-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν προβλέπονται εκδόσεις των τρίδυμων με μηδενικά τέλη ;υπάρχει κάτι νεότερο πάνω σε αυτό?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν προβλέπονται εκδόσεις των τρίδυμων με μηδενικά τέλη ;
υπάρχει κάτι νεότερο πάνω σε αυτό?
Ιδού η απάντηση της Kosmocar (11/06/12) σε σχετική ερώτησή μου γαι το UP:
'Ευχαριστούμε πολύ που επικοινωνήσατε μαζί μας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχουν οι εκδόσεις με Buemotion Technology με 95gr CO2.
Μπορεί να διατεθεί ως ειδική παραγγελία, μέσω του δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων VW'.
Όπως μου είπαν από την αντιπροσωπεία, το επιπλέον κόστος είναι στα 600€.
Ίσως κάποια στιγμή το εισάγουν κανονικά, πάντως προς το παρόν γίνεται μόνο ειδική παραγγελία.
Δεν γνωρίζω τι ισχύει για τα Mii-Citigo. -
και το σκοντα μπορεί να παραγγελθεί σε έκδοση χωρίς τέλη. κόστος 400 ευρώ, αν θυμάμαι καλά
-
Εγώ γιατί δεν πιστεύω οτι τα τέλη του 2013 θα είναι μηδενικά, αναλόγως των ρύπων???
Ποτέ δεν είχαν αξία για μένα, τα μηδενικά τέλη...τους έχω τυφλή εμπιστοσύνη ότι για άλλη μιά φορά θα φανούν αντάξιοι της ιστορίας τους (για τους πολιτικούς μιλάω) και θα αναιρέσουν οποιοδήποτε μηδενικής αξίας μέτρο... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Εγώ γιατί δεν πιστεύω οτι τα τέλη του 2013 θα είναι μηδενικά, αναλόγως των ρύπων???
Ποτέ δεν είχαν αξία για μένα, τα μηδενικά τέλη...τους έχω τυφλή εμπιστοσύνη ότι για άλλη μιά φορά θα φανούν αντάξιοι της ιστορίας τους (για τους πολιτικούς μιλάω) και θα αναιρέσουν οποιοδήποτε μηδενικής αξίας μέτρο...Ε καλα... Μπορει το οριο να κατεβει απο το 100 στα 98 gr.. Τοσο απλα!
Παντως μου ψιλοαρεσει το Citigo... Σε πρασινακι με μαυρες ζαντουλες!
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Εγώ γιατί δεν πιστεύω οτι τα τέλη του 2013 θα είναι μηδενικά, αναλόγως των ρύπων???Ποτέ δεν είχαν αξία για μένα, τα μηδενικά τέλη...τους έχω τυφλή εμπιστοσύνη ότι για άλλη μιά φορά θα φανούν αντάξιοι της ιστορίας τους (για τους πολιτικούς μιλάω) και θα αναιρέσουν οποιοδήποτε μηδενικής αξίας μέτρο...Εεετσι, γιατι εισαι μεσα στην αγορα, και στην περιρεουσα ατμοσφαιρα 'βρωμαει' οτι θα καταριψουν καθε λογικη, νομιμη
εστω και μικρη 'ελαφρυνση' της τσεπης του εκαστοτε νεου κατοχου αυτοκινητου, αλλα και κυριως προς οφελος -σε ενα μικρο αλλα υπαρκτο βαθμο- του περιβαλλοντος και την γενικοτερης νοοτροπιας που θα επρεπε να εχουμε.
Το οφελος 'πρεπει' παντα να ειναι υπερ των πολιτικων και λοιπων τομαριων, λαμογιων μονο κτλ...
Για αυτο και δεν εισαγεται κανονικα, οπως και ΠΟΛΛΑ αλλα τετοια μοντελα, σε διαφορες μαρκες, ακομα και καποια νεα οικονομικα diesel στην Ελληνικη αγορα. Γιατι δεν υπαρχει επιπροσθετο και αξιοσημειωτο κερδος στις τσεπες τους...Εαν υπηρχε, θα το ειχαν διαθεσιμο απο...προχτες...P.S Την σχετικη ατακα που αναφερεις, μου την ειπε και πωλητης της VAG, οταν τον ρωτησα για την επρχομενη διαθεσιμοτητα της συγκεκριμενης εκδοσης...
-
εμενα πρωσοπικα με αρεσει το mii το θεωρω πολυ αναγνωρισημο αυτοκινητο και αξιοπρεπεστατο...επισης το θεεικο ειναι οτι εχει μονο 35 λιτρα ρεζερβουαρ και δεν καιει τιποτα...για οποιον θελει να τα τσεκαρει υπαρχει καναλι στο youtube ...απλα ψαξτε το μοντελο που θελετε και μετα πληκτρολογειστε carbuyer , κανουν φοβερα reviews
-
Ο χρήστης loumidis15 έγραψε:
εμενα πρωσοπικα με αρεσει το mii το θεωρω πολυ αναγνωρισημο αυτοκινητο και αξιοπρεπεστατο...επισης το θεεικο ειναι οτι εχει μονο 35 λιτρα ρεζερβουαρ και δεν καιει τιποτα...για οποιον θελει να τα τσεκαρει υπαρχει καναλι στο youtube ...απλα ψαξτε το μοντελο που θελετε και μετα πληκτρολογειστε carbuyer , κανουν φοβερα reviewsΔηλαδή;;;
-
Ως γνωστον οσο μικροτερο το ρεζερβουαρ,τοσο πιο οικονομικο το αυτοκινητο..Τι σου φανηκε περιεργο?
