-
σημερα επι της ανατολικης ρωμυλιας στο ιλιον στο λακιωτη, στο φαρμακειο ανεβαινωντας διπλα απο το μαναβικο: σειρα 100 τουλαχιστον ατομα! για παλι το γραψιμο στη ηδικα οτι ειναι αρνητικοι. και ας μην ειναι. ποιος θα το δει αλλωστε? και ποιος νοιαζεται?
στο μεταξυ αντι να προβαλουν οι ζαιοι τις ντροπες αυτες και να παρουν μαζι τους και κανενα σοβαρο, γινανε σημαια της καριολας με το καπελο με αποτελεσμα https://www.protothema.gr/politics/article/1181901/dimoskopisi-tis-marc-provadisma-125-monadon-gia-ti-nd-skliri-mahi-sto-kinal/
αμα συνεχισουν ετσι θα τη βγαλει οξω ο γκομενος και θα μας κυνηγαει στα χωραφια να μας πηδηξει.... -
Σε άλλα νέα, διάβασα ότι τις τελευταίες 2 βδομάδες έκλεισαν 192.000 νέα ραντεβού για την 1η δόση. Αρχίζει και βάζει μυαλό ο κόσμος!
-
Κι εγώ ξέρω ζευγάρι που μετά το σχετικό ψηστηρι εκ μέρους μου με το παράδειγμα μου, παρά το ότι ήταν κατά, αναγκάστηκαν λόγω των περιορισμών και των υποχρεώσεων των παιδιών, να εμβολιαστούν.
Τα ίδια και φίλος Έλληνας στο εξωτερικό, μάλλον για να ταξιδέψει για τις γιορτές.Από κει φαίνεται και η "ποιότητα" της αντίστασης, όταν τελειώνουν τα ψέματα και οι κουβέντες του αέρα κι έρχεται η σκληρή καθημερινότητα, πάνε και κάνουν το εμβόλιο και μπράβο τους.
Φοβάμαι πως για αρκετούς άλλους είναι πλέον θέμα τιμής και "αξιοπρέπειας" το να μείνουν πιστοί στην άρνηση του εμβολίου και να μην παραδεχτούν το λογικό τους σφάλμα.
Γι αυτό δεν πρέπει να μιλάμε στους ανθρώπους αυτούς ως Ψεκασμένους κι ήταν λάθος που έχουμε κάνει κι οι υπόλοιποι κι οι κυβερνητικοί.
Άλλο το να πειστεί κάποιος για το καλό της υγείας του κι άλλο να πρέπει να νικήσει τον εγωισμό του... -
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Κι εγώ ξέρω ζευγάρι που μετά το σχετικό ψηστηρι εκ μέρους μου με το παράδειγμα μου, παρά το ότι ήταν κατά, αναγκάστηκαν λόγω των περιορισμών και των υποχρεώσεων των παιδιών, να εμβολιαστούν.
Τα ίδια και φίλος Έλληνας στο εξωτερικό, μάλλον για να ταξιδέψει για τις γιορτές.Από κει φαίνεται και η "ποιότητα" της αντίστασης, όταν τελειώνουν τα ψέματα και οι κουβέντες του αέρα κι έρχεται η σκληρή καθημερινότητα, πάνε και κάνουν το εμβόλιο και μπράβο τους.
Φοβάμαι πως για αρκετούς άλλους είναι πλέον θέμα τιμής και "αξιοπρέπειας" το να μείνουν πιστοί στην άρνηση του εμβολίου και να μην παραδεχτούν το λογικό τους σφάλμα.
Γι αυτό δεν πρέπει να μιλάμε στους ανθρώπους αυτούς ως Ψεκασμένους κι ήταν λάθος που έχουμε κάνει κι οι υπόλοιποι κι οι κυβερνητικοί.
Άλλο το να πειστεί κάποιος για το καλό της υγείας του κι άλλο να πρέπει να νικήσει τον εγωισμό του...ελα ρε συ πιλιε, σγα μην χαιδεψουμε τον μαλακα.... επιμενω, κοτες κυβερνητικες βάλτε υποχρεωτικό τον εμβολιασμο να τελειωνουμε. και ας χασετε ψηφαλακια.
-
Ισχύει, πρέπει να τους πάρεις με προδερμ και επιστημονικά στοιχεία. Να τους εξηγήσεις. Συμφωνω.
Οταν όμως του τα παραθέτεις όλα αυτά και αυτός σου απαντά πως μετά όταν θα περνάει μπροστά από τη κουζίνα φοβάται οτι θα κολλούν πάνω του τα κουταλακια.....
Αντέχεις από την βλακεία που αιωρείται στην ατμόσφαιρα;
Μήπως να βγει εμβόλιο για να αντέχουμε τους ψεκ;
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ισχύει, πρέπει να τους πάρεις με προδερμ και επιστημονικά στοιχεία. Να τους εξηγήσεις. Συμφωνω.
Οταν όμως του τα παραθέτεις όλα αυτά και αυτός σου απαντά πως φοβάται διότι μετά όταν θα περνάει μπροστά από τη κουζίνα φοβάται οτι θα κολλούν πάνω του τα κουταλακια.....
Αντέχεις από την βλακεία που αιωρείται στην ατμόσφαιρα;
Μήπως να βγει εμβόλιο για να αντέχουμε τους ψεκ;
Ρε λες για αυτό να έχουμε έλλειψη από τσιπάκια στην αυτοκινητοβιομηχανία????? Επειδή μας τα βάζουν με το εμβόλιο!!!!
Γατε, αν κάνουμε αυτό που λες, δίνεις πάτημα να κάνουν μια δεύτερη εξέργερση τύπου πολυτεχνείου. Περιμένουν στη γωνία πως και πως...
-
Ωχ δεν το σκέφτηκα......
Ρε λες να βάζουν τσιπακια με adas συστήματα . Τις προάλλες ξαφνικά σταμάτησα δίπλα σε έναν τοίχο μέσα στο σπίτι μου και παραξενεύτηκα!!!! -
@gatoz said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
ελα ρε συ πιλιε, σγα μην χαιδεψουμε τον μαλακα.... επιμενω, κοτες κυβερνητικες βάλτε υποχρεωτικό τον εμβολιασμο να τελειωνουμε. και ας χασετε ψηφαλακια.
Ο Λαός λέει ΟΧΙ στην δεξιά χούντα! ΌΧΙ στις ακροδεξιές πρακτικές και στις αυταρχικές πολιτικές!!!!Όχι στους εξαναγκασμούς και στις υποχρεωτικότητες!!!!
ΌΧΙ!ΟΧΙ!ΟΧΙ!
-
Σήμερα είμαστε στο 62,49% και οι ειδικοί λένε πως για να σταματήσει η πανδημία πρεπε να φτάσουμε το 85-90%
-
Δήλωση εκπροσώπου ΠΟΥ Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους για τα εμβόλια
«Ο Covid-19 αυξάνεται σε χώρες με χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού, στην ανατολική Ευρώπη, αλλά και σε χώρες με μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο όπως στην δυτική Ευρώπη. Είναι άλλη μια υπενθύμιση, όπως έχουμε πει ξανά και ξανά ότι τα εμβόλια δεν αντικαθιστούν την ανάγκη για άλλες προφυλάξεις. Τα εμβόλια μειώνουν τον κίνδυνο νοσηλείας, βαριάς νόσησης και του θανάτου. Αλλά δεν αποτρέπουν πλήρως την μετάδοση. Συνεχίζουμε να προτείνουμε την προσαρμοσμένη και αναλογική χρήση των δοκιμασμένων μασκών, των κοινωνικών αποστάσεων, μέτρα για την πρόληψη του συνωστισμού και άλλα».
-
Χαχαχα
Από όλα αυτά που μας λέει τι έχεις καταλάβει;
-
Βρε καλώς τον.... Πες μου ότι μέσα σε αυτά τα 192.000 νέα ραντεβού είναι και ένα δικό σου!
Έλα και θα σε δούμε καλό μάτι όλοι μας -
Ας δώσει πλήρη ελευθερία ο Μητσοτάκης στους εμβολιασμένους να δεις που θα φτάσουν τα κρούσματα και οι θάνατοι.
-
Εγω το έχω κάνει εδώ και μήνες. Πλέον έρχεται η ώρα της τρίτης δόσης,της επαναληπτικής. Αν δεν κάνω λάθος αυτά τα 192.000 είναι οι πρώτες δόσεις.
Αυτό που μας λέει ο άνθρωπος πιο πανω είναι αυτό που μας λένε όλοι οι ειδικοί σε όλο τον πλανήτη εκτός του 0,01% του συνόλου των γιατρών. Εσύ βέβαια ακούς αυτούς τους 0,01%*
Ότι δηλαδη αν δεν εμβολιαστεί σχεδόν όλος ο πληθυσμός δεν σταματά η διάδοσή του υιού επειδή δεν υπάρχει αρκετή ανοσία σε αριθμό στην κοινότητα.
Οπότε ο λόγος που τα γράφει αυτά είναι διότι υπάρχουν αρνητές που εμποδίζουν την λήξη της πανδημίας. Αυτοι φταίνε όχι το εμβόλιο. Απλώς το εμβόλιο θωρακίζει τους υπόλοιπους από έναν αριθμό μεταλλάξεων του υιού που προκαλουν όσοι νόσουν, κυρίως δηλαδη οι ανεμνβολιαστοι.
*Εσύ μας παρουσιάζεις ως επιχειρήματα τις απόψεις ενός τραγικά μικρού αριθμού γιατρών! Δηλαδή είναι το ίδιο με το να χτίσεις ένα σπίτι οπου το 99,99% των μηχανικών θα σου πουν ότι πρέπει να βάλεις τόσες κολώνες και σίδερα για να μην πέσει και εσύ εμπιστεύεσαι το 0,01% αυτών που λένε πως δεν χρειάζεσαι κολώνες και σίδερα. Και επιτρέπεις στον εαυτό σου να χάνεις ώρα και την υγεία σου στην ουσία για αυτό το 0,01% που αν πάθεις και τίποτα δεν θα έχει καμία ευθύνη και θα συνεχίσει την ζωουλα του.
-
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ας δώσει πλήρη ελευθερία ο Μητσοτάκης στους εμβολιασμένους να δεις που θα φτάσουν τα κρούσματα και οι θάνατοι.
Έχεις αίσθηση των ποσοστών αυτών που μπαίνουν στις ΜΕΘ και αυτών που πεθαίνουν; Πόσοι δηλαδή είναι εμβολιασμένοι και πόσοι όχι;
Είναι τρομακτικά αυτά που γράφεις...
-
Που το γράφει αυτό; Σε ποια επιστημονική μελέτη;
Μήπως στο μυαλό σου μονάχα;
Με ποια γνώση βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;Το καταλαβαίνεις ότι βγάζεις φανταστικές ιστορίες από το μυαλό σου;
-
@dimitriscsd said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Έχεις αίσθηση των ποσοστών αυτών που μπαίνουν στις ΜΕΘ και αυτών που πεθαίνουν; Πόσοι δηλαδή είναι εμβολιασμένοι και πόσοι όχι;
Ο ΠΟΥ το έγραψε όχι εγώ, αμφισβητείς τις ανακοινώσεις του ΠΟΥ?
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Που το γράφει αυτό; Σε ποια επιστημονική μελέτη;
Μήπως στο μυαλό σου μονάχα;
Με ποια γνώση βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;Το καταλαβαίνεις ότι βγάζεις φανταστικές ιστορίες από το μυαλό σου;
Εσύ που εμβολιάστηκες ή και εγώ αν το έχω κάνει μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα μέσα στον κόσμο χωρίς μάσκες?
-
Δεν αμφισβθητώ τον ΠΟΥ... Αμφισβητώ όμως πραγματικά την ικανότητά σου να καταλάβεις τι λέει ο ΠΟΥ...
-
Δεν αμφισβθητώ τον ΠΟΥ... Αμφισβητώ όμως πραγματικά την ικανότητά σου να καταλάβεις τι λέει ο ΠΟΥ...
Κατάλαβα πολύ καλά τι λέει ο ΠΟΥ, εσύ δεν κατάλαβες που επιμένεις ότι για τους εμβολιασμένους δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα μέτρο.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες