-
Ο χρήστης cgri1976 έγραψε:
σε ολες τις εταιρειες, στον εξοπλισμο αναφερουν και το παραμικρο...εχω δει να λεει και σκιαδα οδηγου συνοδηγου ή θηκες πισω απο τις θεσεις οδηγου συνοδηγου....Αυτό δε σημαίνει οτι δεν είναι ηλίθιο. Λες και είμαστε οι ιθαγενείς που θα ενθουσιαστουν με τις χρωματιστές χάντρες.
-
Ομορφιά!
-
Αυτό χρειάζεται μερικά νίκελα για να δείξει
-
-
-
Ή λίγο* βουρτσισμένο αλουμίνιο*...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι εννοούσε υψηλότερο κέντρο βάρους και ουχί ψηλότερο αμάξωμα.
Στην ουσια εχουν ακριβως το ιδιο υψος, εκανα λαθος, σχετικα με το υψος του up! 1480mm ειναι και για τα ΔΥΟ, ομως το up! εχει λιγο μεγαλυτερο μεταξονιο 2,420mm εναντι 2,385mm, οπερ και καλυτερη ευσταθεια...
Ακριβώς.
2450mm έχει μεταξόνιο η Porsche 991, φαντάσου πόσο κοντά σε ευστάθεια είναι το Up!
Μάλιστα είναι καλύτερο σε ευστάθεια από την 997 που είχε 100mm λιγότερα από την 991.
Εντζινίριν όχι μαλακίες.Σε σχεση με το Picanto, το λιγο μεγαλυτερο συγκριτικα μηκος του μεταξονιου του up!, προσφερει ελαφρως καλυτερη ευσταθεια, φυσικα παντα και με τον συνδυασμο των επιλογων στην αναρτηση.
Τωρα τα υπολοιπα που λες ειναι παιδαριωδη... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σε σχεση με το Picanto, το λιγο μεγαλυτερο συγκριτικα μηκος του μεταξονιου του up!, προσφερει ελαφρως καλυτερη ευσταθεια, φυσικα παντα** και με τον συνδυασμο των επιλογων στην αναρτηση.**
Τωρα τα υπολοιπα που λες ειναι παιδαριωδη...ξέρεις αν έχει σύνδεσμο watt?
-
Watt is this?
-
Ας πάρει κάποιος αύριο πρωί πρωί την Κοσμοκάρ τηλέφωνο (τμήμα ανταλλακτικών, ξέρουν αυτοί) να μάθουμε...
-
Εχω και μια άλλη απορία καιρό τώρα...
αφού δεν έχει πολλαπλών συνδέσμων δεν 'κοπανάει'? -
Όπως ένα twingo πχ?
-
Ειδα το VW της παραπανω αγγελιας... Ολιγον ατσουμπαλο μου φαινεται.... Επισης ολα αυτα που γραψατε περι εξοπλισμου δεν μου κανουν καθολου εντυπωση... Η λογικη του 'θα παρω ενα αυτοκινητο που μπορει να μην εχει τιποτα απο εξοπλισμο αλλα τουλαχιστον θα εχει το σημα του Group Vag' κυριαρχει και δω... Σιγουρα ενα Panda θα ειναι καλυτερο και απο πλευρας πρακτικοτητας και απο αποψη ομορφιας και απο αποψη κινητηρα...
Ωστοσο ΑΝ επρεπε υποχρεωτικα να επιλεξω μεταξυ των τριων, μαλλον προς το Citigo θα πηγαινα Μ'αρεσει πιο πολυ! >Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ομορφιά!
Τουλαχιστον ειναι πολυ πιο ομορφη απο τις αντιστοιχες κονσολες των βασικων εκδοσεων του Poloυ και του Golf
Αβολη θεση για τα αλαρμ εχω να παρατηρησω... -
Οπως κάθε ιταλο-γαλλικό-κινεζικο-κορεατικο-αμερικάνικο που δεν έχει πολλαπλών και δεν είναι Golf ή μικρογραφία του, σύμφωνα με τον έγκριτο ελληνικό 'ειδικό' τύπο.
@Focusman91: Αφού θα τεντώνεσαι που θα τεντώνεσαι να κλείσεις το παράθυρο του συνοδηγού, θα κάνεις και μια στάση να σβήσεις τα αλάρμ.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
@Focusman91: Αφού θα τεντώνεσαι που θα τεντώνεσαι να κλείσεις το παράθυρο του συνοδηγού, θα κάνεις και μια στάση να σβήσεις τα αλάρμ.
Σωστα... Ξεχασαμε την τελευταια μοδα- τσιπια...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Στην ουσια εχουν ακριβως το ιδιο υψος, εκανα λαθος, σχετικα με το υψος του up! 1480mm ειναι και για τα ΔΥΟ, ομως το up! εχει λιγο μεγαλυτερο μεταξονιο 2,420mm εναντι 2,385mm, οπερ και καλυτερη ευσταθεια...
Ακριβώς.
2450mm έχει μεταξόνιο η Porsche 991, φαντάσου πόσο κοντά σε ευστάθεια είναι το Up!
Μάλιστα είναι καλύτερο σε ευστάθεια από την 997 που είχε 100mm λιγότερα από την 991.
Εντζινίριν όχι μαλακίες.Σε σχεση με το Picanto, το λιγο μεγαλυτερο συγκριτικα μηκος του μεταξονιου του up!, **προσφερει ελαφρως καλυτερη ευσταθεια, φυσικα παντα και με τον συνδυασμο των επιλογων στην αναρτηση.
**Τωρα τα υπολοιπα που λες ειναι παιδαριωδη...Μου κάνει εντύπωση η ανάλυση εκ βάθους για ένα τέτοιο μικρό αυτοκίνητο.
Όμως, πως ξέρεις ότι έχει τέτοια χαρακτηριστικά?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ακριβώς.
Εντζινίριν όχι μαλακίες.Σε σχεση με το Picanto, το λιγο μεγαλυτερο συγκριτικα μηκος του μεταξονιου του up!, **προσφερει ελαφρως καλυτερη ευσταθεια, φυσικα παντα και με τον συνδυασμο των επιλογων στην αναρτηση.
**Τωρα τα υπολοιπα που λες ειναι παιδαριωδη...Μου κάνει εντύπωση η ανάλυση εκ βάθους για ένα τέτοιο μικρό αυτοκίνητο.
Όμως, πως ξέρεις ότι έχει τέτοια χαρακτηριστικά?
Άκου ερωτήσεις. Δεν ξέρεις ότι τα Γερμανά πριν κάνουν την παραμικρή αλλαγή σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο παίρνουν τηλ τον Κίκιζα;
Μιλάμε για τον Τσακ Νόρις της αυτοκίνησης, όχι αστεία...
-
Γρηγορη, ψαχνεις να αγορασεις αυτοκινητο πολης?
-
Τραγικός ο σύρτης για την ανακύκλωση του αέρα.
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Τραγικός ο σύρτης για την ανακύκλωση του αέρα.Συμφωνα με τα εγκριτα δημοσιευματα ειναι κορυφαια η ποιοτητα του πλαστικου.
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii