-
Καλά ΟΚ σε κάθε εμβόλιο/φαρμακο υπάρχουν πιθανές παρενέργειες. Τοσοι έχουμε κάνει τόσους μήνες και δεν υπάρχει θέμα! Μακροχρόνια δεν έχει νόημα... ειναι τόσα άλλο που μπορούν να μας βλάψουν.
Εδω πήρε και τελική άδεια το Pfizer. Μακάρι να μας αφήσουν να κάνουμε και αυτό αν γίνεται (εγώ έκανα το Johnson αμεσως σχεδόν μόλις ανοιηε να ξεμπερδέυω)
Για τα παιδιά διαφωνώ! Πρέπει να ανοίξουν να κάνουν αν είναι ΟΚ εγκριτικά τα εμβόλια! (που πια είναι).. και γενικά τα παιδάκια να κάνουν τα εμβόλια τους! Οχι αλλο κάρβουνο απο την παγκόσμια παλαβομάρα των ΜΚΔ.
Ο μικρός μου θέλει να κανει να μπορεί να κυκλοφορεί μαζί μας.
Η κόρη έκανε ήδη την πρωτη δόση...
Παμε να ξεμπερδέυουμε ...... αντε οσοι εχετε ακόμα φοβίες ξεπεράστε τις... τόσοι έχουμε κανει ...
To χαρτι που συμπληρωνεις το λεει ξεκαθαρα αν εχεις αυτα που αναφερει δεν θα σε αφησει ο γιατρος να το κανεις στο κεντρο, πρεπει να πας στο νοσοκομειο. Υπαρχει και περιπτωση να εχουν αλλα να μην το ξερουν. Και να το κανεις στο νοσκομοκειο μπορει να γινει μια στραβη και να μην σε σωσουν. Αν εχεις πολλες τετοιες πιθανοτητες δεν πρεπει να το ρισκαρεις, δεν πρεπει κανενας να σε αναγκασει.
Νομιζω το διαβασες το χαρτι οταν το συμπληρωσες. Αν οχι λαθος σου.
Για τα παιδια ο καθενας γονεας να κανει οτι θελει, Εγω δεν θα τους εκανα γιατι απλα και να κολλησουν στην πλειοψηφια θα το περασουν σαν μικρη γριππη αν καταλαβουν τιποτα. Τοσοι αθλητες κολλησαν κανενας μα κανενας δεν καταλαβε σχεδον τιποτα περα απο κατι μικρα συμπτωματα. Γιατι εχουν πολυ ισχυρο οργανισμο.
Τα παιδια που σε 1-2 χρονια που θα γινουν ενηλικες και πανε στο πανεπιστημιο εκει θα τους ελεγα να κανουν (δηλ οταν τελειωσουν το λυκειο). Σημειωσε οτι και με το εμβολιο κολλας.
-
Το διαβάσαμε βρε συ Αγη .. και εγώ πριν το κανω είχα πολές σκέψεις .. αλλά ειδικός δεν είμαι ... οταν η Πολιτεία και οι επιστήμονες λένε καντε, εγώ δεν ειμαι ειδικός να πω όχι... να περιμένω ίσως λίγο ναι.. αλλά αν κυκλοφορείς εξω δεν το ρισκάρεις!
Και στην τελική κοντεύει χρόνος που γινονται εμβόλια!
-
«Εφόσον τα πιτσιρίκια έχουν μηδενικό θέμα με τον covid, γιατί να κάνουν εμβόλιο, που ίσως να δημιουργήσει παρενέργειες;»
Τάδε έφη Κούβελας.
Τα φάρμακα δεν είναι καραμέλες.
-
Το Pfizer που κανουν τα παιδιά πήρε τελική έγκριση στις ΗΠΑ ..
Αρα ασφαλες και τα προστατευει πλήρως και σε μεταδοτικότητα γιατι μεταφέρουν λιγότερο ιικο φορτίο! Τρίτη χρονιά κλεισμένα τα παιδιά δεν θα αντέξει κανείς!
Και φυσικά δεν ειναι φαρμακο αλλά εμβόλιο!
-
Νοσοκομεία: Ανακαλούνται οι άδειες των υγειονομικών https://is.gd/m9nFaD
-
Το διαβάσαμε βρε συ Αγη .. και εγώ πριν το κανω είχα πολές σκέψεις .. αλλά ειδικός δεν είμαι ... οταν η Πολιτεία και οι επιστήμονες λένε καντε, εγώ δεν ειμαι ειδικός να πω όχι... να περιμένω ίσως λίγο ναι.. αλλά αν κυκλοφορείς εξω δεν το ρισκάρεις!
Ουτε εγω ειμαι ειδικος αλλα βαζω οτι κοινη λογικη εχω και ο Θεος βοηθος. Αν περιμενες λιγο θα ειχες επιλογες να διαλεξεις εμβολιο, τον Αυγουστο βαραγαν μυγες στο προμηθεας, ειδικα την περασμενη Δευτερα σχεδον ερημια. Μπορουσες να διαλεξεις Μοντερνα η Φαιζερ. Εγω προσεχα και θα προσεχω δεν θα αλλαξει κατι. Θα παω στο γυμναστηριο αλλα δεν θα πλησιαζω κοσμο. Και σε σουπερμαρκετ και πολυκοσμια με μασκα παντα.
-
Δυστυχώς έπεσα σε περίπτωση μικρού παιδιού που γύρισε από κατασκήνωση, κόλλησε τον πατέρα του και δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Ο πατέρας (ετών 52) δεν είχε προλάβει να κάνει την 2η δόση. Έφυγε.
Επειδή είμαι και εγώ στην ίδια ηλικία έχω πολλούς γνωστούς που καθυστέρησαν τον εμβολιασμό και είναι ακόμη στην αναμονή για την 2η δόση. Η πλειοψηφία με μικρά παιδιά.
Τα παδιά αντέχουν. Οι μεγαλύτεροι αντέχουν;
Και μία ερώτηση. Πόσοι άραγε ανάμεσά μας γνωρίζουν ότι μπορεί να έχουν κάποιο αυτοάνοσο νόσημα το οποίο έχει άμεση σχέση με τα αντισώματα;
-
αφού ανοιξανε οι πλατφορμες για τα παιδια άνω των 12 ετών εννοειτα να το κάνουνε
ο κουβελας ειναι αρχηγος των καμενων. μην ξεχναμε καταπληκτικες δηλώσεις (19.11.2020):
«Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει εμβόλιο πριν το καλοκαίρι», εκτίμησε.
λιγες μερες μετα το εμβολιο...υπηρχε και κυκλοφορουσε!
μεγαλος αγελαδότροφος
-
Στους 100 σπουδαιότερους του κόσμου: Η πρόβλεψη του καθηγητή Χρηστάκη για το τέλος της πανδημίας βγαίνει αληθινή
Μετά από 10 και πλέον χρόνια σπουδών, σε ιατρική και κοινωνιολογία, ο Ελληνοαμερικανός επιστήμονας έλαβε το 2013 τη θέση του καθηγητή Κοινωνικών και Φυσικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Yale, όπου διευθύνει το Εργαστήριο Ανθρώπινης Φύσης. Είναι επίσης συν-διευθυντής του Ινστιτούτου Επιστήμης Δικτύων του Yale, κατέχοντας τον ανώτερο ακαδημαϊκό βαθμό στο Πανεπιστήμιο («καθηγητής Sterling»), ο οποίος αποδίδεται στους αρίστους τους πεδίου τους. Το εν λόγω του Νικόλα Χρηστάκη είναι όπως… διαβάζεται: εξαιρετικά διευρυμένο. Κατέχει θέσεις στα τμήματα της Κοινωνιολογίας, της Οικολογίας και Εξελικτικής Βιολογίας, της Στατιστικής και Επιστήμης Δεδομένων, της Βιοϊατρικής Μηχανικής και της Ιατρικής.
Το 2009, συμπεριελήφθη στον κατάλογο των 100 πιο σημαντικών ανθρώπων στον κόσμο, του περιοδικού Time. Το 2009 και το 2010 συμπεριελήφθη από το περιοδικό Foreign Policy στον κατάλογο των κορυφαίων στοχαστών παγκοσμίως.
«Για κάθε άτομο που πεθαίνει από την πανδημία, πιθανώς άλλοι πέντε να αποκτήσουν σοβαρή αναπηρία, εκατομμύρια άνθρωποι θα χρειαστούν διαρκή ιατρική φροντίδα ακόμη κι όταν θα αφήσουμε πίσω μας την άμεση επίπτωση της πανδημίας: τη θνητότητα».
«Ή κάνουμε το εμβόλιο ή νοσούμε από κορωνοϊό. Αν κάποιος προτιμάει τη μόλυνση είναι δική του επιλογή, όμως εγώ αυτή την επιλογή τη βρίσκω παράλογη…».
...αλλά εμείς επιλέγουμε να ακούμε μόνο τον Κούβελα. Μια τέτοια σπάνια μεγαλοφυΐα, ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ και σε διάφορα βιντεάκια σταθμών τελεμάρκετινγκ απαντάει αποσπασματικα ἥξεις, ἀφήξεις, οὐκ ἐν πολέμῳ θνήξεις, για να το ερμηνεύουν όπως νομίζουν οι πιστοί του Μαντείου.
-
Ώπα αυτό έχει ενδιαφέρον.Σε τι αναφέρεσε;
Link?
Εχμ.. ποιά είναι ακριβώς «η πρόβλεψη του καθηγητή» που «βγαίνει αληθινή»;
Το άρθρο είναι απλά μια αισχρή αγιογραφία, άγνωστο γιατί γίνεται και δεν μας ενδιαφέρει.
«Ή κάνουμε το εμβόλιο ή νοσούμε από κορωνοϊό.»!!!
Α μπα, άλλη επιλογή δεν υπάρχει δηλαδή;
-
iceman7 wrote:
Ουτε εγω ειμαι ειδικος αλλα βαζω οτι κοινη λογικη εχω και ο Θεος βοηθος. Αν περιμενες λιγο θα ειχες επιλογες να διαλεξεις εμβολιο, τον Αυγουστο βαραγαν μυγες στο προμηθεας, ειδικα την περασμενη Δευτερα σχεδον ερημια. Μπορουσες να διαλεξεις Μοντερνα η Φαιζερ. Εγω προσεχα και θα προσεχω δεν θα αλλαξει κατι. Θα παω στο γυμναστηριο αλλα δεν θα πλησιαζω κοσμο. Και σε σουπερμαρκετ και πολυκοσμια με μασκα παντα.
Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορώ να κυκλοφορήσω, που ήταν υπέρ απαραίτητο επαγγελματικά, ανεμβολίαστος.
-
Ώπα αυτό έχει ενδιαφέρον.Σε τι αναφέρεσε;
Link?
Εχμ.. ποιά είναι ακριβώς «η πρόβλεψη του καθηγητή» που «βγαίνει αληθινή»;
Το άρθρο είναι απλά μια αισχρή αγιογραφία, άγνωστο γιατί γίνεται και δεν μας ενδιαφέρει.
Όχι.
Απλά μερικοί θα το περάσουν ασυμπτωματικά.
-
ποια ειναι η αλλη?
-
@BASS
Ποια μπορεί να είναι η άλλη επιλογή σε μια πανδημία; Ότι θα μπεις σε ένα λαγούμι να μην κολλήσεις; Αν κάποιος μπορεί να εφαρμόσει προσωπικό λοκνταουν, οκ. Αλλά λογικά οι περισσότεροι θα κολλήσουμε!
-
ο κουβελας ειναι αρχηγος των καμενων. μην ξεχναμε καταπληκτικες δηλώσεις (19.11.2020):
«Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει εμβόλιο πριν το καλοκαίρι», εκτίμησε.
λιγες μερες μετα το εμβολιο...υπηρχε και κυκλοφορουσε!
μεγαλος αγελαδότροφος
Εγώ τον κόβω για πολύ έξυπνο. Υπηρετεί μια χαρά αυτά που του λένε να κάνει. Μαζί του και άλλοι διάφοροι που εμφανίζονται στα κανάλια και λένε αυτά που λένε.
Με λίγο ψάξιμο στο google πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να βρει ποιους ακριβώς υπηρετούν και γιατί σηκώνουν αυτοί το λάβαρο του αντιεμβολιασμού.
Προχθές είχε εμφανιστεί άλλος από Πέλλα στο Mega και έλεγε ότι έλεγε. Στρατιώτες είναι, εντολές εκτελούν.
-
Για τα παιδιά που αναφέρθηκε νωρίτερα....
-
Μόνο που το άρθρο δεν διευκρινίζει, αν απλά είναι φορέας ή νοσεί κιόλας.
-
νταξ, θελει ο καθε ασημαντος με τη τεραστια ιδεα για τη παρτη του να τον παιξουν. τα καναλια. ετσι ειναι οσοι αντιεμβολιαστες διαθετουν καποιο επιστημονικο τιτλο. βγαινουν και λενε μπαρουφες. και σαπορταρουν τους ψεκ ως αργηγοι ψεκ. το ποιοι ειναι το βρισκεις ευκολα στα καφενεια που ειναι παντου φιρμες στο στομα του καθε μαλακα που κανει αντισταση. ετσι γενικα κανει αντισταση. οχι σε κατι συγκεκριμενο. ετσι, κανει αντισταση.
-
Είναι της μόδας να κανεις αντίσταση με τον κολο του αλλου!
Μέχρι ενός σημείου να προβληματιστείς για το εμβόλιο άντε (been there done that) αλλά κάπου έλεος.Μια ολοκλήρη κοινωνία να μην μπορεί να προχωρήσει μπροστά είτε γιατί δεν εμβολιάζονται, είτε γιατί πιστεύουν στους Σωρρες, είτε γιατί βγαίνουν και χορεύουν στο Σύνταγμα, είτε γιατί τους έκανε κουκου να μην πληρώνουν διόδια, είτε να μην εφαρμόζουν νόμους, να γράφουν στα τομπολινια τους την περιουσία των άλλων κλπ.
Και φυσικά πάντα με οργίλο ύφος, με πυρηνες αναρτήσεις στα καταραμένα ΜΚΔ, πάντα να φωνάζουν για τα 'δικαιώματα' τους ξεχνώντας ότι μαζί με τα δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις.
Ο κόσμος έχει πάρει γενικά επικίνδυνη στροφή. -
Γιατί να μην πιστεύουμε στον Σώρρα;
Πίστευε και μη ερεύνα.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες