-
καθείς μπορεί να έχει την άποψή του. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη.
*δηλαδή εάν δεν υπήρχε η καθημερινή προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου που επιχειρείται, η αντιμετώπιση που θα είχαν θα ήταν του στυλ 'κρύωσα με τις αλλαγές του καιρού' ή 'βγήκα χωρίς να ντυθώ καλά και με χτύπησε ο αέρας' ή 'χειμώνας είναι κάπου θα την άρπαξα' , εξάλλου αυτοί που έχουν μικρά παιδιά σε παιδικούς και νηπιαγωγεία μπορούν εύκολα να επιβεβαιώσουν ότι κάθε χρόνο ανεξάρτητα εποχής όλο και κάποια ίωση θα κολλήσουν τα παιδιά τους και κατ' επέκταση οι ίδιοι. *
Πολύ σωστά. Αλλά δεν θυμάμαι να έχουμε 600 άτομα σε ΜΕΘ πέρισυ που 'κρυώναμε', 'την αρπάζαμε', 'κολλάγαμε'. Άρα κάτι παραπάνω συμβαίνει. Που δεν συνέβαινε πριν. Τώρα αν ή άποψή σου είναι να περιορίσουμε απλά τους ευπαθείς κι εμείς όλοι 'οι υπόλοιποι' να ζούμε κανονικά, ποιοι ακριβώς είναι οι ευπαθείς; Οι ηλικιωμένοι; Αυτοί που έχουν καρδιά; Αυτοί που έχουν διαβήτη; Αυτοί που έχουν AIDS; Οι καρκινοπαθείς; Που σταματάει αυτό; Να τους απολύσουμε όλους από τις δουλειές τους, να τους αντικαταστήσουμε με νταβραντισμένους υγιείς και να τους κάνουμε ευγονική να μας αδειάσουν την γωνιά μια ώρα αρχύτερα; 1000 φορές έχουμε πει ότι φυλαγόμαστε (όσο γίνεται...) και για να μην γίνουμε η αιτία που θα ξεπαστρέψουμε κάποιον άλλο ευπαθή και όχι μόνο για την αφεντομουτσουνάρα μας (που απλά 'θα την αρπάξει') αλλά τι τα θες...
Φαντάζομαι κάποιος που είναι καρκινοπαθής ή έχει AIDS ή είναι μεγάλης ηλικίας με προβλήματα υγείας προστατεύει ούτως ή άλλως τον εαυτό του, δεν περιμένει να του πουν ότι υπάρχει covid. Επίσης οι ΜΕΘ δεν θεραπεύουν, σε διατηρούν στη ζωή προσφέροντας σου οξυγόνο μέχρι να επανέρθεις (εάν τελικά τα καταφέρει ο ανθρώπινος οργανισμός) σε ικανοποιητικά επίπεδα, το πότε θα αποσυνδεθείς από τη συσκευή οξυγόνου το καθορίζει ο αρμόδιος ιατρός. Θα μπορούσε για παράδειγμα κάποιος άνθρωπος χωρίς ελπίδα ζωής να διατηρείται για μεγάλο χρονικό διαστήμα σε ΜΕΘ καταλαμβάνοντας τη θέση κάποιου άλλου ; Τεχνηέντως να αυξάνεται ο αριθμός των διασωληνωμένων; Αμφιβολίες εκφράζω (δεν έχω εικόνα τι γίνεται στις μονάδες) γιατί αμφιβολίες γεννούν όλα όσα διαδραματίζονται και συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις αποφάσεις των εχόντων την εξουσία και τα μέτρα που επιβάλλουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί που ασκούν εξουσία δεν ενδιαφερόνται σε καμία περίπτωση για την υγεία μας παρά για την υγεία της τσέπης τους.
-
Asep δεν είσαι ο Μητσοτάκης! (είδαμε και τον σεισμούλη στην Σάμο πριν λίγο που κούνησε και την Ικαρία!!!)
Μιλάμε για πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν να βελτιωθεί η κατάσταση που ζούμε από τον Νοέμβριο που κοροϊδευόμαστε με υποτιθέμενο lockdown. Η πρόταση που έκανες (με την προϋπόθεση που έβαλα) θα βοήθαγε στην μείωση σε ένα βαθμό του πληθυσμού της Αττικής άρα και στον συγχρωτισμό και σαν αποτέλεσμα αυτό θα είχε και την μείωση της διασποράς του ιού!
Αν είναι να πιάσουμε τις π@π@ριές και τις μ@λ@κίες που κάνει ο κάθε Μητσοτάκης - Χαρδαλιάς κλπ, την Γ@ΜΗΣ@ΜΕ!
τεσπα ετοιμαστείτε. by kikilias
-
Ναι υπαρχοθν πολλοι που αρρωστησαν ελαφρα και αλλοι που πηγαν και ηρθαν απο τον θανατο.
Η κραση του ανθρωπου δειχνει πως θα εξελοχθει η αρρωστια, οχι τόσο η ηλικια.
Και ερχεσαι ως πολιτεία να διαλεξεις αναμεσα σε βλακες που αναρωτιουνται διοτι δεν εχουν μαθει να πειθαρχούν στη ζωη τους, με ελλειπη στοιχιοα με μηδαμινες γνωσεις βγάζουν συνωμοσίες και αναμεσα στον θανατο των πολιτων σου.
Οχι πειτε μου τι θα διαλέξεις;;;
Η πανδημια ενα καλο θα αναδείξει. Τους βλακες, θα μαθιυμε το μέγεθος του πληθυσμού τους, τους ανυπακουους, και τον τροπο που αυτοι κινουνται ως πολιτικα οντα στη δημοκρατια μας. Πριν δεν μπορούσες να τους εντοπίσεις ευκολα.
-
nickthetrib wrote:
Asep wrote:
Αφού η Αθήνα έχει το τεράστιο πρόβλημα ας ανοίξουν τους νομούς μια βδομάδα για να πάμε όσοι είμαστε υγιείς στα χωριά μας.
Σε αυτό asep έχεις πολύ σοβαρό point, αλλά πρέπει να διασφαλίσουμε πρώτα ότι όντως είσαι υγιής!!! Μετά τράβα στο σπίτι στο χωριό να βγάλεις τον καιρό μέχρι να τελειώσει το χάος. (δεν σε κοροϊδεύω, αλήθεια πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα βοήθαγε).
Εγώ αυτό όμως δεν μπορώ να το κάνω γιατί δουλεύω, και αλλιώς δεν θα έχω να πάρω γάλα για τα παιδιά!!!, επίσης δεν μπορούν να το κάνουν τα πεθερικά μου γιατί από τις 13:00 κρατάνε την μεγάλη, ή οι γονείς μου γιατί από τις 13:00 κρατάνε την ανιψιά μου (και δυστυχώς τέτοιες περιπτώσεις συνταξιούχων είναι πάρα πολλές).
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε Ικαρία πάντως με την οποία δεν έχει καμιά σχέση καταγωγής ούτε σπίτι, μόνο για ταξίδι αναψυχής.
Για επικοινωνιακούς λόγους πιστεύω διάλεξαν την Ικαρία μιάς και η ΝΔ συγκεντρώνει χαμηλά ποσοστά εκεί και ήθελαν να δείξουν ότι είναι κοντά σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος. Στη πορεία βέβαια στράβωσε το κλίμα και αντί για θερμή υποδοχή έφαγε κράξιμο και γιούχα οπότε είπε να κάνει επίδειξη δύναμης και αλαζονείας.
-
Asep δεν είσαι ο Μητσοτάκης! (είδαμε και τον σεισμούλη στην Σάμο πριν λίγο που κούνησε και την Ικαρία!!!)
Μιλάμε για πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν να βελτιωθεί η κατάσταση που ζούμε από τον Νοέμβριο που κοροϊδευόμαστε με υποτιθέμενο lockdown. Η πρόταση που έκανες (με την προϋπόθεση που έβαλα) θα βοήθαγε στην μείωση σε ένα βαθμό του πληθυσμού της Αττικής άρα και στον συγχρωτισμό και σαν αποτέλεσμα αυτό θα είχε και την μείωση της διασποράς του ιού!
Αν είναι να πιάσουμε τις π@π@ριές και τις μ@λ@κίες που κάνει ο κάθε Μητσοτάκης - Χαρδαλιάς κλπ, την Γ@ΜΗΣ@ΜΕ!
τεσπα ετοιμαστείτε. by kikilias
Φώς , φανάρι ότι πάμε προς τα εκεί, δεν χρειάζεται να το πει ο Κικίλιας έχουν αμολήσει τους δημοσιογράφους εδώ και καμιά δεκαριά μέρες και το αναπαράγουν παντού.
