-
Ημουνα με το αμαξι στο Χαλανδρι, και πισω μου πιτσαδορος με xt να προσπαθει να με περασει σε κατι στενα που με το ζορι περναγε και το αμαξι
Σε μια διασταυρωση βγαζω φλας για αριστερα και την ωρα που ξεκινουσα χωθηκε και παραλιγο να τρακαρουμε
Στην συνεχεια σε αλλο δρομο ηθελε να χωρεσει απο 40 εκατοστα ανοιγμα
Γενικα προσεχα πιο πολυ πισω αυτον μην κανει καμια βλακειαΣε καποιον δρομο, επιτηδες εκανα δεξια να περασει(αφου βιαζοτανε τοσο πολυ ο μαλιομηναρας, και ο μπουλης που παρηγγειλε την πιτσα αργουσε 2' να την κατασπαραξει), και τι βλεπω?
Πηγαινε με το πασο του χωρις να βιαζεται
Σημειωτεων, πριν, δεν πηγαινα σιγα, αλλα κανονικοταταΒλεπω ποια πιτσαρια ηταν στο κουτι, και παιρνω τηλεφωνο
-Γεια σας, ηθελα να ρωτησω, εσεις δεν εχετε εναν διανομεα με ενα xt?
-Ναι
-Να του πειτε οτι πρωτο, ειναι πολυ ασχετος οδηγος, και δευτερον, ΠΟΛΥ Μ@Λ@Κ@ΣΓια να μην παρεξηγηθω, την εχω κανει και εγω αυτην την δουλεια για πολλους μηνες, ομως κοιταγα να μην ειμαι καφρος
Γυρναγαμε χτες Κυριακη(με μοτοσυκλετες), απο βολτα στο Σοφικο(Κορινθος), και στην εθνικη κοντα στου Σκαραμαγκα, ειχε πυκνή κινηση
Μπροστα μας, τυπος με mercentes SL, να κανει κατι αχρηστες σφηνες, και παραλιγο να εμβολισει εναν απο εμας, οπως αλλαξε απο μεσαια σε δεξια λωριδα, οπως φυσικα και αλλα αμαξια(τον παρακολουθουσα πολυ ωρα)
Γενικα την ειχε δει πολυ οδηγος
Οπως ημουν πισω πισω(επιχειρηση σκουπα για οσους ξερουν), περναω και του κανω νοημα με το χερι να ηρεμησειΗ απαντηση του ηταν να μου κορναρει και να μου παιξει τα φωτα(οχι βεβαια φυλικα)
Εμεις φταιμε που δεν σταματησαμε 15 μηχανες, να καναμε καμπριο την SL, αλλα θα φροντισει στο μελλον καμια κολονα απο μονη της, ελπιζω χωρις περαιτερω θυματα -
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Youtube VideoΤο εχω ξαναδει το βιντεο
Σε κατι τετοιους με καπελακια και μοτοσυκλετες, ανετα τους ριχνω σφαλιαριδια οπως περναω διπλα με την μοτοσυκλετα μου
Ειδικα αυτος που αντι να σταματησει δεξια(ηδη λαθος) για να πιασει το καπελο(ειπα ηδη), και εκανε αναστροφη, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?!?!?!?!?!?!?Ο αλλος με την οπισθεν, ηταν συναδελφος καποιου συμφοριτη, και αυτο το σκηνικο το εκανε καθε μερα για μηνες(για να γλυτωνει διοδια)
-
Ο χρήστης After έγραψε:
....
Μπροστα μας, τυπος με mercentes SL, να κανει κατι αχρηστες σφηνες........Η απαντηση του ηταν να μου κορναρει και να μου παιξει τα φωτα(οχι βεβαια φυλικα)
Εμεις φταιμε που δεν σταματησαμε 15 μηχανες, να καναμε καμπριο την SL, αλλα θα φροντισει στο μελλον καμια κολονα απο μονη της, ελπιζω χωρις περαιτερω θυματαΔηλαδη τι θα του κανατε, θα κατεβαινατε ολοι μαζι να πατησετε το κουμπι που ανοιγει την οροφη? Τον τρομαξατε
-
Επιστροφη απο Βαρκηζα χθες με το πλοιο....
Καπου πετυχαινω τρεις BMW M316 max M318....
Οι δυο στη μεσαια και μια στην αριστερη, οπου ημουν κ εγω.
