-
ο κινητηρας του κανει υπερβολικο θορυβο και ειναι πολυ περισσοτερος ο θορυβος απο το smart.
εγω οδηγησα το τεστ και ο αδελφος μου μια φιλης του και τα 2 τριζουν...συμπτωση?τελικο συμπερασμα...
δεν ειναι ενα επαναστατικο αυτοκινητο το οποιο θα κλεψει πελατες απο την smart γιατι δεν ειναι καλυτερο σε κανεναν τομεα,μονο στα 2 επιπλεον καθισματα.
μονο απο υποψηφιους πελατες smart θα ωφεληθει για αυτον και μονο τον λογο. -
Φαίνεται ότι το αμάξι του sv2 είναι ειδική παραγγελία γιατί με έκανε βόλτα και είναι ήσυχο χωρίς τίποτε να τρίζει.
Μέσα, εντυπωσιάζεσαι από το πλάτος του αμαξιού. Ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι να το δεις να κάνει αναστροφή - κόβει ΠΟΛΥ.
Η επιλογή των πλαστικών που χρησιμοποιεί η τογιότα είναι άθλια (θα γεμίσουν δαχτυλιές και γρατζουνιές).
-
Παιδιατα τεστ ντράιβ, ειναι λογικο να τριζουν, ο καθε καφρος που τα οδηγει ους φαιρεται σα να θελει να το σπασει.
-
και το αλλο της φιλης πρπει να τριζει ε?
Καθως οδηγω καθε μερα το smart και ειχα και το παλιο smart οπως το παροθσιασε ο τυπος και η toyota το φανταζομουν πολυ ανωτερο απο αυτο που ειναι. -
τι χρωματα εχει?
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σήμερα μέσα στο iQ πέντε άτομα.photo παίζει?
-
Οκ λοιπόν! Θα βάλω 10 άτομα στο κορόλα για να κοντράρω!
το ρεκόρ μου μέχρι τώρα είναι 7
-
Καλά είσαι. Εμείς την πρωτομαγιά ήμασταν 10 σε Mercedes ML και μια άλλη μέρα 3 σε Cayman!
-
-
-
-
Ωραιος.Εγω μπηκα σε ενα iq σε μια εκθεση toyota και μου εκανε εντυπωση το τιμονι του.Επισης η ζαντουλα του ηταν πολυ ωραια(στυλ νικελε).Το ταμπλο ομως εντελως περιεργο!!!Αλλα ειχε ωραια αισθηση αλλα τα καθισματα αυτουνου που ειχε η εκθεση ηταν καπως σκληρα.... Και επισης οταν εβαλα το καθισμα στη θεση που με βολευε ουτε πιτσιρικι δε χωραγε!!!
-
Εύχομαι πολλά περισσότερα και απροβλημάτιστα
-
Paidia genika gia thn katanalwsh tou IQ ti exete na peite?Aytoi pou to exoun vlepoun tis thewrhtikes katanalwseis h mpa....Epishs epidh skeftomai na parw ena 1000ari me CVT h xwris kai mazetw thetika kai arnhtika gia peite ti paizei me thn katanalwsh xwris kai me CVT.EYXARISTW!!!
Στο φορουμ απαγορευονται τα greeklish,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.Mod Bill33 -
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:shifty:α ρε θυμαααα
-
δεν φταιω εγω ρε.. ηταν δωρο.. τι να πω... οχι?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν φταιω εγω ρε.. ηταν δωρο.. τι να πω... οχι?για πές...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν φταιω εγω ρε.. ηταν δωρο.. τι να πω... οχι?Στα γαριδακια ή στο σκιπ;
Toyota IQ