αν διαθέτεις 30,000 με 35,000 τότε ίσως να σκεφτόσουν μια BMW 118i or 120i...(αν και ίσως σου φανούν ακριβά σύμφωνα με αυτά που κοιτάς, γιατί η GT είναι μια κατηγορία πάνω ήτοι Coupe).

Πάντως από αυτά που έχω διαβάσει ψηφίζω Mini Cooper S (αν είσαι μέχρι 25) ή Mazda MX5 CC (αν είσαι μέχρι 25) ή τέλος Golf GTI. Επειδή όμως ήμουν στη θέση σου...και στο δίλημμά σου...τελικά κατέληξα στην 120i...και δε το έχω μετανιώσει.

Αν, όμως, δέχεσαι όλα τα παραπάνω, ότι το αυτοκίνητο είναι έρωτας και να είσαι προετοιμασμένος να δεχθείς κάποια προβλήματα στο αυτοκίνητο...ή είσαι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ερωτευμένος μαζί του, άρα να μη σε ξενερώσουν κάποια ΠΙΘΑΝΑ προβληματάκια (ενδεχομένως λέμε...)...τότε πήγαινε κλείσε τη GT!!! Σε μολυβί παρακαλώ...ή μαύρη...αν και έχω δει ένα μπλε...μούρλια!

Nikos @ YouTube

• M
                                meco last edited by

Ο χρήστης Random έγραψε:
                                φιΛΕ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΠΑΡΕ ΚΑΤΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ Η ΕΣΤΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ..ΤΑ ΑΛΦΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΤΗΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Η GT

Πριν από 2-3 χρόνια είχα κάνει test drive την 1800 GT. Μου άφησε τότε σχετικά πολύ καλές εντυπώσεις τόσο οδηγικά όσο και με την ποιότητά της.
                                Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα την ευκαιρία να οδηγήσω μία δίλιτρη, η οποία ήταν περιπου 3 χρονών και τα είχε τα χιλιομετράκια της. Οχι πάρα πολλά, κάτω από 50Κ αν θυμάμαι καλά. Το αυτοκίνητο ήταν μία απογοήτευση παντού. Φαινόταν όχι σαν 3, αλλά σαν 10 ετών. Και έστω ότι τη γράφουμε την ποιότητα στα παλιά μας τα παπούτσια, το κακό όμως ήταν ότι και στα οδηγικά του χαρακτηριστικά το αυτοκίνητο μου φαινόταν παλιό. Το τιμόνι είχε τζόγο το κιβώτιο και ο συμπλέκτης ήταν τραγικά και γενικά το αυτοκίνητο δεν με ενέπνεε καθόλου για να κινηθώ γρήγορα μαζί του. Δεν ξέρω αν αυτά οφειλόταν σε πιθανή κακομεταχείριση, αλλά το αυτοκίνητο για μένα είχε απαράδεκτη εικόνα για αυτοκίνητο 3ετών.

• ?
                                  A Former User last edited by

Πάντως αν τελικά αποφασίσες να πάρεις Αλφα, κοίτα για μτχ γιατί οι τιμές τους είναι πολύ χαμηλές γενικά...

• K
                                    kergaz last edited by

Τα λεφτά που διαθέτει ο mergaz είναι 29-30k max και αυτά με το ζόρι (είμαι αδερφός του για αυτό το ξέρω!)

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από την πολύ ωραία εμφάνιση που διαθέτει η Alfa, υπάρχουν κάποιες σημαντικές 'γκρίζες ζώνες' που αφορούν στην ασφάλεια και στην αξιοπιστία, κάτι που προσωπικά θα με απέτρεπε από το να την αγοράσω!

Για αυτό και λέω στον brother να πάρει είτε το Golf GTI, είτε το Audi 1.8TFSI, είτε ακόμα το Opel GTC 1.6T (ειδικά με το τελευταίο θα δώσει max 23.5k και θα έχει και χαμηλότερο κόστος χρήσης).

• N
                                      nikos last edited by

Ο χρήστης kergaz έγραψε:
                                      Τα λεφτά που διαθέτει ο mergaz είναι 29-30k max και αυτά με το ζόρι (είμαι αδερφός του για αυτό το ξέρω!)

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από την πολύ ωραία εμφάνιση που διαθέτει η Alfa, υπάρχουν κάποιες σημαντικές 'γκρίζες ζώνες' που αφορούν στην ασφάλεια και στην αξιοπιστία, κάτι που προσωπικά θα με απέτρεπε από το να την αγοράσω!

Για αυτό και λέω στον brother να πάρει είτε το Golf GTI, είτε το Audi 1.8TFSI, είτε ακόμα το Opel GTC 1.6T (ειδικά με το τελευταίο θα δώσει max 23.5k και θα έχει και χαμηλότερο κόστος χρήσης).

Με 30.000 παίρνει τη 2λτ? Είσαι σίγουρος? Νομίζω κοστίζει παραπάνω. Αλλά με τόσα παίρνει την 1.8 αν θέλει τη GT.

Μεταξύ των τριών που ανέφερες, εάν υπολογίσουμε το κόστος συντήρησης, τότε καλύτερη αγορά θα ήταν το GTC 1.6T.

Αλήθεια...η σκέψη του FIAT Bravo με τον 1.4Τ που έχει τρομερό value for money, είναι και φρέσκο αυτοκίνητο (απ'όλες τις απόψεις)...πως του φαίνεται????

Nikos @ YouTube

• ?
                                        A Former User last edited by

Από αυτά τα τρία εγώ απορρίπτω το τρίτο (έχει ημιάκαμπτο πίσω?).

Golf GTi έχω και το ξέρω αλλά βάση αυτών που είπε ο αδερφός σου (δεν είναι της ταχύτητας τόσο) θα έλεγα το Audi....

• H
                                          highfidelity last edited by

Ο χρήστης kergaz έγραψε:

Αφού τα χρήματα είναι με το ζόρι, ΔΕΝ είναι καλό να ...ξεχειλώσει τόσο τον εαυτό του να πάρει την GT ή οποιοδήποτε Α3 που με καλό εξοπλισμό θα φτάσει εκεί ψηλά...
                                          Γενικά είμαι της άποψης να μην οδηγούμε κάτι που με το ζόρι αντέχουμε, εκτός αν το παρκάρουμε πάντα σε γκαράζ και έχουμε πλήρη ασφάλεια (μεικτή, κλοπής , μερικής κλοπής κλπ κλπ).
                                          Αλλιώς καλύτερα να πάρει κάτι φθηνότερο και θα είναι μια χαρά! Και το Astra είναι καλή επιλογή, όμορφο, δεν πολυκυκλοφορεί και οι οροφή δεν έχει ακουστεί να βγάζει προβλήματα, μια λίπανση στα λάστιχά της μια στο τόσο και θα είναι ΟΚ. Εντάξει, κάποιο τριγμό θ' ακούσεις εδώ κι εκεί, αλλά δεν έγινε και κάτι τραγικό!
                                          Με 25Κ μπορεί να βρει ΠΟΛΛΑ καλά και μουράτα (αφού αν κατάλαβα είναι κι αυτό κριτήριο και γιατί όχι άλλωστε...) και να μην ζει με το άγχος αν θα χαλάσει, αν θα του το χτυπήσουν, γρατσουνίσουν κλπ κλπ...
                                          Τα αυτοκίνητα είναι για να μας κάνουν την ζωή ευκολότερη, καλύτερη και πιο ξένοιαστη και όχι το αντίθετο!

• F
                                            fonzareli last edited by

Πάντως και εγώ για την GT ξεκίνησα από έρωτα αλλά στην πορεία εγκατέλειψα (μπήκε η λογική στη μέση...)

Δες και τα 4κίνητα subaru αν δεν υπάρχει πρόβλημα λόγω 2.000 κυβικών. Και το legacy νομίζω ότι έχει εξαιρετικό εξοπλισμό γι' αυτά που προσφέρει. Μόνο πρόβλημα νομίζω η δύσκολη μεταπώληση και τα υψηλότερα τέλη σε σχέση με τα τουρμπάτα που προαναφέρθηκαν.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 4 / 16