Πλησιαζω, παιζω φωτα στα 100μ... τιποτα...
στα 50μ... τιποτα...
στα 10μ.... τιποτα....
Κοιταω καλυτερα μιλαει με το φιλαρακι του στη μεσαια.... και κοβουν και οι δυο....
Αναβω παρατεταμενα την μεγαλη ...κατεβαζει και φευγει μπροστα.
Σανιδονω και βλεπω τον μαλακα στη μεσαια να βγαινει μπροστα μου, στο μισο μετρο και να καθετε διπλα στο τριτο..... φωτα, κορνα, καντηλια και τα σχετικα.
βγαζω δεξι φλας και προσπερναω απο δεξια. -λεοφωρος Αθηνων-Σουνιου-
Φτανουμε στα φαναρια με την Βαρης Κωροπιου ειναι πισω μου και χτυπιεται....
Κατεβαζω το πισω κουρτινακι για να τον δω καλυτερα....
Το ανεβαζω παλι και βγαζω δεξι φλας....
Αναβει πρασινο
Κανω δεξια και σκαει διπλα μου
-Ρε σε μενα επαιξες φωτα;;;; Σε μενα κορναρες;;;;; Και καταλαβαινει οτι δεν ειμαι 50αρης παπους στον οποιο μπορουμε να το παιξουμε μαγκες....
-Σε σενα...Και πριν καταφερω να πω τι ηθελα να πω.... φευγει
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
....
Μπροστα μας, τυπος με mercentes SL, να κανει κατι αχρηστες σφηνες........Η απαντηση του ηταν να μου κορναρει και να μου παιξει τα φωτα(οχι βεβαια φυλικα)
Εμεις φταιμε που δεν σταματησαμε 15 μηχανες, να καναμε καμπριο την SL, αλλα θα φροντισει στο μελλον καμια κολονα απο μονη της, ελπιζω χωρις περαιτερω θυματαΔηλαδη τι θα του κανατε, θα κατεβαινατε ολοι μαζι να πατησετε το κουμπι που ανοιγει την οροφη? Τον τρομαξατε
Nαι τον παλιοκερατα
Θα τον εκαιγε ο ηλιος, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ!!!
Αλλο,
Αυτοι οι ταξιτζηδες, δεν εχουν βαρεθει να τους βριζει ολος ο κοσμος?
Δεν εχουνε πει στον καθρεπτη, ''Απο αυριο θα γινω καλυτερος ανθρωπος''?Δεν λεω τι μου συνεβηκε(παλι), μονο αυτο....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-Ρε σε μενα επαιξες φωτα;;;; Σε μενα κορναρες;;;;; Και καταλαβαινει οτι δεν ειμαι 50αρης παπους στον οποιο μπορουμε να το παιξουμε μαγκες....
Αυτό μου θύμισε τον Χατζηχρήστο με τον Ρίζο:
-ΜΑΛΩΝΕΙΣ ρε;
-Ναι, ρε ΜΑΛΩΝΩ
-...ε... δεν μαλώνω εγώ! -
Αν κατάλαβα ήσουν με την S-Class, σωστά; (εκτός αν έχει κουρτινάκι και το γλάστρα) Αν έχεις και λίγο αγριωπή όψη, σε συνδυασμό με τα 'νιάτα' σου ίσως του έφερες κάτι από μαφία και όχι ο κλασσικός επιχειρηματίας-γιατρός-κτλ με τη Mercedes...
-
After τους τελευταιους μηνες οσα ποστ εχεις κανει εσυ για μηχανοβιους δνε εχει κανει ο Kacey με τον wagner μαζι!
Ζωο εγω που αφου εφαγα 20 λεπτα απο την μεση της καλυμνου να βγω βαρης κορωπιου, μπαινω απο τον παραδρομο στα βλαχικα να γλυτωσω την κινηση (επρεπε να ειμαι εκεινη την στιγμη στη δουλεια ) και χανω την τελευταια εξοδο που επιτρεπει να βγεις παλι β-κ, ενταξει λέω θα την 'κανω' απο την επομενη (ειναι και φαναρι) που την κανουν ολα τα ζωα και τους βριζω καθε πρωι με το που παω να την κανω, εχει μπατσο ο οποιος μου κανει με το χερι μεταβολη Τραγικο ρε γμτ πρωτη φορα που βλεπω μπατσο εκει!
Καλα να παθω, αφου δνε με εγραψε κιολας παλι καλα, αν και δεν νομιζω οτι μπορει να σε γραψει για κατι που σκεφτηκες να κανεις!ΥΓ. Ρε ζωα με τα σχολικα αρχιζωα του κερατα.....που μειωνω τα ζωακια που σας λεω ετσι, τι θα γινει με την παρτυ σας? Οπου τους κ@υλωσει σταματανε στα στενα να παρουν τα παιδακια, δεν κανουν λιγο στην ακρη να περασει κανας χριστιανος, πρεπει να τους περιμενουμε!
-
aserf, After κ Χρήστος Λάππας
Εσεις οι τρεις τι καθεστε;;;;
Δεν σας εχω δει να ποσταρετε εδω....aserf....
α - Τα χα παρει....
Γιατι λεω 'θα την κανει την μαλακια' και με το που εβαλα το αριστερο πανω στο φρενο.... φλας και βγαινει μπροστα μου....
β - Δεν φερνω σε κλασσικο επιχειρηματιας γιατρο κτλ... Αλλα οχι κ ετσι!!!
γ - Σιγα μην ειχε κουρτινακια το Γλαστρακι.... -
Στην ΕΟ Θεσ/νικης - Καβάλας λόγω των έργων της Εγνατίας, κάποιος που έρχεται από Θεσ/νίκη και θέλει να στρίψει για Σέρρες δεν μπορεί να το κάνει πλέον από τον κόμβο του Στρυμώνα (ο οποίος είναι ανοιχτός μόνο στο ρεύμα **προς **Θεσ/νίκη) και κανονικά, πρέπει να οδηγήσει άλλα 6-7 χιλιόμετρα και να στρίψει από τη διασταύρωση του Οφρυνίου.
Ζώα αυτοί που βαριούνται να κάνουν αυτά τα επιπλέον χιλιόμετρα και κάνουν επί τόπου αναστροφή στη μέση της ΕΟ ανάμεσα σε αυτοκίνητα που κινούνται με 120 και βάλε.
Χτες έκανα προφορικό σεξ, στο πήγαινε με έναν τύπο με Smart 44 και στο έλα με έναν με Kia Sorento.Προσοχή σε εκείνο το σημείο γιατί κάποια στιγμή θα γίνει χοντρή μαλακία
-
aserf, After κ Χρήστος Λάππας
Εσεις οι τρεις τι καθεστε;;;;
Δεν σας εχω δει να ποσταρετε εδω....Δουλεύω μέχρι τις 10, Αλέξανδρε.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
After τους τελευταιους μηνες οσα ποστ εχεις κανει εσυ για μηχανοβιους δνε εχει κανει ο Kacey με τον wagner μαζι!Ζωο εγω που αφου εφαγα 20 λεπτα απο την μεση της καλυμνου να βγω βαρης κορωπιου, μπαινω απο τον παραδρομο στα βλαχικα να γλυτωσω την κινηση (επρεπε να ειμαι εκεινη την στιγμη στη δουλεια ) και χανω την τελευταια εξοδο που επιτρεπει να βγεις παλι β-κ, ενταξει λέω θα την 'κανω' απο την επομενη (ειναι και φαναρι) που την κανουν ολα τα ζωα και τους βριζω καθε πρωι με το που παω να την κανω, εχει μπατσο ο οποιος μου κανει με το χερι μεταβολη Τραγικο ρε γμτ πρωτη φορα που βλεπω μπατσο εκει!
Καλα να παθω, αφου δνε με εγραψε κιολας παλι καλα, αν και δεν νομιζω οτι μπορει να σε γραψει για κατι που σκεφτηκες να κανεις!ΥΓ. Ρε ζωα με τα σχολικα αρχιζωα του κερατα.....που μειωνω τα ζωακια που σας λεω ετσι, τι θα γινει με την παρτυ σας? Οπου τους κ@υλωσει σταματανε στα στενα να παρουν τα παιδακια, δεν κανουν λιγο στην ακρη να περασει κανας χριστιανος, πρεπει να τους περιμενουμε!
Καλά τόσα χρόνια δεν έχεις μάθει πως όταν βιάζεσαι είναι ΚΑΝΟΝΑΣ πως θα σου τύχουν όλες οι αναποδιές και θα καθυστερήσεις ακόμα περισσότερο?
-
...ΥΓ. Ρε ζωα με τα σχολικα αρχιζωα του κερατα.....που μειωνω τα ζωακια που σας λεω ετσι, τι θα γινει με την παρτυ σας? Οπου τους κ@υλωσει σταματανε στα στενα να παρουν τα παιδακια, δεν κανουν λιγο στην ακρη να περασει κανας χριστιανος, πρεπει να τους περιμενουμε!Αναρωτιέμαι αν το κάνουν επίτηδες ώστε να μην κινδυνεύουν τα παιδάκια που διασχίζουν τον δρόμο για να πάνε από το σχολικό λεωφορείο στο σπίτι τους, ή απλά βαριούνται να κάνουν λίγο άκρη. Αν πρόκειται για την πρώτη περίπτωση, τους δικαιολογώ εν μέρη.
-
Σταματάνε λοξά για να μη χτυπήσει κάποιος βιαστικός τα παιδάκια.
-
Αυτο δεν παιζει και θα σου πω γιατι, ολες οι μαμαδες μα ολες (και αυτο μου εκανε τραγικη εντυπωση για Ελληνιδες) περιμενουν απο δεξια απο οποια πλευρα και να ειναι το σπιτι τους!
Ακομη και ετσι να ειναι ομως αν η μαμα τους δεν μπορει να τα περασει τον δρομο απεναντι χωρις να τα πατησει αμαξι (μιλαμε για στενακι) ε να το δωσει για υιοθεσια το παιδι γιατι στο μελλον θα κινδυνεψει πολυ περισσοτερο.
Για να μην πω και για τα κιτρινοκοκκινα που περνανε οι κυριοι στην Βαρης-κορωπιου!
-
Αυτο δεν παιζει και θα σου πω γιατι, ολες οι μαμαδες μα ολες (και αυτο μου εκανε τραγικη εντυπωση για Ελληνιδες) περιμενουν απο δεξια απο οποια πλευρα και να ειναι το σπιτι τους!Ακομη και ετσι να ειναι ομως αν η μαμα τους δεν μπορει να τα περασει τον δρομο απεναντι χωρις να τα πατησει αμαξι (μιλαμε για στενακι) ε να το δωσει για υιοθεσια το παιδι γιατι στο μελλον θα κινδυνεψει πολυ περισσοτερο.
Για να μην πω και για τα κιτρινοκοκκινα που περνανε οι κυριοι στην Βαρης-κορωπιου!
+1 Ολες οι μαμαδες πανε με τα παιδακια τους απο την πορτα της εισοδου...
Απλα οι οδιγοι ειναι τελειως στα @@ τους....Τις μαμαδες τις προσεχω παντα....
-
Το έχω ξαναγράψει για τα σχολικά, είναι από τους χειρότερους σε οδική συμπεριφορά. Κρύβονται πίσω από το γεγονός ότι οδηγούν σχολικό για όποια βλακεία κάνουν.
Αν ο έλεγχος σε αυτά δε γινόταν μόνο τη πρώτη μέρα που ανοίγουν τα σχολεία ίσως να βελτιωνόταν η κατάσταση.Απορία. Πόσοι από όσους στέλνετε τα παιδιά σας με σχολικό έχετε ψαχτεί για το τι είδους οδηγός είναι ο οδηγός που μεταφέρει καθημερινά, το πιο σημαντικό πλάσμα της ζωής σας;
Γιατί αν περιμένετε να το έχουν ψάξει οι εργοδότες του τότε να σας θυμίσω προ ετών ότι είχε βρεθεί σε έλεγχο (τη πρώτη μέρα που άνοιξαν τα σχολεία) οδηγός σε σχολικό (δεν ανακοίνωσαν οι δημοσιογραφάρες το όνομα της σχολής που τον είχε προσλάβει, οπότε η μπάλα μπορεί να πάρει οποιονδήποτε) που δεν είχε άδεια οδήγησης για όχημα μεταφοράς προσώπων. -
Κατεβαζω το πισω κουρτινακι για να τον δω καλυτερα....
Το ανεβαζω παλι και βγαζω δεξι φλας....Hλεκτρικα ανεβοκατεβαίνει το κουρτινακι? Ή εισαι ο Φασουλας?
-
Ε, στην S-Class και που δεν ανεβαίνει με φωνητική εντολή, πάλι καλά να λες!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]