-
Η πανδημια ενα καλο θα αναδείξει. Τους βλακες, θα μαθιυμε το μέγεθος του πληθυσμού τους, τους ανυπακουους, και τον τροπο που αυτοι κινουνται ως πολιτικα οντα στη δημοκρατια μας. Πριν δεν μπορούσες να τους εντοπίσεις ευκολα.
Σιγά μην περιμέναμε την υποτιθέμενη πανδημία. Γνωστό το ποσοστό, χρόνια τώρα και πανεύκολα εντοπίσιμοι.
-
Για επικοινωνιακούς λόγους πιστεύω διάλεξαν την Ικαρία μιάς και η ΝΔ συγκεντρώνει χαμηλά ποσοστά εκεί και ήθελαν να δείξουν ότι είναι κοντά σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος. Στη πορεία βέβαια στράβωσε το κλίμα και αντί για θερμή υποδοχή έφαγε κράξιμο και γιούχα οπότε είπε να κάνει επίδειξη δύναμης και αλαζονείας.
Τώρα στα φιλομητσοτακικά κανάλια βρίζουν όλους τους Ικαριώτες σαν άπλυτους ακροαριστερούς, δεν ξέρω αν του τα κάνουν σε καμιά Πελοπόννησο τι θα πούν.
-
Ναι υπαρχοθν πολλοι που αρρωστησαν ελαφρα και αλλοι που πηγαν και ηρθαν απο τον θανατο.
Η κραση του ανθρωπου δειχνει πως θα εξελοχθει η αρρωστια, οχι τόσο η ηλικια.
Και ερχεσαι ως πολιτεία να διαλεξεις αναμεσα σε βλακες που αναρωτιουνται διοτι δεν εχουν μαθει να πειθαρχούν στη ζωη τους, με ελλειπη στοιχιοα με μηδαμινες γνωσεις βγάζουν συνωμοσίες και αναμεσα στον θανατο των πολιτων σου.
Οχι πειτε μου τι θα διαλέξεις;;;
Φερέφωνο του Μητσοτάκη έχεις καταντήσει, μόλις κάποιος πει κακό λόγο για τη κυβέρνηση αμέσως ωρύεσαι και βρίζεις. Εγώ ο βλάκας μέχρι τώρα νόμιζα ότι τα σκυλάκια πειθαρχούν και είναι υπάκουα. Παιδιά έχεις ; Τα έχεις πειθαρχημένα και υπάκουα ; Ότι πει ο μπαμπάς είναι ο νόμος ; Αυτό ονειρεύεσαι ; .... κοινωνία δούλων που θα πράττει ότι πει το εκάστοτε αφεντικό; Σου έχουν φυτέψει στο μυαλό ότι τα λεγόμενα των ειδικών είναι νόμος , εγώ με τα γεγονότα που σου παραθέτω βλέπω ότι όλα γίνονται στο βωμό του κέρδους.
-
regresso, είσαι φάουλ εδω! Σταμάτα το!!!
Η στάση του Lap σε όλα τα ζητήματα που αφορούν μ@λ@κίες κυβερνήσεων είναι κριτική και προφανέστατα φερέφωνο δεν είναι (ειδικά του μητσοτάκη)!!!
-
στο περιβάλλον τους γνωρίζουν κάποιον να έχει μολυνθεί από τον ιό και να αρρώστησε βαριά,όλοι μου απάντησαν αρνητικά.
αναφερω μονο τα σκληρα.3 νεκροι, ενας κουμπαρος μου, 49 χωρις υποκειμενα και ενας εξαδελφος μου 57 μεν, χωρις υποκειμενα ομως αλλα και ολυμπιονικης και μαλιστα εν ενεργεια αθλητης σε καταπληκτικη κατασταση-θηριο, δεν αναφερω το ονομα αλλα γραφτηκε στις εφημεριδες. στην αρχη, στην κυπρο, φιλος πιλοτος 53 επισης χωρις υποκειμενα. επισης τουλαχιστον 2 εταιρειες συναδελφων που δουλευουν με δευτεροβαθμια υγεια 'εριξαν' το τηλεφωνικο μου κεντρο καθως ξεκληριστηκαν απο τον ιο με σοβαρα σχεδον τα μισα περιστατικα και ηλικιες κατω απο 40 και παρακαλεσαν να μου γυρισουν την υποστηριξη τους και οτι καταφερω. ρε συ φαμας περασε τους λιγο απο πραγματικοτητα απο δευτεροβαθμια και πολεμο εναντια στο ιο. ακουστε λιγο και τον πανορμο, οκ δεν ειναι τιποτε σημαντικο σαν εσας και δεν αντιλαμβανεται τη παγκοζμια συνομωσια που εσεις ξεσκεπασατε, ενα γιατρος ειναι μονον. ασε τον γατο που δεν ξερει τιποτε για τα στατιστικα, τα πραγματικα, ενας χαζος ειναι με ενα ηλιθιο θεσμικο ρολο. κουληδες και λοιποι ουτε καν σας περνανε τι πραγματικα τρεχει, ουτε καν.
-
regresso, είσαι φάουλ εδω! Σταμάτα το!!!
Η στάση του Lap σε όλα τα ζητήματα που αφορούν μ@λ@κίες κυβερνήσεων είναι κριτική και προφανέστατα φερέφωνο δεν είναι (ειδικά του μητσοτάκη)!!!
Έγινε φίλε θα πειθαρχήσω και θα το σταματήσω.
-
Εγώ σαν απλός πολίτης διαβάζω τις απόψεις σας οι οποίες ποικίλουν και λογικό είναι με αυτά που ζούμε, βλέπουμε κάθε μέρα.
Η απορία μου είναι γιατί όλοι αυτοί οι γιατροί που βγαίνουν στα κανάλια περισσότερο και από την Καινούργιου να μας λένε κοινώς ότι φταίμε εμείς που δεν ακολουθούμε τα μέτρα (πλέον ο κόσμος έχει κουραστεί αλλά βλέποντας και την διαχείριση που γίνεται ότι νά ναι τα γράφει και στα παλαιά του υποδήματα), θα κλείσει το ένα θα κλείσει το άλλο, τα νυχάδικα όμως ανοιχτά κοινώς δεν βρίσκω την λογική σε όλο αυτό.
Από την άλλη επιστήμονες όπως ο Γιαννης Ιωαννίδης που μιλάνε με έρευνες δίνουν μια άλλη οπτική της κατάστασης και το πως θα έπρεπε να διαχειριστεί αλλά δεν γίνεται τίποτα από όλα αυτα! Γιατί όμως?
Έχει μια εκπομπλή στο youtube από την Κρήτη που είχε προχθές καλεσμένους τους μη τηλεοπτικούς γιατρούς επιστήμονες και συζητησαν πολύ απλά τι ξέρουμε σήμερα για το covid και τι μπορούμε να κάνουμε αλλά ΔΕΝ το κάνουμε.
Ευθύνες άραγε θα αναλάβει κανείς από αυτούς? Φαντάζομαι θα το ξεχάσουμε και αυτό όπως πολλά άλλα στο μέλλον και πάλι θα ψηφίσουμε τους εθελλημενα ανήμπορους.
'Το επόμενο μέτρο είναι να κλειστούμε όλοι σε μια ντουλάπα' είπε ο Ιωαννίδης. Νομίζω δεν το έχουν σε τίποτα να το εφαρμόσουν. Και θα βγαίνει ο Άδωνις να καμαρώνει.
Λέρες
-
Αν θες να συζητήσουμε το γιατί έφτασε η κατάσταση εδώ, ναι να το συζητήσουμε, χωρίς επιθέσεις σε συμφορουμίτες!!!
Σε κάποια από αυτά που λες έχεις μεγάλο δίκιο, αλλά έκφρασε τα καλύτερα γιατί το χάνεις!!!
ΠΟΤΕ ο lap (διαβασε τις τελευταίες 100 σελιδες του thread) δεν ειπε οτι η σταση της κυβέρνησης είναι σωστή!!!
-
Αν θες να συζητήσουμε το γιατί έφτασε η κατάσταση εδώ, ναι να το συζητήσουμε, χωρίς επιθέσεις σε συμφορουμίτες!!!
Σε κάποια από αυτά που λες έχεις μεγάλο δίκιο, αλλά έκφρασε τα καλύτερα γιατί το χάνεις!!!
ΠΟΤΕ ο lap (διαβασε τις τελευταίες 100 σελιδες του thread) δεν ειπε οτι η σταση της κυβέρνησης είναι σωστή!!!
Γιατί δεν ήσουν το ίδιο εύθικτος όταν αναφέρθηκε 'σε βλάκες που δεν πειθαρχούν με τα μέτρα' ; Δεκάδες άτομα στο τρέχων νήμα έχουν εκφράσει αμφιβολίες για τα μέτρα επομένως λέγοντας κάτι τέτοιο εγώ προσωπικά το αντιλαμβανόμαι σαν λεκτική επίθεση προς όλους αυτούς. Και ειδικότερα προσωπική επίθεση διότι στα τελευταία post συνομιλούσαμε μαζί. Επομένως εσύ είσαι φάουλ που κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου.
-
Εχει να κανει με την αντιληψη στο γιατι πειθαρχεις. Στηννπεριπτωαη μας πειθαρχεις στο να τελειωσει η πανδημια νωριτερα, και αρα θα εχεις οφελος. Το να το συζητας ολη μερα και να ψαχνεις συνωμοσίες σε οδηγει σε χαλαρωση, και σε αυτοεκπληρωμενες προφητείες....
Γενικά συμφωνώ Λάπη σε όσα λές. Αλλά, τι κάνεις όταν δεν πειθαρχούν οι ορίζοντες την πειθαρχία? Επίσης, αυτοί δεν πειθαρχούν γιατί: α) είναι βλάκες? β) ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε? γ) δεν ξέρουν τίποτα? δ) είναι αλλαζόνες? ε) πιστεύουν ότι είναι άτρωτοι? στ) γιατί απλά μπορούν? ζ) τίποτα από τα παραπάνω?
-
Εισαι καιρο στο forum;
Εγω ασκησα τη κριτικη μου εκει που υπηρχαν διαθεσιμα δημοσια στοιχεία και τα ανέλυσα. Στηριξα την αποψη μου σε θεωρίες που ειναι 60 ετων τουλαχιστον και διδασκοντια σε σχολες.
Ασκησα κριτικη για τον τριτο πυλωνα ασφάλισης, εψαξα να διαβασω μελετες πανεπιστημιων, και αλλαξα γνωμη διοτι τα δημογραφικα στοοχεια αλλα και η διάρθρωση της οικονομιας μας μου εδειξαν πως μαλλον ειναι οφελος τον κεφαλαιοποιητικο συστημα στον τριτο πυλώνα. Παντα με μελετες και 'σπουδη' σε αληθηνα στοιχεια.
Δεν ασχολουμε με παραφιλολογιες, οταν υπαρχουν επισημες μελςτες επιστημόνων.
Δεν τους κανει εξυπνους οσοι το κανουν, απλα μας δειχνει ποσοι ειναι οι βλακες. Παιζουν το ρολο τους ως πειραματοζωα για να δουμε τα χαρακτηριστηκα της κοινωνιας μας, χωρις φυσικα να το καταλαβουν. Αφου ειναι βλακες!!!!
Δεν βριζω εσενα. Μη το παιρνεις προσωπικά
Δεν εχω κρυψει οτι ειμαι θιασώτης του πολιτικου κέντρου και με στοιχεια που εξασφαλιζουν τα βασικα αγαθα των ανθρώπων στο κόστος. Μεχρι στιγμης ετσι πιστευω υπαρχει μια οικονομικη αναπτυξη εξασφαλιζοντας στο κοστος τα βασικα αγαθα αλλα ταυτόχρονα ελευθερια των ιδιωτικων πρωτοβουλίων σε αλλους εκατομμυρια τομεις. Αρα καταλαβαινεις πως με τους ακραιους εχω μια αλλεργία.
Φυσικα η πειθαρχία ειναι αρετη, σε παει απο το τιποτα να εχεις επιτυχιες στη ζωη σου και εισοδηματα που οι αλλοι ουτε στα ονειρα τους δεν μπορουν να τα δουν. Αυτο προτείνω και στους αλλους. Δεν μπορω να το επιτύχω πάντοτε, αλλα οποτε το καταφερα ειδα αφανταστα αποτελέσματα προς οφελος μου σε σημειο να με ζηλευουν. Οχι δεν μου χαριστικε, αλλα οντως καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο.
Εχει να κανει με την αντιληψη στο γιατι πειθαρχεις. Στηννπεριπτωαη μας πειθαρχεις στο να τελειωσει η πανδημια νωριτερα, και αρα θα εχεις οφελος. Το να το συζητας ολη μερα και να ψαχνεις συνωμοσίες σε οδηγει σε χαλαρωση, και σε αυτοεκπληρωμενες προφητείες....
Οποτε τωρα κατάλαβες με ποιον εχεις να κανεις. Ασκω κριτικη εκει που γνωριζω και εχω επίσημα στοιχεία αλλα και κυροως κανω αντιπροτασεις, ολα τα αλλα ειναι..... Βλακειες για βλακες.
-
Γ, δ, ε στ
-
Lap wrote:
Γενικά συμφωνώ Λάπη σε όσα λές. Αλλά, τι κάνεις όταν δεν πειθαρχούν οι ορίζοντες την πειθαρχία? Επίσης, αυτοί δεν πειθαρχούν γιατί: α) είναι βλάκες? β) ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε? γ) δεν ξέρουν τίποτα? δ) είναι αλλαζόνες? ε) πιστεύουν ότι είναι άτρωτοι? στ) γιατί απλά μπορούν? ζ) τίποτα από τα παραπάνω?
ειναι πασοκ. μαθημενοι στη γκρινια και στην αυξηση της πολιτικης εντροπιας. δηλωνουν οτι για τα παντα φταιει το κεφαλαιο σε σάιτ που ασχολειται με καταναλωτικο αγαθο. επισης ειναι πανεξυπνοι και ξεσκεπαζουν την παγκοζμια συνωμοσια. και δεν μπορουν να δειξουν και το άιφον στη καφετερια.
-
Αμ εκεί είναι το θέμα, μπερδεύουμε τα μέτρα με το αν υπάρχει ιός και αν είναι σοβαρός... Δλδ είναι αστεία τα μέτρα -> δεν υπάρχει ιός. Αμ δε...
Ιός υπάρχει και τα αστεία μέτρα τον κάνουν ακόμη πιο επικίνδυνο. Πως θα φυλαχτεί ο π.χ. καρδιοπαθης 'που ξέρει να φυλάγεται' αν πρέπει να πάει και να δουλέψει σε έναν χώρο 5Χ5 με άλλους 10 που δεν υφίσταται τηλεεργασία; Άντε, εγώ λέω ότι επειδή 'ξέρει να φυλάγεται' πάει και με αυτοκίνητο; Παρακάτω; Από τι άλλο εξαρτάται εκτος από το να μην είναι φορείς οι υπόλοιποι δίπλα του;
Ο Ιναννίδης έχει ξεπεραστεί προ πολλού, όταν π.χ. στην ελεύθερη Σουηδία έγινε το μακελειό που έγινε. Άλλωστε δεν λέει κατι διαφορετικό ο άνθρωπος από αυτο που γίνεται τώρα. Να ζήσουμε την ζωούλα μας λέει για να μην καταστραφούμε οικονομικά κι ό,τι γίνει έγινε, οι ισχυροί θα ζήσουν, οι πιο αδύναμοι θα πεθάνουν. Άσε που θα είνα και λίγοι στην τελική... Ωραίες είναι πάντα οι στατιστικές αρκεί να μην αποτελείς μέρος τους στην λάθος μεριά.
-
ειναι πασοκ. μαθημενοι στη γκρινια και στην αυξηση της πολιτικης εντροπιας. δηλωνουν οτι για τα παντα φταιει το κεφαλαιο σε σάιτ που ασχολειται με καταναλωτικο αγαθο. επισης ειναι πανεξυπνοι και ξεσκεπαζουν την παγκοζμια συνωμοσια. και δεν μπορουν να δειξουν και το άιφον στη καφετερια.
Τεό, δεν μιλάω για τους πασόκους της καφετέριας, αλλά για τους ιθύνοντες της χώρας, πολιτικούς και ιατρούς. Για αυτούς ήταν η ερώτηση, για ποιό λόγο αυτοί δεν πειθαρχούν?
Εγω που θελω παντρεμα φωφης με αλεξ... Δηδλαη τι ειμαι;;;
Ανώμαλος? Άρρωστος? Βαριά διαταραγμένος? Στον κόσμο σου? Ρομαντικός? Εύπιστος? Μειωμένης αντίληψης? Με μνήμη χρυσόψαρου? Με βάρκα την ελπίδα?
Διαλέγεις και παίρνεις...πάντως σίγουρα έχεις κάποιο πρόβλημα!
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες