Ημουνα με το αμαξι στο Χαλανδρι, και πισω μου πιτσαδορος με xt να προσπαθει να με περασει σε κατι στενα που με το ζορι περναγε και το αμαξι
Σε μια διασταυρωση βγαζω φλας για αριστερα και την ωρα που ξεκινουσα χωθηκε και παραλιγο να τρακαρουμε
Στην συνεχεια σε αλλο δρομο ηθελε να χωρεσει απο 40 εκατοστα ανοιγμα
Γενικα προσεχα πιο πολυ πισω αυτον μην κανει καμια βλακεια
Σε καποιον δρομο, επιτηδες εκανα δεξια να περασει(αφου βιαζοτανε τοσο πολυ ο μαλιομηναρας, και ο μπουλης που παρηγγειλε την πιτσα αργουσε 2' να την κατασπαραξει), και τι βλεπω?
Πηγαινε με το πασο του χωρις να βιαζεται
Σημειωτεων, πριν, δεν πηγαινα σιγα, αλλα κανονικοτατα
Βλεπω ποια πιτσαρια ηταν στο κουτι, και παιρνω τηλεφωνο
-Γεια σας, ηθελα να ρωτησω, εσεις δεν εχετε εναν διανομεα με ενα xt?
-Ναι
-Να του πειτε οτι πρωτο, ειναι πολυ ασχετος οδηγος, και δευτερον, ΠΟΛΥ Μ@Λ@Κ@Σ
Για να μην παρεξηγηθω, την εχω κανει και εγω αυτην την δουλεια για πολλους μηνες, ομως κοιταγα να μην ειμαι καφρος
Γυρναγαμε χτες Κυριακη(με μοτοσυκλετες), απο βολτα στο Σοφικο(Κορινθος), και στην εθνικη κοντα στου Σκαραμαγκα, ειχε πυκνή κινηση
Μπροστα μας, τυπος με mercentes SL, να κανει κατι αχρηστες σφηνες, και παραλιγο να εμβολισει εναν απο εμας, οπως αλλαξε απο μεσαια σε δεξια λωριδα, οπως φυσικα και αλλα αμαξια(τον παρακολουθουσα πολυ ωρα)
Γενικα την ειχε δει πολυ οδηγος
Οπως ημουν πισω πισω(επιχειρηση σκουπα για οσους ξερουν), περναω και του κανω νοημα με το χερι να ηρεμησει
Η απαντηση του ηταν να μου κορναρει και να μου παιξει τα φωτα(οχι βεβαια φυλικα)
Εμεις φταιμε που δεν σταματησαμε 15 μηχανες, να καναμε καμπριο την SL, αλλα θα φροντισει στο μελλον καμια κολονα απο μονη της, ελπιζω χωρις περαιτερω θυματα