-
Το Λουπο τότε με τα 32 λίτρα θα καίει σαν υβριδικό.
-
Δε καιει σαν υβριδικο?
-
Ότι έχει μικρό ρεζερβουάρ, γεμίζει με λιγότερα ευρώ. Απλό είναι.
'Γέμισα το Aygo και ξόδεψα μόνο 40 ευρώ' με 'γέμισα το 406 και έδωσα τρία 50ευρα' έχει τεράστια διαφορά.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ότι έχει μικρό ρεζερβουάρ, γεμίζει με λιγότερα ευρώ. Απλό είναι.'Γέμισα το Aygo και ξόδεψα μόνο 40 ευρώ' με 'γέμισα το 406 και έδωσα τρία 50ευρα' έχει τεράστια διαφορά.
-
Για το Citigo εχει ανακοινωθει ηδη η τιμη του αυτοματου, στην Ελληνικη αγορα και ειναι 840ευρω.
Oσωνουπω και αυτοματο up!:http://www.autoexpress.co.uk/volkswagen ... -automatic
Δυστυχως απο την φωτο διακρινεται η 'αναποδη' φορά ως προς την χειροκινητη λειτουργια, δηλαδη ανεβαζει ταχυτητες σπρωχνοντας το μοχλο προς τα πανω, και κατεβαζει αντιστοιχα, πιεζοντας προς τα κατω.
Για την ιστορια, σε ενα Citroen C1 που μπηκα ως επιβατης, και ειχε αυτοματο, η χειροκινητη λειτουργια του ειχε την σωστη
φορά... -
Όχι οτι έχεις άδικο για τη σωστή ή τη λάθος φορά, έχουμε εξηγησει ποια ειναι η μία και πια η άλλη και έχουμε εξηγησει και τους λόγους. Έχει σημασία όμως σε ένα αυτοκίνητο πόλης αν η χειροκίνητη λειτουργία είναι στη σωστή φορά ή όχι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όχι οτι έχεις άδικο για τη σωστή ή τη λάθος φορά, έχουμε εξηγησει ποια ειναι η μία και πια η άλλη και έχουμε εξηγησει και τους λόγους. Έχει σημασία όμως σε ένα αυτοκίνητο πόλης αν η χειροκίνητη λειτουργία είναι στη σωστή φορά ή όχι?Ως συνηθεια και μονο...Καποιοι μπορει να το βρουν πιο βολικο/σωστο. Εγω για δικους μου λογους εχω συνδεσει (πιαθνοτατα και απο τις κινησεις στο χειροκινητο κιβωτιο) το κατεβασμα σχεσης με ανεβασμα του λεβιε, και το ανεβασμα της με την μετακινηση του προς τα κατω...Απλα αναφερω παραλληλα και την αντιστοιχα -σωστη για τα γουστα μου- στο C1...
Οχι τιποτε αλλο τουλαχιστον οι κατασκευαστες σε αυτο το θεμα/σε αυτες τις κατηγοριες θα μπορουσαν να συντονιστουν(?) λιγο καλυτερα και να εχουν ολων τα κιβωτια την μια ή την αλλη επιλογη διαταξης.
Μην μπερδευομαστε ασκοπα... -
Δεν εχεις συνδεσει εσυ το κατεβασμα σκεψης με σπρωξιμο και το ανεβασμα με τραβηγμα. Το εχει συνδεσει η φυσικη και το εχουν εκμεταλλευτει σε αγωνιστικα αιωνες τωρα, καθοτι λογικο.
Ο παππους, η γιαγια, η κοπελιτσα κι ο ασχετος ομως που δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται και πανε τσικι τσικι στον δρομο, και 2 κυκλους δεξιοστροφα ή αριστεροστροφα να τους βαλεις τα ανεβοκατεβασματα θα το συνηθισουν και θα πουν και τι ωραιο που ειναι. -
Το 5θυρο πότε το περιμένουμε;
-
Πολύ σωστή είναι φορά που ανεβάζει/κατεβάζει ταχύτητες.
Τα παράθυρα πως τα κατεβάζεις; Μπροστά σπρώχνεις;
-
Το κατέβασμα ταχύτητας με σπρώξιμο του λεβιέ αντί για τράβηγμα έχει τη λογική ότι σε περίπτωση που χρειαστεί να φρενάρεις δυνατά και συνεπώς να εκμεταλλευτείς το κόψιμο του κινητήρα, είναι σαφώς ταχύτερη η πρώτη από τις δύο τακτικές, ιδιαιτέρως δε αν μιλάμε για αγωνιστικό αυτοκίνητο. Όσον αφορά όμως ένα αυτοκίνητο πόλης όπως το up και τα αδελφοξαδέρφια του, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα να κατεβάζεις τραβώντας, όπως έχει συνηθίσει η πλειοψηφία των οδηγών από τα χειροκίνητα κιβώτια.
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii