-
Μήπως ήταν για γενική αίματος;
Ερώτηση:
Αν κάποιος ηλικιωμένος νοιώσει δυσφορία και δύσπνοια, και βήχει ταυτόχρονα, ενδείκνυται να του βάλουμε φορητή συσκευή οξυγόνου, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ; -
Ρωτα σε ενα συνοικιακο μικροβιολογικο ρε (δε φανταζομαι να θελουν χαρτι απο νοσοκομειο)
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Θέλω να αντικαταστήσω την παλαιού τύπου ταυτότητά μου με νέα. Με την ευκαιρία θα ήθελα να συμπληρώσω και ομάδα αίματος/resus. Πού πρέπει να απευθυνθώ για να προμηθευτώ την απαραίτητη σχετική βεβαίωση γρήγορα και με χαμηλό κόστος; Σε δημόσιο νοσοκομείο/ιατρείο του ΕΟΠΥΥ ποια είναι η διαδικασία και το κόστος;Θα πας να δωσεις αιμα εθελοντικα,και θα ζητησεις να σου δωσουν και το πιστοποιητικο
Κοστος 0€ -
Ειναι πολυ φτηνο τεστ, μπορεις να το κανεις σε οποιοδηποτε αιματολογικο
Ρώτησα σε Βιοϊατρική και μου ζήτησαν €30 Μάλλον πρέπει να απευθυνθώ σε εξειδικευμένο μικροβιολογικό.
Φαντάρος δεν έχεις πάει; Την αναφέρει στο 'βιογραφικό' σου
-
ΚΑΛΗ ιδεα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ρώτησα σε Βιοϊατρική και μου ζήτησαν €30 Μάλλον πρέπει να απευθυνθώ σε εξειδικευμένο μικροβιολογικό.
Τα χαρτια του στρατου ανεφεραν λανθασμενη ομαδα αιματος!!!
-
στο νεκροτάμπελο τη γράφει
παίζει να την έχει κ στο παιδικό βιβλίο ασθενείας ή στο βιβλίο γέννησής σου, αν το έχεις ακόμη
-
Τα χαρτια του στρατου ανεφεραν λανθασμενη ομαδα αιματος!!!
και πώς ξέρεις ποια είναι σωστή αφού δεν έχεις κάποιο χαρτί;
-
Πλοτ τουιστ...
-
Και αν είναι λάθος; Το εμπιστεύεσαι;
-
600 ευρώ έδωσα σε οδοντίατρο - είναι και πολύ γνωστός- φίλος - να μου φτιάξει μια γέφυρα. Μιλάω για την κάτω γνάθο και 3 τραπεζίτες. Με διαβεβαίωσε ότι θα είναι το καλύτερο υλικό, πορσελάνη αφθαρτο, θα την έχω πολλά χρόνια κλπ κλπ...
Δεν περνάει 1 μήνας και από τη μέσα μεριά ξεκολλάει - σπάει - ένα μικρό κομμάτι. Πάω στον οδοντίατρο, το βλέπει και μου λέει να μην ανησυχώ και ότι όλα καλά. Χθες το βράδυ εκεί που μασούσα χαρούμενος ένα σουβλάκι από κοτόπουλο, αρκετά μαλακή τροφή δηλαδή, τσουπ, σπάει κι άλλο κομμάτι. Πήρα τηλέφωνο το γιατρό και μου είπε ότι είναι εκτός και ότι θα το δει μόλις επιστρέψει.Τι κάνουμε τώρα? Σε λιγότερο από ένα χρόνο θα δώσουμε κι άλλα 600?
-
Το βαζω εδω αν και ειμαι εκτος θεματος. Ειχα κατι πονοκεφαλους και ζαλη και σαν θολουρα, μου πηραν την πιεση, πηγα σε γιατρο κλπ. Υπερταση λεει. Χωρις λογο. Διατροφη, ποτο, περπατημα, να μην φορτωνω κλπ. Μετα τα 30αντα συμβαινει αυτο ειπε. Μετα με τον καιρο συμβαινουν αλλα, σουπιτσες, διαθηκη και τα ραδικια αναποδα. Αυτοι οι πιεστικοι ρυθμοι της ζωης.
-
Θα κανω έρευνα αγοράς για γυαλιά οράσεως. Ειναι η πρώτη μου φορά οποτε δεν γνωρίζω τιποτα επι του θέματος. Πήγα σε οφθαλμίατρο χθες γιατι το βραδυ κατα την οδήγηση με ενοχλούν τα φώτα των αυτοκινήτων απέναντι μόνο σε σκοτεινούς δρόμους, και βρέθηκε αστιγματισμός μικρός 0,5 και 0,75. Οπότε θα ψάξω για γυαλιά τα οποία θα φοράω μόνο κατα την νυχτερινή οδήγηση. Κάθε βοήθεια δεκτή!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο οπτικός θα σε συμβουλεύσει καλύτερα!!
Αυτό που έχω να σου πω φρόντισε να βρεις έναν ελαφρύ σκελετό!! -
Πήγα σε οπτικό σήμερα το βραδυ γιατι βρήκα λίγο χρονο. Για τον ελαφρύ σκελετό έχεις απόλυτο δίκιο! Δοκίμασα έναν πολυ ελαφρύ με τρομερή ελαστικότητα ο οποίος μου άρεσε. Θα ξαναπάω ομως την Δευτέρα να δοκιμάσω και σκελετό που παίρνει και ηλίου μπροστά με μαγνήτη.
-
πλαστικοι φακοι. ελαφρυς και αθραυστοι αλλα γινονται ευκολα γρατζουνιες κατα το καθαρισμα.
κρυσταλλα. βαρυτεροι και σπανε αλλα δεν εχει γρατζουνιες.
τωρα θα επελεγα τους 2ους σαν κυριους. -
Θα το έχω υπόψιν όταν ξαναπάω στον οπτικό τη Δευτέρα. Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο!
-
Εννημερωσε μας για να εχουμε μια ιδεα,μια και μπαινουμε σε κρισιμη ηλικια τετοιων αλλαγων
Παρεμπιπτοντως μια και ειμαστε στην ενλογο ενοτητα,οτι χρειαστητε απο νευρο-μυοσκελετικα(φυσικοθεραπευτικα) θεματα,εδω ειμαστε!!! -
Θα ενημερώσω αυριο! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! [emoji1]
-
Περί κάρτα υγείας.
Τα τελευταία 10 χρόνια έχω περάσει από διάφορες κάρτες υγείας που όλες τους ήταν σχεδόν πανομοιότυπες.
Αρκετές φορές τις έχω χρησιμοποιήσει (λόγω προβλημάτων υγείας) για επισκέψεις σε ιδιωτικά νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικά ιατρεία.Τα τελευταία δύο χρόνια όμως, έχω παρατηρήσει ότι έχει αλλάξει η τακτική και η συμπεριφορά απέναντι στις κάρτες και προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάρουν χρήματα και να αποφύγουν τυχόν δωρεάν υπηρεσίες ή εκπτώσεις που μπορεί να παρέχει η κάρτα, χρησιμοποιώντας διάφορα τερτίπια.
Μπορώ να πω παραδείγματα που μου έτυχαν, αλλά μάλλον θα γίνω κουραστικός.Εσείς, πως τα βγάζετε πέρα με τα προβλήματα υγείας;
Κάνετε χρήση της δημόσιας υγείας;
Δεν έχω κάνει ποτέ και δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Ακόμη και με το ΙΚΑ μια φορά πήγα και παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό με την κατάσταση που βρήκα εκεί.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες