Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ - ALFA ROMEO GT 2.0 JTS???(βοήθεια!!)
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ - ALFA ROMEO GT 2.0 JTS???(βοήθεια!!)
    • 1
    • 2
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 11 / 16
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    57
    319
    2612
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • L
      link20 last edited by

Πώ πω τέτοιες συζητήσεις με τόσο φανατισμό και πάθος καιρό είχα να δω
      Σίγουρα το πλάισιο της gt είναι παλίο και υστερεί ποιοτικά σε σχέση με το
      σημερινό ανταγωνισμό αλλά ας μήν είμαστε τόσο υπερβολικοί.Ούτε το πλαίσιο
      είναι για πέταμα ούτε η ποιότητα τόοοοοσο πίσω.Μάλιστα η εσωτερική σχεδίαση
      το κάνει ακόμα και σήμερα επίκαίρο και σίγουρα όχι ξεπερασμένο.
      Προσωπικά εγώ σήμερα δεν θα έπαιρνα gt παρόλο που την βρίσκω κούκλα.
      Θα πρότεινα στο φίλο να κοιτάξει για καμιά μεταχειρισμένης
      διότι μπορεί να βρεί κανείς σε καλές προσφορές.......

Η gt είναι μοναδική πλέον στην κατηγορία της, με στυλ και κλάση.Οι
      σημερινοί
      της ανταγωνιστές κοστίζουν τουλάχιστον 40,000 στις βασικές τους εκδόσεις..
      Πρίν απ'ό κανα 2-3 χρόνια για εμένα θα ήταν μια εξαιρετική αγορα η gt.
      Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς σε κάποιον που ζητάει ένα όμορφο κλασσάτο κουπέ του προτείνεται το Α3.Δεν μειώνω προς θεού την αξία του
      αλλά δεν βλέπω το συσχετισμό......
      Καλά QsisVTS προτάσεις του τύπου **τα 2.0tfsi σε αντιθεση με τον 1.8Τ δεν ψοφανε καθολου ψηλα ** και όλα αυτά που αναφέρεις σε άλλα ποστ
      είναι γενικολογίες και σε καμία περίπτωση δεν βοηθάνε την συζήτηση
      (παράδειγμα φέρνω έτσι, όχι μόνο για εσένα αλλά γενικά)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • C
        car_crazy last edited by

Αυτό με τα σκιάδια

Δε μπορώ να καταλάβω πως η gt είναι υπερκοστολογημένη??
        Υπάρχει κάτι αλλό σε αυτή την κατηγορία με τα ίδια λευτά??

• Q
          qsisvts last edited by

Ο χρήστης tm έγραψε:
          επειδη στα κλειστα το αυτοκινητο δεν μπορει να κινηθει γρηγορα ετσι κι αλλιως, δεν υπαρχει θεμα.
          αυτο απο εμπειρια Golf V GTI με το κοφτο τιμονι..
          αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι ο ορος γρηγορη οδηγηση των 'ραλλακηδων' με των 'μεγαλου τουρισμου' δεν ειναι το ιδιο, ουτε ταυτοσημο...
          στην γρηγορη οδηγηση 'μεγαλου τουρισμου' το κοφτο τιμονι δεν ειναι προβλημα

κοιτα εγω με κουβαδακι ημουν μεχρι πριν λιγους μηνες και για αυτο δεν εχει αλλαξει και τοσο πολυ η νοοτροπια....μου σιγουρα οι στροφες ειναι καλυτερες απο τις ευθειες και σιγουρα στις στοφες το s3(και μονο λογω τετρακινησης) ειναι πολυ διαφορετικο απο καποιο μπροσθοκινητο...το θεμα ειναι το εξης και το gti(που το εχω παει μια μικρη βολτα) και το s3(που εχω κανει 10,000χλμ) στριβουν αρκετα καλα το θεμα τους ειναι οτι επειδη ειναι ανετα (το gti ειδικα παιρνει και τεραστιες κλισεις) σχετικα αθορυβα μαλακα και γλυκουλενια νομιζεις οτι κανεισ κατι απλο και ολα ειναι ομορφα γυρω σου...αν ομως κοιταξεις το ταχυμετρο πας αρκετα γρηγορα!!!!και επειδη εκανα τις προαλλες σηζητηση με φιλους μου για το πως παει πχ το s3 στις στροφες των λιμανακιων εγω ελεγα οτι το παω οπως το c2 και στις στροφες δεν κανω και κατι γαματο,οταν ομως εκανα βολτα με ενα φιλο μου, μου ελεγε στη διδρομη οτι ελεγα βλακειες μιας και αυτος κοιταζε το κοντερ μου..αισθηση δεν εχει το αυτοκινητο και αυτο ισως ειναι κακο καποιες φορες,το θεμα ειναι οτι τις περισσοτερες φορες θελω απλως να παω καπου και δε θελω να νιωθω ολες τις λακουβες και τις ανωμαλιες και το πηρα κυριως για την πρακτικοτητα του(σε σχεση με αλλες επιλογες στα ιδια λεφτα)αν θες να σου πω το μεγαλυτερο κακο του ειναι οτι δεν εχει αισθηση και καμια φορα δεν καταλαβαινεις ποσο γρηγορα πας και αν ημουν μικροτερος θα ειχα ηδη τρακαρει...

• Q
            qsisvts last edited by

Ο χρήστης link20 έγραψε:
            Πώ πω τέτοιες συζητήσεις με τόσο φανατισμό και πάθος καιρό είχα να δω
            Σίγουρα το πλάισιο της gt είναι παλίο και υστερεί ποιοτικά σε σχέση με το
            σημερινό ανταγωνισμό αλλά ας μήν είμαστε τόσο υπερβολικοί.Ούτε το πλαίσιο
            είναι για πέταμα ούτε η ποιότητα τόοοοοσο πίσω.Μάλιστα η εσωτερική σχεδίαση
            το κάνει ακόμα και σήμερα επίκαίρο και σίγουρα όχι ξεπερασμένο.
            Προσωπικά εγώ σήμερα δεν θα έπαιρνα gt παρόλο που την βρίσκω κούκλα.
            Θα πρότεινα στο φίλο να κοιτάξει για καμιά μεταχειρισμένης
            διότι μπορεί να βρεί κανείς σε καλές προσφορές.......

σημερινοί
            Πρίν απ'ό κανα 2-3 χρόνια για εμένα θα ήταν μια εξαιρετική αγορα η gt.
            Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς σε κάποιον που ζητάει ένα όμορφο κλασσάτο κουπέ του προτείνεται το Α3.Δεν μειώνω προς θεού την αξία του
            αλλά δεν βλέπω το συσχετισμό......
            Καλά QsisVTS προτάσεις του τύπου **τα 2.0tfsi σε αντιθεση με τον 1.8Τ δεν ψοφανε καθολου ψηλα ** και όλα αυτά που αναφέρεις σε άλλα ποστ
            είναι γενικολογίες και σε καμία περίπτωση δεν βοηθάνε την συζήτηση
            (παράδειγμα φέρνω έτσι, όχι μόνο για εσένα αλλά γενικά)

το συγκεκριμενο δεν ειναι γενικολογια απλως εχω κοιταξει τα διαγραμματ απο τις δυναμομετρησεις εχω βρεθει και σε tt και s3 παλιο και καινουριο εχω διαβασει και καποια πραγματα σχετικα με αυτο και λεω αυτο που ξερω...ποιο ειναι το προβλημα??

• E
              eddie_147 last edited by

Πέστε πέστε, θα με κάνετε να συμπαθήσω τα turbo...
              Όχι τίποτα άλλο αλλά ήμουν (και είμαι μέχρι και σήμερα) αρνητικός απέναντι στην Junior GTA...

@link20: Μα είναι και μ@λ@κες οι Ιταλοί... Αν βάζαν στη GT το 6άρι και τον 2,2 από την Brera το αμάξι θα πέταγε... Το αυτό και για την 147. Άντε να δούμε τι θα δείξει η ζυγαριά τέλος του χρόνου...

• D
                dog80 last edited by

Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
                Αυτό με τα σκιάδια

Δε μπορώ να καταλάβω πως η gt είναι υπερκοστολογημένη??
                Υπάρχει κάτι αλλό σε αυτή την κατηγορία με τα ίδια λευτά??

Η πιό φτηνή δίλιτρη GT κοστίζει 32000

• T
                  tm last edited by

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:

κοιτα εγω με κουβαδακι ημουν μεχρι πριν λιγους μηνες και για αυτο δεν εχει αλλαξει και τοσο πολυ η νοοτροπια....μου σιγουρα οι στροφες ειναι καλυτερες απο τις ευθειες και σιγουρα στις στοφες το s3(και μονο λογω τετρακινησης) ειναι πολυ διαφορετικο απο καποιο μπροσθοκινητο...το θεμα ειναι το εξης και το gti(που το εχω παει μια μικρη βολτα) και το s3(που εχω κανει 10,000χλμ) στριβουν αρκετα καλα το θεμα τους ειναι οτι επειδη ειναι ανετα (το gti ειδικα παιρνει και τεραστιες κλισεις) σχετικα αθορυβα μαλακα και γλυκουλενια νομιζεις οτι κανεισ κατι απλο και ολα ειναι ομορφα γυρω σου...αν ομως κοιταξεις το ταχυμετρο πας αρκετα γρηγορα!!!!και επειδη εκανα τις προαλλες σηζητηση με φιλους μου για το πως παει πχ το s3 στις στροφες των λιμανακιων εγω ελεγα οτι το παω οπως το c2 και στις στροφες δεν κανω και κατι γαματο,οταν ομως εκανα βολτα με ενα φιλο μου, μου ελεγε στη διδρομη οτι ελεγα βλακειες μιας και αυτος κοιταζε το κοντερ μου..αισθηση δεν εχει το αυτοκινητο και αυτο ισως ειναι κακο καποιες φορες,το θεμα ειναι οτι τις περισσοτερες φορες θελω απλως να παω καπου και δε θελω να νιωθω ολες τις λακουβες και τις ανωμαλιες και το πηρα κυριως για την πρακτικοτητα του(σε σχεση με αλλες επιλογες στα ιδια λεφτα)αν θες να σου πω το μεγαλυτερο κακο του ειναι οτι δεν εχει αισθηση και καμια φορα δεν καταλαβαινεις ποσο γρηγορα πας και αν ημουν μικροτερος θα ειχα ηδη τρακαρει...

σωστος και δεκτον, αλλα μιλαμε για διαφορετικες διαδρομες.. σε κλειστα κομματια με αλεπαλληλες στροφες, τυπου εκδρομης που ειχαμε κανει, ενα αυτοκινητο τουρισμου με τα κιλα του δεν μπορει να ακολουθησει τον ρυθμο αλλων αυτοκινητων. αυτο ειναι προσωπικη εμπειρια.. ισως να ειμαι κουλος, παιζει κι αυτο, αλλα θα ηθελα να δω πως θα βολευτουν, τοποθετηθουν τοσα κιλα σε τετοιες διαδρομες... σε στροφες τυπου 'καμπες', ο αλλος ακουει μονο το απαλο σφυριγμα του τουρμπο που περασε.. if that που ελεγε και ο τζων τραβολτα στο Be Cool!

• C
                    car_crazy last edited by

Για 30000 μίλησε ο φίλος...
                    Απλά δεν τα θεωρώ συγκρίσιμα...

• S
                      spiros last edited by

tm
                      εισαι κουλος και φανηκε το Σ/Κ που μας περασε...

• T
                        tm last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:
                        tm

εσυ κατι θες να πεις!
                        μιλα ξεκαθαρα, Γιανγκο Δρακε!

• S
                          spiros last edited by

Ο χρήστης tm έγραψε:

tm

εσυ κατι θες να πεις!
                          μιλα ξεκαθαρα, Γιανγκο Δρακε!

μιλανε οι φωτο...

ουτε μια παρεκτροπη δεν ειδα...

• Q
                            qsisvts last edited by

και τελοσπαντων δεν ξαναγραφω σε αυτο το post,αφου το παιδι θελει να παρει αυτο το τοσο finetsato(!) οχημα και σπανιο κοσμημα της αυτοκινησης τοτε του λεω κι εγω μπραβο και αφηνω εσας του υπολοιπους να του χαιδεψετε τα αυτια (αν ακουει ακομα και δεν εχει αυτοκτονησει με αυτα που γραφονται απο ολους εδω μεσα..) και να του μιλατε για τις σπανιες ιταλικες γραμμες της σπανιας ιταλιδας καλλονης και να του λετε μονο μπραβο για την επιλογη του...στο κατω κατω αν ηταν τοσο βεβαιος θα την ειχε παραγγειλει χωρις να ζητησει τη γνωμη κανενος προφανως εχει καποιους ενδοιασμους γιατι μιλαμε για πολλα λεφτα και σεις τον παροτρυνετε να παρει ενα αυτοκινητο μονο και μονο για το πως φαινεται....
                            οι αλφα ειναι αυτοκινητα που στην ελλαδα τουλαχιστον ζουν και υπαρχουν απο τους αλφιστι(κολλημενα ατομα με μια μαρκα με ωραιο σημα και 'ψυχη')ειναι η μονη εταιρεια που εχει τοσους φανατικους οπαδους στην ελλαδα σα να λεμε γαυρους 'η βαζελους...αυτοι τη συντηρουν τοσα χρονια και αγοραζουν ακομα και τις μουφες (αυτοκινητα απο σαπιοκαραβα)δε μπορω να καταλαβω το γιατι γινονται ολα αυτα αλλα πρεπει να δεχτω οτι υπαρχουν.
                            Ο κοσμακης ομως τι φταιει να προσυλιτιζεται σε μια εταιρεια και να μην κοιταει να παρει το καλυτερο??στο κατω κατω δε παντρευεσαι τη πιο ομορφη γκομενα που δεν ξερει να μαγειρευει παντρευεσαι τη λιγοτερο ομορφη,που και ομορφη ειναι και θα σου πλυνει και κανα βρακι...αυτο ειναι λοιπον το vag μπροστα στην αλφα...και επειδη τα αυτοκινητα τα 'παντρευεσαι' θες το πιο πρακτικο και αυτο που τα εχει ολα...εγω δεν ημουν audaκιας και αυριο αν δω οτι η εταιρεια που στηριζω διασυρεται οπως η αλφα(οχι πισω κινηση,oxi turbo,κινητηρες απο gm,τετρακινηση απο toyota)τοτε θα παψω να τη στηριζω...αυτο ειναι το vag φλωραμαξα(με γυαλια) που διαλυουν ομως στα παντα εκτος απο την ομορφια τους latin lovers και προσπαθουν ο,τι θελουν να το πετυχουν μεσω τεχνολογιας και οχι μεσω 'παθους' και τα καταφερνουν αν καποτε γινουν φρου φρου κι αρωματα εγω θα παω στη bmw στν αλφα(γιατι οχι?) εσεις ομως βρεξει χιονισει θα στηριζετε με παραλογα επιχειρηματα μια ξεπουλημενη εταιρεια....

• E
                              eddie_147 last edited by

Στο τέλος θα πάρει κανά i30 και θα τον πλακώσουμε στο ξύλο.

• D
                                drdino last edited by

2 Nissan Tiida.

• K
                                  kostserb last edited by

Τm

Αφου λοιπον ευκολα κατηγοριοποιεις οποιον διαφωνει μαζι σου να σου διευκρινισω οτι:

1. Δεν εχω AR ουτε σχεδιαζω να παρω τα επομενα χρονια.
                                  2. Δεν ειμαι οπαδος μαρκας μου αρεσουν τα καλα μοντελα απο οποιαδηποτε μαρκα.
                                  3. Εγω του προτεινα να παρει το astra 1.6T cc
                                  4. Στη διαμαχη που προεκυψε 'GT vs A3' αναμιχθηκα επειδη υποστηριζετε οτι για ενα διλιτρο πανεμορφο 4θεσιο κουπε τα 30Κ ειναι πολλα!! (σκεψου μονο οτι περιπου τα 10Κ τα παιρνει το κρατος...) Η παραπανω αποψη πιστευω δηλωνει φανατισμο και οχι η κυριολεκτικη χρηση της λεξης 'πολεμιος'.

Οσο για το 'πουλ-μουρ' διακρινω οτι υπαρχει διαφωνια εξ'ορισμου , παρολ'αυτα θα μπω στη διαδικασια να δωσω εξηγησεις.
                                  Το πουλ-μουρ καλως ή κακως το καθοριζουν οι γυναικες πρωτιστως και γενικοτερα οσοι δεν πολυασχολουνται με αυτοκινητα. (αντρες/γυναικες) Αλλιως πουλ-μορ θα ηταν το EVO και το impreza!!
                                  Συνεπως οι παραγοντες που το καθοριζουν ειναι ΕΙΤΕ η ακριβη μαρκα ΕΙΤΕ η ομορφη και εντυπωσιακη εμφανιση.
                                  Επειδη λοιπον η AR παντα ειχε και εχει στο συνολο της πανεμορφα αμαξια , συν το οτι εχει καποιο κυρος σαν μαρκα (να δεχθω πολυ κατωτερο απο BMW,AUDI) συν το οτι ειναι Ιταλικη (με οτι συνεπαγεται αυτο γενικοτερα για τις γυναικες) καταληγουμε ευκολα νομιζω οτι τα AR ειναι πουλ-μουρ.

Οσο για την ποιοτητα κατασκευης οσοι παρακολουθουμε συχνα το 4ΤΦ , υστερα απο πολλα σχετικα τοπικ , εχουμε καταληξει νομιζω οτι ειναι τα πλαστικα , οι τριγμοι και η αισθηση στο εσωτερικο. Πρεπει ομως να καταλαβουν πολλοι οτι την οποια υπεροχη της AUDI σ'αυτο το θεμα , πολλοι ουτε την αντιλαμβανονται ουτε την υπολογιζουν...

Ο χρήστης tm έγραψε:

Προφανως ο δικος σου ο κωλος δεν θα νιωσει τη διαφορα, γιατι δεν θα παρεις ποτε BMW

Δεν καταλαβαινω πως βγαζεις ενα τετοιο συμπερασμα και ελπιζω να μην ειναι και ευχη... (Ενημερωτικα και μονο οι BMW ειναι απο τις αγαπημενες μου μαρκες)

Τελος πολλοι νομιζω οτι θα θυσιαζαν το τελειο (A3 1.8T) για να παρουν κατι με μειονεκτηματα (GT) , που τους προσφερει ομως (σ'αυτους) ενα ομορφο συναισθημα!
                                  Και εσυ που πουλησες το GOLF GTI για να παρεις ενα S2000 θα επρεπε να εισαι ο πρωτος που το καταλαβαινει... (αν θυμαμαι σωστα)

• L
                                    link20 last edited by

QsisVTS:
                                    Μα ποίος σου είπε πως είναι υποστηρικτής εταιρίας?????Εγώ δεν θεωρώ τον
                                    ευτό μου μου ακόλουθο κάποιας εταιρίας παρόλο που καμια φορά παρασύρομαι από πάθος κτλ
                                    Αν διαβάσεις θα δείς πως δεν του προτείνω να πάρει την gt.Το s3 πάλι δεν
                                    καταλαβαίνω που κολλάει στη συζήτηση.Είπε κανείς κάτι για την επιλογή σου
                                    η μήπως είναι και μέσα στις επιλογές του φίλου μας???Διότι αν μιλάμε για
                                    40,000++ ευρο τότε μπορούμε να προτείνουμε εξαιρετικά coupe(320,Α5 το 1,8 πχ)

Οσο για το turbo το 2λιτρο σύμφωνω είναι καλύτερος ψηλά από τον προηγούμενο αλλά αυτό απο μόνο του ΔΕ λέει τίποτα.Για να μπορέσεις να χαρακτηρίσεις ένα
                                    μοτερ χρειάζονται νούμερα και μετρήσεις και όχι τέτοιες προτάσεις.Εκει πήγαινε το γενικοτητες που ανέφερα.
                                    Δεν πήγαινε το σχόλιο δηλαδή τόσο στην ορθότητα του συλλογισμού σου
                                    όσο στον τρόπο.

Τώρα απο την άλλη αν εσυ θεωρείς την bmw μια εταιρία που δεν στηρίζεται
                                    στην τεχνολογία τότε μάλλον κάπου δεν είσαι σωστός.Αλλο η alfa που
                                    **αυτή **τη στιγμή δεν έχει κάτι τρελό τεχνολογικά και άλλο η bmw.
                                    Μιλάς για τον νούμερο 1 κατασκευαστή μοτερ την τελευταία 5ετια τουλαχιστον.
                                    Για δες ποιος σαρώνει κάθε χρόνο τα βραβεια κινητήρων τοσο σε diesel
                                    οσο κ σε βενζίνη,και σε τυρβο πλέον.....
                                    Για να μην αναφέρω τις άλλες τεχνολογιες(και όλα τα άλλα) που λανσαρει, δεν είναι αυτό
                                    το θέμα......
                                    Απο την άλλη σκέψου αν ένας όμιλος εταιριών δεν μπορεί να συναγωνιστεί
                                    σε μοτερ πχ μια εταιρία μόνη της δε σου λέει κάτι??????
                                    Πάλι παρασυρθηκα να πάρει

Αν θέλεις τώρα να πάρεις τον ρόλο του αδικημένου Peter Parker
                                    με τα γυαλάκια που μόλις τα βγάζει γίνεται spiderman καλα κάνεις απλά
                                    σου θυμίζω πως δεν σε αποκάλεσε κανένας γυαλάκια(ελπίζω να πιάνεις την
                                    παρομοίωση)

• K
                                      kostserb last edited by

Ο χρήστης travelman έγραψε:
                                      Και επειδή όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων κάποιος μπορεί να δεχτεί να πάρει ένα υποδεέστερο ή/και ακριβότερο τουτού επειδή απλά του αρέσει σαν ντιζάιν. Δεκτό και κατανοητό

σημερινοί
                                      Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς σε κάποιον που ζητάει ένα όμορφο κλασσάτο κουπέ του προτείνεται το Α3.

Αυτα υποστηριζω και εγω αλλα εγινα φανατικος αλφιστι που δεν θα τον αξιωσει ο θεος να παρει BMW!!!

Τοσο προβλημα εχει πια ο λογος μου...?

• K
                                        kostis20 last edited by

NΑ ανοιξω κανενα thread τωρα:
                                        '320i -A4 1,8 T-159 2,2 Ποιο να αγορασω? Βοηθεια!'

• E
                                          eddie_147 last edited by

Octavia RS....

• 0
                                            007 last edited by

(αν και η συγκεκριμενη ειναι 1.9 JTD)

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15